Banyo

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Banyo

Unread post by Tanya »

Bir konuya rastladım ve kişisel bir anımı paylaşmak istedim. Kader bizi birkaç yıllığına Nizhny Novgorod’a getirdiğinde.
Bir pansiyonda yaşamak zorunda kaldık. Burası şehrin eteklerinde bir ulaşım durağı. Varya. Olanaklar çok azdı ama kendimizi iyi hissettik. Ve ailem kızımı yaz için götürdüğünde, yine cinsel duyguların mutluluğunu yaşadık. Hamamda seks. Bir yerlerde yıkanmamız gerektiğinden yerel hamamı ziyaret ettik. O zamanın hamamı modern saunalara benziyordu. Ayrı bir oda, buhar odası ve hatta küçük bir yüzme havuzu.
Duyguların özgünlüğü, içimizdeki gizli cinsel kaynakların harekete geçmesine katkıda bulundu.
Şaşırtıcı bir şekilde, kocam hamamda pratikte ön sevişmeyle, hem beni hem de kendinizi heyecanlandırmaya çalışarak vakit kaybetmenize gerek kalmadı. Su ve buhar bizim için her şeyi yaptı ve tabii ki durumun alışılmadıklığı... Suyun bizi farklı şekilde etkilediğini fark ettiğimde neredeyse anında açıldım ve hızlı, güçlü ve tekrar tekrar geldim. Ve bana eşlik eden ve aşırı uyarılma nedeniyle zamanından önce boşalmaktan her zaman korkan adamın orgazmı açıkça gecikti. Ve neredeyse hep aynı anda geldik.
Buhar odasından çıkıyoruz, ben kızarmış, ıslak, rahat bir kadınım, gevşek, ıslak, yere kadar uzanan saçlarım var……. Gizemli, şekillendirilebilir ve çekici. Gıcırdayan sehpa yatağına uzanıyorum, bacaklarımı davetkar bir şekilde iki yana açıyorum, rahmim utanmadan sonuna kadar açık... Ve o kocaman, gergin, bir zevk çeşmesi fışkırtmaya hazır, ona doğru patlıyor......
Duyguları saklamaya gerek yok, geri çekilin..... Patlama, tamamen onun suyuna bulandım, bir inilti, neredeyse bir çığlık dudaklarımdan kaçıyor!!!!
Ne kadar hoş onun gücünü hissediyorum, sadece bedenime saldırıyor ve buna tekrar tekrar devam etmek istiyorum...
Ayağa kalkıyoruz. Duş, yüzme havuzu, buhar odası ve yine bir sehpa.......
Bu günler hala kaderin bir hediyesi olarak anılıyor, ruh hali düzeldi ve bu anlarda alınan dinçlik yükü bunu mümkün kıldı. tüm zorlukların kolayca üstesinden gelmek için....
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 1 month
 Yanıt: Banyo

Unread post by Oleg257 »

Çocuklukta evet. O zamanlar aileler yıkanmak için hamama giderlerdi. Hem yetişkinler hem de çocuklar. Hepsi birden.
Hamamda seks yaptığımı hatırlamıyorum. Belki fark etmedim. O küçüktü. Ama herkesin çıplak olduğu gerçeği evet. Ama bu normaldi ve bir şekilde kimse buna dikkat etmedi bile
These users thanked the author Oleg257 for the post:
utandım
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Oleg257: 23 Jul 2024, 11:47 Çocukluğumda evet. O zamanlar aileler yıkanmak için hamama giderlerdi. Hem yetişkinler hem de çocuklar. Hepsi birden.
Hamamda seks yaptığımı hatırlamıyorum. Belki fark etmedim. O küçüktü. Ama herkesin çıplak olduğu gerçeği evet. Ama bu normaldi ve bir şekilde kimse buna dikkat bile etmedi
Bizim durumumuzda onlar bir pansiyonda yaşamamız bir zorunluluktu; bize daire verdi, neredeyse 8 ay beklemek zorunda kaldı
These users thanked the author Tanya for the post:
Sibiryak89
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Oleg257 »

Tania,
Bu da daha fazlasıydı bir zorunluluk gibi. Hamamın ısıtılması gerekiyordu. Yakacak odun ve zamandan tasarruf etmek için 2-4 aile aynı anda yıkanmaya gitti.
These users thanked the author Oleg257 for the post:
Tanya
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Katılıyorum
Evet, banyo sorusu kültürü o zamanlar daha çok talep görüyordu
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Oleg257 »

