Karısı ve oğlan
-
Автор темыsendeledim
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karısı ve oğlan
35-50 yaşlarındaki kızlar, karısının genç bir erkeği gözlerinin önünde cazibesiyle baştan çıkardığını söylese kocasıyla yarı yolda buluşur mu?
Mesela deniz kenarında tatildeyiz. kumsalda voleybol oynadı ve bira içmek için odalarına davet edilen tecrübeli genç erkeklerle tanıştı.
Odada kadın önlerindeki ıslak mayoyu çıkarıp çok kısa ve şeffaf bir sabahlık giyiyor. .
Bira içeriz, eşimden bacaklarını açmasını isterim ki amına hayran kalalım. Oğlanların ona dokunmasına ve okşamasına izin veririm, sonra da eşimin isteği üzerine.
Mesela deniz kenarında tatildeyiz. kumsalda voleybol oynadı ve bira içmek için odalarına davet edilen tecrübeli genç erkeklerle tanıştı.
Odada kadın önlerindeki ıslak mayoyu çıkarıp çok kısa ve şeffaf bir sabahlık giyiyor. .
Bira içeriz, eşimden bacaklarını açmasını isterim ki amına hayran kalalım. Oğlanların ona dokunmasına ve okşamasına izin veririm, sonra da eşimin isteği üzerine.
- These users thanked the author sendeledim for the post:
- İÇİNDE
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Karısı ve sevgilisi
Eşim ve ben periyodik olarak saunada bu tür toplantılar düzenliyoruz
- These users thanked the author Livrik for the post:
- sendeledim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 4 months
Genç ve deneyimsiz erkek çocuklara ders vermek eğlencelidir) 18+ oldukları sürece. Böylece ileride kanunla başınız derde girmez.
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 10):
- sendeledim, Kral Kuş, Sibiryak89, Fargal94, Atlas, sapık, çiçek hastalığı, Onizm, Ogest, SwetaSw
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Registered for: 2 years 6 months
Bu yüzden yaşlı bir cadı genç bir adamla takılırsa, buradaki herkes onun iyi bir kız olduğunu bağırır; yaşlı bir adam genç bir kadına göz dikerse o zaten yaşlı bir keçidir vb.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Ve ikincisi, konu genç bir erkeği baştan çıkarmakla ilgili caziben Baştan çıkarabilirsin ama cazibe gerçekten bu kelimeyle kastediliyor mu?
Buradaki en komik şey en baştan başlıyor 35-50 yaş arası kızlar, özellikle "kızlar" kategorisine girdiğini düşünürseniz karşınıza 50 yaşlarında bir bayan çıkıyor ve genç adama, kız olmama rağmen artık çocuk sahibi olamayacağımı, çünkü 50 yaş sonrası bir yaş olduğunu söylüyor. hepsi, böylece yetişkinler gibi sikişebiliriz, yani külotsuz ve en önemlisi prezervatifsiz.
Ve ikincisi, konu genç bir erkeği baştan çıkarmakla ilgili caziben Baştan çıkarabilirsin ama cazibe gerçekten bu kelimeyle kastediliyor mu?
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- Fernando, 6996, Süngü, Evgeniy-Spb
-
Автор темыsendeledim
- ön sevişme
Anlıyorum, sizin çevrenizde 35-50’nin büyükanneye benzediğini hayal ediyorum. Eşim ise yaşından çok daha genç görünüyor ve 23-25 yaşlarındaki oğlanlar onu tanımaya çalışıyor.
- These users thanked the author sendeledim for the post (total 5):
- Sibiryak89, Fargal94, Onizm, Alex_Tash, İÇİNDE
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
50 yaş ve üzeri bazı hanımlar kendine dikkat ederse, alkol içmezse ve düzenli olarak seks yaparsa oldukça çekici görünür :zeki: . Ve hala oldukça kolay bir şekilde devrilebiliyor, ancak hepsi çok sorunlu olacak.Buradaki en komik şey en baştan başlıyor Kızlar 35-50, özellikle de 50 yaşındaki bir kadının “kız” kategorisine girdiğini ve genç adama, kız olmama rağmen artık çocuk sahibi olamayacağımı çünkü Sonuçta 50 yaş bir yaş, yani yetişkinler gibi sikişebiliriz, yani külotsuz ve en önemlisi prezervatifsiz.
