Hetaeraların zamanının geldiğini düşünmüyor musun?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
stepan.guranov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 11 months
 Hetaeraların zamanının geldiğini düşünmüyor musun?

Unread post by stepan.guranov »

Hetaeraların süresi dolmuştur. İffetli sikişin de süresi dolmuştur. Gayler ve lezbiyenler arenaya girdi. Battaniyenin altından seks çıktı. Halka açık yerlerde seks artık kimseyi şaşırtmayacak. Kayınvalideleri, damatları, babaları, anneleri ile. Bunun kaba ve bir tür ahlaka aykırı olduğunu söylemek için en azından çok geç, bunu anlamamız, fark etmemiz ve kabul etmemiz gerektiğine inanıyorum

1 saat 15 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Forumdaki konuların listesine baktığınızda ne görüyoruz? ? Çoğu insan kayınvalidesini becermeyi, ensest ilişkide bulunmayı, karısıyla üçlü seks yapmayı, kendi poposunun karısının poposuyla rekabet edeceğini hayal eder... vesaire. Kimse karısıyla cinsel ilişkisini nasıl geliştirebileceğini sormuyor ama herkes sola gitmek istiyor. Abartıyor muyum? Hiç de bile.
Sewesta
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 63
Orientation: biseksüel
 Re: Hetaeraların süresinin dolduğunu düşünmüyor musunuz?

Unread post by Sewesta »

Evet... Günümüzde tüm çerçeveler bir şekilde çöktü ya da belki de internet sayesinde artık insanlar çılgın fantezilerinden utanmayı bıraktılar, sonuçta Antik Yunan’da eşcinseller de vardı :wink:
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Toplumdaki ahlak düzeyini yargılayacak bir yer buldum.
Ayrıca hayvanat bahçesine gidin ve gördüklerinize dayanarak bölgedeki fauna hakkında sonuçlar çıkarın :lol:
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Shu_her, Sidor
Автор темы
stepan.guranov
İlgi gösteriliyor

FUCKYAMATERITY: 13 Jul 2024, 18:33 Toplumdaki ahlak düzeyini nerede değerlendireceğimi buldum.
Ayrıca hayvanat bahçesine gidin ve gördüklerinize dayanarak bölgedeki fauna hakkında sonuçlar çıkarın
Hayvanat bahçesine gitmeye gerek yok. Avatarındaki fotoğrafa göre bu faunanın parlak bir temsilcisisin ama homo sapiens değilsin

13 dakika 4 saniye sonra gönderildi: Soru uygunsuz görünüyor. Çoğu insan şişeye ne kadar harcadığını merak ediyor...
Seks yapıyoruz
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 98

Unread post by Seks yapıyoruz »

İletişim deneyimimden her 3’ün açık ya da gizli bi olduğunu, hem kendisiyle hem de partneriyle ilgili olarak bi olduğunu biliyorum. Her nesilde daha az bihetero vardı
Shu_her
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Shu_her »

stepan.guranov: 13 Jul 2024, 17:59 Forumdaki konuların listesine bakarsanız ne görüyoruz?
konuların %70-80’inin bu olduğunu görüyoruz gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan serserilerin ve Shkolot’ların hastalıklı fantezileridir.
These users thanked the author Shu_her for the post (total 2):
Sidor, SwetaSw
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

stepan.guranov: 13 Jul 2024, 18:56 Çoğu kişi şişeye ne kadar harcadığını merak ediyor...
Ne söylemek istiyordun? :-D "Vaizlerin" ve ahlakçıların ezici çoğunluğunun okuma yazma bilmemesi sebepsiz değildir, çünkü onların zihinleri zayıftır ve ilkel mezhepçi fikirlere tabidirler.
stepan.guranov: 13 Jul 2024, 18:56 Avatarınızdaki fotoğrafa göre bu faunanın parlak bir temsilcisisiniz ancak homo sapiens değilsiniz
CHTD, sen bir faşistsin. Bunun için sırrınızı açıklayacağım - çoğu zaman ahlak için gayretli savaşçıların gizli ve hatta saklanmakta olan aktif ibneler olduğu ortaya çıkıyor. :wink: Ayrıca iki kadın tarafından aynı anda emilenleri de kıskanıyorsun :lol:
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Sidor »

stepan.guranov: 13 Jul 2024, 17:59 .İffetli sikişin süresi de doldu. Gayler ve lezbiyenler arenaya girdiler.
Geldikleri gibi gidecekler. Ama aslında onları ne önemsiyorsun? Kendinizden sorumlu olun.
stepan.guranov: 13 Jul 2024, 17:59 Forumdaki konu listesine baktığınızda ne görüyoruz? Çoğu insan kayınvalidesini becermeyi, ensest ilişkide bulunmayı, karısıyla üçlü seks yapmayı, kendi poposunun karısının poposuyla rekabet edeceğini hayal eder... vb.
Forum üyeleri ne kadar? Peki 1000 olsun. Bu önemsiz bir değer, istatistiksel bir hatadan bile daha az ve buna dayanarak bu kadar küresel sonuçlar mı çıkarıyorsunuz? Bunun komik olduğunu düşünmüyor musun? :haha:
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Sidor: 13 Jul 2024, 20:22 Çıktıkları gibi gidecekler.
Elbette! Hem tırnak içinde hem de tırnak dışında sağlıklı bir sapık payı kalacaktır. Çok küçük bir yüzdemiz var ve bu Avrupa’dan ilham alıyor. %1-3 oranında doğal ibne var, bunlar uzun zaman önce suç olmaktan çıkarıldı. Son olarak ve yasal olarak gençler üzerinde etki yapmak yasaklandı. Erkek nüfustaki (nispeten) yüzde on ibnenin %7’si bunun normalliği ve modaya uygun olduğu propagandasıyla baştan çıkıyor. Ayrıca doğal normlara ve sapmalara azalacaktır.
Sidor: 13 Jul 2024, 20:22 daha az istatistiksel hata ve buna dayanarak bu tür genel sonuçlara varıyor musunuz? Bunun komik olduğunu düşünmüyor musun? :lol:
O bir vaiz, gülmemeli)) Ciddi bir yüzle saçma sapan konuşmak zorunda kalıyor. Daha sonra arka kapıdan çıkacak ama podyumda kravat takacak, pantolonunun ıslaklığı görünmüyor. :-D
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Sidor
Автор темы
stepan.guranov
İlgi gösteriliyor

FUCKYAMATERITY: 13 Jul 2024, 22:14 Vaizdir, gülmesi yasaktır)) Ciddi bir yüzle saçma sapan konuşmak zorunda kalır. Daha sonra arka kapıdan çıkacak ama podyumda kravat takacak, pantolonunun ıslaklığı görünmüyor.
Küf oluşacak yok olmak. Fikrini daha az önemsiyorum
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

stepan.guranov: 14 Jul 2024, 01:05 Küfü uzaklaştırın. Fikriniz en az ilgi çekicidir
Aptal ve cahil olduğunuzu onaylıyorsunuz. Virgül dolaşımda. Sen küflü, cahil ve aptal bir piçsin. İki kadını aynı anda emenlere KISKANMAYA devam edin))
Hem Moskova Devlet Üniversitesi’nden hem de gönüllü olarak beni ve ikisiyle de yapacaklarımı seviyorlar. Ve yalnızca ücretli fahişelere ulaşabilirsiniz ve ardından aynı anda en az beş tane alın))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”