İlk deneyleriniz ve fantezileriniz

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Temffff
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 11 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 İlk deneyleriniz ve fantezileriniz

Unread post by Temffff »

İlk cinsel deneylerinizi tartışmaktan, gerçek hikayeleri veya fantezilerinizi dinlemekten memnuniyet duyarım, bana özel mesaj gönderebilirsiniz
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year
 Re: İlk deneyleriniz ve fantezileriniz

Unread post by Slavik 34 »

Temfff: 11 Jul 2024, 19:46 İlk cinsel deneyimlerinizi tartışmaktan, gerçek hikayeleri veya fantezilerinizi dinlemekten memnuniyet duyarım, özel mesaj gönderebilirsiniz
Çok sayıda insan var senin gibi 🤡 herkes okumak ve izlemek ister 🤓
Ivankzn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 1 year
Orientation: biseksüel
 Re: İlk deneyleriniz ve fantezileriniz

Unread post by Ivankzn »

Ben karımın üçüncüsüyüm, o benim ilkim. Eski sevgilileri seks konusunda pek rahat değildi. Zaman zaman yeni bir şeyler deneriz. Ona oral seks yapan ilk kişi bendim, hayatında ilk kez bana oral seks yaptı. Bunun onu heyecanlandırdığını fark ettim, kedisi çok akıyor) Bir keresinde bana şaka yollu bir şekilde anal seksten hoşlandığını ama yine de korktuğunu söylemişti. Sonunda ona annilingus yaptım; onun hiç böyle inlediğini duymamıştım. Şimdi strapon hakkında şaka yapıyor, umurumda değil ama bazen sadece şaka mı yaptığı yoksa gerçekten bunu isteyip istemediği belli olmuyor. Ne gibi fantezileri olduğunu sordum, hiçbirini söylemedi. Muhtemelen yalan söylüyor ama yine de çıkaramıyorum))
These users thanked the author Ivankzn for the post:
Temffff
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”