SAÇMALIK...

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 SAÇMALIK...

Unread post by Christmas_Christmas »

Konuya ne isim vereceğimi bilemedim))))...... ama bundan bahsetmiyorum..
Forum çok sıkıcı olmaya başladı... sıkıcı bile değil ama " boş"... Fikri daha fazla geliştirmeyeceğim çünkü yine saygın forum üyelerinden."...." ile karşılaşacağım, ancak bu forumdan tekrar ayrılmak zorunda kalacağım, çünkü çok savunmasızım ve.... savunmasız olmakla ilgili şaka yapıyorum....
ama forumun "solması" veya "tükenmesi" yalnızca Oksanka’nın hatası değil. ..... yetkili forum üyelerimizin de bunda "parçası" vardı....
kısacası bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim, aksi halde kavga edeceğiz...
u konuya internette bulduğum ve beni bir şekilde “bağlayan” şeyleri ekleyeceğim...
YouTube’da bir "kurt" kızı buldum.. .
lanet olsun... Kendime işerdim ve başka bir şey yapardım (saygın Zayıf Bağırsak’ın zevkine göre), ama kız CANAVAR’la evcil bir köpek yavrusuyla iletişim kurar gibi iletişim kuruyor.... Yapmadım Kurtların bu BOYUTTA olabileceğinin farkında bile değildim... Onların "köpekler" gibi olduklarını, yalnızca vahşi olduklarını düşünmüştüm....

These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 5):
Stopkin, Yün, Ksenofon, Venüs, Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: KAHRAMAN...

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 21 Jul 2024, 10:33 Konuya ne isim vereceğimi bilemedim))))).... ama bundan bahsetmiyorum..
forumda çok sıkıcı olmaya başladı... sıkıcı bile değil, ama "boş"... fikrini geliştirip daha ileri gitmeyeceğim, çünkü yine saygın forum üyelerinden, ama bu forumdan."...." ile karşılaşacağım ve ben Tekrar ayrılmak zorundayım, çünkü çok savunmasızım ve.... Savunmasız olmakla ilgili şaka yapıyorum ...
ama demek istediğim, forumun bu hale gelmesi sadece Oksanka’nın hatası değil. "solmuş" veya "yanmış"..... yetkili forum üyelerimizin de bunda "parçası" var ...
Kısacası, bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim, aksi halde bunu yapmak zorunda kalacağız. bir kavga...

u konuya İnternette bulduğum ve bir şekilde "beni bağlayan" şeyleri ekleyeceğim ...
Bir buldum YouTube’da "kurt" kız...
lanet olsun... Kendime işerdim ve başka bir şey yapardım (saygın Zayıf İçgüdü’nün zevkine göre), ama kız sadece CANAVAR ile iletişim kuruyor evcil bir köpek yavrusu.... Kurtların bu kadar büyük olabileceğinin farkına bile varmamıştım... Onların "köpekler" gibi olduklarını, sadece vahşi olduklarını düşünmüştüm....

))) Bunlar kurt değil))) ama video harika...
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs: 21 Jul 2024, 10:41
Natali_Natali: 21 Jul 2024, 10:33 Konuya ne isim vereceğimi bilemedim))))... ama bundan bahsetmiyorum..
forum çok sıkıcı olmaya başladı... değil hatta sıkıcı ama "boş" .. Bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim çünkü yine saygın forum üyelerinden "...." ile karşılaşacağım ve bu forumdan alacağım. tekrar ayrılmak istiyorum, çünkü çok savunmasızım ve.... savunmasız olma konusunda şaka yapıyorum....
ama demek istediğim, forumun "solması" veya "tükenmesi" yalnızca Oksanka’nın hatası değil ”..... yetkili forum üyelerimiz de bu " ele" katkıda bulundu....
kısacası bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim, yoksa kavga ederiz...

bu konuya internette bulduğum ve benim için önemli olan şeyleri ekleyeceğim "bağımlı"...
burada bir "kurt buldum" " YouTube’daki kız...
lanet olsun... Kendime işerdim ve başka bir şey yapardım (saygın Zayıf Bağırsak’ın zevkine göre) ve kız, CANAVAR’la evcil bir köpek yavrusu gibi iletişim kuruyor .... Kurtların bu kadar BÜYÜK olabileceğinin farkında bile değildim... Onların “köpek” gibi olduklarını, sadece vahşi olduklarını düşünmüştüm....

