You need to register to see the link.
You need to register to see the link.

Bana nasıl olduğunu anlatır mısın?

Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğumuzu unuttunuz mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz...Markul: 31 Oct 2023, 17:24 Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldiler.
Hâlâ onun sikildiğini inkar edecek olan var mı?

Daha fazla tartışma olacak mı ibne?))Morpheus: 01 Nov 2023, 13:58Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğumuzu unuttun mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz...Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldiler.

Markul: 01 Nov 2023, 14:44Daha fazla tartışma olacak mı ibne?))Bu sitede bizim ahlaki açıdan doğru kişi olduğunuzu unuttunuz mu?! Kıçınızdan kanatların çıkıp çıkmadığını kontrol ettiniz mi? Aksi takdirde burada bir aziz gibi davranıyorsunuz...Markul: 31 Oct 2023, 17:24 Pedofiller çocuklara karşı sadizm konusuna geldi.
Sen Herif çocukların acısını mı heyecanlandırıyor? Sen normal toplum için kusurlusun, AIDS hücresi.
Kaynağın yalnızca sana ait olduğunu sana kim söyledi?

Hangimiz.... o olan? Eğer yazdığım temel şeyleri bile anlayamıyorsan?!Fernando, kayıp mı oldunuz? Mesajın ilk yarısında buranın insanların nasıl iletişim kurduğuyla ilgili ücretsiz bir forum olduğunu yazıyorsunuz ve ikinci yarısında burada iletişim kuranların hastaların ne istediği hakkında konuştuğunu yazıyorsunuz. Yazdıklarınızı okuyor musunuz veya bilgiyi 30 saniyeden fazla kafanızda mı tutuyorsunuz? İnsanlar ne hakkında konuşuyorsa sadece sohbettir ve forumlar insanların ne isterlerse onu konuşabilmeleri için yaratılmıştır. Bu başlık altındaki kişilerin hiçbiri bunun peşinden gitmedi ve kızına vb. tecavüz etmedi. Tekrar okuduğumda bile böyle bir ayıbı ortadan kaldırırdım.

Buraya eksi koymak mümkün değil. Forum motoru sağlamaz. Ancak kara listeye almak kolaydır. Ve bırakın istediğini yazsın.Yeniden okuduğumda bile böyle bir ayıp çıkarırdım

Evet, evet bir sınırı olmalı. Limit ise forum yönetimi tarafından belirlenmektedir. İki büyük forumun bazı bölümlerini yönettim, diğerlerini okudum ama en azından birinin katılımcılardan gelen hakaretlere tolerans gösterdiğini hatırlamıyorum.Fernando: 01 Jan 2024, 23:40 Bu sapkınlığa sahip piçlerinizin maddi olup olmadığı kesinlikle umurumda değil! Her şeyin bir sınırı olmalı!

babasının muhtemelen bir aptal olduğunu söyledi. Gelenekler, din, değerler veya başka bir şey kime bir kızın/kızın duyarsız bir kütük olması gerektiğini ilham etmiştir. Dürüst olmak gerekirse ben de oynadım. Hatırlayabildiğim kadarıyla. Sadece battaniyeyle. Ve babam bile bir şekilde öğrendi. Bunu sık sık yaparsam erkek olacağımı söyledi. Bunu neden söylediğimi bilmiyorum. Onun da kendi hamamböcekleri var.

Peki nasıl? Prenses mi oldun? Peki sana kim yardım etti? Baba?

Peki iyi sonuç verdi mi? Zor muydu? :soru:

Nasıl yapılacağını zaten biliyorum

Ah!!! Bize halihazırda neler yapabileceğinizi daha ayrıntılı olarak anlatın! Tanıtım istemiyorsanız, kişisel mesajla yazın...