Seksle birlikte ödenen
-
Автор темыLeonardo
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year
Seksle birlikte ödenen
Birisi gerçekten intikam olsun diye bir kızı mı becerdi? mesela bir kafede garsonun parasını evde unuttunuz ve o seks mi yaptı, kurye mi, yoksa diyelim ki ödeyecek hiçbir şeyiniz yoktu ve onu alıp siktiniz mi? Gerçekten bilmiyorum bu gerçek mi genel olarak durum böyledir, ancak birdenbire arkadaşlarınızla da bu gerçekten mümkün hale gelir
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years
Re: Seksle birlikte para ödeniyor
Tek taraflı para birimi. Kadınlar ödeyebilir ama siz yapamazsınız. Sadece iğrenç, açlıktan ölmek üzere olan yaşlı bir kadınla

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Böyle bir "para birimi" IMHO tek taraflı değildir.
Peki ya kızlar açlıktan ölmek üzere olan iğrenç erkeklere ödeme yapmak zorunda kalırsa?FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 04:12 Tek taraflı para birimi. Kadınlar ödeyebilir ama siz yapamazsınız. Sadece açlıktan ölmek üzere olan iğrenç yaşlı bir kadınla![]()
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- SwetaSw, Tanya, Ramigo
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Tamamen katılıyorum. Ve bu arada, bu tür pek çok seçenek var.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 07:41Peki ya kızlar açlıktan ölmek üzere olan iğrenç erkeklere rüşvet vermek zorunda kalırsa?
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- SwetaSw, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
Hepsi kendilerini Apollon olarak görüyor, ancak çok fazla değerli olanlar yok, bu yüzden soru kimin kime iyilik yaptığıdır.
- These users thanked the author SwetaSw for the post (total 2):
- Venüs, Devam etmek
-
- En güçlü orgazm!
Öyle olsun. Yalnızca kadınlar bunun kendileri için bir ödül olduğunu nadiren doğrudan belirtirler ve kadınların oral seks veya am yoluyla intikam alması daha doğal görünür.
Fakat daha zıt seçenekler de var.Tania:18 Jul 2024, 08:54 Tamamen katılıyorum. Bu arada, buna benzer pek çok seçenek var.
Tam olarak, başkası kime. Bazen böyle öcüler herkesin onları sikmek istediğini düşünür, özgüveninize hayran kalırsınız. :haha:
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- alexey.bro
-
- ön sevişme
Korkuluklar iyi, ama heteroseksüel bir Maço var, ama gerçekte normal mizaçlı bir adam bulmak çok kötü, daha pahalı ve daha zor, yakında muhtemelen pes edecekler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ve anormal mizaçlılardan oluşan bir ekip buluyorsunuz! MMMMMMMMM sizi tatmin edecek mi?
-
- ön sevişme
Bu yüzden yeterli ve huysuz erkekleri bulmak için ülkenin her yerine bakmalıyız.
-
- Nirvana’dayım
İlk başta yorumu okudum ve kimin yazdığından artık şüphe duymadım :)niqk: ↑18 Jul 2024, 15:41Ve şöyle bir ekip bulursunuz: anormal, huysuz olanlar! MMMMMMMMM sizi tatmin edecek mi?Korkunç erkekler iyidir, ama heteroseksüel bir Maço adam var, ama gerçekte normal mizaçlı bir adam bulmak çok kötü, giderek daha zor ve zor, yakında muhtemelen tamamen transfer edilecekler![]()
-
- Nirvana’dayım
Yüksek özgüvenin nesi var? saygı? Ve güzellik öznel bir şeydir, yani...
Kıskanmayın

