"İyi bir kız"dan, kaybetmekten korktuğunuz bir kadına nasıl dönüşürsünüz?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Venüs »

Konunun özü başlıktadır. "İyi bir kız"dan, kaybetmekten korktuğunuz bir kadına nasıl dönüşürsünüz? İlginç görüş herkes. Hem erkekler hem de kadınlar.
Fikirlerinizi ve belki de sırlarınızı paylaşın))))
Saskia
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 1 year 1 month
 Re: "İyi bir kız"dan, kaybetmekten korktuğunuz bir kadına nasıl dönüşürsünüz?

Unread post by Saskia »

Hoş bir konu.Çoğu ilişkilere, karşılıklı anlayışa ve sevdiklerinizi duyma ve sevdiklerinize ilgi gösterme yeteneğine bağlıdır.
These users thanked the author Saskia for the post:
Venüs
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Saskia: 16 Jul 2024, 22:50 Bu hoş bir konu. Çoğu şey ilişkilere, karşılıklı anlayışa ve sevdiğiniz kişiyi dinleme yeteneğine ve sevdiğiniz kişinin ilgisini çekmenize bağlıdır.
İyi bir kız hakkında yazıyorsunuz ))) ama dedikleri gibi: "Pek çok şey iyidir ama aynı zamanda kötüdür." Bu tür insanları zaten kaybetmiş olduklarında hatırlarlar aslında... Peki hâlâ bir ilişki içindeyken kaybetmekten korkmalarını nasıl sağlayabiliriz?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Venüs: 16 Jul 2024, 22:00 "İyi bir kız"dan, kaybetmekten korktuğunuz bir kadına nasıl dönüşürsünüz?
Alen’ı bulun.
O olacak Seni kaybetmekten korkuyorsun ve işte, kulübede, komşunla sevişeceksin...
Ve ona ne kadar yorgun olduğunu, başının ağrıdığını ve bugün öyle olduğunu anlatacaksın. hiç de iyi değil.
Gerçek şu ki, eğer bir adam karısını kaybetmekten korkuyorsa, bunun temel nedeni bencil çıkarlardır. Örneğin, bir adam yaşıyor, bir karısı ve birkaç çocuğu var - bir veya birkaç. Diyelim ki bu adam bir şeyden hoşlanmadı, karısına bunu anlattı, o da ona siktirip gitmesini söyledi. Ve ödünsüz bir şekilde öyle.
Ve adamın iki seçeneği var: bu konuyu çiğnemek ya da çiğnememek.
Eğer bu konuyu kafana takarsan, sana onu becermeni söylemeye devam edecek, hatta daha sık.
Eğer çiğnemezsen valizini hazırlaman gerekir.

Ve adam valizi düşündüğünde o kadar üzülür ki, hemen şimdi bir sopa gibi koparılmak. İki çocuk için nafaka, daireden alacağı tek şey, kapının önündeki halı ve eski eşofmanı ile terlik. Ne oluyor!?

Bu yüzden erkekler evlenmek için acele etmezler.
Sorunuzda açıklamayı unuttunuz; bir erkek karısını kaybetmekten korkmalıdır ya da birlikte mi yaşıyor?
Peki çocukları var mı, yok mu?

Genel olarak sonuç şu:
Eğer bir erkeğin iyi para kazandıran bir meslek ve eğer kariyer yapmayı başarmışsa ve sosyal seviyesi yüksekse hiçbir kadını kaybetmekten korkmayacaktır. Sadece ona değer verecek ve ona değer verecektir. Ama onu kaybetmekten korkmuyor.
Ve bunların hepsi kendine güvendiği ve bu kadına bağlı olmadığı için. Onun zenginliği ve sahip olduğu her şey bir kadına bağlı değildir. Yarın onun hayatını terk edecek ve hayatı değişmeyecek.

