Küçükler çabalıyor.

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Önemli olan şu ki
Potansiyel seks nesnesi
 Küçükler çabalıyor.

Unread post by Önemli olan şu ki »

Kızlar lütfen yardım edin, bir kızla tanışıyoruz, kız kardeşi ve iki ikiz yeğeniyle birlikte yaşıyorlar, 12 yaşındalar. Ortalıkta hiç yetişkin yokken, sanki tesadüfen değil, çok belirgin bir şekilde beni taciz etmeye başlıyorlar. Uzun zamandır çıkıyoruz, neredeyse onlarla yaşıyorum. Kız gerçekten konuşmak istemiyor ama görünüşe göre konuşmak zorunda kalacak. Bunu yaparak ikizlere zarar vermekten korkuyorum, sonradan utanmalarını vb. istemiyorum. Sizce bana karşı bu tavırları uzun süre devam edecek mi, yoksa sonsuza kadar devam edecek mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Domagayutsya küçükleri.

Unread post by Nikk »

Kep: 14 Mar 2021, 11:26 Kızlar lütfen yardım edin. Bir kızla tanışıyoruz. Kız kardeşi ve iki ikiz yeğeniyle birlikte yaşıyorlar. Onlar 12 yaşında. Ortalıkta yetişkin yokken, açıktan açığa değil de, çok belirgin bir şekilde taciz etmeye başlıyorlar. Birkaç kez açıkça penisimi tuttular. Uzun zamandır çıkıyoruz, neredeyse onlarla yaşıyorum. Kız gerçekten konuşmak istemiyor ama görünüşe göre konuşmak zorunda kalacak. Bununla ikizlere zarar vermekten korkuyorum, sonradan utanmalarını vb. istemiyorum. Sizce bu tavırları uzun süre devam eder mi, çabuk geçer mi, yoksa sonsuza kadar devam eder mi?
Görünüşe göre sen onlara bir sebep vermişsin, uygun ilgiyi göstermişsin. Değil mi?
These users thanked the author Nikk for the post:
grntchk
Sergey.bystrov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Sergey.bystrov »

Kendimi hiç göstermedim. Kız arkadaşımla bu konuda her şey yolunda. Ayrıca onlar hala çocuk. Eğer konuşmaya çalışırsam oyunlarının ilişkimi pek etkilemeyeceğinden korkuyorum. ya da kız kardeşim, korkarım buna inanmayacaklar.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sergey.bystrov: 14 Mar 2021, 18:03 Kendimi hiç göstermedim. Kız arkadaşımla bu konuda her şey yolunda. Ayrıca onların oyunlarının ilişkimi pek iyi etkilememesinden korkuyorum. . Kız kardeşiyle konuşmaya çalışırsam korkarım inanmayacaklar.
Yeğenleriniz kız mı erkek mi?
Sergey.bystrov
İlgi gösteriliyor

Kızlar, eğer erkekler olsaydı tamamen delirirdim.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sergey.bystrov: 14 Mar 2021, 18:19 Kızlar, eğer erkekler olsaydı tamamen delirirdim.
Hiç hoşunuza gitmedi mi? Veya - onu istiyorsunuz ve enjekte ediyorsunuz! :bel_flag:
Sergey.bystrov
İlgi gösteriliyor

Hayır, hayır, hala buna doyamadım, ilgi elbette her zaman hoş ama bu kadarı da pek söylenemez. Sıradan çocuklar gibi koşturup duruyorlar. telefon, marmelatı ve McDuck’ı seviyorlar. Hatta onları biraz anlayabiliyorum. Ben zaten ilgi istiyorum, ama akranlarım henüz büyümedi ve görünüşe göre hala nasıl normal şekilde flört edeceklerini ve kendilerini tanıtacaklarını bilmiyorlar. işte buradayım, nazik, nazik bir karakterle. Ne yapacağımı tavsiye etsen iyi olur, bu benim için gerçek bir sorun.
Last edited by Sergey.bystrov on 14 Mar 2021, 18:53, edited 1 time in total.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sergey.bystrov: 14 Mar 2021, 18:43 Hayır, hayır, bu ilgi umurumda değil elbette, her zaman hoştur ama bu kadarı da pek öyle diyemezsiniz. çocuklar telefonda oturuyorlar, marmelat ve McDuck’ı seviyorlar. Hatta onları biraz anlıyorum, ama akranlarım henüz büyümedi ve görünüşe göre hala nasıl flört edeceklerini bilmiyorlar. normalde, işte buradayım Kind, ne yapacağımı tavsiye etsem iyi olur.
Bunu yapmak da çok kolay! Kızlara nasıl flört edileceğini açıklayın. Bu kiminle yapılabilir, kiminle yapılamaz. Evet ve ebeveynlere, kızların zaten büyüdüklerine ve ilgi ve anlayışa muhtaç olduklarına dair bir ipucu verin...
These users thanked the author Nikk for the post:
Vahşi
görünüyor_normal
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by görünüyor_normal »

