Kim hemşire ister
-
Автор темыtanya.sheremet
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kim hemşire ister
- These users thanked the author tanya.sheremet for the post (total 6):
- IRINAwer, Nicolausblind, Mutfak, M.Maxim, Pedro, Kavun
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 1 year 3 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 6 months
-
Автор темыtanya.sheremet
- Total posts: 10
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 2 years
Re: Kim hemşire ister?
tanya.sheremet,
Ne kadar baştan çıkarıcı hemşire. Hem doktorlar hem de hastalar için.
Bununla muhtemelen daha hızlı iyileşiyorlar mı?)
Ne kadar baştan çıkarıcı hemşire. Hem doktorlar hem de hastalar için.
Bununla muhtemelen daha hızlı iyileşiyorlar mı?)
-
- Total posts: 11
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
Ne kadar iyi bir hemşiresin sen. Biraz zorlandım. Duşum basıncı serbest bırakacak. Ah ve hemşire.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
tanya.sheremet, ah! Forumumuzda o kadar çok hasta insan var ki! Acilen doktorları, hemşireleri, dadıları bir araya toplayıp
tedavi etmemiz gerekiyor! davranmak!! davranmak!!! Ve enjeksiyonları esirgemeyin!!! Kıçınızda yaşam alanı kalmasın diye!!! :lütfen:
tedavi etmemiz gerekiyor! davranmak!! davranmak!!! Ve enjeksiyonları esirgemeyin!!! Kıçınızda yaşam alanı kalmasın diye!!! :lütfen:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Bir şekilde hastanedeydim. Ve koğuşta yaşlı adamların arasında çok genç bir adam vardı. Üreterdeki taşta bir sorun var. Üreterindeki taşı çıkarmak için ameliyata hazırlanıyordu. Testlere falan girdim. Ve nöbetçi hemşirenin içeri girip bu adama yarın ameliyat olacağını söylediğini görüyorum. Önümüzdeki birkaç saat boyunca yiyecek bir şey yok, tuvalete gideceğim, sonra içeri girip lavman yapalım.
Ve gerçek ortaya çıkıyor Birkaç saat sonra gidelim, diyor. Ve herkes çok neşeli ve şakacı. Ve çocuk gözlerini saklıyor ve utanıyor. Lavman yaptıkları ofis de tam burada, yan tarafta. Oraya gittiler. Neyse ilgimi çekti. Koridora çıktı ve duvarların kenarındaki sandalyeye oturdu. Dinliyorum.
Haydi onu soyalım. Vay diyor! Ve sen sessizdin!
Sonra lavman hakkında, nereye gidileceği, ne yapılacağı hakkında bir konuşma duyuyorum.
Ve burada not edilmesi gerekiyor Bu sıradan bir şırınga değil, bu bir damlalık ve ucu olan bir tüp üzerinde asılı su bulunan neredeyse bir ısıtma yastığı asılı. Ve orada senin pisliğini dışarı pompalamak zorundalar. Daha sonra son dakikaya kadar koridorda tuvaletin yanında oturun. Bağırsakları tamamen temizlemek için.
Ve ona şöyle dedi: Sırt üstü yat ve belinin altına bir yastık koy, bunu senin için kendim enjekte edeceğim.
Duyuyorum, utanıyor ve ne oluyor, bunu yapamam diyor.
Ona "tamam" diyor. O zaman senin yerine uzanayım ve belinin altına bir yastık koyayım. Ve bunu gerçekten yaptığını duydum.
Peki, kendisinin de söylediği gibi, çok iyi!? Duyuyorum, o sessiz.
Ve ona diyor ki: ne oldun sen! Bakın nasıl çıkıyor! Hadi!
Bir süreliğine sessizlik. Sonra fayansların üzerindeki sandalye ayaklarının hafif bir gıcırtısını duyuyorum - siktir et!
Sonra onun ulumaya başladığını duyuyorum. Ve sonra aniden ona şöyle dedi: Acele etme, yavaş git, aksi halde Tanrı korusun taş tekrar hareket edecek! Burada iyi olacağız!
Ve sonra yine bir sessizlik oldu, hafif bir gıcırtı yoktu ve bir süre sonra yine zorlukla duyulabilen bir inilti duyuldu.
Eh, yanmamak için orada daha fazla oturmadım. Aksi takdirde kız kardeşim dışarı çıkacak ve burada her şeyi duyduğumu kurtaracak. Ve sonra bazı sıkıntılar bekliyoruz. Ne tür insanların olduğunu asla bilemezsiniz; inadına bir şeyler yaparlar ve sonra hayatınızın geri kalanında engelli kalırsınız.
Genel olarak çok dikkatli olmanız gerekir. sağlık personeline dikkat edin - hastanedeyken hayatınız kelimenin tam anlamıyla ve onların elindedir.
O zaman şunu da düşündüm: örneğin kız kardeşim bana seks teklif ederse, böyle bir durumda en iyi karar o zaman olur hiçbir durumda reddetmemektir.
İstemeseniz veya kadını sevmeseniz bile.
Ve gerçek ortaya çıkıyor Birkaç saat sonra gidelim, diyor. Ve herkes çok neşeli ve şakacı. Ve çocuk gözlerini saklıyor ve utanıyor. Lavman yaptıkları ofis de tam burada, yan tarafta. Oraya gittiler. Neyse ilgimi çekti. Koridora çıktı ve duvarların kenarındaki sandalyeye oturdu. Dinliyorum.