İkincisi, bu ile ilgili. genç bir erkeği cazibenle baştan çıkarmak Baştan çıkarabilirsin ama çekicilik gerçekten bu kelimeyle kastediliyor mu?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Herkesin kendine göre elbette
Ama hayatım boyunca birinin karısını okşamasının veya sikmesinin ne kadar tahrik edici olabileceğini anlamıyorum
Bu sadece beni çileden çıkarır ve kafalar uçup gider)
Ama hayatım boyunca birinin karısını okşamasının veya sikmesinin ne kadar tahrik edici olabileceğini anlamıyorum
Bu sadece beni çileden çıkarır ve kafalar uçup gider)
- These users thanked the author Fernando for the post (total 2):
- Sibiryak89, artmen88
-
- En güçlü orgazm!
Sadece benim karım, neredeyse 50 yaşında, öyle değil’ Büyükanneye benzemiyor, seksi seviyor ve genç erkekler ona bakıyor ama ona kız demek zor.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- İÇİNDE
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Benim durumumda eş yerine anne, erkek çocuklar yerine arkadaşlar
- These users thanked the author Kıskançlık for the post (total 2):
- sendeledim, Liman. Öğretmen
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
50+ yaşlarındaki bir bayan olan Ina, hem bedenen hem de ruhen otuz yaşında görünüyor. Yani kızın ona yaklaşmasının tek yolu bu.
- These users thanked the author Serge12345 for the post (total 2):
- Onizm, İÇİNDE
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
Katılmıyorum. En iyi ihtimalle 40 yaşına yakın bir kadın, çok iyi genlere sahip olsa ve kendine baksa bile 30 yaşında birine pek benzemez. Sadece böyle bir tane gördüm, 38 yaşındaydı ve vücudu ve yüzü 30-32 civarında görünüyordu. Elbette yüze estetik ameliyat olmadan olmaz. Ama 40 yıl sonra kadınlar hızla yaşlanmaya ve sarkmaya başlıyor ne yazık ki... Yani 50’de 30’da görünmek harika, ne yazık ki, ah. Milyonlarca estetik ameliyat geçirmiş ve hiç kimsenin onları kıyafetsiz görmediği yıldızlar örneğini kullanarak buna bir veya iki örnek verilebilir ve hepimiz genellikle işlenmiş fotoğraflara bakarız ve tüm bu estetik ameliyatların yatakta nasıl göründüğüne dair hiçbir fikrimiz yoktur. . Verebileceğim tek muhteşem örnek Salma Hayek
https://i.postimg.cc/tgZLbbwP/wr-960.webp
Отправлено спустя 27 секунд:
в свои 56 она хорошо выглядит (на фото), но опять же не на 30
в свои 56 она хорошо выглядит (на фото), но опять же не на 30

-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 4 months
Eşim 50 yaşın üzerinde ve genç erkeklerden gerçekten hoşlanıyor.
- These users thanked the author Ignatius for the post (total 3):
- sendeledim, Evgeniy-Spb, İÇİNDE
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 5 months
-
- ön sevişme
14-16 yaşlarındaki erkekler genç bir kadınla daha ilginç ve eğlenceli olacaklar 30-40 yaş arası Genel olarak 30-40 yaş arası bir kadın, 14-16 yaş arası bir erkek çocuğa ilgi duyar. Bu yaştaki bir kadın kendini hala nispeten genç düşünebilir, çocuk doğurma çağındadır, bu nedenle adrenalin almayı sevenler için onu tam olarak alabilirsiniz, ardından adet ve toksikozda bir gecikme bekleyebilirsiniz.