Ve ikinci gün onun yerini alacak avcılar olacak. Belki daha da iyi, daha nazik, daha özenli.
Ama böyle bir adam biriyle evliyse, o zaman bu kadını kaybetmekten korkacaktır.
Çünkü kaybın ardından boşanma gelecektir. . Boşanma mal paylaşımı ve nafakayı içermektedir. Ve adam tüm bunlardan önemli ölçüde kaybediyor.

Dürüst olmak gerekirse, bu ünlülerin ve üst düzey yöneticilerin neden evlendiğini anlayamıyorum? Neden?
Zaten bu damga olmadan da yaşayabilir. Ve onunla yaşayabilecek avcılar da olacak çünkü bu yine de her gün işe gidip Auchan’da kasanın başında durmaktan daha iyi.

Peki, sana tavsiyem seni rahatsız etmemen. Bunu nasıl yapacağını düşünürken seni kaybetmekten korkuyordu ama sadece onunla evlenmek istiyordu.
Fakat bu yeterli değil. Ondan bir kreş doğurmanız gerekiyor.
Onunla evlenip bir kreş (veya daha iyisi kontrol aşısı olarak iki kreş) doğurduğunuzda, artık sizi kaybetmekten korkacaktır. . Çünkü iki çocuklu bir kadından boşandıktan sonra sikişti.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Venüs
Brutalçik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 1 year

Unread post by Brutalçik »

Venüs: 16 Jul 2024, 22:00 “İyi bir kız”dan, kaybetmekten korktuğunuz bir kadına nasıl dönüşürsünüz?
Takma Adı değiştirin!!! :dumayu:
These users thanked the author Brutalçik for the post (total 2):
Sidor, Venüs
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Sidor »

Çok basit, sevilmelisin ve bu duygu karşılıklı olmalı.
These users thanked the author Sidor for the post (total 2):
MENZİL_, Venüs
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Sidor »

Brutalchik: 17 Jul 2024, 18:47 поменять Никнейм!!!
:) :) :) :) :)
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by MENZİL_ »

Konunun başlığını yeniden formüle ederseniz, "İnsanları sizi nasıl kıskandırırsınız?" olur. Peki neden?
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 17 Jul 2024, 18:22
Alen’ı bulun.
nKaybetmenizden korkacak ve işte, kır evinde, komşunuzda biriyle sevişeceksiniz...
Ve ona ne kadar yorgun olduğunuzu ve başınızın ağrıdığını anlatacaksınız ve bugün sen hiç iyi değilsin.

Gerçek şu ki, eğer bir adam karısını kaybetmekten korkuyorsa, bunun temel nedeni bencil çıkarlardır. Örneğin, bir adam yaşıyor, bir karısı ve birkaç çocuğu var - bir veya birkaç. Diyelim ki bu adam bir şeyden hoşlanmadı, karısına bunu anlattı, o da ona siktirip gitmesini söyledi. Ve ödünsüz bir şekilde öyle.
Ve adamın iki seçeneği var: bu konuyu çiğnemek ya da çiğnememek.
Eğer bu konuyu kafana takarsan, sana onu becermeni söylemeye devam edecek, hatta daha sık.
Eğer çiğnemezsen valizini hazırlaman gerekir.

Ve adam valizi düşündüğünde o kadar üzülür ki, hemen şimdi bir sopa gibi koparılmak. İki çocuk için nafaka, daireden alacağı tek şey, kapının önündeki halı ve eski eşofmanı ile terlik. Ne oluyor!?

Bu yüzden erkekler evlenmek için acele etmezler.
Sorunuzda açıklamayı unuttunuz; bir erkek karısını kaybetmekten korkmalıdır ya da birlikte mi yaşıyor?
Peki çocukları var mı, yok mu?

Genel olarak sonuç şu:
Eğer bir erkeğin iyi para kazandıran bir meslek ve eğer kariyer yapmayı başarmışsa ve sosyal seviyesi yüksekse hiçbir kadını kaybetmekten korkmayacaktır. Sadece ona değer verecek ve ona değer verecektir. Ama onu kaybetmekten korkmuyor.
Ve bunların hepsi kendine güvendiği ve bu kadına bağlı olmadığı için. Onun zenginliği ve sahip olduğu her şey bir kadına bağlı değildir. Yarın onun hayatını terk edecek ve hayatı değişmeyecek.