Bu bebeklerin kız kardeşinin bir erkekle çıkıyor olması ve mutlu olması kızlar için bu erkekle uğraşabileceklerinin bir işaretidir)). Kızların bir kişi hakkında tavsiyelere ihtiyacı var. Solcu bir yetişkine seksle ilgili sorular sormayacaklar. Babalarına, üvey babalarına, kız arkadaşlarının babasına ya da babalarının sık sık ziyarete gelen arkadaşına yaklaşacaklar.
Ağızdan ağza iletişim işe yarıyor. Ablanın sevgilisi durumunda da aynı şey;)
Guguk kuşu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Guguk kuşu »

İmkanınız varken kullanmanız gerekir)
These users thanked the author Guguk kuşu for the post:
Martin
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885

Unread post by Topçik »

Kep: 14 Mar 2021, 11:26 yakında geçecek mi yoksa bu böyle devam edecek mi
Elbette devam edecek. Ta ki onları becerinceye kadar.
Peki ya da kıza söyleyene kadar.
Gerçi bu bir gerçek değil. Bu da işe yaramayabilir.
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İsveç125 »

Kep: 14 Mar 2021, 11:26 Kızlar, lütfen yardım edin, buluşalım. kızla birlikte kız kardeşiyle[/url] ve ikiz yeğenlerinizden ikisi 12 yaşındalar. Ortalıkta yetişkin yokken, sanki tesadüfen değil, çok belirgin bir şekilde beni taciz etmeye başlıyorlar. Birkaç kez açıkça penisimi tuttular. Uzun zamandır çıkıyoruz, neredeyse onlarla yaşıyorum. Kızla gerçekten konuşmak istemiyorum ama görünüşe göre bunu yapmak zorundayım. , Daha sonra utanma ve benzeri şeyler yaşamalarını istemiyorum. Sizce bana karşı bu tavırları uzun süre devam edecek mi, yakında geçer mi yoksa sonsuza kadar böyle devam eder mi?
Burada psikolojiye ihtiyaç var! Ve hiçbir durumda kız arkadaşınıza veya ailenize söylememelisiniz! Onlarla normal bir şekilde konuşmanız yeterli! Sessiz, huzurlu, sakin!

1 dakika 23 saniye sonra gönderildi: n
Kep: 14 Mar 2021, 11:26 yakında geçecek mi yoksa böyle devam mı edecek
Elbette devam edecek. Ta ki onları becerinceye kadar.
Peki ya da kıza söyleyene kadar.
Gerçi bu bir gerçek değil. Bu da işe yaramayabilir.
kötü bitebilir (((
sergey.chirkov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by sergey.chirkov »

Belki kızlar sizi ve kızı nasıl kucaklaştığınızı, öptüğünüzü, birbirinizi nasıl okşadığınızı görmüştür. Böylece ilgilenmeye başladılar. Bir kez penisini yakalamaya çalıştığımda, hisler hoşuma gitti ve daha fazlasını istedim. Karşı cinse ilgi duymaya başlarlar. Davranışlarının kabul edilemezliği hakkında onlarla konuşmaya çalışın. Ve henüz kıza söylemeye değeceğini düşünmüyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Onlarla bağlantı kurmak istemiyorsanız mesafenizi korumayı öğrenin. İlişkinizin sınırını çizin ve bu sınırı aşmayacağınızı anlamalarını sağlayın. Sadece bu açık olmalı! Ve eğer sallanmaya başlarsan...
DoRN
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Unread post by DoRN »

Bunlar insanların yaşadığı sorunlar - burada forumun yarısı bunu yalnızca hayal ediyor :grust:
Nekio
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Nekio »

Forumun yarısının bunun hayalini kurduğuna katılıyorum ama eğer gidip onlarla seks yaparsan durum berbat, yanmamalısın, yoksa berbat olur
frenk
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 314

Unread post by frenk »

Gelişmelere katılır ve yanıt verirdim. Ve oradaki herkes muhtemelen bunun farkındadır.
Ben de benzer bir durumdaydım
Vovochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Vovochka »

Kuzenim ben külotumda uyuyana kadar beni tuttu, sessizce elini alttan soktu ve cihaza hafifçe dokunmaya başladı, uyandım ama gözlerimi açmadım, eline sıktığımda korktu ve bir daha yapmadım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”