Yavaş veya hızlı seks
-
Автор темыROBEN
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 11 months
Yavaş veya hızlı seks
Hangi cinsiyeti tercih edersiniz: yavaş mı, sessiz mi, sakin mi yoksa karınızı hızla mı beceriyorsunuz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Yavaş ya da hızlı seks
peki, neden sadece bir eş... 
Farklı kızlar ve kadınlar farklı şekillerde sikişmekten hoşlanırlar. Sonuçta, bir dürtüleri olması ve kocanın olmaması ihtimaline karşı en az birkaç üyeyi tutuyorlar. SZ’de ve gerçek hayatta ne kadar iletişim kurarsam konuşayım, tüm kızların ve kadınların durumu yüzde 90 oranında tam olarak yukarıda anlatıldığı gibidir. Ve yeni bir partnerle biraz seviştikten sonra birçok insan kontrolü kaybeder ve her şeyi ister, çoğu özgürleşir. Herkesi uzun bir süre boyunca becerdim, romantik ve hızlı bir şekilde, sanki sperm salmak için bir mola için eve gelmiş ve işe gitmek için dümene geri dönmüşüm gibi

Farklı kızlar ve kadınlar farklı şekillerde sikişmekten hoşlanırlar. Sonuçta, bir dürtüleri olması ve kocanın olmaması ihtimaline karşı en az birkaç üyeyi tutuyorlar. SZ’de ve gerçek hayatta ne kadar iletişim kurarsam konuşayım, tüm kızların ve kadınların durumu yüzde 90 oranında tam olarak yukarıda anlatıldığı gibidir. Ve yeni bir partnerle biraz seviştikten sonra birçok insan kontrolü kaybeder ve her şeyi ister, çoğu özgürleşir. Herkesi uzun bir süre boyunca becerdim, romantik ve hızlı bir şekilde, sanki sperm salmak için bir mola için eve gelmiş ve işe gitmek için dümene geri dönmüşüm gibi
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year
Kocamın yavaşça içeri girmesi, içimde kalması, bu anı hissetmeme izin vermesi, sonra yavaş yavaş hareket etmeye başlaması, hızını artırması ve sonra beni sonuna kadar sikmesi hoşuma gidiyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 1 year 9 months
Diyelim ki şunu ve şunu seviyorum. Yavaş olduğunda, ateş gibidir, her kas kasılmasını, nabzını, kan akışını, amının sikimi nasıl yuttuğunu hissedersin... Ama bazen hızlı olmasını istersin, öyle bir hayvan ki, aynı zamanda müthiş heyecan verici, çabuk aldım ,... al, harika bir orgazm.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 358 Views
-
Last post by Aşka Dokunmak
-
- 0 Replies