Ve ikinci gün onun yerini alacak avcılar olacak. Belki daha da iyi, daha nazik, daha özenli.
Ama böyle bir adam biriyle evliyse, o zaman bu kadını kaybetmekten korkacaktır.
Çünkü kaybın ardından boşanma gelecektir. . Boşanma mal paylaşımı ve nafakayı içermektedir. Ve adam tüm bunlardan önemli ölçüde kaybediyor.

Dürüst olmak gerekirse, bu ünlülerin ve üst düzey yöneticilerin neden evlendiğini anlayamıyorum? Neden?
Zaten bu damga olmadan da yaşayabilir. Ve onunla yaşayabilecek avcılar da olacak çünkü bu yine de her gün işe gidip Auchan’da kasanın başında durmaktan daha iyi.

Peki, sana tavsiyem seni rahatsız etmemen. Bunu nasıl yapacağını düşünürken seni kaybetmekten korkuyordu ama sadece onunla evlenmek istiyordu.
Fakat bu yeterli değil. Ondan bir kreş doğurmanız gerekiyor.
Onunla evlenip bir kreş (veya daha iyisi kontrol aşısı olarak iki kreş) doğurduğunuzda, artık sizi kaybetmekten korkacaktır. . Çünkü iki çocuklu bir kadından boşandıktan sonra sikildi.
))) Yine mi merhamet için bastırıyorsun?)))) evli erkekler yağda yuvarlanan, beslenen, sulanan, yıkanan, ütülenen, yatırılan peynir gibi... ve hâlâ çok az....

1 dakika sonra gönderildi:
Brutalchik: 17 Jul 2024, 18:47
Venüs: 16 Jul 2024, 22:00 "İyi bir kız"dan, kaybetmekten korktuğunuz bir kadına nasıl dönüşürsünüz?
Takma Adı değiştir!!! :dumayu:
))) Hangisi?))) yoksa bunu zar zor buldum.. . ama hayal gücüm çok az...

49 saniye sonra gönderildi: n
VARG_: 17 Jul 2024, 19:11 Konunun başlığını yeniden formüle ederseniz, "İnsanları sizi nasıl kıskandırabilirsiniz?" olacaktır. Peki neden?
))) Konu başlığını yeniden düzenlemeye gerek yok)))) öyle olsun....
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
SwetaSw, Zorba Carrie
Parapar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Orientation: biseksüel

Unread post by Parapar »

Siktir et onu. Ya da onun için amını döv.
Genel olarak isteğinizi anlamak için çok az bilgi var. Deneyimli (aile meselelerinde) bir kişiyle uzun süreli iletişim kurmak daha iyidir.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Zorba Carrie »

Bu konuyla ilgili zaten bir kitap yazıldı, kusura bakmayın :oops:
https://i.postimg.cc/T2zcygcb/1544975846187764725.jpg
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Venüs: 17 Jul 2024, 21:57 ))) Yine mi merhamet dileniyorsun?))) Evli erkekler tereyağına bulanmış peynir gibi yuvarlanıyor, besleniyor, sulanıyor, yıkanıyor, ütüleniyor, yatağa yatırılıyor... ve yine de yetmiyor....
Bütün bunlar için evlenmenize gerek yok. Sadece bir teyze bulmanız gerekiyor ve o gün boyunca para için evinize gelecektir. Yol boyunca markete gidecek, evi temizleyecek ve yemek hazırlayacak. Buzdolabına bir şey koyacak ya da sıcak tutmak için küçük bir battaniyeyle örtülü olarak ocağın üzerine bir şey bırakacaktır.
İşten eve böyle geliyorsunuz, her şey temiz, kaldırılmış, akşam yemeği ve kahvaltı hazır. tedarikli. Ocakta hala sıcacık leziz pirzolalar, buzdolabında bir salata var.
Ve tüm bunlar için teyzene o kadar para ödemene de gerek yok. En sıradan yönetici veya yalnız otobüs şoförü bile bunu kolayca karşılayabilir.