Tania,
Bu arada, ve sen Hamamda sadece ikiniz miydiniz?
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Oleg257: 23 Jul 2024, 11:57 Tania,
nBu arada, hamamda sadece ikiniz miydiniz?
Bazen küçük bir çocuğu vardı, o hala çok küçüktü ve bu yüzden sadece kocasıyla birlikte....bizimle seyahat eden başka kim varsa, adı her ne ise, ayrı bir odayı veya odayı tuttular
Sibiryak89
Seks yapıyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98
Registered for: 1 year

Unread post by Seks yapıyoruz »

Evet, hamam hazırlanmak için güzel. Şirkette oturun. Buhar banyosu yapın
These users thanked the author Seks yapıyoruz for the post:
Tanya
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Niki777: 23 Jul 2024, 12:08 Evet, bir hamam hazırlanmak için iyidir. Şirkette oturun. Buhar banyosu yapın
Bunun şu anda hala var olduğunu söylüyorlar, ancak görünen o ki nadir görülen bir durum, her durumda, bir şekilde bizim için her şey bitti.... .ama daha önce, eski nesillerden bildiğim kadarıyla bu onlar için tam bir ritüeldi
Sibiryak89
edgard.shuhard
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by edgard.shuhard »

Memleketimin sizde böyle hoş ve erotik anılar bırakmasına sevindim...)
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

edgard.shuhard: 23 Jul 2024, 12:12 Memleketimin sizde bu kadar hoş ve erotik anılar bırakmasına sevindim...)
Evet, gerçekten şehri beğendim, Kovrov’dan oraya taşındık, ne yazık ki orada uzun süre yaşamadık
edgard.shuhard
Flört etmek
Flört etmek

Yaşadığınız yerin (merkeze oldukça uzak olmasına rağmen) kendine has güzelliği ve yakınında harika bir park var).
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

edgard.shuhard: 23 Jul 2024, 12:22 Yaşadığınız yer (merkeze oldukça uzak olsa da) kendine has bir güzelliğe ve yakınlarda harika bir parka sahip.
nEvet, uzakta yaşıyorduk ama kocamın ofisi genellikle merkezdeydi (şimdi dedikleri gibi), ofis Kremlin’deydi, sık sık oraya giderdim
Sibiryak89
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by homa515 »

hamamda gözetliyorlar ve eski kütükler yenilerinden daha iyi.
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

homa515: 23 Jul 2024, 12:27inde casusluk yapıp oluşturdukları hamamda Eski kütükler yenilerinden daha iyi.
Aslında hikaye şehre yapılan bir ziyaretle ilgili. hamam
Ded
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Oleg257 »

Tania: 23 Jul 2024, 12:11
Evet, hamamın hazırlanması güzel. Şirkette oturun. Buhar banyosu yapın
Bunun şu anda hala var olduğunu söylüyorlar, ancak görünen o ki nadir görülen bir durum, her durumda, bir şekilde bizim için her şey bitti.... .ama daha önceleri bildiğim kadarıyla Eski nesiller için bu onlar için tam bir ritüeldi
Neden nadirdir. Tabii artık hamamlar da var. Ancak insanlar çoğunlukla oraya eskisi gibi yıkanmak için değil, gruplar halinde dinlenmek için gidiyorlar. Artık herkes evinde yıkanabilecek
edgard.shuhard
Flört etmek
Flört etmek

Benim adım da buydu). Ama kibarca reddettim).
Bir korsan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314
Registered for: 3 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Bir korsan »

İster karımla ister kocamla her zaman hamamda seks yapıyorum.
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by İskender »

O günlerde saunaların doğuşu başladı; hamamlarda bile özel odalar yapılmaya başlandı. Herkesin bir kafeye, restorana gitmeye ya da otel odası kiralamaya gücü yetmezdi. Bu nedenle saunaya gitmek, emekli olmanın veya doğum gününü kutlamanın, ruhunuz ve bedeniniz için bir tatil düzenlemenin en hızlı ve rahat yoludur. Bira, alkol ve sipariş edilen barbekü, buhar odasında veya dinlenme odasında kaybedilen ağırlığı hızla telafi etti.
Alex_SPb_R
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years

Unread post by Alex_SPb_R »

Tania,
harika bir hikaye!
Hamamı seviyorum.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Zamanlar vardı! Bütün günü sevgili kızınızla hamamda geçirebilirsiniz. Havuzda seks, özellikle rahat bir şekilde kenarda oturduğunda iyidir ve siz, zaten ilişkiden yorulmuş, ancak yine de heyecanlı olduğunuzda, onu dilinizle okşayın ve kaçınılmaz orgazmın arifesinde rahatlamış vücudunun nasıl gerildiğini izleyin. Ve sonra bitkin bir halde suya atlıyor ve burada boğulmaması için onu zamanında güvence altına almak gerekiyor, ama zevkten değil sudan.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Venüs, Ramigo
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Andrey-37 »

Uzun zamandır eşimle saunaya gitmiyorduk. Ama o günlerde onu orada iyice sikmeyi seviyordu! Bilardo masasının önündeki kanepede. Köpek stili yıkandıkları odada (ellerini bankın üzerine koyuyor) ve havuza girmeden önce tırabzanlara tutunuyor ve ben sikişiyorum!

