İlk buluşmada seks
-
Автор темыÜzgünüm
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 1 year
İlk buluşmada seks
Bir erkek ilk randevuda bir kızı sikerse ikinci bir randevunun olma olasılığı nedir?
https://i.postimg.cc/PrSrKSzg/IMG-20240718-132029.jpg
https://i.postimg.cc/PrSrKSzg/IMG-20240718-132029.jpg
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: İlk buluşmada seks
Nasıl siktiğine bağlı
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- sikikamerlik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
İkisi de hoşuna gidecek. Uzun vadeli ilişkilere müdahale edebileceğine inanılıyor, ancak bu kesinlikle bir kural değil ve gevşekliği teşvik etme olasılığı daha yüksek.
Bir bütün olarak tüm koşullara, nasıl ve nerede tanıştığınıza, kiminle ne amaçla tanıştığınıza bağlıdır. İkinci bir kez olmadan, bir şeyler tamamen ters gittiğinde veya partnerim bir sikiş havasında olduğunda, devamında olduğundan çok daha az sıklıkta başıma geldi. Tekrarlamamak için çeşitli motivasyonlar vardı, zaten iki veya iki randevu daha varken kızın kütük olduğu ortaya çıkarsa buna gerek yoktu. )) Başka bir sefer, bir kadın sadakatsiz kocasını tam olarak bir kez aldattı ve sanki intikam alıyormuş gibi hepsi bu. Ve diğer birçok seçenek.
Bir bütün olarak tüm koşullara, nasıl ve nerede tanıştığınıza, kiminle ne amaçla tanıştığınıza bağlıdır. İkinci bir kez olmadan, bir şeyler tamamen ters gittiğinde veya partnerim bir sikiş havasında olduğunda, devamında olduğundan çok daha az sıklıkta başıma geldi. Tekrarlamamak için çeşitli motivasyonlar vardı, zaten iki veya iki randevu daha varken kızın kütük olduğu ortaya çıkarsa buna gerek yoktu. )) Başka bir sefer, bir kadın sadakatsiz kocasını tam olarak bir kez aldattı ve sanki intikam alıyormuş gibi hepsi bu. Ve diğer birçok seçenek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 1 year
Bu nasıl bir insan olduğuna bağlı (bir erkekten bahsediyorum). Kişisel olarak ben bununla ilgilenmiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Kızdan gerçekten hoşlandıysan, o zaman evet ve eğer seksi de seviyorsan, o zaman %100 tekrar buluşmak isteyeceksin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
nPeki ne söyleyebilirsiniz? Dünyada pek çok aptal var! Hatta - çok fazla! :ayyy:Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:14 İlk buluşmada verdiyse fahişe olduğunu düşünen erkekler var ve devamı olmayacak.
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Evet, biz akıllılar için zor.....ah, zor :wink:
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- SwetaSw
-
- Nirvana’dayım
Ve böylece o kadar da zor değil. Onların örneğini takip etmeliyiz! Aptal olmak ne kadar harika bir şey! Sağda solda aptal insanlar!
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Eh, belki. Ama er ya da geç kesinlikle uyuyacaksın. Ve yine de aptallar toplumundan atılacaksın.
-
- Nirvana’dayım
Hooligan Carrie, yani bu seni ciddiye alacakları anlamına geliyor ! İşte bu da eğlenmek için başka bir neden! Ve aptallara gül...
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Bir kalıp yargı elbette ama bunun bir nedeni var, bilinçaltı tortusu sonradan ortaya çıkabilir. Eğer bir kız 1-2-3 kereden fazla seks yapma havasındaysa belki de acele etmemek daha iyidir. Ve buna uzun süre katlanmak zorunda kalmayacaksınız, hatta belki ertesi gün, "üçüncü buluşma"nın söylenmeyen kuralına uzun süredir uyulmuyorHooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:14 İlk buluşmada verdiyse fahişe olduğunu düşünen erkekler var ve devamı olmayacak.

-
- Nirvana’dayım
Başka bir klişe daha var: düğünden önce - kimseye! Ve düğünden sonra - herkes! :göz kırp:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Ve böylece tüm tüylerini yaydı ve sonra bam - ve aynı gün sorunsuz bir şekilde seks yaptı. Ve adam sosis yapıyor - işte böyle! Saçmalık! Bu yüzden? Görünüşe göre soran herkese veriyormuş?
Fakat ben şahsen kendinize bir erkeğin ne yaptığını ve bir kadının ilk buluşmada seks konusunda ne istediğini sormanız gerektiğini düşünüyorum. Eğer ikiniz de açıkça birbirinizden hoşlanıyorsanız ve her ikiniz de ilişkinin devam etmesini umuyorsanız, o zaman bence samimi olmanız ve kalbinize sormanız gerekiyor. Ve aslında kalbiniz başka bir şeyden bahsediyorken yıkılmayın ve reddetmeyin. Alevlenme hissi bazı önemsiz şeyler yüzünden kaybolabilir. Yarın adamın bazı sorunları vardı, zatürreye yakalandı ya da sadece bir hafta boyunca sinirliydi.
Sonra başka sorunlar ortaya çıktı ve ilgi göründüğü gibi ortadan kayboldu. Bu nedenle, sırf herkese verdiğinizi düşüneceği korkusuyla ilk buluşmada seksi reddetmenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bir erkek, yetişkin bir kadın olduğunuzu ve ondan önce birçok erkeğiniz olduğunu anlamalıdır. Tıpkı kadınları gibi. Ve ikinizin de duygusallığınızı ve cinsel deneyiminizi lastik bir kadın ve lastik penisle edinmediğinizi.
Peki, eğer bir erkek bakire arıyorsa, bırakın aramaya devam etsin. . Aksi takdirde, erkeklerin yakın zamanda biriyle seks yaptıklarını söylediklerini birçok kez duydum. Lanet tek kelimeyle ilahi, cennete uçtum. Peki, örneğin hiç cinsel deneyimi olmayan birinde böyle bir beceri nereden geliyor? Ve genel olarak kadın duygusallığının birdenbire ortaya çıkmadığı söylenmelidir. Otuz yaşındakiler hakkında onları becermenin en iyi şey olduğunu söylemeleri boşuna değil. Ancak bu yaşta bir kadın nihayet bir şekilde libidosunu ateşlediği için.
Her ne kadar başlangıçta her bakirede var olduğunu ve mevcut olduğunu belirtmek gerekir ki, ne kadar da fark var! Ama bu yaşta o kadar da önemli olmadığı için takdir edilmiyor. Etek ucunu getirmemek önemlidir. Okulu başarıyla bitirmek önemli, bir üniversiteye girmek önemli. Ve sahibi dahil herkesin şehveti ezilir ve bir kafese sürülür. Ve kişi gerçekten seks olmadan yaşamaya alışır, karşı cinsle dokunsal temasların olmamasına alışır. Ve eğer geri dönerse, sadece otuzda, hatta o zaman evlendikten sonra. Yani, düzenli seksten sonra.
Ancak evliliğin de kendine has bir yapısı var; sekste neyi sevdiğinizi karşılaştırma ve anlama fırsatının olmaması. Partneriniz ve dolayısıyla kocanız kalıcıysa, seksin size neden şu anda olduğundan daha fazla zevk vermediğini anlamak zordur. Herhangi bir şeyi yapmanın en iyi yolu, başka bir şey denemek ve sonra karşılaştırmaktır. Ve böylece ancak evlenmeden kıyaslayabileceğiniz ortaya çıktı. Çünkü tüm bu tükenme korkuları başarılı bir seksi geçersiz kılabilir.
Ve ben sadece düğünden sonra seks konusunda sessiz kalıyorum. Bir zamanlar sadece seks için evlenen birkaç erkek tanıyordum. Bunlar, gökten yıldızları yakalayamayan, olağanüstü bir görünüme sahip olmayan, kimseyi hiçbir şeyle büyüleme yeteneğine sahip olmayan en sıradan adamlardı. Buna göre kadın cinsiyeti için ilginç değillerdi. HEPİMİZDE kelimesinden. Ama herhangi bir şekilde evlenmeyi gerçekten isteyen bazı kızlar vardı. Ve neredeyse tanıştıkları ilk kişi için bir koşul belirlediler - ancak düğünden sonra seks. Ve zaten sürekli mastürbasyon yapmaktan bıkmış bazı adamlar vardı ve onlar da bu teklifleri kabul edip evlendiler.
Ve bir keresinde bu adamlarla konuşmuştum. Ve gerçekten mutluydular - evet, harika olduğunu söylüyorlar - düzenli seks. İstediğim zaman üzerine tırmandım. Vatandaşlar bu düzenlemeden oldukça memnun kaldı. Onlar için sırada ne var bilmiyorum. Belki de bunlar daha sonra kuryelerle, tesisatçılarla, taşradaki komşularla veya sahanlıkta seks yapan kadınlardır. Çünkü zaten yukarıda yazdım, her şey kıyaslanarak öğrenilir. Ve evlenmeden önce hiçbir cinsel deneyimi olmayan bu kişinin karısı da aynı kişidir. Ayrıca karşılaştırmak istiyor - başka bir sikle ve diğer sahibiyle nasıl? Kocanızla aynı mı yoksa farklı bir şey mi?
Demek ki erkek kadın bunu çok beğendiyse ve o, dedikleri gibi, ilk görüşte aşık oldu. Gerçi buna pek inancım yok. Ancak bundan gerçekten hoşlanabileceği gerçeği oldukça muhtemel. Yani, adam başlangıçta seks yapmak amacıyla değil, tam olarak ondan hoşlandığı için tanıştı.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:14 Bazı erkekler şöyle düşünüyor: İlk buluşmada verdiyse bu onun bir fahişe olduğu anlamına gelir ve devamı olmaz.
Ve böylece tüm tüylerini yaydı ve sonra bam - ve aynı gün sorunsuz bir şekilde seks yaptı. Ve adam sosis yapıyor - işte böyle! Saçmalık! Bu yüzden? Görünüşe göre soran herkese veriyormuş?
Fakat ben şahsen kendinize bir erkeğin ne yaptığını ve bir kadının ilk buluşmada seks konusunda ne istediğini sormanız gerektiğini düşünüyorum. Eğer ikiniz de açıkça birbirinizden hoşlanıyorsanız ve her ikiniz de ilişkinin devam etmesini umuyorsanız, o zaman bence samimi olmanız ve kalbinize sormanız gerekiyor. Ve aslında kalbiniz başka bir şeyden bahsediyorken yıkılmayın ve reddetmeyin. Alevlenme hissi bazı önemsiz şeyler yüzünden kaybolabilir. Yarın adamın bazı sorunları vardı, zatürreye yakalandı ya da sadece bir hafta boyunca sinirliydi.
Sonra başka sorunlar ortaya çıktı ve ilgi göründüğü gibi ortadan kayboldu. Bu nedenle, sırf herkese verdiğinizi düşüneceği korkusuyla ilk buluşmada seksi reddetmenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bir erkek, yetişkin bir kadın olduğunuzu ve ondan önce birçok erkeğiniz olduğunu anlamalıdır. Tıpkı kadınları gibi. Ve ikinizin de duygusallığınızı ve cinsel deneyiminizi lastik bir kadın ve lastik penisle edinmediğinizi.
Peki, eğer bir erkek bakire arıyorsa, bırakın aramaya devam etsin. . Aksi takdirde, erkeklerin yakın zamanda biriyle seks yaptıklarını söylediklerini birçok kez duydum. Lanet tek kelimeyle ilahi, cennete uçtum. Peki, örneğin hiç cinsel deneyimi olmayan birinde böyle bir beceri nereden geliyor? Ve genel olarak kadın duygusallığının birdenbire ortaya çıkmadığı söylenmelidir. Otuz yaşındakiler hakkında onları becermenin en iyi şey olduğunu söylemeleri boşuna değil. Ancak bu yaşta bir kadın nihayet bir şekilde libidosunu ateşlediği için.
Her ne kadar başlangıçta her bakirede var olduğunu ve mevcut olduğunu belirtmek gerekir ki, ne kadar da fark var! Ama bu yaşta o kadar da önemli olmadığı için takdir edilmiyor. Etek ucunu getirmemek önemlidir. Okulu başarıyla bitirmek önemli, bir üniversiteye girmek önemli. Ve sahibi dahil herkesin şehveti ezilir ve bir kafese sürülür. Ve kişi gerçekten seks olmadan yaşamaya alışır, karşı cinsle dokunsal temasların olmamasına alışır. Ve eğer geri dönerse, sadece otuzda, hatta o zaman evlendikten sonra. Yani, düzenli seksten sonra.
Ancak evliliğin de kendine has bir yapısı var; sekste neyi sevdiğinizi karşılaştırma ve anlama fırsatının olmaması. Partneriniz ve dolayısıyla kocanız kalıcıysa, seksin size neden şu anda olduğundan daha fazla zevk vermediğini anlamak zordur. Herhangi bir şeyi yapmanın en iyi yolu, başka bir şey denemek ve sonra karşılaştırmaktır. Ve böylece ancak evlenmeden kıyaslayabileceğiniz ortaya çıktı. Çünkü tüm bu tükenme korkuları başarılı bir seksi geçersiz kılabilir.
Ve ben sadece düğünden sonra seks konusunda sessiz kalıyorum. Bir zamanlar sadece seks için evlenen birkaç erkek tanıyordum. Bunlar, gökten yıldızları yakalayamayan, olağanüstü bir görünüme sahip olmayan, kimseyi hiçbir şeyle büyüleme yeteneğine sahip olmayan en sıradan adamlardı. Buna göre kadın cinsiyeti için ilginç değillerdi. HEPİMİZDE kelimesinden. Ama herhangi bir şekilde evlenmeyi gerçekten isteyen bazı kızlar vardı. Ve neredeyse tanıştıkları ilk kişi için bir koşul belirlediler - ancak düğünden sonra seks. Ve zaten sürekli mastürbasyon yapmaktan bıkmış bazı adamlar vardı ve onlar da bu teklifleri kabul edip evlendiler.
Ve bir keresinde bu adamlarla konuşmuştum. Ve gerçekten mutluydular - evet, harika olduğunu söylüyorlar - düzenli seks. İstediğim zaman üzerine tırmandım. Vatandaşlar bu düzenlemeden oldukça memnun kaldı. Onlar için sırada ne var bilmiyorum. Belki de bunlar daha sonra kuryelerle, tesisatçılarla, taşradaki komşularla veya sahanlıkta seks yapan kadınlardır. Çünkü zaten yukarıda yazdım, her şey kıyaslanarak öğrenilir. Ve evlenmeden önce hiçbir cinsel deneyimi olmayan bu kişinin karısı da aynı kişidir. Ayrıca karşılaştırmak istiyor - başka bir sikle ve diğer sahibiyle nasıl? Kocanızla aynı mı yoksa farklı bir şey mi?
-
- En güçlü orgazm!
Biraz abartıyorsun. HERKESDEN ÖNCE bölgesel özellikler. VE HER ŞEYDEN SONRA, özel bir zihinsel sapma.
-
- Nirvana’dayım
Bölgesel özellikler değil, daha ziyade yetiştirme maliyetleri. Ve özel bir zihinsel bozukluk değil, bir kişi - sadece yasak meyveyi eline geçirdi!
Biraz katılmıyorum!FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 19:54 HERKESİN bölgesel özelliklerinden ÖNCE. VE HER ŞEYDEN SONRA, özel bir zihinsel sapma.
Bölgesel özellikler değil, daha ziyade yetiştirme maliyetleri. Ve özel bir zihinsel bozukluk değil, bir kişi - sadece yasak meyveyi eline geçirdi!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
O zaman bu kaynağa ne kadar değer verdiği kızın kendisine bağlı.
Ve eğer bu mantığı takip ederseniz, diyelim ki bir kız ilk buluşmaya gelir ve randevu sırasında tek bir şeyle ilgilenir; soyulmasın diye. Yani sanki onun değerli kaynağını para ödemeden alamamışlar gibi. Fiyatı kendisi belirliyor. Kendisi bunun yeterli olduğuna karar verene kadar tehlikeye bir şeyler atmanız gerekiyor. Ve sonra bu kaynağını kullanmanıza izin verecek. Ama eğer onun bakış açısına göre yeterince para ödemediysen, canın cehenneme.
Eh, yani...
Ve çok para yetiştiren kızlar da var kaynaklarının fiyatı. Şansını denemeye karar veren birinin hayatında bunu belirlemesi.
Yani ancak düğünden sonra.
Sadece kızlar belirli bir andan itibaren sekse kendi konumundan biriyle yaklaşmaya başlarlar. bir kaynağın sahibi. Yani, birisi onlarla yattıysa ve herhangi bir tazminat alamadıysa, o zaman onun bakış açısına göre soyuldu.
O zaman bu kaynağa ne kadar değer verdiği kızın kendisine bağlı.
Ve eğer bu mantığı takip ederseniz, diyelim ki bir kız ilk buluşmaya gelir ve randevu sırasında tek bir şeyle ilgilenir; soyulmasın diye. Yani sanki onun değerli kaynağını para ödemeden alamamışlar gibi. Fiyatı kendisi belirliyor. Kendisi bunun yeterli olduğuna karar verene kadar tehlikeye bir şeyler atmanız gerekiyor. Ve sonra bu kaynağını kullanmanıza izin verecek. Ama eğer onun bakış açısına göre yeterince para ödemediysen, canın cehenneme.
Eh, yani...
Ve çok para yetiştiren kızlar da var kaynaklarının fiyatı. Şansını denemeye karar veren birinin hayatında bunu belirlemesi.
Yani ancak düğünden sonra.
