külot yok
-
Автор темыAlex77
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
külot yok
Herkese selam. Kim yazın şehirde külotsuz dolaşmayı sever?
- These users thanked the author Alex77 for the post (total 4):
- Sibiryak89, Andrey57115, Topçik, 1984 yılında Vladimir
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 3 years 3 months
Re: külot yok
Kız arkadaşım buna bayılıyor ve o da onu herkesin görebileceği bir yerde sikmeme bayılıyor... Trende, mağazada, gölde "kimse yok" gibi göründüğünde :))))
- These users thanked the author HavacıAlex for the post (total 5):
- sptlh, Alex77, Topçik, Ateev, Seks tavuğu
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
İç çamaşırı denediğinde, beğenip beğenmediğini görmek için her zaman kabine giriyorum... Sadece bu değil :)
- These users thanked the author HavacıAlex for the post (total 2):
- Alex77, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Yazın külot giymememi rica ediyorum, çok sık değil ama bazen bu beni tahrik ediyor)))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Alex77, 1984 yılında Vladimir
-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 3 years 4 months
Benimki çoğu zaman işe bu şekilde gider.
- These users thanked the author NFF477 for the post (total 24):
- Sibiryak89, Kuzey, Altı, MaksMaks, Korsan, Alex77, Andrey57115, Cidden, dbhnefk, Alex 17, İvannavi, Fargal94, frenk, nikolj202, Dima 771714, Travolta, SERG!!, Tolyan, Aslan 123540, Rahatla_19, 1984 yılında Vladimir, Ivankzn, Denchik42, Seks tavuğu
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Orientation: biseksüel
Lanet olsun, yazmak istemedim... ama kendimi tutamıyorum... Ben de iç çamaşırı olmadan yürümek gibi "oyunlara" karşı değilim... veya sevdiğim adamla "tehlikeli" seks yapmak gibi. ” yerler.. örneğin girişte veya bir parkta bir yerlerde… “yakalanma” tehlikesi nedense çok heyecan verici. sürecin kendisinde....
Ama işe külotsuz gitmek.... Her ne kadar dedikleri gibi tadı ve rengi olsa da... ama yine de..
Karınızın yapmasına izin veriyorsunuz işe külotsuz gitmek mi?... Mesela sokakta iç çamaşırı giymesem bile erkeğim için yapıyorum.. bu ts. oyunun bir unsuru.. evet, onu çılgınca tahrik ediyor... her şey... İşleri bozmayacağım.... beni de tahrik ediyor.. ama her şeyden önce onun için yapıyorum... tamam, kendim için de ... Sadece iç çamaşırı olmadan gidersen ... peki, diyelim ki işe ... erkeğiniz "ufukta görülmediğinde" ... o zaman bu başka bir şeydir .. . Tekrar ediyorum, alınma, sadece kişisel görüşüm.. Kimseyi gücendirmek istemedim..
Sadece iç çamaşırı giymiyorsan... o zaman kot pantolon, pantolon... gardırop, hemen kayboluyor... Zaten böyle durumlarda ben bunları giymiyorum, giyiyorum.... Ya kısa etekle kalıyorum, ya elbiseyle... Uzunları yok’ ikisi de uymuyor... o zaman neden hepsini yapsın...
Ve şehirde kısa bir elbiseyle dolaşmak sorun olmaz... tamam.. . işe şortla mı geldim... ama aynı zamanda iç çamaşırım olmadan... Ve eğer birisi beni görürse... peki, külot yok.. o zaman ne olacak? Bana öyle geliyor ki meslektaşlarımın önünde bu tür şeylerin reklamını yapmamak daha iyi... Her halükarda, asla işe külotsuz gitmem... Orada "oynadığın" ve birine itaat ettiğin zamanlar dışında... yani, mesela bir emre uyuyorsun... Ama bu tamamen farklı bir hikaye
Ama işe külotsuz gitmek.... Her ne kadar dedikleri gibi tadı ve rengi olsa da... ama yine de..
Karınızın yapmasına izin veriyorsunuz işe külotsuz gitmek mi?... Mesela sokakta iç çamaşırı giymesem bile erkeğim için yapıyorum.. bu ts. oyunun bir unsuru.. evet, onu çılgınca tahrik ediyor... her şey... İşleri bozmayacağım.... beni de tahrik ediyor.. ama her şeyden önce onun için yapıyorum... tamam, kendim için de ... Sadece iç çamaşırı olmadan gidersen ... peki, diyelim ki işe ... erkeğiniz "ufukta görülmediğinde" ... o zaman bu başka bir şeydir .. . Tekrar ediyorum, alınma, sadece kişisel görüşüm.. Kimseyi gücendirmek istemedim..
