Anne kavgada
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anne kavgada
Kısacası 2006-2007 yılındaydı, kahrolası eyalette, burada seks olmayacak. Şimdi bunun ne kadar berbat bir şey olduğunu anlıyorum. Annem ben 12 yaşımdayken benimle judoya gitti, o zamanlar çok seksi görünüyordu: narin yüz hatları, iri gri gözleri ve iri göğüsleri, ince belli, tonlu bir kıçı olan kahverengi saçlı bir kadın, kendine iyi bakıyordu. kısacası ben 12-16 yaş grubuna girdim bir yerlerde, genel olarak kızlar geliyordu ve büyüklerin umrunda değildi, çok az vardı, birkaç erkek vardı, bazıları benden büyüktü ben, bazıları daha genç, artık umurumda değil, gerçek şu ki onlar o kadar işlevsiz adamlardı ki, genel olarak ısınmadan sonra çift kalmadı ve kızlar erkeklerle kavga etti ve çocuklar doğal olarak kargaşada bundan yararlandılar, Chan’ı sakin bir şekilde pençeleyebilirdiniz, eylemler yerde gerçekleşti, kısacası, kavga sırasında küçük boylu şişman bir Koreli doğrudan annemi birkaç kez açıkça el yordamıyla aradı)), sanki şans eseri elini göğsünün üzerinde gezdiriyor ya da başını oraya koyuyormuş gibi, sorun değil, sonra soyunma odasında ondan bahsettiğini duydum, işte o zaman delirdim, sanki göğüsleri suluymuş gibi, acaba ne renk meme uçları da bu ruh gibi, sonra bir vaka vardı iki erkek kardeş vardı, biri küçük, genellikle şiddetli bir piçti, ikincisi daha yaşlıydı, gerçekten her tarafı dövülmüştü, kısacası genç olan, mücadele sırasında, kasıtlı olarak kendini üstüne attı ve yüzünü göğüslerinin üzerine koydu ya da onu göğüs bölgesindeki ceketinden tutup oraya bastırdı, göğüslerinin nasıl ezildiğini gördüm ve yanlışlıkla başparmağını hareket ettirdi. En büyüğü neredeyse aynı şeyi yaptı, bazen adamı bacaklarının arasından tuttu falan, bu da böyle bir saçmalıktı, sonra soyunma odasında sürekli fısıldaşıyorlardı, annem bunu açıkça cinsel bir şey olarak algılamadı , kavgadaki kargaşadaki adam oradaki siki anlayacaksınız ama bir durum vardı, antrenmanın başında genel olarak bir durum vardı, ısınmadan önce şaka gibi, herkes bir kişiye saldırdı ve kavga etmeye başladı, bu benim ve genel olarak diğer insanların başına geldi, yani annem öyle bir saçmalığa yakalandı ki, gülüyordu, dönüyordu, eh, onun farklı pozlarını büküyorlardı, kimono tamamen gevşekti, o Oldukça bol bir tişört giyiyordu ve Koreli, sanki kazara elini tişörtün altına soktu ve hızla çıkardı, annem ciddi bir ses tonuyla yeteri kadar dedi ve nasıl yollarının ayrıldığını, sonra kulak misafiri oldum o adam meme ucunu hissetmeyi başardığımı söyledi, yalan mı söyledi bilmiyorum ama ondan sonra annem oraya gitmeyi bıraktı
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Re: Annem güreşte
Ve bunun çok gerçek bir hikaye olduğuna inanıyorum. Daha sonra anneleriyle birlikte veya hep birlikte soyunma odasında veya duşta nasıl sırayla gittiklerine dair bir açıklama olsaydı harika olurdu.
- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annem güreşte
Ve anlatılan olayların doğruluğu konusunda hiç şüphem yok. Oldukça duygusal, annesine kırgın. Ne yazık ki, gençliği nedeniyle annesini elleyen ve ondan müstehcen bir şekilde bahseden tipleri “cezalandıramadı”.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 485 Views
-
Last post by Film tutkunu
-
- 34 Replies