Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.
Ben bir kızım, 22 yaşındayım, kendimden büyük bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 176
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks denemek istiyorum.
Hiç denemedim ama bazen bir kızla yapmak istiyorum.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks denemek istiyorum.
Evet, lezbiyen seks pek çok insanın ilgisini çekiyor, özellikle de yaşlandıkça.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir lezbiyenle tanışmak, seks sırasında ona bakmak ve dokunmadan penisimle mastürbasyon yapmak istiyorum...hanımlar, hadi tanışalım!
58 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Anonim, senin önünde seksini izleyip mastürbasyon yapabilir miyim!!!! hadi bu formatı yapalım... birlikte bir kadın bulalım ve önümde seks yapacaksın, sadece yanında olmak ve sana bakarak mastürbasyon yapmak istiyorum
58 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Anonim, senin önünde seksini izleyip mastürbasyon yapabilir miyim!!!! hadi bu formatı yapalım... birlikte bir kadın bulalım ve önümde seks yapacaksın, sadece yanında olmak ve sana bakarak mastürbasyon yapmak istiyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.
Anonim, merhaba, eşim 44 yaşında, istiyor bir kızla denemek ama benim için katılım olmadan orada olmak. İşe yaramayacak mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Ben bir kızım, 22 yaşındayım, benden yaşlı bir kadınla seks yapmayı denemek istiyorum.
Vay be bu nasıl bir format. lezbiyenler heyecanlandırmak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Canlı görmek de ilginç olurdu
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Peki karşı cinsle her şey yolunda mı? Ve bir şekilde belirtmediler...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Evet, lezbiyenler öyle bir şey ki, kız olsun erkek olsun herkesi heyecanlandırıyorlar)
İbneler gibi değil
İbneler gibi değil
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
eşimin işyerinde bir kızı var, lezbiyen ve bunu saklamıyor, eşim ondan etkilendiğini söylüyor, onu diskolara davet ediyor, bazen sarhoş olduğunda onu öpüyor ve yakınlık imaları yapıyor, eşim denemek istedi, ama benden korkuyor, bunu halletmek istediğimi söylüyorum, bu onu sakinleştirdi. ve bir şekilde bir doğum gününde sarhoş oldular ve birlikte kıkırdadılar, sonra ortadan kaybolduklarını gördüm, sanırım tuvalette aramadım, sonra karım geldi, başka tarafa baktı, tamamen kızardı ve ondan yeni geldiğini söyledi arkadaşının tuvalette oral seks yapması. :ayyy:
- These users thanked the author krallık for the post (total 6):
- Süleyman, alexey.frolov, Fargal94, Duster1979, Sibiryak89, Dmitry.stepanov
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Yine, dişi hiç kimsenin altında olmayan, hastalıklı bir hayal gücüne sahip inekler(
9 saat 14 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
9 saat 14 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bu yeni bir seks türü mü)))))?
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
Elli dolardan fazla. Ve öyleydi. Genç bir fahişeyi aldılar ve beni heyecanlandıran bir sikiş yaptılar. Katılmak zorunda kaldım. Kayınvalidem hiçbir zaman kadınlardan hoşlanmamıştı ama genç bir erkekten veya kadın vücudubunu denemekten çekinmez.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Eşim de istiyor ama gidecek kimse yok. Ah..
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Ayrıca Denemek istiyorum bir kızla
- These users thanked the author yumuşak1 for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Harika bir fantezi. Bazı insanlar bunu düşünür, hayal eder, bazıları ise bunu gerçek hayatta gerçekleştirir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
Eşimin gençliğinde bir kızla ilişkisi vardı. Şimdi bile genç bir kızı yalayacağını söylüyor. Ama ne yazık ki henüz Real Madrid’e ulaşamadılar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Eşimden 10 yaş büyük olan patronum, eşimi kurumsal etkinliklerde görünce, eşimin “hafta sonunu onunla geçirmesine” izin vermem için bana yalvardı. Bu isteğini eşime ilettim ve o da beni şaşırtarak ve heyecanlandırarak kabul etti ve patronumun kendisine olan özel ilgisini uzun zamandır fark ettiğini ve kendisine çok hoş bir kadın gibi göründüğünü (aslında öyle) belirtti ve sıra dışı maceralarının adrenalini de artıyor. Patron Cuma akşamı karısını kendisi aldı ve Pazar günü öğle yemeğine geri getirdi. Eşim, şehir dışında şömine, barbekü, sauna, yüzme havuzu ve şampanya ile geçirdiği keyifli zamanın yanı sıra, ne benim ne de başka erkeklerin onu patron kadar şefkatle, bu kadar hoş ve şefkatle okşamadığımı, okşadığımı veya öpmediğimi itiraf etti. .
- These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
- Stas99rus, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Bunu da gördüm.
Heyecan verici bir manzara.
Hanıma geldim, bir sürpriz yapmak istedim, çiçekler, şarap, tatlılar, sessizce kapıyı açtım, daireye girdim ve zevk inlemeleri duyuyorum, sanırım bir orospum var
Ancak hayır, sessizce yatak odasına yürüdüm ve orada metresi ve arkadaşı 69 pozisyonunda kendilerini okşuyor, birbirlerini nazikçe parlatıyorlardı. diğer.
10 dakika boyunca onları izledim, gördüklerim karşısında titriyordum, penisime zar zor dokundum ve pantolonumun içine girdim.
Sonra mutfağa gittim ve yemeğin bitmesini bekledim. seanslarında sigara içmek için dışarı çıktılar ve beni gördüklerinde suskun kaldılar.
Onlara bakmaktan memnun olduğumu itiraf ettim ve sevgilime bir soru sordum (ve beni aynı durumda görürseniz) yatakta aynı pozisyonda bir adam varken ne dersin.?) tek ses olarak cevap verdiler ve buna bakmanın ilginç olacağını, bunun gibi bir şey ayarlamamız gerektiğini söylediler..
Heyecan verici bir manzara.
Hanıma geldim, bir sürpriz yapmak istedim, çiçekler, şarap, tatlılar, sessizce kapıyı açtım, daireye girdim ve zevk inlemeleri duyuyorum, sanırım bir orospum var
Ancak hayır, sessizce yatak odasına yürüdüm ve orada metresi ve arkadaşı 69 pozisyonunda kendilerini okşuyor, birbirlerini nazikçe parlatıyorlardı. diğer.
10 dakika boyunca onları izledim, gördüklerim karşısında titriyordum, penisime zar zor dokundum ve pantolonumun içine girdim.
Sonra mutfağa gittim ve yemeğin bitmesini bekledim. seanslarında sigara içmek için dışarı çıktılar ve beni gördüklerinde suskun kaldılar.
Onlara bakmaktan memnun olduğumu itiraf ettim ve sevgilime bir soru sordum (ve beni aynı durumda görürseniz) yatakta aynı pozisyonda bir adam varken ne dersin.?) tek ses olarak cevap verdiler ve buna bakmanın ilginç olacağını, bunun gibi bir şey ayarlamamız gerektiğini söylediler..
- These users thanked the author Stas99rus for the post (total 2):
- Sibiryak89, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
Bence pişman olmayacaksınız....Anonymous: ↑01 Dec 2019, 10:07 Ben bir kızım, ben bir kızım 22 yaşındayım, bir yetişkinle seks yapmayı kadın![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 1048 Views
-
Last post by Nikk
-
- 1 Replies