Bir yabancıyla seks
-
Автор темыMiss_sexs
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

İyi akşamlar, birisinin bir yabancıyla yatma deneyimi yaşayıp yaşamadığını duymak çok ilginç mi? Söyle bana nasıl oldu? Okumak ilginç olacak)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Yabancıyla seks
ah, birden fazla kez oldu
peki ya sadece tanıdıklarınla birliktesin? :bilinmiyor:

peki ya sadece tanıdıklarınla birliktesin? :bilinmiyor:
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 4 months
Her zamanki evde içki içme seansı için bir grup erkekle toplandık. Bekarlığa veda partimizde beklenmedik bir şekilde iki kız belirdi.
Onlardan biriyle (adını hatırlamıyorum), iletişimimizin ilk dakikalarından itibaren bir tür bağ kurdum: ikimiz de birbirimize özlemle baktık. Kısa süre sonra yanına oturdum ve kolumu ona dolayarak kıyafetlerinin üzerinden belini ve karnını okşamaya başladım. Kız benden uzaklaşmadı, daha da yakınlaştı, bazen sanki şans eseriymiş gibi elini dizimin veya uyluğumun üzerinde gezdiriyordu.
Kızların ortaya çıkmasının üzerinden 20 dakika geçti. “Arkadaşımı” (adını unuttum ya da kendini hiç tanıtmadı) sigara içmeye dışarı çıkmaya davet ettim...
Hava karanlıktı ama günün sıkıcılığı daha yeni başlıyordu azalmak. Sigara molasını unutarak neredeyse anında öpüşmeye başladık. Ellerim utanmadan kıyafetlerinin altındaki vücudunu keşfederken tatlı ve durgun bir şekilde nefes aldı. Karşılıklı arzumuz o kadar büyüktü ki, nerede olduğumuzu unutarak evin önündeki bir bankta neredeyse cinsel zevklere kapılıyorduk.
Zamanla toparlanarak girişe doğru kaydık.
Birinci ve ikinci kat arasındaki sahanlıkta kız dar kot pantolonunu indirdi ve ellerini duvara dayayarak onu dışarı çıkardı. eşek.
Arkadaşımı ritmik bir şekilde siktim, ama oldukça çabuk geldi - tehlikeli durum heyecanımı sınırına kadar alevlendirdi.
Sokağa geri döndüğümüzde (ve sonuçta sigara içmek için), kızın kot pantolonunun tüm düğmelerini yırttığımı ve hatta kıyafetlerine sperm bulaştırdığımı keşfettim.
...
Randevumuz daha sonra devam etti; son misafirleri evden kovduğumda. Yatağımızı hazırladım, duş aldım ve ışığı kapattım.
Misafirim banyoda hâlâ kendini toparlıyordu ve ben sabırsızlıktan yanıyordum.
Şafak pencereden içeri sızmaya başlıyordu. Solan alacakaranlıkta, ideal bir kadın bedeninin üzerime çöktüğünü ve onun aşk sıvılarından kayganlaşan kasıklarının taş penisime saplandığını gördüm.
Uzun süre ve tutkuyla seks yaptık. Ve ancak öğlene doğru bitirdiler.
https://i.postimg.cc/HkZ2G9bg/i-5.jpg
https://i.postimg.cc/QMFqjKqW/i-6.jpg
Onlardan biriyle (adını hatırlamıyorum), iletişimimizin ilk dakikalarından itibaren bir tür bağ kurdum: ikimiz de birbirimize özlemle baktık. Kısa süre sonra yanına oturdum ve kolumu ona dolayarak kıyafetlerinin üzerinden belini ve karnını okşamaya başladım. Kız benden uzaklaşmadı, daha da yakınlaştı, bazen sanki şans eseriymiş gibi elini dizimin veya uyluğumun üzerinde gezdiriyordu.
Kızların ortaya çıkmasının üzerinden 20 dakika geçti. “Arkadaşımı” (adını unuttum ya da kendini hiç tanıtmadı) sigara içmeye dışarı çıkmaya davet ettim...
Hava karanlıktı ama günün sıkıcılığı daha yeni başlıyordu azalmak. Sigara molasını unutarak neredeyse anında öpüşmeye başladık. Ellerim utanmadan kıyafetlerinin altındaki vücudunu keşfederken tatlı ve durgun bir şekilde nefes aldı. Karşılıklı arzumuz o kadar büyüktü ki, nerede olduğumuzu unutarak evin önündeki bir bankta neredeyse cinsel zevklere kapılıyorduk.
Zamanla toparlanarak girişe doğru kaydık.
Birinci ve ikinci kat arasındaki sahanlıkta kız dar kot pantolonunu indirdi ve ellerini duvara dayayarak onu dışarı çıkardı. eşek.
Arkadaşımı ritmik bir şekilde siktim, ama oldukça çabuk geldi - tehlikeli durum heyecanımı sınırına kadar alevlendirdi.