Haydi onu soyalım. Vay diyor! Ve sen sessizdin!

Sonra lavman hakkında, nereye gidileceği, ne yapılacağı hakkında bir konuşma duyuyorum.
Ve burada not edilmesi gerekiyor Bu sıradan bir şırınga değil, bu bir damlalık ve ucu olan bir tüp üzerinde asılı su bulunan neredeyse bir ısıtma yastığı asılı. Ve orada senin pisliğini dışarı pompalamak zorundalar. Daha sonra son dakikaya kadar koridorda tuvaletin yanında oturun. Bağırsakları tamamen temizlemek için.
Ve ona şöyle dedi: Sırt üstü yat ve belinin altına bir yastık koy, bunu senin için kendim enjekte edeceğim.
Duyuyorum, utanıyor ve ne oluyor, bunu yapamam diyor.
Ona "tamam" diyor. O zaman senin yerine uzanayım ve belinin altına bir yastık koyayım. Ve bunu gerçekten yaptığını duydum.
Peki, kendisinin de söylediği gibi, çok iyi!? Duyuyorum, o sessiz.
Ve ona diyor ki: ne oldun sen! Bakın nasıl çıkıyor! Hadi!
Bir süreliğine sessizlik. Sonra fayansların üzerindeki sandalye ayaklarının hafif bir gıcırtısını duyuyorum - siktir et!

Sonra onun ulumaya başladığını duyuyorum. Ve sonra aniden ona şöyle dedi: Acele etme, yavaş git, aksi halde Tanrı korusun taş tekrar hareket edecek! Burada iyi olacağız!

Ve sonra yine bir sessizlik oldu, hafif bir gıcırtı yoktu ve bir süre sonra yine zorlukla duyulabilen bir inilti duyuldu.
Eh, yanmamak için orada daha fazla oturmadım. Aksi takdirde kız kardeşim dışarı çıkacak ve burada her şeyi duyduğumu kurtaracak. Ve sonra bazı sıkıntılar bekliyoruz. Ne tür insanların olduğunu asla bilemezsiniz; inadına bir şeyler yaparlar ve sonra hayatınızın geri kalanında engelli kalırsınız.
Genel olarak çok dikkatli olmanız gerekir. sağlık personeline dikkat edin - hastanedeyken hayatınız kelimenin tam anlamıyla ve onların elindedir.
O zaman şunu da düşündüm: örneğin kız kardeşim bana seks teklif ederse, böyle bir durumda en iyi karar o zaman olur hiçbir durumda reddetmemektir.
İstemeseniz veya kadını sevmeseniz bile.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-