Tartışma ve deneyim alışverişi[/url] bugün benim için bulmacası gelişen bir durum.
2006-2007’de Estonyalı bir Rus kızla tanıştım, ama zamanla onun yavan karakteri değişti açık, bu yüzden ilişki bayatladı. Tüm eğlenceyi, rengi ve boyayı getiren tek kişi bendim ama konu bu değil. İlişkiyi bitirdim çünkü... kız, bacaklarının arasında balık kokusu varsa doktora görünmesi gerektiğini anlamadı. Onun için zaten zaman ayırmıştım - gitmedi, hepsi boşunaydı. Ama ondan önce seks boldu, benim tarafımdan gelen ilk ipucuna göre kritik günlerde mükemmel oral seks yapılıyordu. Burada kötü bir şey söyleyemem.
Daha sonra çalışmak için İngiltere’ye gitti, oradan da İspanya’ya (Marbella) gitti ve bu güne kadar ona adını verdiği ortağıyla birlikte yaşıyor. koca, nikahsız kocadan başka bir şey olmamasına rağmen Planlanmamışlardır. Onda HOTWIFE’ı geliştirmeye başladı. Başka erkeklerle çıkmasına ve baştan çıkarmasına izin verir. Onu putlaştırıyor ve yalnızca onun onayıyla başkalarını kasten beceriyor. Diğer sevgililerle buluşmalarından fotoğraflarını periyodik olarak dostane bir şekilde Sepete bırakıyor. Sadece birkaç yıl içinde 50-60 kadar sevgilisi oldu.
Onu alıp ona soruyorum ve kocasından benimle buluşmak için izin istiyorum, sen ve ben uzun zamandır sevişiyoruz. uzun zaman oldu, yani bu ilk sefer değil. Değerlendirmenizin devamında onun bana verdiği cevap var. Onlardan sonra ona cevabım:
Sadece bana aktif olarak doğru ve terbiyeli tavırlar sergileyen erkeklerle yatmama izin verdiğini söyledi.
Bana koşulsuz saygı ve ilgi göstermeli, bana bir “kraliçe” gibi davranmalılar. Bunlar onun sözleri.
Ondan tam olarak ne demek istediğini açıklamasını istediğimde, bir erkeğin ilk etapta bana gelmeye hazır olması gerektiğini ve benim gelmemi beklememesi gerektiğini söyledi. ona git. Çiçeklerle, en iyi restoranda akşam yemeğiyle, hediyelerle ve beş yıldızlı bir otelde lüks bir odayla süper romantik bir randevu ayarlamalı.
Ona cevabım:
Seninle farklı bir ilişkim var ve onlar onun ortaya çıkışından çok önce doğmuşlardı. Sözleri seni bir şey olarak kiralamaya çok benziyor ama bir tür süper fikir, karanlık altında örtülüyor. Aslında böyle bir cümle, diğer erkeklerin yardımıyla size, belirli nedenlerden dolayı kendisinin teslim edemediği ancak SİZİN ile birlikte ödediği deneyimleri verdiğini söylüyor. Hiç hoş değil. Ama dedikleri gibi, her biri kendi görüşüne göre.
Artık yanıt vermediğim cevabı:
Hayır, hiç de değil. Kocam diğer erkeklerin bana tüketim odaklı davranmasına izin vermiyor. Bana çok değer veriyor ve yalnızca beni kendisi kadar takdir edebilen erkeklerin benden keyif alabileceğine inanıyor.
Bu, bir erkeğin finansal yeteneklerine meydan okumak değil, bir beyefendiyi bir egoist ve cimriden ayırmaktır. Sadece ikinci tip adamın bana layık olduğunu düşünmüyoruz.
Ve kocam, kendi cinsel yeteneklerine olan aşırı güveni nedeniyle başka erkeklerle çıkmama izin veriyor. Bu arada, bu tamamen haklı.
Seninle olan ilişkimize gelince, bunun artık hiçbir önemi yok çünkü kocamla tanışmamdan çok önce sona erdi.
n
Şimdi tüm bu bulmaca benim için bir araya geldi.
Siz ne düşünüyorsunuz forum üyeleri? Kızlar ve oğlanlar.
Ateşli kadının özü. Görüş alışverişi
-
Автор темыAltı
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views