14-16 yaşlarındaki erkekler genç bir kadınla daha ilginç ve eğlenceli olacaklar 30-40 yaş arası Genel olarak 30-40 yaş arası bir kadın, 14-16 yaş arası bir erkek çocuğa ilgi duyar. Bu yaştaki bir kadın kendini hala nispeten genç düşünebilir, çocuk doğurma çağındadır, bu nedenle adrenalin almayı sevenler için onu tam olarak alabilirsiniz, ardından adet ve toksikozda bir gecikme bekleyebilirsiniz.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 6):
- sendeledim, Sibiryak89, Onizm, Evgeniy-Spb, Ogest, İÇİNDE
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Вот абсолютно точно подмечено! Я конечно понимаю никой женщине не хочется признавать что она постарела и уже не так привлекательна. А любой мужчина тоже старается не замечать что его женщина стареет. Но фактам плевать на наши чувства.XyaH: ↑13 Feb 2023, 20:41 Kabul etmiyorum. En iyi ihtimalle 40 yaşına yakın bir kadın, çok iyi genlere sahip olsa ve kendine baksa bile 30 yaşında birine pek benzemez. Sadece böyle bir tane gördüm, 38 yaşındaydı ve vücudu ve yüzü 30-32 civarında görünüyordu. Elbette yüze estetik ameliyat olmadan olmaz. Ama 40 yıl sonra kadınlar hızla yaşlanmaya ve sarkmaya başlıyor ne yazık ki... Yani 50’de 30’da görünmek harika, ne yazık ki, ah. Milyonlarca estetik ameliyat geçirmiş ve hiç kimsenin onları kıyafetsiz görmediği yıldızlar örneğini kullanarak buna bir veya iki örnek verilebilir ve hepimiz genellikle işlenmiş fotoğraflara bakarız ve tüm bu estetik ameliyatların yatakta nasıl göründüğüne dair hiçbir fikrimiz yoktur. . Verebileceğim tek muhteşem örnek Salma Hayek
в свои 56 она хорошо выглядит (на фото), но опять же не на 30![]()
Отправлено спустя 3 минуты 15 секунд:
Надо смотреть правде в глаза! Мальчики 15 16 лет считают женщин 30-40 старыми. И соглашаются на отношения с ними когда нет других вариантов. Не знаю как вы, но я прекрасно помню свои предпочтения того возраста.Яна-Яночка: ↑15 Feb 2023, 21:26
Мальчикам 14-16 будет интересней и приятней с молодой женщиной 30-40 лет, как в общем-то и женщине 30-40 лет интересно будет с мальчиком 14-16 лет. Женщина такого возраста ещё сама может считать себя относительно молодой, она детородного возраста, поэтому для любительниц получить адреналин, можно получить его сполна, после чего можно ждать задержку месячных и токсикоз.
-
- En güçlü orgazm!
Bunu söylemenin başka bir yolu da bu. 15 yaşımdayken benim yaşımdaki kızlardan çok annemin yaşlarındaki kadınlara bakardım. Daha akıllı, daha nazik, daha dikkatli ve daha seksiydiler. Hatta annemden iki yaş küçük olan annemin kız kardeşi teyzeme bile aşıktım.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- çiçek hastalığı, Onizm, İÇİNDE
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
Bu daha ziyade kuralın bir istisnası. O yıllarda öyle birini tanımıyordum. Tam olarak kim, daha genç ya da daha yaşlı tercihi yapılsa, daha yaşlıyı seçerdi.Bunu söylemenin başka bir yolu da bu. 15 yaşımdayken benim yaşımdaki kızlardan çok annemin yaşlarındaki kadınlara bakardım. Daha akıllı, daha nazik, daha dikkatli ve daha seksiydiler. Hatta annemden iki yaş küçük olan teyzeme, yani annemin kız kardeşine bile aşıktım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Как мне кажется это предположение верно но до определенного возраста, а с 19-20 лет начинают засматриваться на 35-40-летних. НО это личное мнение исходя и личного.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Sibiryak89, Onizm, SwetaSw
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years
Ve o zamanı da hatırlıyorum. Aynı yaştaki kızlar bana hiçbir seçenek bırakmadı, çok fazla seçenek kalmamıştı, 36 yaşındaki komşum Lida ve annem. Ve kızlar benim tercihlerimi umursamıyorlardı.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 2):
- 6996, Evgeniy-Spb
-
Автор темыsendeledim
- ön sevişme
Kim bir ilişki için yazıyor, bunu birkaç kez seksle karıştırmayın, dedikleri gibi, sik arkadaş aramaz
3 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Bir kadının güzel formları varsa, genç bir erkeğin onun cazibesine dokunma arzusu olması, Buna izin vermesi yeterli. Üstelik henüz çıplak bir kadına dokunmamışsa, onun göğüslerini, poposunu okşamak, bacaklarının arasına dokunmak, ilgisi ve arzusu büyük.
