Çok açıklayıcı kıyafetler
-
Автор темыsendeledim
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çok açıklayıcı kıyafetler
Çok açık giyinmeyi seven kızlar var mı? Ben eşimin arkadaş çevresinde ve günlük hayatta normal, kışkırtıcı olmayan kıyafetler giymesini isterim. Ancak diğer şehirlerde, tatil yerlerinde çok açık giyinmesi gerekiyor. Böylece iç çamaşırı ya da transparan külot giymez, meme uçları ya da göğüs dekoltesi açığa çıkacak şekilde sütyensiz, göğüsleri yandan görünsün diye ya da kedisi açığa çıksın diye çok kısa bir etek ya da şort giymez.
- These users thanked the author sendeledim for the post:
- Bir-İki
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Re: Çok açık saçık kıyafetler
))) Peki karınız sonunda nasıl giyiniyor?)))) Ona arzularınızı anlattınız mı?Uran7: ↑05 Aug 2024, 20:37 Çok açık giyinmeyi seven kızlar var mı? Ben eşimin arkadaş çevresinde ve günlük hayatta normal, kışkırtıcı olmayan kıyafetler giymesini isterim. Ancak diğer şehirlerde, tatil yerlerinde çok açık giyinmesi gerekiyor. Böylece iç çamaşırı ya da transparan külot giymez, göğüs uçları ya da göğüs dekoltesi görünsün diye sütyensiz, göğüsleri yandan görünsün diye ya da çok kısa bir etek ya da amını gösterebilecek türden bir şort giysin.
-
Автор темыsendeledim
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Çok açık saçık kıyafetler
İki yıldır boşandık. Normal giyiniyordu, figürü güzel olmasına rağmen baştan çıkarmakla ilgilenmiyordu. Ve gizlice yürümeyi tercih etti, erotik deneyimlerini benimle paylaşırsa ve aldatmasaydı yaşardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 8575 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 1 Replies