Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.

Unread post by Anonim »

Ben bir kızım, 22 yaşındayım, kendimden büyük bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum😊
Irina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 176
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks denemek istiyorum.

Unread post by Irina »

Hiç denemedim ama bazen bir kızla yapmak istiyorum.
These users thanked the author Irina for the post (total 5):
Mutlu, SergeyON, Süleyman, Fargal94, Sibiryak89
Oldu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
 Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks denemek istiyorum.

Unread post by Oldu »

Evet, lezbiyen seks pek çok insanın ilgisini çekiyor, özellikle de yaşlandıkça.
These users thanked the author Oldu for the post:
Artem.
SergeyON
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by SergeyON »

Bir lezbiyenle tanışmak, seks sırasında ona bakmak ve dokunmadan penisimle mastürbasyon yapmak istiyorum...hanımlar, hadi tanışalım!

58 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Anonim, senin önünde seksini izleyip mastürbasyon yapabilir miyim!!!! hadi bu formatı yapalım... birlikte bir kadın bulalım ve önümde seks yapacaksın, sadece yanında olmak ve sana bakarak mastürbasyon yapmak istiyorum
Qwert4331
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 64
 Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.

Unread post by Qwert4331 »

Anonim, merhaba, eşim 44 yaşında, istiyor bir kızla denemek ama benim için katılım olmadan orada olmak. İşe yaramayacak mı?
Şapka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.

Unread post by Şapka »

Vay be bu nasıl bir format. lezbiyenler heyecanlandırmak
Alexkort
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Alexkort »

Canlı görmek de ilginç olurdu
Victor Peter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102

Unread post by Victor Peter »

Anonim: 01 Dec 2019, 10:07 Ben bir kızım, 22 yaşındayım, denemek istiyorum
Peki karşı cinsle her şey yolunda mı? Ve bir şekilde belirtmediler...
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Fernando »

Evet, lezbiyenler öyle bir şey ki, kız olsun erkek olsun herkesi heyecanlandırıyorlar)
İbneler gibi değil 😁
krallık
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 75

Unread post by krallık »

eşimin işyerinde bir kızı var, lezbiyen ve bunu saklamıyor, eşim ondan etkilendiğini söylüyor, onu diskolara davet ediyor, bazen sarhoş olduğunda onu öpüyor ve yakınlık imaları yapıyor, eşim denemek istedi, ama benden korkuyor, bunu halletmek istediğimi söylüyorum, bu onu sakinleştirdi. ve bir şekilde bir doğum gününde sarhoş oldular ve birlikte kıkırdadılar, sonra ortadan kaybolduklarını gördüm, sanırım tuvalette aramadım, sonra karım geldi, başka tarafa baktı, tamamen kızardı ve ondan yeni geldiğini söyledi arkadaşının tuvalette oral seks yapması. :ayyy:
These users thanked the author krallık for the post (total 6):
Süleyman, alexey.frolov, Fargal94, Duster1979, Sibiryak89, Dmitry.stepanov
Alexsss
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1283

Unread post by Alexsss »

Yine, dişi hiç kimsenin altında olmayan, hastalıklı bir hayal gücüne sahip inekler(

9 saat 14 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
SergeyON: 15 Jul 2021, 15:38Sexem
Bu yeni bir seks türü mü)))))?
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602

Unread post by Tpoo »

Zego: 02 Jul 2021, 05:49 Evet, lezbiyen seks pek çok kişinin ilgisini çekiyor, özellikle de yaşlandıklarında.
Elli dolardan fazla. Ve öyleydi. Genç bir fahişeyi aldılar ve beni heyecanlandıran bir sikiş yaptılar. Katılmak zorunda kaldım. Kayınvalidem hiçbir zaman kadınlardan hoşlanmamıştı ama genç bir erkekten veya kadın vücudubunu denemekten çekinmez.
Badytry
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Badytry »

Eşim de istiyor ama gidecek kimse yok. Ah..
yumuşak1
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by yumuşak1 »

Ayrıca Denemek istiyorum bir kızla
These users thanked the author yumuşak1 for the post:
Sibiryak89
R493
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by R493 »

Harika bir fantezi. Bazı insanlar bunu düşünür, hayal eder, bazıları ise bunu gerçek hayatta gerçekleştirir.
Alexandrlk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147

Unread post by Alexandrlk »

Eşimin gençliğinde bir kızla ilişkisi vardı. Şimdi bile genç bir kızı yalayacağını söylüyor. Ama ne yazık ki henüz Real Madrid’e ulaşamadılar.
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Truwor »

Eşimden 10 yaş büyük olan patronum, eşimi kurumsal etkinliklerde görünce, eşimin “hafta sonunu onunla geçirmesine” izin vermem için bana yalvardı. Bu isteğini eşime ilettim ve o da beni şaşırtarak ve heyecanlandırarak kabul etti ve patronumun kendisine olan özel ilgisini uzun zamandır fark ettiğini ve kendisine çok hoş bir kadın gibi göründüğünü (aslında öyle) belirtti ve sıra dışı maceralarının adrenalini de artıyor. Patron Cuma akşamı karısını kendisi aldı ve Pazar günü öğle yemeğine geri getirdi. Eşim, şehir dışında şömine, barbekü, sauna, yüzme havuzu ve şampanya ile geçirdiği keyifli zamanın yanı sıra, ne benim ne de başka erkeklerin onu patron kadar şefkatle, bu kadar hoş ve şefkatle okşamadığımı, okşadığımı veya öpmediğimi itiraf etti. .
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Stas99rus, Sibiryak89
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294

Unread post by Stas99rus »

Bunu da gördüm.
Heyecan verici bir manzara.
Hanıma geldim, bir sürpriz yapmak istedim, çiçekler, şarap, tatlılar, sessizce kapıyı açtım, daireye girdim ve zevk inlemeleri duyuyorum, sanırım bir orospum var
Ancak hayır, sessizce yatak odasına yürüdüm ve orada metresi ve arkadaşı 69 pozisyonunda kendilerini okşuyor, birbirlerini nazikçe parlatıyorlardı. diğer.
10 dakika boyunca onları izledim, gördüklerim karşısında titriyordum, penisime zar zor dokundum ve pantolonumun içine girdim.
Sonra mutfağa gittim ve yemeğin bitmesini bekledim. seanslarında sigara içmek için dışarı çıktılar ve beni gördüklerinde suskun kaldılar.
Onlara bakmaktan memnun olduğumu itiraf ettim ve sevgilime bir soru sordum (ve beni aynı durumda görürseniz) yatakta aynı pozisyonda bir adam varken ne dersin.?) tek ses olarak cevap verdiler ve buna bakmanın ilginç olacağını, bunun gibi bir şey ayarlamamız gerektiğini söylediler..
These users thanked the author Stas99rus for the post (total 2):
Sibiryak89, Zorba Carrie
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284

Unread post by Seks tavuğu »

Anonymous: 01 Dec 2019, 10:07 Ben bir kızım, ben bir kızım 22 yaşındayım, bir yetişkinle seks yapmayı kadın😊
Bence pişman olmayacaksınız....
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”