Peki, yalnız bir adamın başka neye ihtiyacı var? Seks? Her şeyden önce, işte, eğer utanmıyorsanız, haftada bir biriyle bunu yapmak oldukça mümkün. İkincisi, bir tanışma sitesinde birini bulabilirsiniz. Senin gibi yalnız, seksten yoksun kadınlar.

Genel olarak, bir erkeğin böyle bir aileye sahip olma ihtiyacı çok uzak bir ihtimal. Evet, bir ağaç dikmeniz, bir ev inşa etmeniz, bir oğul yetiştirmeniz gerekiyor.
Ama size ilk defolup gitmenizi söylediklerinde buna kimin ihtiyacı var ve eğer bunu kabul etmiyorsanız, o zaman bunu yaparlar. Sokaktasınız ve mahkemedeki iki çocuk için de nafaka ödemek zorundasınız. Peki sonradan inşa ettiğiniz bu ağaçlara ve evlere kimin ihtiyacı var? Hepsi boş.

İstediğiniz gibi yaşamalısınız. Ve bir eşin her şeyden önce arkadaş olması gerektiğini düşünüyorum. Ve ömür boyu, birbirinizi sikmeyin. Ve eğer bu işe yaramazsa, o zaman evlenmemelisin. Hayatın boyunca sikilmek. Bu hayatı seni umursamayan bir ailenin sırtına yükledin. Çocuklar sizinle dalga geçiyor ve onların gözünde fakir olduğunuz için sizi küçümsüyorlar. Kadın sevgilisiyle ve iş yerindeki erkeklerle sikişiyor. Peki, bu hayat da neyin nesi?

Bütün bunlarla yüzleşen ve sonra bunu alıp Güneydoğu Asya’ya giden insanlar tanıyorum. Yasallaştırma için orada yerel bir Taylandlı (veya Malezyalı) ile evlendiler. Ve orada kendileri için yaşıyorlar. Ama en azından deniz var, tüm yıl boyunca sıcak, kış yok, adeta dünya cenneti.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 17 Jul 2024, 23:19
))) Yine mi merhamet dileniyorsun?))) Evli erkekler tereyağına bulanmış peynir gibi yuvarlanıyor, besleniyor, sulanıyor, yıkanıyor, ütüleniyor, yatağa yatırılıyor... ve yine de yetmiyor.. .. n
Bütün bunlar için evlenmene gerek yok. Sadece bir teyze bulmanız gerekiyor ve o gün boyunca para için evinize gelecektir. Yol boyunca markete gidecek, evi temizleyecek ve yemek hazırlayacak. Buzdolabına bir şey koyacak ya da sıcak tutmak için küçük bir battaniyeyle örtülü olarak ocağın üzerine bir şey bırakacaktır.
İşten eve böyle geliyorsunuz, her şey temiz, kaldırılmış, akşam yemeği ve kahvaltı hazır. tedarikli. Ocakta hala sıcacık leziz pirzolalar, buzdolabında bir salata var.
Ve tüm bunlar için teyzene o kadar para ödemene de gerek yok. En sıradan yönetici veya yalnız otobüs şoförü bile bunu kolayca karşılayabilir.

Peki, yalnız bir adamın başka neye ihtiyacı var? Seks? Her şeyden önce, işte, eğer utanmıyorsanız, haftada bir biriyle bunu yapmak oldukça mümkün. İkincisi, bir tanışma sitesinde birini bulabilirsiniz. Senin gibi seksten yoksun bekar kadınlardan.