Sadece iç çamaşırı giymiyorsan... o zaman kot pantolon, pantolon... gardırop, hemen kayboluyor... Zaten böyle durumlarda ben bunları giymiyorum, giyiyorum.... Ya kısa etekle kalıyorum, ya elbiseyle... Uzunları yok’ ikisi de uymuyor... o zaman neden hepsini yapsın...
Ve şehirde kısa bir elbiseyle dolaşmak sorun olmaz... tamam.. . işe şortla mı geldim... ama aynı zamanda iç çamaşırım olmadan... Ve eğer birisi beni görürse... peki, külot yok.. o zaman ne olacak? Bana öyle geliyor ki meslektaşlarımın önünde bu tür şeylerin reklamını yapmamak daha iyi... Her halükarda, asla işe külotsuz gitmem... Orada "oynadığın" ve birine itaat ettiğin zamanlar dışında... yani, mesela bir emre uyuyorsun... Ama bu tamamen farklı bir hikaye
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 14):
- Alex77, Sibiryak89, Onizm, sendeledim, Fargal94, Topçik, nikolj202, Ateev, sergey.petruhin, Bravo61, Anatolik, Mart, Juss, Seks tavuğu
-
- Flört etmek
- Registered for: 3 years 4 months
Her şeyi doğru yazdınız. Sanırım buradaki herkes, iç çamaşırsız bir iş gününün en azından hijyenik olmadığını tahmin edecektir. O yüzden yazdım, işe gidiyor ama işe gitmiyor! Zaten heyecan da gidiyor.
- These users thanked the author NFF477 for the post (total 3):
- Christmas_Christmas, Alex77, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Gerçekten hoşuma gidiyor) etek ve çorapla ve külotsuz) sevgilimle birlikte Yazın başlamasını gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum böylece bunu parkta banklarda yapmak zorunda kaldım))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 8):
- Alex77, Sibiryak89, Stanbuyan, Onizm, Anna18092003, Seks_Makinesi, Anatolik, Seks tavuğu
-
- Nirvana’dayım
Görüşüne katılıyorum, ama kimin sütüne külotsuz gittin? kocanız buralarda değil miydi?Natali_Natali: ↑03 Apr 2022, 13:45 Kahretsin, yazmak bile istemedim... ama kendimi tutamıyorum... Ben de iç çamaşırı olmadan yürüyüşe çıkmak veya sevgilimle seks yapmak gibi "oyunlara" karşı değilim.. Adamın “tehlikeli” yerlerde... girişte mesela, ya da parkın bir yerinde... nedense "yakalanma" tehlikesi çok heyecan verici. sürecin kendisinde....
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Christmas_Christmas
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yazın hiç kıyafetsiz olmak heyecan verici. Sokakta bu şekilde yürüyebilirim ama yoldan geçenler bunu takdir etmez))))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 2 years 11 months
Okula külot yok Yürüdüm, sokağı da seviyorum. İş yerinde kot pantolon giymek zorundayım ve pedlerle ilgili bir sorun var. Bu tür siteleri okuduğunuzda kendinizi hatırlayacaksınız, insanların sizi istediklerini dinleyeceksiniz, bu güzel ama geçici. Contaları değiştirmeniz gerekiyor ve kalkmanın zararı yok. Ve temiz havada, esinti eteğinizi kaldırdığında!!! Müthiş.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 15):
- Andrey57115, İsveç125, Onizm, Alex 17, İvannavi, O, nikolj202, Fargal94, Ded, Ateev, Piero, Sibiryak89, Rahatla_19, Cheb, Seks tavuğu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
Ben de onlarsız yürümeyi seviyorum
- These users thanked the author İsveç125 for the post (total 8):
- Stanbuyan, Onizm, O, Topçik, Cidden, sendeledim, Ateev, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 3 years 1 month
Ben ve benimki bir süre birlikte çalıştık. Ben de tangalarını çıkarmasını istedim, kritik günler dışında hep giyiyor. Ancak yalnızca elbise veya etek giyerken. Pantolonun içinde sürttüğünü söylüyor. Bir süre böyle gitti ve çoğu zaman boş olan küçük bir konferans odasına çekildik. Bu ikimizi de çok heyecanlandırdı.