n ))) Bunlar kurt değil))) ama video harika...
kim?.
As anladığım kadarıyla burası Kanada’da kurt yetiştiren bir yaban hayatı merkezi... ve sanırım bu kız bu kurda henüz köpek yavrusu iken "tanıdıktı"... kısacası sadece onu büyüttü
Last edited by Christmas_Christmas on 21 Jul 2024, 10:49, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Venüs, Zorba Carrie
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

işte başka bir video... aynı kız bir kurtla "konuşuyor")))...

These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Venüs
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

Forum olarak forum. Bu türdeki tüm forumlar aynıdır. Paralel forumun bundan bir şekilde farklı olduğu. Eh, sırf kendi kısıtlamalarını getirdikleri ve atılmış bir çanta gibi onlarla birlikte koştukları için.
Burada birbirleriyle iletişim kuran düzenli üyelerden oluşan bir kulüp oluşturuldu. Ama aynı şeyi ne kadar tartışabiliriz? Bu yeni başlayanlar için ilginç. Yetkili forum üyeleri, eski tanıdıklarıyla şaka yapma veya sohbet etme alışkanlığı nedeniyle buraya gelirler.
Ve bu konunun yazarı, kendisinin haberi olmadan, uzun süredir yetkili forum üyeleri kulübünün bir üyesidir. :cat1:
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
Christmas_Christmas, Venüs, Eustace, Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 21 Jul 2024, 10:47
Natali_Natali: 21 Jul 2024, 10:33 Konuya ne isim vereceğimi bilemedim))))... ama bahsettiğim bu değil..
çok sıkıcı olmaya başladı forum... sıkıcı bile değil, ama " boş"... Bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim çünkü saygın forum üyelerinden değil, bu forumdan tekrar "..." ile karşılaşacağım ve tekrar ayrılmak zorunda kalacağım çünkü çok savunmasızım ve ... savunmasız olmakla ilgili şaka yapıyorum...
ama forumun bu hale gelmesinin yalnızca Oksanka’nın hatası olmadığını söylüyorum. "solmuş" veya "tükenmiş"..... yetkili forum üyelerimiz de katkıda bulundular, bu konuda benim de payım var....
in kısacası, bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim, aksi halde biz Kavga edeceğim...

u konuya İnternette bulduğum ve beni bir şekilde "bağlayan" şeyleri ekleyeceğim...
I YouTube’da bir "kurt" kız buldum...
lanet olsun... Kendime işerdim ve başka bir şey yapardım (bu benim için zevkti, sevgili Zayıfbağırsak) ve kız, CANAVAR ile sanki bir "kurt" kızla iletişim kuruyor evcil köpek yavrusu.... Kurtların bu kadar BÜYÜK olabileceğini bile bilmiyordum... Onların "köpek" gibi olduklarını sanıyordum, sadece vahşi....
))) Bunlar kurt değil))) ama video harika...
n ve kim?... Anladığım kadarıyla burası Kanada’da kurt yetiştiren bir yaban hayatı merkezi... ve sanırım bu kız bu kurda henüz köpek yavrusuyken "tanıdıktı"... . onu büyüttü
))) Kuyruklarını köpekler gibi bir yandan diğer yana sallıyorlar))) belki kurtlar, ama görünüşe göre insanlara tamamen alışkınlar . ..
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Venüs: 21 Jul 2024, 10:41
Natali_Natali: 21 Jul 2024, 10:33 Konuya ne isim vereceğimi bilemedim))))... ama bundan bahsetmiyorum..
forum çok sıkıcı olmaya başladı... değil hatta sıkıcı ama "boş" .. Bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim çünkü yine saygın forum üyelerinden "...." ile karşılaşacağım ve bu forumdan alacağım. tekrar ayrılmak istiyorum, çünkü çok savunmasızım ve.... savunmasız olma konusunda şaka yapıyorum....
ama demek istediğim, forumun "solması" veya "tükenmesi" yalnızca Oksanka’nın hatası değil ”..... yetkili forum üyelerimiz de bu " ele" katkıda bulundu....
kısacası bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim, yoksa kavga ederiz...

