Eylül ayından beri yeni bir okulda okuyorum (9. sınıfı bitirdim). Sınıfta bir arkadaş edindim. Birkaç kez beni ziyarete geldi ve ilk gün annemin evli olup olmadığını sordu. Hayır dedim. Ve bu benim ilk hatamdı. Sonra ona (denizden) fotoğraflarını gösterdim, bu da ikinci hatasıydı, dedi ki, “Dinle, onu babamla tanıştıralım. Babamın da annen gibi bir kadına sahip olmasını istiyorum.” Ertesi gün “Onlarla tanıştıralım, babam onu çok severdi” dedi. Hemen annesinin yanına gitti, telefon numarasını verdi ve şöyle dedi: "Anastasia Dmitrievna, babam seninle konuşmak istiyor." Telefonu aldı ve konuşmak için başka bir odaya gitti. Sonra aptal gibi ona annemin numarasını da söyledim. Bu benim üçüncü hatamdı. Daha sonra annemle birlikte onu ziyarete gittik, o da onu babasıyla tanıştırdı. Ama onlarla iki saat oturduk ve ayrıldık. İşte bu kadar, arkadaş başka bir şey söylemedi, sormadı. Çarşamba günü de sepetime bir mesaj gönderdi: "Sonunda babam anneni sikti. Haklısın, artık tam zamanı.” “Bunu nereden buldun?” diyorum. Bana onun yanlarına geldiğini ve babasının ona "Dışarı çıkıp yürüyüşe çık" dediğini söyledi. Peki ne yaptıklarını düşünüyorsunuz? Ayrıca annen çok çekici, doğru olanı yaptın... yani onun ihtiyacı olan şey bu, buna çok sevindim gibi bir sesli mesaj da gönderdi. Ve dün bunun için yüzüme bir tokat yedi. Yani aynı zamanda komiktir. Bir salak gibi bu duruma öfkeleniyor. Ve bugün "Ebeveynlerimizin sevişmesi çok güzel" mesajını ve gülen bir yüz gönderdim.
Meğer bütün bunlara kendi ellerimle yardım etmişim!!! Ona hiçbir şey söylemeseydim, plaj fotoğraflarını göstermeseydim bunların hiçbiri olmazdı. Ve annem bir hafta önce babamla barışmaya başladı; bir kafeye gittiler. Artık yazıcı tamamlandı.
ve tüm bunları şimdi nasıl düzeltebilirim? Ben bir aptalım!!!!!
Annemi çerçeveledi. Bu nasıl düzeltilir?
-
Автор темыTolix 199
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 10 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies