Nedir o, gizli bir sübyancı mı?
-
Автор темыAntonyHA
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 10 months
Nedir o, gizli bir sübyancı mı?
Benden 21 yaş büyük bir komşumdan çocuk bekliyorum. Beni çocukluğumdan beri tanıyordu, bana her zaman iyi davrandı, hatta karısı Irina’yı bile tanıyordum. Boşandıklarında ben hâlâ okuldaydım. İki yıl önce çıkmaya başladık, onunla yaşıyorum ve bir çocuk bekliyorum. Ben 24 yaşındayım, o 45. Beni seviyor, önemsiyor ve evlenme teklif ediyor. Ama kafamı karıştıran şey tam da onun beni çocukluğumdan beri tanıyor olması. Arkadaşların bunun normal olduğunu söylüyor, sen yetişkin bir kızsın, o da yetişkin bir adam, sana çocukluğundan beri asılmıyor. Ama muhtemelen bunu yapamadım. Ve benim ben olduğumdan kesinlikle emin. Gözlerinin önünde büyüdü
- These users thanked the author AntonyHA for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: O gizli bir pedofili mi?
Eğer onun gizli bir sübyancı olduğunu düşünüyorsanız, bu kendinizi genç bir kızla ilişkilendirdiğiniz anlamına mı gelir?AntonyHA: ↑20 Aug 2024, 09:29 Benden 21 yaş büyük bir komşumdan çocuk bekliyorum. Beni çocukluğumdan beri tanıyordu, bana her zaman iyi davrandı, hatta karısı Irina’yı bile tanıyordum. Boşandıklarında ben hâlâ okuldaydım. İki yıl önce çıkmaya başladık, onunla yaşıyorum ve bir çocuk bekliyorum. Ben 24 yaşındayım, o 45. Beni seviyor, önemsiyor ve evlenme teklif ediyor. Ama kafamı karıştıran şey tam da onun beni çocukluğumdan beri tanıyor olması. Arkadaşların bunun normal olduğunu söylüyor, sen yetişkin bir kızsın, o da yetişkin bir adam, sana çocukluğundan beri asılmıyor. Ama muhtemelen bunu yapamadım. Ve benim ben olduğumdan kesinlikle emin. Onun gözleri önünde büyüdü
-
Автор темыAntonyHA
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
AntonyHA,
şu anda bakıyor sana bir kadın olarak yaklaşıyor.
fakat seni çocukluğundan beri tanıyor olması, ne olmuş yani...
şu anda bakıyor sana bir kadın olarak yaklaşıyor.
fakat seni çocukluğundan beri tanıyor olması, ne olmuş yani...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 1 month
Eğer seni 10 yıl önce davet etmiş olsaydı, sen de onu arayabilirsin. Birçok kız onun zaten yaşlı bir adam olduğunu düşünüyor.AntonyHA: ↑20 Aug 2024, 09:29 Benden 21 yaş büyük bir komşumdan çocuk bekliyorum. Beni çocukluğumdan beri tanıyordu, bana her zaman iyi davrandı, hatta karısı Irina’yı bile tanıyordum. Boşandıklarında ben hâlâ okuldaydım. İki yıl önce çıkmaya başladık, onunla yaşıyorum ve bir çocuk bekliyorum. Ben 24 yaşındayım, o 45. Beni seviyor, önemsiyor ve evlenme teklif ediyor. Ama kafamı karıştıran şey tam da onun beni çocukluğumdan beri tanıyor olması. Arkadaşların bunun normal olduğunu söylüyor, sen yetişkin bir kızsın, o da yetişkin bir adam, sana çocukluğundan beri asılmıyor. Ama muhtemelen bunu yapamadım. Ve benim ben olduğumdan kesinlikle emin. Gözlerinin önünde büyüdü
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
AntonyHA, öyle net bir duygu ki, anlayamıyorsunuz Arkadaşını seviyorsun ve bahane arıyorsun... Neden olsun ki? :soru:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Kafan iyi mi? Çocukluğumda pek fazla insan tanımıyordum, yetişkin olduğunuz ve bir karar verdiğiniz bir gerçek. Kusura bakma ama tuhafsınAntonyHA: ↑20 Aug 2024, 09:29 Benden 21 yaş büyük bir komşumdan çocuk bekliyorum. Beni çocukluğumdan beri tanıyordu, bana her zaman iyi davrandı, hatta karısı Irina’yı bile tanıyordum. Boşandıklarında ben hâlâ okuldaydım. İki yıl önce çıkmaya başladık, onunla yaşıyorum ve bir çocuk bekliyorum. Ben 24 yaşındayım, o 45. Beni seviyor, önemsiyor ve evlenme teklif ediyor. Ama kafamı karıştıran şey tam da onun beni çocukluğumdan beri tanıyor olması. Arkadaşların bunun normal olduğunu söylüyor, sen yetişkin bir kızsın, o da yetişkin bir adam, sana çocukluğundan beri asılmıyor. Ama muhtemelen bunu yapamadım. Ve benim ben olduğumdan kesinlikle emin. Onun gözleri önünde büyüdü
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 30 Replies
- 1219 Views
-
Last post by Slavik 34
-
- 21 Replies