bu konuya internette bulduğum ve benim için önemli olan şeyleri ekleyeceğim "bağımlı"...
burada bir "kurt buldum" " YouTube’daki kız...
lanet olsun... Kendime işerdim ve başka bir şey yapardım (saygın Zayıf Bağırsak’ın zevkine göre) ve kız, CANAVAR’la evcil bir köpek yavrusu gibi iletişim kuruyor .... Kurtların bu kadar BÜYÜK olabileceğinin farkında bile değildim... Onların “köpek” gibi olduklarını, sadece vahşi olduklarını düşünmüştüm....

n ))) Bunlar kurt değil))) ama video harika...
Onlar kurt. Kanada kurtları. Onlar bizimkilerden daha büyük.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Venüs, Zorba Carrie
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 21 Jul 2024, 10:33 Savunmasız kişiler hakkında şaka yapıyorum....
ne oluyor.... Şaka yapıyor! sen kendin bir hakaretsin, eğer öyleyse! :cat1: evet.... Venüs, bunlar Kurt değil!!!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 21 Jul 2024, 10:54 evet.... Venüs’e katılıyorum, bunlar Kurt değil!!!
damn... bunlar filler))) ... .
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 21 Jul 2024, 11:00kahretsin... bunlar filler))).
sonunda uyandı!!! Dikkate alınan!!! :cat1:
These users thanked the author Eustace for the post:
Christmas_Christmas
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Natali_Natali: 21 Jul 2024, 10:33 Konuya ne isim vereceğimi bilemedim))))).... ama bundan bahsetmiyorum..
forumda çok sıkıcı olmaya başladı... sıkıcı bile değil, ama "boş"... fikrini geliştirip daha ileri gitmeyeceğim, çünkü yine saygın forum üyelerinden, ama bu forumdan."...." ile karşılaşacağım ve ben Tekrar ayrılmak zorundayım, çünkü çok savunmasızım ve.... Savunmasız olmakla ilgili şaka yapıyorum ...
ama demek istediğim, forumun bu hale gelmesi sadece Oksanka’nın hatası değil. "solmuş" veya "yanmış"..... yetkili forum üyelerimizin de bunda "parçası" var ...
Kısacası, bu fikri daha fazla geliştirmeyeceğim, aksi halde bunu yapmak zorunda kalacağız. bir kavga...

u konuya İnternette bulduğum ve bir şekilde "beni bağlayan" şeyleri ekleyeceğim ...
Bir buldum YouTube’da "kurt" kız...
lanet olsun... Kendime işerdim ve başka bir şey yapardım (saygın Zayıf İçgüdü’nün zevkine göre), ama kız sadece CANAVAR ile iletişim kuruyor evcil bir köpek yavrusu.... Kurtların bu kadar büyük olabileceğinin farkına bile varmamıştım... Onların "köpekler" gibi olduklarını, sadece vahşi olduklarını düşünmüştüm....

Harika! Özellikle de karnınızı kaşımanıza izin verdiğinde! Çok tatlı ama gözleri hala kurda benziyor...
Yorumlarda ilk videodaki kurdun 15 yaşında olduğu ve çoktan öldüğü belirtiliyor.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Christmas_Christmas
Don Şeytanı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 175
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Don Şeytanı »

Kızlar, işte size kurtlar :-D

Kurtlar var.kış.
Bu harika
These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
Christmas_Christmas
clng2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by clng2 »

En büyüğüm kurtları görüntü olarak seviyor ve nüfusu desteklemeye çalıştıkları bir yere götürülmek için yalvardı; kreş gibi bir şey (ama hayvanat bahçesi değil).
Çok fazla alana sahipler ama sınırlı, bu yüzden bazılarına 2-3 metre mesafeden bakmak mümkün. Doğrusunu söylemek gerekirse birbirimizin gözlerine baktığımızda kurdun bakışı anlamlılığıyla beni korkuttu.
These users thanked the author clng2 for the post (total 2):
Zorba Carrie, Christmas_Christmas
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Sohbet kutusu”