-
- En güçlü orgazm!
niqk, yerel gelenekler eğitimdir)) Sadece Doğal Olarak Değil coğrafi ve ulusal düzeyde gerçekleşir. Psikiyatri ayrıdır, bunlarla hiçbir alakanız olamaz. Psikolojik saçmalıkların ve bastırılmış aşırı cinsellik ile aile tutumlarının nadir birleşiminin ortadan kalkması. Nemfomanlarım vardı ve değişen derecelerde başarı elde ederek kendilerini kontrol etmeye çalıştılar

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 4 months
kahretsin... küçük çocuklar gibisiniz... eğer bir kız seks için randevuya gelirse... o zaman bu seks ilk randevuda... ve ikincisinde... ve üçüncüsünde gerçekleşir.. .
а eğer bir kız bir erkekle kendi başına evlenmek isterse. o zaman seks, zamanın geldiğine kızın kendisinin karar vereceği o tarihte gerçekleşecek...
aksi halde biyografimle nasıl evlenirdim....
Gönderildi 28 saniye sonra:
çok kahretsin... Kendi kendime şaka yaptım.. .okuma...
а eğer bir kız bir erkekle kendi başına evlenmek isterse. o zaman seks, zamanın geldiğine kızın kendisinin karar vereceği o tarihte gerçekleşecek...
aksi halde biyografimle nasıl evlenirdim....
Gönderildi 28 saniye sonra:
çok kahretsin... Kendi kendime şaka yaptım.. .okuma...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
Kahretsin! İyi bir şakaydı! Hoşuma gitti!

- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
Arkadaşlar burada aslında farklı yorumlara geniş bir alan açılıyor! Ve gelenekler, eğitim, psikoloji,
psikiyatri ve sadece arzular açısından...
psikiyatri ve sadece arzular açısından...

-
- Nirvana’dayım
ama cidden, düğünden önce sadıktım ve kendime hiçbir şeye izin vermedim..... müstakbel kocamla tanıştığım günden beri....
hepsi sıcak yüzünden.... aklıma türlü türlü şakalar geliyor....
ama cidden, düğünden önce sadıktım ve kendime hiçbir şeye izin vermedim..... müstakbel kocamla tanıştığım günden beri....
-
- Nirvana’dayım
Natali_Natali, hâlâ her zaman öyle olduğuna dair hiçbir fikrimiz yok sadık! Ve düğünden önce, düğünden sonra, hatta tatildeyken bile... :)
-
- Nirvana’dayım
tatillerde bir şeyler oldu.... yani tatillerde sayılmaz... O zamanlar kocamı tanımıyordum bile...
atilde değil... Tatile tek başıma gitmiyorum kocam olmadan....
tatillerde bir şeyler oldu.... yani tatillerde sayılmaz... O zamanlar kocamı tanımıyordum bile...
-
- Nirvana’dayım
Natali_Natali, ne kadar akıllı bir kızsın! Aynen böyle devam! Ve birikmiş deneyiminizi daha fazla paylaşın!

- Christmas_Christmas
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
Ve
ve tatillerde ne oldu? :ayyy:Natali_Natali: ↑18 Jul 2024, 21:00atilde değil... tatilde Kocam olmadan tek başıma bisiklete binmiyorum....
tatillerde bir şey oldu....tatil sayılmıyor...O zamanlar kocamı tanımıyordum bile... n
-
- Nirvana’dayım
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Şimdilik bu kadar yeter, okulu hatırlıyorum ve konuşuyorum...
devam edin)))... ve deneyim hakkında.... kahretsin... . Paylaşıyorum... Şimdi bu deneyimle ne yapacağım....
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
damn.... pek çok şey vardı.... ama ne olduğu hakkında konuşalım üniversitede hazır değilim..... sadece "unutulmuş" izlenimlere yenilmekten ve çok kötü ve onarılamaz şeyler yapacağımdan korkuyorum ((((....
Şimdilik bu kadar yeter, okulu hatırlıyorum ve konuşuyorum...
-
- Nirvana’dayım
Nasıl nerede? Herkes için ilginç olan hikayelerinize dökün!Natali_Natali: ↑18 Jul 2024, 21:09 ve deneyim hakkında....kahretsin....Paylaşıyorum...bu deneyimi şimdi nereye koyacağım....

- Christmas_Christmas
-
- Nirvana’dayım
inceleme için teşekkürler.... "taştım")))... Gelecek hafta yeni bir Hikaye ekleyeceğim sanırım...niqk: ↑19 Jul 2024, 15:04n Nasıl nereye? Herkes için ilginç olan hikayelerinize dökün!Natali_Natali: ↑18 Jul 2024, 21:09 ve deneyim hakkında.... kahretsin.... Paylaşıyorum... şimdi bu deneyimle ne yapacağımı....![]()
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 20 Replies