Varlıklarla ilgili soru
-
Автор темыDoldurma 1
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 11 months
- Orientation: biseksüel
Varlıklarla ilgili soru
Neden erkeklerden etkileniyorsun ve neden? Neden bir kadını değil de bir erkeği sikmek daha iyidir?
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 8 months
Yanıt: Varlıklarla ilgili soru
Bu yüzden ben de her zaman erkekleri tam olarak neyin çektiğiyle, bende onları becerme isteği uyandıran şeyin ne olduğuyla ilgilenmişimdir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
Bu yüzden neredeyse her gün antrenmandan önce ve sonra havuzda duş alıyorum)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 11 months
Bu erkeklerle ilgili değil. Sadece kıza benzeyen kadınsı bir erkek arıyorlar. bir kadının benzerliğini istiyorlar. Bunların hepsi psikiyatri.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Katılmıyorum. Birincisi, pek kadınsı değilim ve ikincisi, eğer konumumu bir şekilde vurgulamak istersem, örneğin güzel iç çamaşırı giyerek, o zaman erkeğim açıkça diyor ki - eğer bir kadını becermek isteseydi, onu arardı.
-
- ön sevişme
Shalun70, arkadaşlara Hiçbir şey hissetmedim sikişmelerini istiyorum. Dürüst olmak gerekirse, yükümlülükleri ve onları çeken şeyleri anlayabiliyorum ama varlıkları anlayamıyorum. Sonuçta kadınlar erkeklerden çok daha çekici. Bakıyorsunuz ve ses tonu hemen yükseliyor)
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Orientation: heteroseksüel
elbette kadınları sikmek daha keyifli. Sadece erkekler daha erişilebilirdir ve ne istersen yapar ve seksi severler. Zaten yorgunsun ve seni emiyor ve mastürbasyon yapıyorlar.Omut46: ↑21 Aug 2024, 16:24 Shalun70, arkadaşlara Hiçbir şey hissetmedim onları sikmek istemek için. Dürüst olmak gerekirse, yükümlülükleri ve onları çeken şeyleri anlayabiliyorum ama varlıkları anlayamıyorum. Sonuçta kadınlar erkeklerden çok daha çekici. Bakıyorsunuz ve ses tonunuz anında yükseliyor)
-
- ön sevişme
Viragom, tartışmalı gerçek. Belki de böyle kadınlarla tanışmadınız. İnan bana, onlardan çok var.
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Orientation: heteroseksüel
Hangileri? Doğrudan cinsiyeti hedefleyen kadınlar var. Ama onları bulmak biraz zor. Şimdiye kadar sadece erkekler her şeyi özel koşullar olmadan kolay ve gizli bir şekilde yapıyor. Ancak kadınlarda bu çok zordur. Varsa cevap versinler
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 3 months
İlginç bir soru. Bunu yalnızca gençliğin farklılaşmamış çekiciliğinin olduğu zamanlarda anladım. Bu, bir elektrikli süpürgeyi ya da bir keçiyi sikmeye hazır olacak kadar çok istediğin zamandır. Aktivistlerin hepsinin dili bağlı ve utangaçtı; hiç kimse neden erkeklerden etkilendiklerini net bir şekilde açıklayamıyordu. Üstelik gey değil çoğunlukla biseksüel insanlarım vardı - yani onlar da kadınları seviyorlardı. Evet, erişilebilirlik, ilişkilerde kolaylık - bunların hepsi açık. Erkekleri meyhanelere götürüp hediye etmeye gerek yok. Bazen konuşmaya bile gerek kalmaz. Ancak bu yeterli değil. Sadece bir gözlemimi paylaşacağım. Bir keresinde partnerlerimin en şehvetlisinin oral seks sırasında kıçımı yoğurmayı ve hissetmeyi sevdiğini fark ettim. Parmaklarını içeri soktu ve her şeyi okşadı - ve sonra çok şiddetli bir şekilde geldi. Kıçını vajina gibi hissetti. Onun için bir korkaktı, bir zevk kaynağıydı. Güçlü sapkın orgazmları onunla ilişkilendiriliyordu. Ve sapkın olan her şey normal seksten çok daha güçlü bir şekilde harekete geçiyor. Ve bu, bir kadının artık sizi şaşırtamayacağı yaştır. Peki, eğer aşık olursan. Eşcinsel olmayan biri için erkek seksi hiçbir zaman sıradan hale gelmeyecek. Ve bu biseksüeller için o kadar sık olmuyor. Her zaman uzun zamandır bekleniyor. Ancak bu, cevabın yalnızca bir kısmı. Geri kalanı varlıklara göre açıklanmalıdır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 1 year 9 months
tecrübelerime göre 2 tür varlık vardır:
1) kadınların yaşları veya başka bir nedenden dolayı vermediği veya nadiren verdiği sıradan aç erkekler. Bu insanlar çoğunlukla oral seksi tercih ediyorlar... sırf serbest kalmak için;
2) hükmettiklerinde özel zevk alanlar.
1) kadınların yaşları veya başka bir nedenden dolayı vermediği veya nadiren verdiği sıradan aç erkekler. Bu insanlar çoğunlukla oral seksi tercih ediyorlar... sırf serbest kalmak için;
2) hükmettiklerinde özel zevk alanlar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 120 Replies
- 4931 Views
-
Last post by Maksimum
-