-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Hiç de değil! Bayan patronlar, astlarını yatak aracılığıyla kolayca kariyer basamaklarını yükseltirler. Hiç de nadir değil. Peki ya zengin ünlüler? Pugacheva ve Galkin, ünlü moda tasarımcısı Vivienne Westwood ve Andreas Kronthaler, Demi Moore ve Ashton Ketcher.....Tüm bu çiftlerde erkekler çok daha genç ve fakir.FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 15:21 Yalnızca kadınlar bunun kendileri için bir ödül olduğunu nadiren doğrudan belirtirler ve kadınların oral seks veya am yoluyla intikam alması daha doğal görünür.
-
- Nirvana’dayım
Hooligan Carrie, ama - büyük üyeli! Birçok kişinin kıskançlığı!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Kendi gözünüzle görmek ister misiniz? İyi bir deneyin!
-
- En güçlü orgazm!
Bu öz saygıyla ilgili değil, onların zihinlerinde "ödüllere" aşırı değer verilmesiyle ilgili. Bu anlamda tamamen ilgisiz olduğunuzda coquetry aptalca görünür.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 16:56 Kıskanmıyor musunYüksek özgüvenin nesi yanlış? Ve güzellik genel olarak subjektif bir şeydir, yani...
-
- Nirvana’dayım
Ödeyecek bir şeyin var mıydı?FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 17:16 Bu anlamda tamamen ilgisiz olduğunuzda Coquetry aptalca görünüyor.
-
- En güçlü orgazm!
Bu bir ilişki, doğrudan bir işlem değil.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:04 Hiç de değil! Bayan patronlar, astlarını yatak aracılığıyla kolayca kariyer basamaklarını yükseltirler. Hiç de alışılmadık bir durum değil.
-
- Nirvana’dayım
Hala tadını alamıyorum, sorun nedir? Bir kadını sevmiyorsan ayrıl...
Oh Açılış mesajındaki gibi durumdan bahsettiğimizi sanıyordum.FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 17:23Bu bir ilişki, doğrudan bir işlem değil.Hiç de değil! Bayan patronlar, astlarını yatak aracılığıyla kolayca kariyer basamaklarını yükseltirler. Hiç de alışılmadık bir durum değil.
Hala tadını alamıyorum, sorun nedir? Bir kadını sevmiyorsan ayrıl...
-
- En güçlü orgazm!
Elbette gideceğim, beni zorlamayacak))
Bu durumla ilgili. Bu olur, ancak bir kadın bunu nadiren kendisine bir ödül olarak sunar, tam tersine istediği kadar.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:24 Oh, başlangıç mesajındaki gibi bir durumdan bahsettiğimizi sanıyordum. Bir kadından hoşlanmıyorsan uzaklaş....
Elbette gideceğim, beni zorlamayacak))
-
- En güçlü orgazm!
3 dakika 35 saniye sonra gönderilir :
Her ne kadar bu hesaplama biçiminin destekçisi olmasam da. Arkadaşımın kız kardeşine bir gece kulübü için borç verdiğimde beni sözlü olarak ikna etti
Oldu.

-
- Nirvana’dayım
33 saniye sonra gönderildi:
Eğer bunu yaparsam özür dilerim. kendi işime karışıyorum ama .....bir kadına mı gücendin? Aşırı özgüvenle mi?FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 17:30 Olur ama bir kadın bunu kendisine ödül olarak nadiren sunar, tam tersine istediği kadar.
33 saniye sonra gönderildi:
Gitmenin maliyeti ne kadardı bir gece kulübüne mi?n3’ten sonra gönderilir dakika 35 saniye:Oldu.Her ne kadar bu hesaplama biçiminin destekçisi olmasam da. Arkadaşımın kız kardeşine bir gece kulübü için borç verdiğimde, onu sözlü olarak ikna etti
![]()
-
- En güçlü orgazm!
Hayır, bu arada bu tipi hatırladım. ))Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:36 Kendi işime bakıyorsam özür dilerim ama.....bir kadına mı gücendin? Aşırı özgüvenle mi?
öğrencinin cebinde, bu nasıl iddialı bir kurumdu. Her hafta sonu olmasa da bazen mümkün olabiliyordu.Peki gece kulübüne gitmenin maliyeti ne kadardı?
-
- Nirvana’dayım
Yine de harika. Kulübün girişinin dışında oral seks yapmak... bu gerçekten bilmediğim bir şey... şımarık benim için bile.FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 17:48Hayır, bu arada bu tipi hatırladım. ))Kendi işime bakıyorsam özür dilerim ama.....bir kadına mı gücendin? Aşırı özgüvenle mi?
öğrencinin cebinde, bu nasıl iddialı bir kurumdu. Her hafta sonu olmasa da bazen bütçeniz yetiyor.Peki gece kulübüne gitmenin maliyeti ne kadardı?
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Hiç bunun ne tür bir şey olduğunu düşündün mü? Arkadaşınızın kız kardeşinin parasını ödeyebilir miyim? İlgili bir şekilde, tabiri caizse. Ve hanginizin kız kardeş rolünü üstleneceği bilinmiyor.FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 17:35 Daha sonra gönderildi 3 dakika 35 saniye:Oldu.Hooligan Carrie:18 Jul 2024, 17:21 Ve öyle oldu ne için ödeme yapacaksınız?Her ne kadar bu ödeme şeklinin destekçisi olmasam da. Arkadaşımın kız kardeşine bir gece kulübü için borç verdiğimde beni sözlü olarak ikna etti
![]()
1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Bu yolsuzluk değil açgözlülüktür. Kendinizi suçlamayın.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:51Yine de harika. Kulübün girişinin dışında oral seks yapmak....bu gerçekten bilmediğim bir şey....şımarık benim için bile.FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 17:48Hayır, bu arada bu tipi hatırladım. ))Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:36 Kendi işime bakıyorsam özür dilerim ama .... birilerine gücendin, o bir kadın mı? Aşırı özgüvenle mi?
öğrencinin cebinde, bu nasıl iddialı bir kurumdu. Her hafta sonu olmasa da bazen bütçeniz yetiyor.Peki gece kulübüne gitmenin maliyeti ne kadardı?
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
Ayrıca sigara için kendini başkasına vermiş gibi görünen bir vaka da vardı. )) Bu da pek doğru değil, ikisi de istediği için emekli oldular, ödül için değil.
Bunu tamamen ticari bir işlem olarak adlandıramam, karşılıklı sempati mevcuttu.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 17:51 Yine de harika. Kulübün girişinin dışında oral seks yapmak....bu gerçekten bilmediğim bir şey....şımarık olsam bile.

