Şimdi giflere bakıyorum ve vajinal seks sırasında parmağın popoda olduğu bir sürü resim var. Ne için? Bir erkek seni böyle okşar mı? Bir erkek anal olduğunu ima eder mi? Bir erkek bir kızın anüsünü analdan önce mi geliştirir?
Sizce neden?
Отправлено спустя 1 минуту 56 секунд:
Вот на этой гиф, мне кажется женщина тоже над этим задумалась. Этот вопрос явно читается в ее взгляде.
Kızım beni emdiğinde genellikle kıçını parmağımla yoğururum; seks sırasında ona parmağımı sokmasını önerdim, hoşuna gitti ve onu siktiğimde ve elleri kıçına uzandığında, nerede olduğunu zaten biliyorum. istiyor)
Strecoza: 13 May 2024, 10:23
Yani bu bir anal belirtisi değil de tam bir okşama mı?
parmağını ağzıma sokuyor, ıslatıyor ve beni geliştiriyor kıçının içindeyken onun amını sikiyorum ve sonra parmaklarını sikimle hissetmeye başladığımda, onu kıçından sikmeye başlıyorum.
))) Ahah, ama anal seksi seviyorum))) ama uygun ruh hali altında elbette...
İlgili ruh halini görüyorsunuz.
3 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
kingdoom: 13 May 2024, 12:32
karım bazen uzun süre boşalamadığında, parmağını kıçına sokar, hemen boşalır.
Çifte penetrasyonun taklidi, çift ahlaki değerlere izin vermez ve parmak sadece teşvik ve ekstradır.
Seks sırasında sık sık ince bir penis (muhtemelen maksimum 2 cm) yerleştirmeyi isteyen bir arkadaşım vardı, ancak hiçbir koşulda canlı bir penise asla yerleştirilmedi
Sherxan: 13 May 2024, 13:06
Çift penetrasyonun taklidi, çift penetrasyon ahlaki değerlere izin vermez ve parmak sadece uyarım ve ekstralardan ibarettir.
Seks sırasında sıklıkla ince bir fallus yerleştirmemi isteyen bir arkadaşım vardı, muhtemelen maksimum 2 cm, ama asla canlı bir peniste değil. Hangi koşullar altında
penisli bir dublör denedin? Konsantre olmanın zor olduğunu söylemiyor ama zaten iyice ısındığında, bu farklı bir konudur.
))) Ahah, ama anal seksi severim))) ama uygun ruh hali altında elbette...
ne olur ? Bir çeşit ruh halinizi beklemeliyiz.
))) Küçük bir çocuk gibi konuşuyorsun... beklemene gerek yok ruh halinize uygun olarak onu yaratabilir, buna uygun)))) veya zaten var olan bir şeyi bozabilirsiniz... her şey sizin elinizde ve hatta ben
Venüs: 13 May 2024, 09:50
Şimdi giflere bakıyorum ve vajinal seks sırasında parmağın popoda olduğu bir sürü resim var. Ne için? Bir erkek seni böyle okşar mı? Bir erkek anal olduğunu ima eder mi? Bir erkek bir kızın anüsünü analdan önce geliştirir mi?
Sizce neden?
bu çifte penetrasyonun bir işareti!!! eğer Leydi parmağa karşı koyamazsa, o zaman ikinci bir Muzhig’e ihtiyaç vardır!!!! :)
Bir seçenek olarak bu, vajinal ve anal penetrasyonun bir kombinasyonudur (bir üye). Ve bir kız için çifte penetrasyon çok kolay bir seçenek.
Oral sekse hayran olan ve ondan muhteşem bir boşalma elde eden bir metres vardı. Ve dilimle onu okşarken parmağımı kıçına soktuğumda, o kadar titriyordu ki, tutamadan anında uçup gidiyordu.
Bir kadının seks için üç yeri vardır ve üçünün de çalışır durumda olması gerekir: kadının ağzı erkeğin ağzı tarafından işgal edilir, amı erkeğin penisi tarafından işgal edilir ve kıçı da erkeğin parmağı tarafından işgal edilir.
İsteğe göre ve yeteneklere göre varyasyonlar mümkündür.
Bu arada, bir erkeğin poposu bir kadının parmağı tarafından da işgal edilebilir ve olmalıdır.
Kızlar, izlenimlerinizi paylaşın, cunnilingus sırasında erkeklerin vajinayı parmaklarıyla uyarması hoşunuza gidiyor mu, yoksa sadece dilden boşalmak daha mı hoş?
Last post
Karım oral seks sırasında kıçına bir parmaktan inanılmaz zevk alıyor... ama elbette hemen değil... önce deliklerini iyice yalaman gerekiyor... ve sonra))))
Burada kızlar hakkında, ilk sekslerini hatırlayıp hatırlamadıkları ve nasıl hissettikleri hakkında pek çok konu var. Erkekler bir kadınla ilk seksleri hakkında ne hissettikleri hakkında ne...
Last post
Duygu süper yüksek, kedi penisin etrafına sıkıca sarılır ve çok hoş bir şekilde masaj yapar)))
Kızlar, size bir soru!
Cunnilingus sırasında kıçınızın parmaklarla okşanmasından hoşlanır mısınız? Ya da belki aynı anda, yani parmaklar hem am hem de kıçta olsun, bu tür okşamalardan ne...
Anal sırasında, öncesinde veya sonrasında kimin kıçına işedi? Beğendiniz mi/beğenmediniz mi?
Last post
neden hemen idrar yolunda olmasın, idrardan idrara
, inanmayacaksın, internette iki kez tam dolu hikayelere rastladık- üretrada hızlı seks ve partnerin mesanesinde boşalma. Yani birisinin zaten...