Sıradan bir kızla mümkün mü?
-
Автор темыsendeledim
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sıradan bir kızla mümkün mü?
Güzel şekillere sahip güzel kadınları seviyorum. Bir ilişki başladığında ve aşık olduğumda aklıma uygunsuz düşünceler geliyor. En azından bir kadının seksi giyinmesini isterim ki erkekler ona baksın. Ayrıca arkadaşlarının olmadığı yerlerde kısa yarı saydam bir sundress giymesini veya çıplak vücudunun üzerine elbise giymesini isterim. Böylece erkekler ona arzu ve hayranlıkla baksınlar ki, şans eseri birileri onun cazibesini görebilsin. Aslında istediğimiz şey bu, ama fantezilerimizde sanki birkaç erkekle tanışıyoruz ve onları bizimle oturup bir şeyler içmeye davet ediyorum ve bu süreçte sevgilimden bizi güzelliğiyle memnun etmesini ve çıplak olmamızı rica ediyorum. şirkette ya da onun tüm cazibesini gösteren bir şeyde.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Re: Sıradan bir kızla bu mümkün mü?
Yaşlı bir sevgili arkadaşım ve eşim bazen, güvendiği kişilerden oluşan dar bir çevreyle yapılan toplantılarda karımın şeffaf bir örtü takmasını öneriyor. Ve karısı neredeyse çıplak görünmesine rağmen, terbiye uğruna çıplak görünmüyor.
Birkaç kez bu tür toplantılara katılmama izin verildi.
Durum inanılmaz derecede büyüleyici, heyecan verici ve heyecan verici. Özellikle devamı varken.
Birkaç kez bu tür toplantılara katılmama izin verildi.
Durum inanılmaz derecede büyüleyici, heyecan verici ve heyecan verici. Özellikle devamı varken.
-
Автор темыsendeledim
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Nasıl bir duygu patlaması yaşandığını, ömür boyu bir tane bulma sorununun yaşandığını hayal edebiliyorum, sevgilileriyle birlikte dışarı çıkmayı tercih ediyorlar.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 11 months
Evet, bu hiç sorun değil. Ve çok kısa eteklerle ve bir takside, bir arkadaşın önünde, bir arkadaşla seks. Her şey ikna edilebilir
- These users thanked the author AAAAAAAAA for the post:
- sendeledim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post