3 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Bir kadının güzel formları varsa, genç bir erkeğin onun cazibesine dokunma arzusu olması, Buna izin vermesi yeterli. Üstelik henüz çıplak bir kadına dokunmamışsa, onun göğüslerini, poposunu okşamak, bacaklarının arasına dokunmak, ilgisi ve arzusu büyük.
- These users thanked the author sendeledim for the post:
- İÇİNDE
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 5 months
Fernando, her kelimenin hemen altında! Ben de aynı şeyi anlamıyorum, okuyorum ve sorunumun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum))
-
- ön sevişme
Aslında muhtemelen sadece bir şeyleri olan bir kadın beni anlayabilir genç bir çocuğun başına geldi. Gözlerinin içine bakıp endişelenmene gerek olmadığını söylediğinde, oraya boşalmaz, zaten kafanda bu çocuktan bir çocuk sahibi olabileceğini hayal ediyorsun. Ve eğer kendinizi korumazsanız, bu o kadar büyük bir duygu patlaması olur ki, bundan sonra ne olacağını bile düşünmezsiniz. Kızım böyle doğdu. Kendisi şu anda neredeyse dört yaşında ve biyolojik babası ise yalnızca 19 yaşında.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 5):
- Sibiryak89, Onizm, Vincent, Ogest, Mart
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Yana-Yanochka, işte bunun nasıl gerçekleştiğine dair canlı bir örnek hatta deneyimli kadın ateşli sekste kafasını kaybedebilir!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Son zamanlarda öğrencilere bakıyorum. Teorilerini pratikte test etmek isterim)
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Tanya, sendeledim, Onizm, Sibiryak89, Rtrc
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Pişman olmayacaksınız. Kesinlikle!
- These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
- Geçit, sendeledim, Onizm, Sibiryak89, SwetaSw
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
daha erişilebilir nesnelere bakarlar. Akranlar henüz vermeye istekli değiller ve seksteki herhangi bir başarısızlık derhal kamuya açıklanacak. 35 yaşında bir insanın bu konuda iyi yanı, size her şeyi öğretecek olması, sağdan sola konuşmaması, konuşsa bile kesişmeyen dairelerde olması. Dürüst olmak gerekirse, 19-20 yaşlarımda kırk yaşındaki birinin yatağından diğerine atladım. İçlerinden biri yeterince oynadı ya da kendi yaşında potansiyel bir “koca” buldu ve arkadaşına genç vücudunu da kullanmasını tavsiye etti. Muhteşem bir zamandı! Elbette bir süredir akranlarım ilginç sohbetlerle hem günlük yaşam açısından hem de cinsiyet açısından açıkça kaybediyorlardı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 3 years 9 months
Kızını kim doğurdu?Yana-Yanochka: ↑16 Feb 2023, 17:39Aslında muhtemelen öğrenecek Beni yalnızca ergenlik çağındaki bir çocuğun başına benzer bir şey gelen bir kadın anlayabilir. Gözlerinin içine bakıp endişelenmene gerek olmadığını söylediğinde, oraya boşalmaz, zaten kafanda bu çocuktan bir çocuk sahibi olabileceğini hayal ediyorsun. Ve eğer kendinizi korumazsanız, bu o kadar büyük bir duygu patlaması olur ki, bundan sonra ne olacağını bile düşünmezsiniz. Kızım böyle doğdu. Şu anda neredeyse dört yaşında ve biyolojik babası ise yalnızca 19 yaşında
-
- ön sevişme
Arkadaşının oğlundan. Kocası kendisinden olmayan her şeyi biliyor. Kocamla işler yolunda gitmedi. Onunla birlikte benim olduğumu düşündüler.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- Onizm, Tolkala, Sibiryak89, Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 5 months
Kocamla nasıl anlaşamadım???Yana-Yanochka: ↑16 Feb 2023, 22:11 Arkadaşının oğlundan. Kocası kendisinden olmayan her şeyi biliyor. Kocamla işler yolunda gitmedi. Onunla her şeyin benimle ilgili olduğunu düşündük.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
U Karşı sorum var: Böyle adamlar gerçek hayatta nerede?