-
- Flört etmek
svetik125,
Merhaba! Parkta yürüyüş yapmak için buluşalım mı? Külot giymeyen kızlardan gerçekten hoşlanıyorum!
Merhaba! Parkta yürüyüş yapmak için buluşalım mı? Külot giymeyen kızlardan gerçekten hoşlanıyorum!
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Sıcak günlerde, kadınların "doğasının" karışmadığı zamanlarda, hareket etmemin tek yolu bu)) Kesinlikle sabahlıkla uyuyorum))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 11):
- Adam07, buldum, Yün, Topçik, Cidden, Ateev, Torrr), Sibiryak89, Fargal94, Şalun70, 1984 yılında Vladimir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
ve tamamen çıplak uyuyorumElenaLukina: ↑02 Jul 2022, 13:58 Sıcak günlerde, dişi "doğasının" müdahale etmediği zamanlarda hareket etmemin tek yolu bu)) Kesinlikle sabahlıklarla uyuyorum))
- These users thanked the author Gece Len for the post (total 4):
- Sibiryak89, Şalun70, 1984 yılında Vladimir, Ivankzn
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
Bu hangi mağaza iç çamaşırlarını, hatta çıplak kıçını denemene izin veriyor?!AviatorAlex: ↑01 Apr 2022, 18:10 İç çamaşırı denediğinde, beğenip beğenmediğimi görmek için her zaman kabine giriyorum... Eh, sadece değil :)
- These users thanked the author içinde for the post (total 4):
- büyük memeler, Fargal94, Mart, jant11
-
- ön sevişme
- Total posts: 142
Lambalı kedi.jpg
"Harika Stories" mağazasının logosunda lambalı bir kedi de var, bunun gibi bir şey)))
- These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 3):
- AlexTDV, Piero, Ded
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
Her zaman çıplak uyumalısın. Yaz aylarında ise daha iyi serinlemek için iç çamaşırınızı giymeyin.
- These users thanked the author Kaynak for the post (total 3):
- Cidden, 1984 yılında Vladimir, çok sayıda denizci
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Registered for: 2 years 10 months
Alışveriş merkezinde siyah çorap, diz üstü mavi etek ve göğüssüz gömlek. hayallerin gerçekleşmesi gerekiyor
ve yanma ve vücuduna bakma riskini göze alarak bir şeyler dene.
veya gömleğinin içinden göğsünü göster ve danışmanın nasıl gerildiğini fark et
mimi
ve yanma ve vücuduna bakma riskini göze alarak bir şeyler dene.
veya gömleğinin içinden göğsünü göster ve danışmanın nasıl gerildiğini fark et
mimi
- These users thanked the author O for the post (total 5):
- Fargal94, Cidden, SERG!!, Sibiryak89, Seks tavuğu
-
- Flört etmek
Ella, kısa etek ister misin külot yok al benimle yürür müsün?
Parkta yattık, bir kafede öğle yemeği yedik ve bisiklete bindik!
Yaz!
Parkta yattık, bir kafede öğle yemeği yedik ve bisiklete bindik!
Yaz!
- These users thanked the author Jenya.stayn for the post:
- Seks tavuğu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 2 years 9 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 3 years 9 months
Çoğu zaman sokakta külotsuz yürüyorum. İşe nadiren giderim ama giderim. Ayrıca çok havalı - kasık kısmı yırtmaçlı külot, parkta seks için çok uygun. Hem Lera’da hem de bende bunlardan var.
- These users thanked the author ira_pz for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
Bir metresim vardı...her zaman külot giymezdi...ama ben çorap giymeyi severdim.
Şimdi karıma öğrettim...o da bunu seviyor...diz boyu etek ya da elbiseler.İşe böyle gidiyor...
Şimdi karıma öğrettim...o da bunu seviyor...diz boyu etek ya da elbiseler.İşe böyle gidiyor...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Kızlar, buna ne denir? ve nasıl takılır? :göz kırp:
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_orig ... 076484.jpg
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_orig ... 076484.jpg
- These users thanked the author Yün for the post (total 14):
- İvannavi, SERG!!, fırçalamak, Sibiryak89, Fargal94, Mosiya, asker-64, Ded, Denchik42, Peru’da, Aslan 123540, Mart, Audi, Lexa55
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Yürüyüşe çıktığımızda karımın külot giymediğini görüyorum. Bunun tek bir anlamı var; parkın uzak bir köşesinde sizden onu yalamanızı isteyecek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Yaz aylarında eşim bana hafif bir elbise ve külotsuz yürürken çekilmiş fotoğraflarını gönderiyor! Ve şu anda işteyim ve sen kaçamazsın. Sikim pantolonumun içinden fırlıyor.