Genel olarak, bir erkeğin böyle bir aileye sahip olma ihtiyacı çok uzak bir ihtimal. Evet, bir ağaç dikmeniz, bir ev inşa etmeniz, bir oğul yetiştirmeniz gerekiyor.
Ama size ilk defolup gitmenizi söylediklerinde buna kimin ihtiyacı var ve eğer bunu kabul etmiyorsanız, o zaman bunu yaparlar. Sokaktasınız ve mahkemedeki iki çocuk için de nafaka ödemek zorundasınız. Peki sonradan inşa ettiğiniz bu ağaçlara ve evlere kimin ihtiyacı var? Hepsi boş.

İstediğiniz gibi yaşamalısınız. Ve bir eşin her şeyden önce arkadaş olması gerektiğini düşünüyorum. Ve ömür boyu, birbirinizi sikmeyin. Ve eğer bu işe yaramazsa, o zaman evlenmemelisin. Hayatın boyunca sikilmek. Bu hayatı seni umursamayan bir ailenin sırtına yükledin. Çocuklar sizinle dalga geçiyor ve onların gözünde fakir olduğunuz için sizi küçümsüyorlar. Kadın sevgilisiyle ve iş yerindeki erkeklerle sikişiyor. Peki, bu hayat da neyin nesi?

Bütün bunlarla yüzleşen ve sonra bunu alıp Güneydoğu Asya’ya giden insanlar tanıyorum. Yasallaştırma için orada yerel bir Taylandlı (veya Malezyalı) ile evlendiler. Ve orada kendileri için yaşıyorlar. Ama en azından deniz var, tüm yıl boyunca sıcak, kış yok, aslında dünya cennet.
))) Ah, neden olmasın Asya’da değil misin?))) Cennet, deniz ve Malezyalılar var mı?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Venüs: 17 Jul 2024, 23:23 ))) Neden Asya’da değilsiniz?))) cennet, deniz ve Malezyalılar var mı?
Göreceli şeylerden bahsediyoruz Burada. Sana neden henüz bir erkek bulamadığını sormuyorum, başka ne olduğunu sormuyorum. İsterseniz kendiniz de söyleyebilirsiniz. Ve eğer söylemezsen, sormanın bir anlamı yok. Kendinizi ve insanları rahatsız bir duruma sokmak.
Yine söylüyorum, bir sohbet sırasında birisiyle kişisel bir ilişki kurmak, birisiyle tartışmanın en hızlı yoludur.
Kendime kavga etme gibi bir hedef koymuyorum seninle.
Burada hepimiz soyut konularda iletişim kuruyoruz.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 17 Jul 2024, 23:39
))) Neden Asya’da değilsiniz?))) Cennet, deniz ve Malezyalılar var mı?
Konuşuyoruz göreceli şeyler hakkında burada. Sana neden henüz bir erkek bulamadığını sormuyorum, başka ne olduğunu sormuyorum. İsterseniz kendiniz de söyleyebilirsiniz. Ve eğer söylemezsen, sormanın bir anlamı yok. Kendinizi ve insanları rahatsız bir duruma sokmak.
Yine söylüyorum, bir sohbet sırasında birisiyle kişisel bir ilişki kurmak, birisiyle tartışmanın en hızlı yoludur.
Kendime kavga etme gibi bir hedef koymuyorum seninle.
Burada hepimiz soyut konularda iletişim kuruyoruz.
))) Sadece senin adına üzüldüm))) Oradalar Malezyalılar cennette, sen de benimle birlikte acı çekiyorsun... Ağlamak istiyorum. Bu senin için çok utanç verici...
These users thanked the author Venüs for the post:
Eustace
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Venüs: 17 Jul 2024, 23:45 ))) Sadece senin adına üzüldüm)))) Onlar cennette Malezyalılarla birlikteler ve sen de burada benimle birlikte acı çekiyorsun... Ağlamak istiyorum. Bu senin için çok yazık...
Kimse kimseyle acı çekmiyor.
İnternet’e bir şey yazdığınızda, onu daha sonra İnternet’ten kaldırmanın zor olacağını her zaman hatırlamalısınız. Ve dedikleri gibi, "piyasa için" diye cevap vermek yeterli değil.
Ayrıca kendiniz hakkında ne yazdığınızı da düşünmelisiniz. Çünkü belirli bir kişiye yazmıyorsunuz ama mecazi anlamda, multimilyon dolarlık bir şehrin ana caddesine gerilmiş bir reklam panosuna yazıyorsunuz. Ve az önce kendin hakkında yazdıkların çok, çok sayıda insan tarafından okunacak. Ve yazdıklarınızı asla silemeyecek veya bir şekilde kaldıramayacaksınız.