2 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Tania: 23 Jul 2024, 11:35 Bir konuya rastladım ve kişisel bir anımı paylaşmak istedim. Kader bizi birkaç yıllığına Nizhny Novgorod’a getirdiğinde.
Bir pansiyonda yaşamak zorunda kaldık. Burası şehrin eteklerinde bir ulaşım durağı. Varya. Olanaklar çok azdı ama kendimizi iyi hissettik. Ve ailem kızımı yaz için götürdüğünde, yine cinsel duyguların mutluluğunu yaşadık. Hamamda seks. Bir yerlerde yıkanmamız gerektiğinden yerel hamamı ziyaret ettik. O zamanın hamamı modern saunalara benziyordu. Ayrı bir oda, buhar odası ve hatta küçük bir yüzme havuzu.
Duyguların özgünlüğü, içimizdeki gizli cinsel kaynakların harekete geçmesine katkıda bulundu.
Şaşırtıcı bir şekilde, kocam hamamda pratikte ön sevişmeyle, hem beni hem de kendinizi heyecanlandırmaya çalışarak vakit kaybetmenize gerek kalmadı. Su ve buhar bizim için her şeyi yaptı ve tabii ki durumun alışılmadıklığı... Suyun bizi farklı şekilde etkilediğini fark ettiğimde neredeyse anında açıldım ve hızlı, güçlü ve tekrar tekrar geldim. Ve bana eşlik eden ve aşırı uyarılma nedeniyle zamanından önce boşalmaktan her zaman korkan adamın orgazmı açıkça gecikti. Ve neredeyse hep aynı anda geldik.
Buhar odasından çıkıyoruz, ben kızarmış, ıslak, rahat bir kadınım, gevşek, ıslak, yere kadar uzanan saçlarım var……. Gizemli, şekillendirilebilir ve çekici. Gıcırdayan sehpa yatağına uzanıyorum, bacaklarımı davetkar bir şekilde iki yana açıyorum, rahmim utanmadan sonuna kadar açık... Ve o kocaman, gergin, bir zevk çeşmesi fışkırtmaya hazır, ona doğru patlıyor...... Duyguları saklamaya gerek yok, geri çekilin..... Patlama, tamamen onun suyuna bulandım, bir inilti, neredeyse bir çığlık dudaklarımdan kaçıyor!!!!
Ne kadar hoş onun gücünü hissediyorum, sadece bedenime saldırıyor ve buna tekrar tekrar devam etmek istiyorum...
Bu günler hala kaderin bir hediyesi olarak anılıyor, ruh hali düzeldi ve bu anlarda alınan dinçlik yükü bunu mümkün kıldı. tüm rahatsızlıkların kolayca üstesinden gelmek için....
Click to expand ...
Hikâyede beni en çok heyecanlandıran şey "uzun, yere kadar uzanan saçlar"dı !!! Böyle saçlı bir kadın isterim! Gerçekten yere mi düştü?
These users thanked the author Andrey-37 for the post:
Ramigo
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689

Unread post by 0dlb0 »

Tania: 23 Jul 2024, 12:26 kocamın Kremlin’de bir ofisi vardı
Kulağa hoş geliyor! :Yahoo!:
Not: ’nin olması çok yazık.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Tania: 23 Jul 2024, 11:35 Ve kocaman, gergin, bir zevk çeşmesi fışkırtmaya hazır, içine dalıyor......
İşte buyurun ! Bu Tania’ya büyüklüğün önemli olup olmadığını sorun, onu ustaca kullanmanız gerektiğine dair olağan söylemi duyacaksınız.
Genel olarak insanların bu saçmalıkları, en sıradan olan kocanın korktuğu için yazdıklarından şüpheleniyorum. okuyacak.
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Vasyanitsa: 23 Jul 2024, 17:58
Ve kocaman, gergin, bir zevk çeşmesi fışkırtmaya hazır, içine dalıyor......
Peki , buyurun! Bu Tania’ya büyüklüğün önemli olup olmadığını sorarsanız, onu ustaca kullanmanız gerektiğine dair olağan söylemi duyacaksınız.
Genel olarak, insanların bu saçmalıkları, en sıradan olan kocadan korktukları için yazdıklarından şüpheleniyorum. biri okuyacak.
Bu sıradan bir söz değil, gerçek. Bu Taniya’ya bir kereden fazla sordular ve bu Taniya asla kocasıyla ilgili olağandışı bir şey söylemedi. Evet, en sıradan olanı onda. Ama doğru olan şu ki buraya dikkatli yazıyorum ve kocamın okumasını istemem.