Ama bir yere yürüdüğümüzde, eteğinin altındaki kıçını veya bacağını okşamak çok güzel. Evet, hala dalga geçebilirsiniz. Örneğin, çok uzun zaman önce sinemada son sırada oral seks yapmayı bile başardım. Doğru, önümüzde bir çift oturuyordu, yine de bir şeylerden şüpheleniyorlardı)))
Ama bir yere yürüdüğümüzde, eteğinin altındaki kıçını veya bacağını okşamak çok güzel. Evet, hala dalga geçebilirsiniz. Örneğin, çok uzun zaman önce sinemada son sırada oral seks yapmayı bile başardım. Doğru, önümüzde bir çift oturuyordu, yine de bir şeylerden şüpheleniyorlardı)))
- These users thanked the author Bir aleyhtar olarak4 for the post (total 2):
- SERG!!, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
Bu çok hoş. Kızlar, lütfen sadece
değil, sevdiklerinizin güzel manzaralarını daha sık gösterin.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years 1 month
Mutlaka yaz aylarında değil, hangi hedefi takip ettiğinize bağlı olarak kışın da yapabilirsiniz)))))))
- These users thanked the author rakı for the post (total 3):
- Fargal94, sergey.petruhin, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years 8 months
Eşimle o kadar sık oynuyoruz ki, örneğin sabahları ona şunu söylüyorum: Bugün külotsuz çalışacaksın. Külot giymiyor ve gün içinde partneri işte değilse ofisten, başka bir ihtimal yoksa tuvaletten bana birkaç fotoğraf gönderiyor. Bu temanın başka varyasyonları da var, örneğin gün içinde birkaç kelime konuşmak için aradık ve ona şunu söyledim: Bugün eve gelmelisin külotsuz veya onu alırsam, işten külotsuz çıkmasını söylerim. Sonra görevi tamamlayıp tamamlamadığını kontrol ettiğimden emin oluyorum (kontrol etmeyi unutursam kendisi kırılır, sonuçta benim için denedi). Unuttuysan küçük bir cezayla karşı karşıya kalacağız 

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Karım akşama kadar marine edebilmem için Viber’deki iş fotoğraflarımla benimle dalga geçmeyi de seviyor!
- These users thanked the author Bir aleyhtar olarak4 for the post (total 2):
- Vertip, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 173
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Bir yaz randevumdan önce kıza külot giymemesini söyledim. Ve tanıştığımızda çok gizemliydi. Fırsat buldukça elimi eteğimin altına soktum...... ve orada heyecandan sırılsıklamdı. Genel olarak benden daha çok beğendi.
- These users thanked the author Fiş for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 8 months
Veronica,
Merhaba, ben’ yakın zamanda buradaydım, konularınızı okudum. Özgürlüğünüze imreniyorum, ben de aynı şeyi istiyordum
24 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Merhaba, ben’ yakın zamanda buradaydım, konularınızı okudum. Özgürlüğünüze imreniyorum, ben de aynı şeyi istiyordum
24 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
- These users thanked the author Arbalet for the post:
- Anastasya 2005
-
- Orgazm!
- Total posts: 559
- Registered for: 1 year 5 months
Dürüst olmak gerekirse uzun süre külotsuz pek rahat edemedim. Evet, nudik’e külotsuz gidiyorum ve bu normal. Bazen kocam benden onunla yürüyüşe çıkmamı ya da bir etkinliğe iç çamaşırsız gitmemi istiyor, sorun değil. Bunun onu tahrik ettiğini biliyorum, sadece onu değil. Ancak işe gitmek ve bütün gün külotsuz gitmek kesinlikle hijyenik değil. Denedim, sinirlendim, sinirlendim ve seğirdim ((
- These users thanked the author Dal for the post (total 7):
- Fargal94, Dmitry.opolchenov, Sibiryak89, Vik.ruba80, Peru’da, Ivankzn, Denchik42
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 150 Views
-
Last post by Fısıldayan
-
- 221 Replies