Demek istediğim şu ki, internette kişisel hiçbir şeyi tartışmaya meyilli değilim. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Elbette birisiyle bir şeyi tartışabilirsiniz. Ancak kendiniz hakkında kişisel bir şeyler bulmaya yönelik her türlü girişimin göz ardı edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve elbette insanları rahatsız edici bir duruma sokmayın ve bu tür durumları kendiniz yaratmayın. İnsan isterse kendisi hakkında bir şeyler yazar.
Last edited by Saç gömlek on 18 Jul 2024, 00:25, edited 2 times in total.
Автор темы
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Vasyanitsa: 17 Jul 2024, 23:59
))) Sadece senin adına üzüldüm))) Onlar cennette Malezyalılarla birlikteler ve sen de burada benimle birlikte acı çekiyorsun... Ağlamak istiyorum. Bu senin için çok yazık...
Kimse kimseyle acı çekmiyor.
İnternet’e bir şey yazdığınızda, onu daha sonra İnternet’ten kaldırmanın zor olacağını her zaman hatırlamalısınız. Ve dedikleri gibi, "piyasa için" diye cevap vermek yeterli değil.
Ayrıca kendiniz hakkında ne yazdığınızı da düşünmelisiniz. Çünkü belirli bir kişiye yazmıyorsunuz ama mecazi anlamda, multimilyon dolarlık bir şehrin ana caddesine gerilmiş bir reklam panosuna yazıyorsunuz. Ve az önce kendin hakkında yazdıkların çok, çok sayıda insan tarafından okunacak. Ve yazdıklarınızı asla silemeyecek veya bir şekilde kaldıramayacaksınız.

Demek istediğim şu ki, internette kişisel hiçbir şeyi tartışmaya meyilli değilim. Başkalarına da tavsiye etmiyorum. Elbette birisiyle bir şeyi tartışabilirsiniz. Ancak kendiniz hakkında kişisel bir şeyler bulmaya yönelik her türlü girişimin göz ardı edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve elbette insanları rahatsız edici bir duruma sokmayın ve bu tür durumları kendiniz yaratmayın. İnsan isterse kendisi hakkında bir şeyler yazar.
))) Burada kendin hakkında çok şey yazdın)))) başkaları yazmıyor Seni okumadım, ama okudum... çok fazla bile değil ama çok, çok, çok... ve şimdi utangacım... aniden...
ve sen bana sık sık kaba bir şekilde sordun kişisel şeyler hakkında... ve benden hep şüphelendin, bir şeyler... ve kaba davrandın...
Ve bugün çok mütevazısın))) tesadüfen orada hastalandın mı?
I senin için endişeleniyorum
These users thanked the author Venüs for the post:
Eustace
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Venüs: 18 Jul 2024, 00:05 ))) Burada kendin hakkında çok şey yazdın)))) seni okumayanlar başkaları, ama ben okuyorum... çok bile değil, ama çok, çok, çok.. ama şimdi onlar’ utangaçsın... birdenbire ...
ve sık sık bana kişisel şeyler hakkında kaba bir şekilde sorular sordun... ve her zaman benden bir şeylerden şüphelendin... ve kaba davrandın...
ve bugün sen çok mütevazı))) oradasın Tesadüfen mi hastalandın?
Senin için endişeleniyorum
Düştün mü? gıyaben aşk mı?
Bir neden belirtmemiş gibiyim. Yoksa çok ve akıcı konuşan erkeklerden mi hoşlanırsınız?

