Yanlışlıkla seks gördüm
-
Автор темыMaşa 8
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 1 year
Yanlışlıkla seks gördüm
Kim yanlışlıkla seks gördü? Mesela ormanın herhangi bir yerinde mi? Ve nasıldı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 1 year
Re: Yanlışlıkla seks gördüm
Bir keresinde bir arkadaşım oturuyordu ve bir adamı ona oral seks yapmaya ikna etti. . 12 yaşında olduğumuzu ve bu şekilde gittiğimizi hatırlıyorum. Yürüyüşte biri dürbünle bakıyor, bir çiftin çalıların arasında uzun süre seks yaptığını görmüş, sevişmişler, kıyafetlerle başlamışlar, sonunda soyunmuşlar, hiçbir şey bu kadar ilginç değildi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çok şey gördüm. Hamamın en sevdiğim yanı oteldi; kapıda bir delik vardı ve oradan bir adamın gözümün iki metre ilerisindeki bir adamın teyzeme sandalyeye vurmasını izledim. Ayağa kalktım ve sarsıldım...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Ormanda bir şekilde çimlerin arasında beyaz bir şeye rastladım... Birinin çıplak poposunun ritmik olarak yükselip alçaldığı ortaya çıktı: görünüşe göre nesne onun altındaydı. Bir sivrisineğin kıçımı ısırıp ısırmadığını bilmek istedim. Ama kendini tuttu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
Gördüm....kaza eseri ve bilerek.....
Onu ilk kez henüz okuldayken gördüm....nehrin kıyısında.. .ve arkadaşım ve ben kayaların üzerinde saklanıyorduk ve izliyorduk.... zaten Tarih’te anlatılmıştı...
Onu ilk kez henüz okuldayken gördüm....nehrin kıyısında.. .ve arkadaşım ve ben kayaların üzerinde saklanıyorduk ve izliyorduk.... zaten Tarih’te anlatılmıştı...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Yan evin ikinci katında bir çift yaşarmış, civciv bir çeşit oyuncak bebekmiş, bir gün dürbünle karşıdaki evin çatısına çıkmışlar, bir an yakalamışlar, ortasında bir bisiklet fark etmişler. "Highway Start" çatıdan fırladı, bir merdiven buldu ve adam boşalınca gittiler!!! Bisikleti mahvettiler!!! Bölgenin yarısı daha sonra uzun bir süre güldü: "Dostum bisikleti berbat etti" :deli:
-
- Nirvana’dayım
ama kahretsin, "ceza kanununa saygı duyulmalı" (İle)
damn... Ne diyeceğimi bile bilmiyorum....Eustace: ↑12 Jul 2024, 08:52 Yandaki evin ikinci katında bir çift yaşardı, Civciv bir tür oyuncak bebekti, bir gün dürbünle karşıdaki evin çatısına tırmandılar, bir an yakaladılar, ortasında fark ettiler bir bisiklet "Otoyol Başlangıcı" çatıdan fırladı, bir merdiven buldu ve Ahbap işini bitirdiğinde!!! Bisikleti mahvettiler!!! Bölgenin yarısı daha sonra uzun bir süre güldü: "Dostum bisikleti berbat etti" :çılgın:
ama kahretsin, "ceza kanununa saygı duyulmalı" (İle)
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
ve sen onu alıp çığlık attın....neden? Tabii bu bir sır değilse... bisiklet için çok pazarlık yaptınız mı? "Kazancınızı" arkadaşlarınızla paylaştığınızda cebinizde 5 dolar bile var mıydı?
55 saniye sonra gönderildi:
damn.... şaka yapıyorum...
"bu çalmak, öldürmek reggae" (c)...iyi biliyorsun, klibi zaten göstermiştim)))...
Bırakın "ödeme"yi, zevkin bununla ne alakası var.... ya da belki bu bisiklet bir çocuktu... babası bu bisikleti ona almıştı... birlikte bindiler ve seçtiler... o kadar çok izlenim... artık bir bisiklet değil, tam bir "hikaye", bu zaten bir insanın hafızası....
ve sen onu alıp çığlık attın....neden? Tabii bu bir sır değilse... bisiklet için çok pazarlık yaptınız mı? "Kazancınızı" arkadaşlarınızla paylaştığınızda cebinizde 5 dolar bile var mıydı?
55 saniye sonra gönderildi:
damn.... şaka yapıyorum...
"bu çalmak, öldürmek reggae" (c)...iyi biliyorsun, klibi zaten göstermiştim)))...
- These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
- Ramigo
-
- Nirvana’dayım
onların yaşı o kadar büyüktü ki çocuk sahibi olamayacaklardı ki "Otoyolu Başlat" satın alacaklardı "Bisikleti komşu bölgeden Chuvikha’ya verdiler!! :)
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 5 months
AhahaHooligan Carrie: ↑12 Jul 2024, 01:19 Ormanda bir şekilde çimlerin arasında beyaz bir şeye rastladım... Bunun birinin çıplak poposu olduğu ortaya çıktı, ritmik olarak yükselip alçalıyordu: Görünüşe göre nesne onun altındaydı. Bir sivrisineğin kıçımı ısırıp ısırmadığını bilmek istedim. Ama kendimi tuttum.
- These users thanked the author Don Şeytanı for the post:
- Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
- Registered for: 1 year 3 months
İğrençti. Bir gün baharın başlarında işten eve yürüyordum ve evsiz bir çift kar yığını üzerinde seks yapıyordu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 11 months
Bir şekilde arkadaşlarla takılıyorduk. Gece kaldık. Biraz su almaya gittim ve yatak odasının önünden geçerken arkadaşımın karısını yaladığını gördüm. Biraz aradıktan sonra gitti. Özellikle görünür değildi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 1 year 7 months
Bir orman parkındaki kayak üssünde yol boyunca koşuyordum ve orada bir adam ve bir kız yolun hemen yanında yatıyordu ve sikişiyordu))
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 6 months
Bunu kendim deneyimlemedim ama diğer taraftaydım.
Bir kız ve ben genellikle terk edilmiş bir bölgede veya ormanda seks yapmayı severdik. Kaç kişiyi farkında olmadan orgazma ulaştırdığımızı merak ediyorum)
Bir kız ve ben genellikle terk edilmiş bir bölgede veya ormanda seks yapmayı severdik. Kaç kişiyi farkında olmadan orgazma ulaştırdığımızı merak ediyorum)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 51 Replies
- 4378 Views
-
Last post by Denis Klinov
-
- 34 Replies