Sokağa geri döndüğümüzde (ve sonuçta sigara içmek için), kızın kot pantolonunun tüm düğmelerini yırttığımı ve hatta kıyafetlerine sperm bulaştırdığımı keşfettim.
...
Randevumuz daha sonra devam etti; son misafirleri evden kovduğumda. Yatağımızı hazırladım, duş aldım ve ışığı kapattım.
Misafirim banyoda hâlâ kendini toparlıyordu ve ben sabırsızlıktan yanıyordum.
Şafak pencereden içeri sızmaya başlıyordu. Solan alacakaranlıkta, ideal bir kadın bedeninin üzerime çöktüğünü ve onun aşk sıvılarından kayganlaşan kasıklarının taş penisime saplandığını gördüm.
Uzun süre ve tutkuyla seks yaptık. Ve ancak öğlene doğru bitirdiler.
https://i.postimg.cc/HkZ2G9bg/i-5.jpg
https://i.postimg.cc/QMFqjKqW/i-6.jpg
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 4 months
Yaklaşık 7 yıl önce, meslektaşlarım ve ben Moskova’ya bir iş gezisinden dönüyorduk, ziyafetin son gününde bir tür eğitim vardı, üçümüz sarhoş olarak trene bindik, ben ve başka bir arkadaşım bir kompartımandaydık. , yan kompartımanda bir tane daha, kompartımana girdiğimizde orada 30-35 yaşlarında bir kadın ve çok genç bir adam vardı, şimdi hatırladığım kadarıyla onun yeğeni olduğu ortaya çıktı, kelimesi kelimesine. oldukça yeterli ve neşeli çıktım, sert içkiler içmek için bir restorana koştum, orada oturdular ve hiçbir şey hakkında sohbet etmediler, bazı hikayeler anlattım, o kadının rafında oturuyordum, yanımdaydı, bacakları Battaniyenin altında arkamdaydılar, bir noktada ayak bölgesindeki bacaklarını okşamaya başladım, direnç 0’dı, göz teması kurduğumuzda sadece utangaç bir gülümseme vardı, herkes yavaş yavaş sarhoş olmaya başlamıştı, meslektaşım çoktan tamamen sarhoş Uykulu, ellerimi battaniyenin altında giderek daha küstahça hareket ettirdim, bacakları boyunca yukarı ve yukarı hareket ettim ve bir noktada başparmağım sırılsıklam ıslak külotunun üstünden onu bacaklarının arasını okşuyordum. Meslektaşım çoktan uyuyakalmıştı, yeğen restorana gönderildi, bölme çarparak kapanır kapanmaz ayağa kalktım, ereksiyon halindeki penisimi çıkardım ve o sessizce açgözlülükle emmeye başladı. Daha sonra yeğenim uyurken ya da arabanın duşunda eğlenirken onu kompartımanda becerdim... Adının ne olduğunu bile bilmiyorum.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Karımın hoş bir yabancıyla seks yapması özellikle tahrik edici bir durum yaratıyor. Elbette yanlış anlama ve sıkıntı riski var ama inanılmaz heyecan hem onun hem de benim aklımızı bulandırıyor. Bu, genellikle kurumsal etkinliklerde ve tatil yerlerinde, tren kompartımanında çok sık gerçekleşmez.
Tanıdık olmayan çiftlerin sadece akşam buluşup geceyi geçirmek için odalarına gittiklerinde sallanma şekli de çok ilginç.
Ama süper zevk karanlıkta sallanıyor, üç ya da dört çift arasında partner kurayla belirleniyor ve kimse o gece karısının ya da kocasının kiminle olduğunu bilmiyor. Sabah kahvaltı için buluşurlar ve gece kimin kiminle yattığını yalnızca iki kişi bilir ama koca, karısının kiminle birlikte olduğunu bilmez, kadın da kocasının kiminle birlikte olduğunu bilmez. O zaman, hafta sonunun sonunda konuyu açarlar ve öğrenirler, ancak bu sürecin kendisi çok heyecan vericidir, özellikle de daha fazla erkek varsa ve kurayla birinin karısı grup seks mmm, ama koca bunu bilmiyor kime.
Tanıdık olmayan çiftlerin sadece akşam buluşup geceyi geçirmek için odalarına gittiklerinde sallanma şekli de çok ilginç.
Ama süper zevk karanlıkta sallanıyor, üç ya da dört çift arasında partner kurayla belirleniyor ve kimse o gece karısının ya da kocasının kiminle olduğunu bilmiyor. Sabah kahvaltı için buluşurlar ve gece kimin kiminle yattığını yalnızca iki kişi bilir ama koca, karısının kiminle birlikte olduğunu bilmez, kadın da kocasının kiminle birlikte olduğunu bilmez. O zaman, hafta sonunun sonunda konuyu açarlar ve öğrenirler, ancak bu sürecin kendisi çok heyecan vericidir, özellikle de daha fazla erkek varsa ve kurayla birinin karısı grup seks mmm, ama koca bunu bilmiyor kime.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 556 Views
-
Last post by Duvar
-
- 4 Replies