Varlıklarla ilgili soru

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Doldurma 1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 11 months
Orientation: biseksüel
 Varlıklarla ilgili soru

Unread post by Doldurma 1 »

Neden erkeklerden etkileniyorsun ve neden? Neden bir kadını değil de bir erkeği sikmek daha iyidir?
Omut46
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 1 year 8 months
 Yanıt: Varlıklarla ilgili soru

Unread post by Omut46 »

Bu yüzden ben de her zaman erkekleri tam olarak neyin çektiğiyle, bende onları becerme isteği uyandıran şeyin ne olduğuyla ilgilenmişimdir.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

Omut46: 15 Aug 2024, 18:40 Ben de her zaman erkekleri tam olarak neyin cezbettiğini, onları becerme isteği uyandıran şeyin ne olduğunu merak etmişimdir.
Mursk hamamına gidin. .. orada öğreneceksiniz... :wink:
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Bu yüzden neredeyse her gün antrenmandan önce ve sonra havuzda duş alıyorum)
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Ve uzun zamandır hiçbir şey hissetmedin mi...?
proton
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 11 months

Unread post by proton »

Bu erkeklerle ilgili değil. Sadece kıza benzeyen kadınsı bir erkek arıyorlar. bir kadının benzerliğini istiyorlar. Bunların hepsi psikiyatri.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Alex yapardı »

proton: 20 Aug 2024, 16:36 sadece kıza benzeyen kadınsı bir erkek arıyorlar. bir kadının benzerliğini istiyorlar.
Katılmıyorum. Birincisi, pek kadınsı değilim ve ikincisi, eğer konumumu bir şekilde vurgulamak istersem, örneğin güzel iç çamaşırı giyerek, o zaman erkeğim açıkça diyor ki - eğer bir kadını becermek isteseydi, onu arardı.
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Shalun70, arkadaşlara Hiçbir şey hissetmedim sikişmelerini istiyorum. Dürüst olmak gerekirse, yükümlülükleri ve onları çeken şeyleri anlayabiliyorum ama varlıkları anlayamıyorum. Sonuçta kadınlar erkeklerden çok daha çekici. Bakıyorsunuz ve ses tonu hemen yükseliyor)
Viragom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Viragom »

Omut46: 21 Aug 2024, 16:24 Shalun70, arkadaşlara Hiçbir şey hissetmedim onları sikmek istemek için. Dürüst olmak gerekirse, yükümlülükleri ve onları çeken şeyleri anlayabiliyorum ama varlıkları anlayamıyorum. Sonuçta kadınlar erkeklerden çok daha çekici. Bakıyorsunuz ve ses tonunuz anında yükseliyor)
elbette kadınları sikmek daha keyifli. Sadece erkekler daha erişilebilirdir ve ne istersen yapar ve seksi severler. Zaten yorgunsun ve seni emiyor ve mastürbasyon yapıyorlar.
Omut46
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Omut46 »

Viragom, tartışmalı gerçek. Belki de böyle kadınlarla tanışmadınız. İnan bana, onlardan çok var.
Viragom
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 143
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Viragom »

Hangileri? Doğrudan cinsiyeti hedefleyen kadınlar var. Ama onları bulmak biraz zor. Şimdiye kadar sadece erkekler her şeyi özel koşullar olmadan kolay ve gizli bir şekilde yapıyor. Ancak kadınlarda bu çok zordur. Varsa cevap versinler
Vartislav
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Vartislav »

İlginç bir soru. Bunu yalnızca gençliğin farklılaşmamış çekiciliğinin olduğu zamanlarda anladım. Bu, bir elektrikli süpürgeyi ya da bir keçiyi sikmeye hazır olacak kadar çok istediğin zamandır. Aktivistlerin hepsinin dili bağlı ve utangaçtı; hiç kimse neden erkeklerden etkilendiklerini net bir şekilde açıklayamıyordu. Üstelik gey değil çoğunlukla biseksüel insanlarım vardı - yani onlar da kadınları seviyorlardı. Evet, erişilebilirlik, ilişkilerde kolaylık - bunların hepsi açık. Erkekleri meyhanelere götürüp hediye etmeye gerek yok. Bazen konuşmaya bile gerek kalmaz. Ancak bu yeterli değil. Sadece bir gözlemimi paylaşacağım. Bir keresinde partnerlerimin en şehvetlisinin oral seks sırasında kıçımı yoğurmayı ve hissetmeyi sevdiğini fark ettim. Parmaklarını içeri soktu ve her şeyi okşadı - ve sonra çok şiddetli bir şekilde geldi. Kıçını vajina gibi hissetti. Onun için bir korkaktı, bir zevk kaynağıydı. Güçlü sapkın orgazmları onunla ilişkilendiriliyordu. Ve sapkın olan her şey normal seksten çok daha güçlü bir şekilde harekete geçiyor. Ve bu, bir kadının artık sizi şaşırtamayacağı yaştır. Peki, eğer aşık olursan. Eşcinsel olmayan biri için erkek seksi hiçbir zaman sıradan hale gelmeyecek. Ve bu biseksüeller için o kadar sık ​​olmuyor. Her zaman uzun zamandır bekleniyor. Ancak bu, cevabın yalnızca bir kısmı. Geri kalanı varlıklara göre açıklanmalıdır.
Andrew495
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 185
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Andrew495 »

tecrübelerime göre 2 tür varlık vardır:
1) kadınların yaşları veya başka bir nedenden dolayı vermediği veya nadiren verdiği sıradan aç erkekler. Bu insanlar çoğunlukla oral seksi tercih ediyorlar... sırf serbest kalmak için;
2) hükmettiklerinde özel zevk alanlar.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”