Seks kişisel midir...?
-
Автор темыArisha
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 10 months
Seks kişisel midir...?
Size göre seks sadece eşinizle aranızda kişisel bir şey mi, yoksa bu konuyu arkadaşlarınızla sakin bir şekilde konuşabiliyor musunuz, hatta detayları anlatabiliyor musunuz?
Örneğin: Ritka’ya köpek stili koyup bir sopa fırlattım ya da çocuklar kahvaltı yaparken Sasha beni becerdi. Elbette bu kadar açık sözlü insanlarla hiç tanışmadım ama birdenbire ortaya çıktılar.
Örneğin: Ritka’ya köpek stili koyup bir sopa fırlattım ya da çocuklar kahvaltı yaparken Sasha beni becerdi. Elbette bu kadar açık sözlü insanlarla hiç tanışmadım ama birdenbire ortaya çıktılar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Seks kişisel midir?
))) Böyle şeyleri forumda anlatabilirsiniz)))Arisha: ↑16 Jul 2024, 22:14 Sizin için seks yalnızca eşinizle aranızda kişisel bir konu, yoksa bu konuyu arkadaşlarınızla sakin bir şekilde konuşabiliyor musunuz ve hatta ayrıntıları anlatabiliyor musunuz?
Örneğin: Ritka’ya köpek stili koyup bir sopa fırlattım ya da çocuklar kahvaltı yaparken Sasha beni becerdi Tabii ki hiç bu kadar açık sözlü insanlarla tanışmadım ama birdenbire ortaya çıktılar
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Forumda olabilirsiniz, seks arkadaşı olabilirsinizArisha: ↑16 Jul 2024, 22:14 Sizin için seks yalnızca eşinizle aranızda kişisel bir konu, yoksa bu konuyu arkadaşlarınızla sakin bir şekilde konuşabiliyor musunuz ve hatta ayrıntıları anlatabiliyor musunuz?
Örneğin: Ritka’ya köpek stili koyup bir sopa fırlattım ya da çocuklar kahvaltı yaparken Sasha beni becerdi Tabii ki hiç bu kadar açık sözlü insanlarla tanışmadım ama birdenbire ortaya çıktılar
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 11 months
Arkadaşlarıma her zaman her şeyi anlatamam ama arkadaşım her zaman kiminle ve ne kadarını her ayrıntısıyla paylaşır. Herkesin kendine göre bir dürüstlük normu vardır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel
Arkadaşlarla bir kafede oturuyorduk (bir çift, bir çift), kart oyunları vardı, bunlardan biri "olmadı". Sırf eğlence olsun diye herkese samimi sorular içeren kartlar atmaya başladım ve arkadaşlarım ve karım her şeyi yanıtlamaya başladı. Ben de delirdim. Ve şu tür sorular var: Sokakta seks yaptın mı, başka birini hayal ettin mi, penisini ölçtün mü, 69 muydu, vb.
Kısacası tüm kart destesini inceledik.
Kısacası tüm kart destesini inceledik.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
Uzun zamandır tanıdığınız arkadaşlarınızın olması veya tamamen ağırlaşmanız gerekiyor. Kalabalığın içinde otururken birinin karısını nasıl siktiğinden bahsettiğini hiç duymadım.Arisha: ↑16 Jul 2024, 22:14 Sizin için seks yalnızca eşinizle aranızda kişisel bir konu, yoksa bu konuyu arkadaşlarınızla sakin bir şekilde konuşabiliyor musunuz ve hatta ayrıntıları anlatabiliyor musunuz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
Arkadaşlarla değil. Ve forumlarda, tanışma sitelerinde tanıştığım kişilerle tartışıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
- Registered for: 1 year
- Orientation: aseksüel
Eğlencemizden, sallanma deneyimimizden, her türlü standart dışı ve heyecan verici durumdan bahsetmekten mutluluk duyuyorum. Ve aynı zevkle başkalarının hikayelerini dinliyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 64 Replies
- 3371 Views
-
Last post by Vlados
-
- 16 Replies