1 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
0dlb0: 23 Jul 2024, 16:32
Tania: 23 Jul 2024, 12:26 Kocamın Kremlin’de bir ofisi vardı
Kulağa hoş geliyor! :Yahoo!:
Not: ’nin olması çok yazık.
n Böyle olması çok yazık, orası kesin. Ve Kremlin’in Moskova değil Nijni Novgorod olması daha da talihsiz bir durum.

2 dakika sonra gönderildi:
Andrey-37: 23 Jul 2024, 15:38
Hikayede beni en çok etkileyen şey uzun saçtı yere ulaştı!!! Böyle saçlı bir kadın isterim! Gerçekten, gerçekten yere mi düştüler?
[/quote]

Evet, o zaman gerçekten yere düştüler. Şimdi yarısı kadar uzunlukta. Yorgun, çok fazla sorun var.
Sibiryak89
mavi kordon
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 296
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by mavi kordon »

These users thanked the author mavi kordon for the post (total 7):
Ivankzn, Sibiryak89, Slogancı, Sool40, Maks148, yıldız benzeri, vlagro1974
Ivankzn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Ivankzn »

These users thanked the author Ivankzn for the post:
mavi kordon
mavi kordon
Penetrasyon
Penetrasyon

Ivankzn ve kedi mükemmel) tıraşsız)
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

O iyi bir kız, ama nasıl hâlâ bana öyle görünebilir ki...
Slogancı
mavi kordon
Penetrasyon
Penetrasyon

These users thanked the author mavi kordon for the post (total 3):
Sibiryak89, Juss, Ivankzn
Автор темы
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

cordonblue: 10 Aug 2024, 07:22 https://i.postimg.cc/3JMJ7syv/IMG-2568.jpg

доброе утро)
Знакомая ситуация....
Sibiryak89
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923

Unread post by alexey.bro »

Tania: 23 Jul 2024, 11:35 Bir konuya rastladım ve kişisel bir anımı paylaşmak istedim. Kader bizi birkaç yıllığına Nizhny Novgorod’a getirdiğinde.
Buhar odasından çıkıyoruz, ben kızarmış, ıslak, rahat bir kadınım, gevşek, ıslak, yere kadar uzanan saçlarım var……. Gizemli, şekillendirilebilir ve çekici. Gıcırdayan sehpa yatağına uzanıyorum, bacaklarımı davetkar bir şekilde iki yana açıyorum, rahmim utanmadan sonuna kadar açık... Ve o kocaman, gergin, bir zevk çeşmesi fışkırtmaya hazır, ona doğru patlıyor......
Duyguları saklamaya gerek yok, geri çekilin..... Patlama, tamamen onun suyuna bulandım, bir inilti, neredeyse bir çığlık dudaklarımdan kaçıyor!!!!
Bu günler hala kaderin bir hediyesi olarak anılıyor, ruh hali düzeldi ve bu anlarda alınan dinçlik yükü bunu mümkün kıldı. tüm zorlukların kolayca üstesinden gelmek için....
Click to expand ...
Çok iyi anılar Tatyana, hayatındaki bu çok heyecan verici hikaye için teşekkür ederim, bunu okumak çok güzel .
Büyük bir zevkle sizinle hamamı ziyaret eder, size güzel bir buhar verir, vücudunuzun bükülmesinin tadını çıkarır, sizinle geçirdiğim her dakikanın tadını çıkarırdım
https://i.postimg.cc/90gh92X5/IMG-9578.jpg
These users thanked the author alexey.bro for the post:
yıldız benzeri
Sool40
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 243
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sool40 »

Güzel anılar. Sapkınlık olmadan her şey insanidir.
https://i.postimg.cc/PqZJC1JR/hi0-NGT4-J-U.jpg
These users thanked the author Sool40 for the post (total 5):
Stopkin, Ivankzn, Byre, 18, yıldız benzeri, Dimchik
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”