Malezyalılar ve Taylandlılar hakkında.
Ve evli olan oldukça fazla yaşlı (ve o kadar da yaşlı olmayan) erkek var. Taylandlı. Bu, bir yabancıyı Tayland’da yasallaştırmanın neredeyse tek yoludur. Toplumlarında bu tür evlilikler memnuniyetle karşılanıyor. Özellikle Taylandlı kadınlarla evli olan çok sayıda burjuva erkek var. Taylandlı kadınların bir erkeğe neredeyse bir çocuk gibi bakabilmeleriyle, ondan toz zerrelerini bile uzaklaştırmalarıyla, onu içtenlikle sevmeleriyle ve bunu toplum içinde yapmaktan çekinmemeleriyle tanınırlar. Neredeyse haydutluk zamanından beri bunun yürürlükte olduğu fikrini duydum. Yani iri, güçlü, sakallı, acımasız adamların gemileri terk ettiği o eski zamanlardan. Çok saldırgandılar ve hiçbir itiraza tolerans göstermediler, ancak neredeyse bir kılıç ya da bıçak kapacaklardı. Ve birkaç yüzyıl boyunca kadınlar, bu erkeklerin onlara itaat etmesi ve onlarla tartışmaması gerektiği gerçeğine alıştı.

Erkeğin Rus, kadının ise Rus olduğu çiftler gördüm. Taylandlı. Erkekler basitçe kaybolmuşlardır ve anında düştükleri hayranlığın miktarı karşısında sadece huşu içindedirler. Bir arabada, Taylandlı bir kadınla bir Rus’un karşısında böyle oturuyorsunuz. Ve oturuyor ve kucağındaki elini okşuyor. Sonra aşırı duygulardan dolayı yanağını okşuyor. Daha sonra kucağında duran elini alıp bu elin parmaklarını tek tek öper. İlk başta herkesin önünde surat astıklarını düşündüm.

Hayır. Bir adamın sahilde bir palmiye ağacının altında uyuduğu ve etrafta kimsenin olmadığı zamanlarda da benzer duygu ifadelerini gördüm. Oturdu, sinekleri yüzünden uzaklaştırdı, onu okşadı ve öptü. Genel olarak bozulmamış Rus adamlarımız tüm bunlara asla alışkın değil. Ve bu onların başına geldiğinde utançtan nereye gideceklerini bilemezler. Burada gördüğüm adam yere düşmek üzereydi.
Bilgili kişiler Thais’nin aslında çok otoriter, ticari ve iki yüzlü olduğunu söylüyor. Belki tamamen itiraf ediyorum.

Bir ailenin parası biterse, gizli bir kadının kolayca tahta kaldırımda bir yere gidip fuhuş yaparak hızla yüz dolar kazanabileceğini duydum. Ama bunların hepsi söylenti ve birilerinin hikayesi, öyle mi Onaylayamıyorum. Ama şunu duydum. Ayrıca çok kıskandıklarını da duydum. Kendileri fuhuş yaparak ekstra para kazanabiliyorlar ama sizi birisiyle yakalarlarsa kesebilirler. Bunun böyle olduğuna inanıyorum. :-)

Genel olarak Tayland’da içlerinden birinin beyaz olduğu pek çok çift var. Farklı milletler var - Almanlar, Avustralyalılar ve genel olarak çok çeşitli burjuvazi; Ruslar daha az yaygındır.
İÇİNDE
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73

Unread post by İÇİNDE »

Beyninizin yerine oturması için başınıza dökme demir tavayla vurun.
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

W: 18 Jul 2024, 00:45 Dökme demir tavayla başınıza vurun, böylece beyniniz yerine otursun
amn.... hemen görebilirsiniz Zengin iç dünyası ve iletişim kültürü.. ..
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”