Açık havada olmak gibi

Duygusal kişisel tatmin yöntemlerini tartışıyoruz
Автор темы
Andertalec24
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 5 years 1 month
 Açık havada olmak gibi

Unread post by Andertalec24 »

Bkz. Forum üyelerinin grup toplantıları, kızların önünde yazmak daha iyidir, iki kızla izleme (veya yardım etme) konusunda anlaşabilirsiniz, buluşma yeri gerekli değildir. , bunu sauna olmadan, ıssız bir yerde yapabilirsiniz, bu sizi uzun vadeli bir ilişkiye sahip olmaya ve güvenilmez de olsa bir partnerden ayrılmaya zorlamaz, romantizm.
These users thanked the author Andertalec24 for the post:
seksforumu_
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
 Re: Açık havada olmak gibi

Unread post by Vasilisa »

Doğada pek çok ilginç şeye sahiptim :oops:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

vasilisa: 23 Mar 2020, 16:58 Doğada kaç tane ilginç şey vardı :oops:
Peki ne kadar?
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek

Yeterli)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

vasilisa: 23 Mar 2020, 23:16Yeter)
Ayrıntıları vermek ister misiniz? Bu herkes için ilginç!
Vasilisa
Flört etmek
Flört etmek

Her şey son derece sıradan) artı veya eksi herkes benzer deneyimler yaşadı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

vasilisa: 24 Mar 2020, 15:18 Her şey son derece sıradan) artı veya eksi herkes benzer deneyimler yaşadı
Sevgili kızım! Seks - genel olarak! - son derece sıradan bir şey! Her şey erojen bölgelerin uyarılmasına bağlı! Ve bu konuyla ilgili ne kadar ilginç hikayeler, anılar, açıklamalar yazıldı... Açık konuşmak istemez misiniz? Özel mesajla söyleyelim...
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Guest »

Eğer kızsa, eğer kızsa, doğada pek dışarı çıkamazsınız; Moskova’ya yakınsa, daha fazla kıza sahip olmak daha iyidir, ancak duygular o kadar derin olmayabilir. Doğada randevu ayarlarken, sosyal ağlarda denerken, tanımadığınız bir kızdan her şeyi hemen talep edemezsiniz, acaba nasıl olacak, kim gelecek? Şehirde onu sadece eviniz olarak adlandıracaksınız, ancak oradaki herkes bir yabancıya veya çok az tanıdığı birine gitme riskiyle karşı karşıya kalmayacak ve o haklı olacak.
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

vasilisa: 23 Mar 2020, 16:58 Dışarıda pek çok ilginç şey yaşadım
Karım Dasha da patronuyla birçok kez açık havada seks yaptı ama onu buna ikna edemedim açık havada seks yapın.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vadim: 26 Mar 2020, 15:54 Karım Dasha da patronuyla birçok kez dışarıda seks yaptı ama onu dışarıda seks yapmaya ikna edemedim.
Don’ üzülme! Evde seks de harikadır! :roll:
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 27 Mar 2020, 16:42 Evde seks de harika!
Katılıyorum!
işaret
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by işaret »

Doğada mastürbasyon yapmak doğaldır. Sıska yüzmeye gidin, sonra rahat bir yer bulduğunuzda güzelce mastürbasyon yapın. Yumuşak çimlerin üzerinde duran köknar ağaçlarının yakınında iyidir. Ayrıca gölde yüzdükten sonra da seks yapmayı seviyorum... Uzun otların arasında oturuyorum,
Bir şekilde turistler birkaç metre öteden geçiyor ve farkına bile varmıyorlar.
Geceleri de fena değil; hatta plaja bile gelebilirsiniz, böylece uzun süre doğada tenha yerler aramanıza gerek kalmaz. Eskiden iyiydi - nereye giderseniz gidin, gün içinde bile yalnızlığı bulabilirsiniz... ve hatta plajın yanında, 30 metre ötede yürüyerek... Ne benim mayoya ihtiyacım var, ne de onun mayoya ihtiyacı var.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Cue: 29 Mar 2020, 10:19 Doğada mastürbasyon yapmak doğaldır. Sıska yüzmeye gidin, sonra rahat bir yer bulduğunuzda güzelce mastürbasyon yapın. Yumuşak çimlerin üzerinde duran köknar ağaçlarının yakınında iyidir. Ayrıca gölde yüzdükten sonra da seks yapmayı seviyorum... Uzun otların arasında oturuyorum,
Bir şekilde turistler birkaç metre öteden geçiyor ve farkına bile varmıyorlar.
Geceleri de fena değil; hatta plaja bile gelebilirsiniz, böylece uzun süre doğada tenha yerler aramanıza gerek kalmaz. Eskiden iyiydi - nereye giderseniz gidin, her yerde mahremiyet bulabilirsiniz, gün içinde bile... hatta plajın yanında, 30 metre ötede yürüyerek... Ne benim mayoya ihtiyacım var, ne de onun mayoya ihtiyacı var .
Şimdi bile neredeyse her zaman tenha bir yer bulabilirsiniz. Bir arzu olurdu!
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

Cue: 29 Mar 2020, 10:19 Ayrıca gölette yüzdükten sonra... uzun çimenlerin üzerinde oturarak seks yapmayı da severim
Karım ve sevgilisi bunu kavisli ağaçların üzerinde yapıyor , ağaca eyer takıyor ve adam onu ​​​​arkadan sikiyor, kolaylık, ağacın esnek olması ve bu onu çok heyecanlandırıyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Vadim: 29 Mar 2020, 18:21
Ben de gölette yüzdükten sonra... uzun çimenlerin üzerinde oturarak seks yapmayı seviyorum
Karım ve sevgilisi bunu seviyor kavisli ağaçların üzerinde, bir ağaca eyer takıyor ve adam onu ​​arkadan beceriyor, kolaylık, ağacın esnek olması ve bu onu çok heyecanlandırıyor.
Evet . Heyecan verici. Birisinin seksinizi gözetleyip mastürbasyon yapması da çok heyecan verici. Sizi hemen açar!
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 29 Mar 2020, 18:35 Evet. Heyecan verici. Birisinin seksinizi gözetleyip mastürbasyon yapması da çok heyecan verici. Sizi hemen harekete geçiriyor!
Bunu bazen nüfuslu ve neredeyse terk edilmiş bölgelerin yakınında yaptıklarını söylüyor. Bir ormanla ve bir tür köyle çevrili, terk edilmiş bir çiftlik var, burada çocuklar etrafta koşup savaş oyunları oynuyorlardı ve bunu 7 ila 10 yaş arası çocuklardan oluşan bir kalabalığın oynayabileceği bir yerde kavisli bir ağaç üzerinde yapmaya karar verdiler. çok kolay ortaya çıkıyor)) kendisinin bu tür ekstrem sporları sevdiğini, seviştiklerini ve çocukların onları fark edip etrafını sardığını ve yüksek sesle güldüklerini söylüyor Dasha birden fazla kez orgazm oldu ve sık sık oraya gidiyorlar, yaklaşık 100 km. Bir şeyleri uydurmada usta olduğunu söylüyor.
işaret
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by işaret »

niqk: 29 Mar 2020, 18:35 birisi cinsel ilişkinizi gözetleyip mastürbasyon yaptığında.
Kız arkadaşımın bir okul arkadaşı var. Genel olarak nehrin karşı tarafında doğaya gittik. Ben eşimle birlikteyim... ve bu arkadaşım da erkek arkadaşıyla birlikte. Benimkiyle bir süre sonra çimlerde seks yapmak için taşındım. Nehrin ötesinde sanki hiç kimse oraya ayak basmamış gibi ayak basılmamış pek çok yer var. Çimler uzun... Kötü tarafı da oraya ulaşmanın zor olması... Ama olsun. Sikişiyoruz, bu demek oluyor ki... Ama yine de ara sıra etrafıma bakıyorum, biri ne kadar yaklaşırsa yaklaşsın. Göz ucuyla o arkadaşın bir ağacın arkasına saklandığını, baktığını ve mastürbasyon yaptığını fark ettim. Tişörtünün eteğini yukarı çekti... külotsuz duruyordu. Hayır, onunla birlikte emekli olurdu... ama sonuçta hayır, bizi izlemek istedi.
Sikiştikten sonra geri döndük... ve bu arkadaşı sordu: "Peki, nereye gittin?" ". Mine ona doğrudan cevap verdi: "Evet, seks yaptık." Ve arkadaşım biraz şaşırdı... sanki böyle bir cevabı beklemiyormuş gibi... hiçbir şey bilmiyordu ve hiç görmemişti. Sanki tesadüfen, ne, nasıl, nerede diye daha detaylı ilgilenmeye başladım.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Ortakların pek çok şey bulması harika! Can sıkıntısına en iyi çare bu...
Vadim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Vadim »

niqk: 29 Mar 2020, 19:30 İş ortaklarının birçok şey ortaya çıkarabilmesi harika bir şey! Can sıkıntısına en iyi çare bu...
Katılıyorum. Eşim ve ben bile bu deneyimi yaşamadık.
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 4 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

Bunun için en iyi yer vahşi bir plajdır!!!!! Geçen yıl kocam beni uzun süre ikna etmeye çalıştı, sonra keşke daha önce kabul etmeseydim dedim :oops: doğa, deniz, çıplaklık, bunların hepsi beni çılgınca heyecanlandırdı, özellikle de kocam beni yönlendirdiğinde taşların yanından ormana doğru : melek:
These users thanked the author Alinka for the post (total 8):
Lina, İvannavi, alex56, Murzik85, çapkın, Fargal94, Rahatla_19, Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Doğa bize seks verdi. Bu nedenle Doğada seks karşılaştırılamaz!
Büyücü
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 4 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyücü »

vasilisa: 23 Mar 2020, 16:58 Doğada pek çok ilginç şey yaşadım :oops:
Merhaba ben de doğada olmayı gerçekten seviyorum. .Senin tecrüben neydi, bana biraz anlat
alexey.kush
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by alexey.kush »

These users thanked the author alexey.kush for the post (total 7):
alex56, çapkın, Ded, abartı, Romannaich, Eklembacaklılar, Sibiryak89
Murena0314
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 390
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Murena0314 »

А потом от цистита, страдать будет, дурость свою проклинать
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 3):
Venüs, Fargal94, Sibiryak89
250 için
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by 250 için »

These users thanked the author 250 için for the post (total 3):
Ded, Duvar, abartı
Servis
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Servis »

Sıcak bir yaz gününde açık havada bir göletin yanında. Güzellik. Alışveriş yapın ve yemek yiyin... . Peki bir insanın iyi bir dinlenme için başka neye ihtiyacı vardır?
These users thanked the author Servis for the post:
seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Mastürbasyon”