Kaliningrad. Karımı seks karısı yapmak istiyorum
-
Автор темыGavatRomalı
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kaliningrad. Karımı seks karısı yapmak istiyorum
Karısını baştan çıkaracak ve yozlaştıracak bir erkek bulmama yardım et. Kaliningrad
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Kaliningrad. Karımı seks karısı yapmak istiyorum
Yani bunu kendiniz seçmelisiniz, ya da daha iyisi eşinizle birlikte, ondan hoşlanmasını sağlayın, sonra işi kolaylaştırmak için biraz alkol alın ve uzaklaşın, asıl mesele aşırıya kaçmamak, aksi takdirde her birine alışana kadar. Öte yandan, ara sıra yabancılıktan, beceriksizlikten uzuvlarınız düşecek, o zaman elbette her şey daha iyiye doğru değişecek, ama sonra her şey kalkacak, yatakta tamamen ayrıldığımızda her şey ateş gibiydi, sabah uyandığımda eşim ve arkadaşım hala uyuyordu, ben kalkarken anahtarları vermek zorunda kaldım, çocuklar uyandı, yıkandı, giyindi, gittiler, yani 30 dakika boyunca beşikten uzaktaydım , içeri giriyorum ve arkadaşım karısını yalıyor ve tamamen kırmızı))) Ben de şaka yapıyordum, sanki ne zamandır varsın, sikiştiklerini sanıyordum ve o zaten 5 kez geldiğini söylüyor ilk başta onu salladı ve sonra klitorisi yoruldu ve ağzıyla onu kaldırdı ama sonra ben geldim ve sonuna kadar sallamaya devam ettim.
- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- Dmitriy Sanatı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 536 Views
-
Last post by Paul366