- These users thanked the author Lana, 52 yaşında for the post (total 2):
- Sibiryak89, sendeledim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554

2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
İlk açıklamalarınıza göre... yani cinsel ilişkilerde yaş farkıyla ilgili.. . Şunu da belirtmeliyim ki bu durumda hanımefendi çok zengin olmalı... Sonuçta Mur’un çok genç bir bedenini ele geçirmesine izin verilmişti...

2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Ya sen...? Stirlitz’i oynamayın... konumunuzu ifade edin...Sibiryak89 : ↑17 Feb 2023, 08:32 kocası evlenme teklif etti mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Kabul eder miydiniz, evet. Elbette gençlerle değil.
- These users thanked the author Lana, 52 yaşında for the post:
- sendeledim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Benim seçeneğim nedir? Pazarlık yapın.
Elipsleri aşırı kullanmanın düşüncelerinizi yazılı olarak ifade edememenin bir işareti olduğunun farkında mısınız? Ve bizim psikiyatrimizde buna şizofrenik noktalama işareti denir.
Seni her zaman sevdim. Dışarıdan değil. Seni dışarıdan göremedim. Ah, davranışlarına bakılırsa. Bana bir şövalye gibi göründün ve çoğunlukla yel değirmenlerine yönelsen de bunun bir önemi yok. Alaycı zamanlarımızda bir şövalye başlı başına çok hoştur.
Lütfen beni hayal kırıklığına uğratmayın.
Benim beyanlarım neler? 30 yaşındayım, daha genç görünüyorum, makyajsız daha da gencim. Atletik bir yapıya sahibim.Shalun70: ↑17 Feb 2023, 08:36İlk açıklamalarınıza göre... yani cinsel ilişkilerde yaş farkıyla ilgili.. . Şunu da belirtmeliyim ki bu durumda hanımefendi çok zengin olmalı... Sonuçta Mur’un çok genç bir bedenini ele geçirmesine izin verilmişti...
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:Ya sen...? Stirlitz’i oynamayın... pozisyonunuzu belirtin....Sibiryak89 : ↑17 Feb 2023, 08:32 kocası evlenme teklif etti mi?
Elipsleri aşırı kullanmanın düşüncelerinizi yazılı olarak ifade edememenin bir işareti olduğunun farkında mısınız? Ve bizim psikiyatrimizde buna şizofrenik noktalama işareti denir.
Seni her zaman sevdim. Dışarıdan değil. Seni dışarıdan göremedim. Ah, davranışlarına bakılırsa. Bana bir şövalye gibi göründün ve çoğunlukla yel değirmenlerine yönelsen de bunun bir önemi yok. Alaycı zamanlarımızda bir şövalye başlı başına çok hoştur.
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 2):
- çiçek hastalığı, Slogancı
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
yazdığınız mesaj beynimi mahvetti, ama kelimenin anlamı iyi. Böyle bir kadını okumak çok güzel.....Scromnaja: ↑17 Feb 2023, 10:28Benim beyanlarım neler? 30 yaşındayım, daha genç görünüyorum, makyajsız daha da gencim. Atletik bir yapıya sahibim.İlk açıklamalarınıza göre... yani cinsel ilişkilerde yaş farkıyla ilgili.. . Şunu da belirtmeliyim ki bu durumda hanımefendi çok zengin olmalı... Sonuçta Mur’un çok genç bir bedenini ele geçirmesine izin verilmişti...
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:Ya sen...? Stirlitz’i oynamayın... pozisyonunuzu belirtin....Sibiryak89 : ↑17 Feb 2023, 08:32 kocası evlenme teklif etti mi?
Seni her zaman sevdim. Dışarıdan değil. Seni dışarıdan göremedim. Ah, davranışlarına bakılırsa. Bana bir şövalye gibi göründün ve çoğunlukla yel değirmenlerine yönelsen de bunun bir önemi yok. Alaycı zamanlarımızda bir şövalye zaten başlı başına çok hoştur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 932 Views
-
Last post by IDVS03082008
-
- 5 Replies