Ayrıca sigara için kendini başkasına vermiş gibi görünen bir vaka da vardı. )) Bu da pek doğru değil, ikisi de istediği için emekli oldular, ödül için değil.
-
- Nirvana’dayım
Görünüşe göre kız sadece bunu seviyormuş oyna. Seninle sadece seks yapmak değil, yolsuzluk yapmak da. Kötü bir şey yok, sadece bir fantezi. HAYIR?FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 18:23Bunu tamamen ticari bir işlem olarak adlandıramam, karşılıklı sempati mevcuttu.Yine de harika. Kulübün girişinin dışında oral seks yapmak....bu gerçekten bilmediğim bir şey....şımarık olsam bile.![]()
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- frenk
-
- En güçlü orgazm!
Heteroseksüellere yönelik fanteziler de tuhaf...
Ona bir sorum var ve belki de o şekilde flört ediyordu))))
Heteroseksüellere yönelik fanteziler de tuhaf...
-
- En güçlü orgazm!
Şaka yapmaya meyilliydim, evet. Sonraki maceralarından bazılarına bakılırsa bunun sadece bir fantezi olmaması mümkün.Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 18:26 Görünüşe göre kız oyunu oynamaktan keyif almış. Seninle sadece seks yapmak değil, yolsuzluk yapmak da. Kötü bir şey yok, sadece bir fantezi. Hayır mı?
-
- Nirvana’dayım
Peki hangi çıkarlar için kendinizden vazgeçebilir veya cebinize girebilirsiniz? sevgilin mi? "Olmaz" demek için acele etmeyin, her şeyi bir anda düşünemezsiniz...FUCKYAMATERITY: ↑18 Jul 2024, 18:38Şaka yapmaya meyilliydim, evet. Sonraki maceralarından bazılarına bakılırsa bunun sadece bir fantezi olmaması mümkün.Görünüşe göre kız oyunu oynamayı sevmiş. Seninle sadece seks yapmak değil, yolsuzluk yapmak da. Kötü bir şey yok, sadece bir fantezi. Hayır mı?
-
- En güçlü orgazm!

Böyle bir durumu hayal etmek benim için zor, en azından bir tür sempati olmalı, ama bu artık "iyilik için değil" .” Daha başarılı ve varlıklı kadınlarla ilişkiler vardı ama bu her zaman maddi olmayan bir unsura dayanıyordu.
Asla "asla" demeyin?Hooligan Carrie: ↑18 Jul 2024, 18:42 "Olmaz" demek için acele etmeyin, her şeyi aynı anda düşünemezsiniz.....

Böyle bir durumu hayal etmek benim için zor, en azından bir tür sempati olmalı, ama bu artık "iyilik için değil" .” Daha başarılı ve varlıklı kadınlarla ilişkiler vardı ama bu her zaman maddi olmayan bir unsura dayanıyordu.
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies