İki kızla seks - seks nasıl olur?
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Bu videoyu izleyin ve yorum yapmaya çalışın...Böyle bir deneyim yaşadınız mı...neleri beğendiniz, neleri beğenmediniz...neler doğru, neler efsane...
======== =========================================== =========== ================
======== =========================================== =========== ================
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Orientation: biseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 7 months
Re: İki kızla seks - seks nasıl olur?
bize sıranın ne olduğunu anlatın. Eylemlerin (eşzamanlılığı) şuydu: Ne kadar sürdü, boşanmış kişiye ne kadar ödedi ve buna neden ihtiyaç duydu?
- These users thanked the author içinde for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
rynda,
Yapmayalım bencil wankerler olun... başkalarına sorarsanız, kendimizi anlatırız... Bu şekilde forum üyelerini zor durumda bırakmayız... karşılıksız olarak samimi yaşamımızı herkesin görmesi için açığa vururuz...
Yapmayalım bencil wankerler olun... başkalarına sorarsanız, kendimizi anlatırız... Bu şekilde forum üyelerini zor durumda bırakmayız... karşılıksız olarak samimi yaşamımızı herkesin görmesi için açığa vururuz...
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 4):
- artfelixx, Sibiryak89, fildişi, Tsverg
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Evet, bu tür bir seksi denedim... karımın arkadaşı metresim olduğunda... hayatta böyle olur... ama baştan çıkardığımız kişi karımı değil... eski arkadaşımı... yine eşimin arkadaşından önce bilmiyordum...
Genel olarak her şey herkes gibidir... karısı kötü şöhretli bir püritendir... ve arkadaşı açıktır... umursamıyor seks de dahil olmak üzere çeşitli konular hakkında konuşuyoruz... Bir ara bir arkadaşımızla birlikte, çift kendi ilişkilerinde kendilerini "yalnız" hissettiler... WhatsApp üzerinden yazışmaya başladılar... ilk başta şakalaşır gibi, sanki şakalaşıyormuş gibi, sanki ipuçları veriyormuş gibi... ta ki ikimiz de birlikte olmak istediğimiz noktaya gelene kadar... tanıştık... ve bu buluşma o kadar hoşumuza gitti ki sevgili olduk... ve tam anlamıyla deli olduk. .. Ve bu sadece yatakla ilgiliydi... Neyse, her şeyi anlatmayacağım... Şunu söyleyeceğim.. Bir süreliğine ikimiz de ne akıllıydık ne de mantıklıydık... Sonra bir gün şunu önerdim: FFM’yi denedi... Kategorik bir ret aldı... ama sonra konunun onu ilgilendirdiğini fark ettim... Konuşmalar sonucunda denemeye değer olduğu sonucuna vardık... Ben, başlatıcı olarak. fikir, bir terzi bulmalıydı... ama son sözün onun olacağını hesaba katarsak... Arayan her zaman bulacaktır... Nerede ve nasıl olduğunu söylemeyeceğim... ama kız bulundu... konuşmanın başında "hasarlı telefon" rolündeydim... ancak o zaman WhatsApp’taki iletişimlerini organize etmeyi başardım... farklı konulardan bahsettiler.. sadece seks hakkında değil. .. ve sonra ikisi için bir toplantı düzenledim... tarafsız bölgede... ve elbette seks için değil, arkadaş edinmek amacıyla... Bundan sonra, bir süre sonra üçü de yakınlaşma ihtimali olan bir toplantı ayarlamaya karar verdik... Bir toplantı vardı ve yakınlık vardı...
Genel olarak her şey herkes gibidir... karısı kötü şöhretli bir püritendir... ve arkadaşı açıktır... umursamıyor seks de dahil olmak üzere çeşitli konular hakkında konuşuyoruz... Bir ara bir arkadaşımızla birlikte, çift kendi ilişkilerinde kendilerini "yalnız" hissettiler... WhatsApp üzerinden yazışmaya başladılar... ilk başta şakalaşır gibi, sanki şakalaşıyormuş gibi, sanki ipuçları veriyormuş gibi... ta ki ikimiz de birlikte olmak istediğimiz noktaya gelene kadar... tanıştık... ve bu buluşma o kadar hoşumuza gitti ki sevgili olduk... ve tam anlamıyla deli olduk. .. Ve bu sadece yatakla ilgiliydi... Neyse, her şeyi anlatmayacağım... Şunu söyleyeceğim.. Bir süreliğine ikimiz de ne akıllıydık ne de mantıklıydık... Sonra bir gün şunu önerdim: FFM’yi denedi... Kategorik bir ret aldı... ama sonra konunun onu ilgilendirdiğini fark ettim... Konuşmalar sonucunda denemeye değer olduğu sonucuna vardık... Ben, başlatıcı olarak. fikir, bir terzi bulmalıydı... ama son sözün onun olacağını hesaba katarsak... Arayan her zaman bulacaktır... Nerede ve nasıl olduğunu söylemeyeceğim... ama kız bulundu... konuşmanın başında "hasarlı telefon" rolündeydim... ancak o zaman WhatsApp’taki iletişimlerini organize etmeyi başardım... farklı konulardan bahsettiler.. sadece seks hakkında değil. .. ve sonra ikisi için bir toplantı düzenledim... tarafsız bölgede... ve elbette seks için değil, arkadaş edinmek amacıyla... Bundan sonra, bir süre sonra üçü de yakınlaşma ihtimali olan bir toplantı ayarlamaya karar verdik... Bir toplantı vardı ve yakınlık vardı...

- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 4):
- Sibiryak89, SeRg !$!, Vik.ruba80, Alexsss
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
rynda,
Ve kim veya ne müdahale ediyor mu? Kendinize bir hedef belirleyin ve o hedefe doğru ilerleyin... :)
Kimseyi yargılamıyorum... yatağınız sizi ilgilendirir... ama kendinizi odanızda tanımlarsanız Profil olarak... . Eşcinsel (Yönelim: eşcinsel) o halde muhtemelen kadınlarla seks yapmakla ilgileniyorsun... hetero değilsin ve biseksüel değilsin, eşcinselsin... Sen kendin olmak istiyorsun kadın ve “rakipleriniz” sadece size engel oluyor...
Ve kim veya ne müdahale ediyor mu? Kendinize bir hedef belirleyin ve o hedefe doğru ilerleyin... :)
Kimseyi yargılamıyorum... yatağınız sizi ilgilendirir... ama kendinizi odanızda tanımlarsanız Profil olarak... . Eşcinsel (Yönelim: eşcinsel) o halde muhtemelen kadınlarla seks yapmakla ilgileniyorsun... hetero değilsin ve biseksüel değilsin, eşcinselsin... Sen kendin olmak istiyorsun kadın ve “rakipleriniz” sadece size engel oluyor...
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
İlk başarılı FFM’im / Anna Lukyanova
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 309
Eski karılarımdan bazıları biseksüeldi. Ve şunu söylemeliyim ki, tamamen inatçı. Doğal olarak internette kız arkadaş aradılar. Bazı kızların yalnızca LiveJournal ilişkilerini tercih ettiği görüldü, ancak çoğu zaman üçlü aşıklarla karşılaştık. Senaryo genellikle iki türdendi. Ya da üçü birden yatağa girdiler ve herkes herkesi okşamaya başlayınca ortalık karıştı ya da kızları yalnız bırakıp başka bir odaya gittiler ve onlar da kendilerini okşadıktan sonra (ki bu bir, iki, üç saat sürebilirdi) kızlar "tatlı" hakkında şakalaşırken o da katıldı. Kız arkadaşların mizaçları farklıydı, bazıları daha özgürdü, bazıları daha az. Birkaç kez bakirelerle karşılaştım. Ayrıca kompleksli, aptalca kütük gibi yatan ve her şeyden korkan anlaşılmaz genç bayanlar da vardı. Neden bize gelip yattıklarını hala anlamıyorum. İki kızla seksin inanılmaz derecede yorucu olduğunu söylemeliyim. Hızlı gelmek aptallığın doruk noktasıydı, bu yüzden kızlar doyuncaya kadar uzatmak zorunda kaldım ve bu hiç de hızlı değildi. Eşlerimden bazıları üçlü bir ilaç gibi, dikkat çekmeden yalnızca bu formata geçiş yapıyor. Öyle bir noktaya geldi ki iki kişi arasındaki seks bana egzotik gelmeye başladı ve fahişelere sırf kızla yalnız kalmak için gittim. Sonuç olarak: eğer partnerler gergin değilse, kıskançlık ve rekabet yoksa ve ölçülü ise konu iyidir, ilginçtir. Tam bir uyum için kızların saf heteroseksüellere karşı iki eğilimi olması gerekir, yine de aynı değil, bazı anlarda çok kısıtlıdırlar ve buna bağlı olarak dikkatleri dağılarak süreci yavaşlatırlar.
- These users thanked the author Herurg for the post (total 16):
- dva2dva, Şalun70, Martin, Fargal94, Fedor36, INVAR, sapık, Hayalperest, Sibiryak89, Tapkin, Rahatla_19, Kavun, Alexsss, Ahah, İskender, sikikamerlik
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 385
- Orientation: heteroseksüel
Shalun70, benim için şimdilik bu bir FFM’yi hayal et,
Bunu gerçekten istiyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
Lilith Ahuli’nin tavsiye ettiği ve Anna Lukyanova’nın söylediği gibi benim için durum biraz farklıydı. Gerçi şimdi o yıllara geri dönebilseydim onlardan çok şey ödünç alırdım.
Bir yıl çalıştıktan sonra yine üniversiteden sonra Larisa adında bir kız yanımıza geldi. Etkileyici bir boyuttaydı ama bu onun hayranları olmasını engellemedi. Onunla hiçbir ilişkim yoktu. Her ne kadar onunla arkadaş olsak da. Dört ay sonra Yeni Yıl vardı ve şimdi dedikleri gibi kurumsal bir parti düzenledik. Bolca votka, dans, biraz erotik ve sabah saat 4’te ayrılıyoruz. Uzakta yaşadığım ve çok içtiğim için işten yaklaşık 150 metre uzakta yaşayan Larisa beni bir apartman dairesine aldı.
Onun evine gittiğimizde sadece bir kanepesi olduğunu fark ettim. Biraz daha çay içtik ve yattık. 30 Aralık 1981 olduğu için sabaha kadar uyuyamadığımız belliydi ve yorgun bir şekilde işe geldik. Elimizden geldiğince çalıştıktan sonra onun evine döndük. Zaten uyuduk, seks yaptık ve ayın 31’inin sabahı neşeyle işe geldik. Kısa bir gün ve yine terliyorduk. Akşam NG ile tanışmak için ailesinin yanına gitmeye hazırlandı. Onu trene götürdüm ve ayakta onu beklerken aniden şöyle dedi: "Birimiz seks yapmak istediğinde buluşalım. Hiçbir zorunluluk ve utanç yok." Teklifini kabul ettim ve iyice sevişmeye başladık. sıklıkla. Onun yanında kendimi iyi hissettim ve o da onu tamamen tatmin ettiğimi söyledi. Zamanla toplantılar azaldı, benim bir kız arkadaşım, onun da erkek arkadaşları vardı. Ama çok sık olmasa da buluşmaya devam ettik.
Yaz geçti ve arkadaşlığımız devam etti. Ekim ayının başında bir gün, ziyaretimi önceden kabul ederek yanına geldim. Ve bu yıl pedagoji okulundan mezun olan ve anaokulunda öğretmen olarak çalışan Valya adında bir kızı var. Onu tanıyordum ama onunla hiç etkileşime girmedim. Ondan hoşlandım ve birkaç kez ona yaklaşmak istedim ama bir şey ya da biri yoluma çıktı ve tanışmayı sonraya erteledim. Votkayla geldim ve çok geçmeden masada mutlu bir şekilde sohbet etmeye başladık. Daha sonra alkol ve atıştırmalıklar için de koştum. Ziyafetimiz uzadı ve kanepeye geçtik. Aralarına oturdum, bir şeyler konuştuk. Valya’yı periyodik olarak sıktım ve Larisa bunu gördü. Işığı kapattı, geriye sadece lamba kaldı (o zamanlar zambak şeklinde lambalar vardı). Biraz parlıyorlardı. Yanımıza oturarak beni öpmeye başladı. Gereksiz olduğunu anlayan Valya ayağa kalktı ve ayrılmak istedi. Ama Larisa bana çok kararsız olduğunu fısıldadı. Ayağa kalkıp Valya’ya sarıldım ve onu öpmeye başladım. Biraz direndi ama sonra sakinleşti. Biz öpüşürken Larisa yatağı açtı ve tamamen soyunup uzanıp bize baktı. Valya’yı soymaya başladım. Direndi ama yine de elbisesini, taytını ve iç çamaşırını çıkardım. Şort ve sutyeniyle yatağa atladı ve duvara yaslandı. Elbiselerini katladım, soyundum ve ortasına uzandım. Aletim ayaktaydı ve Larisa hemen beni yakaladı. Sonra Valya’nın elini tuttu ve penisimi onun eline koydu. Valya birkaç kez elini kaldırdı, ancak Larisa ısrarla elini penise geri verdi. Biraz Valya’ya döndüm ve vücudunu okşamaya başladım. Sütyenini kaldırarak küçük göğüslerini serbest bıraktı. Daha sonra onu çözüp çıkarmayı başardım. Ancak Larisa, Valya’ya çok dikkat ettiğime karar verdi ve beni ona doğru çekti. Ve şimdi zaten girdim ve Valya’nın bize nasıl baktığını görüyorum. Kasıtlı olarak penisimi neredeyse tamamen çıkarıyorum ve sonra Larisa’ya giriyorum. Birkaç sürtünme yaptıktan sonra Larisa oral seks istediğini söylüyor. Onun dileğini yerine getiriyorum ve birkaç dakika sonra şöyle diyor: "Şimdi Valya." Ve itaatkar bir şekilde Valya’ya taşınıyorum. Artık direnç göstermeden çıkardığım külot giyiyor. Islaklar, bunu ellerimle hissedebiliyorum. Külotumu duvardaki ipek kumaşın içindeki kanepenin altına fırlatıyorum. Onun küçük kedisine doğru düşüyorum. Kendini kapatmaya çalışıyor, yıkanmadığını fısıldıyor ama onun ilahi kokusunu duydum ve beni durduracak kimse yok. Kısa süre sonra inledi ve ben amımdan uzaklaştım, ayağa kalktım, bacaklarını açtım ve ona girmek istedim. Ama bu o kadar basit değil. Larisa’nınki tasarlanmıştı ama Valya’nınki çok dardı. Larisa bizi izledi ve sordu: "Tesadüfen bakire değil misin?" Valya buna şöyle cevap veriyor: "Hayır, zaten birkaç kez oldu." Larisa ayağa kalkıyor, penisimi alıyor, deriyi başımın üzerinden geçirip yarığına yerleştiriyor. Basıyorum ve sik kolayca amına giriyor. Valya’nın bana şunu söylediğini duyuyorum: "Yavaş yavaş, acele etme." Ve yavaş yavaş dolu bir penisle ona giriyorum. Birkaç düzine sürtünme yaptıktan sonra Valya’nın titremeye başladığını ve pençelerini sırtıma sapladığını hissediyorum. Bir süre uzandıktan sonra durdum ve ortasına uzandım, hala taburcu olmadım. Bir dakika sonra Larisa üzerime oturuyor ve sürmeye başlıyor. Üç dört dakika sonra üzerime düşüyor. Beş dakika kadar orada yattıktan sonra, toplarım ağrımaya başlayınca gevşemem gerektiğini söylüyorum. Larisa ayağa kalkıyor ve aletim ağzında. Yaklaşık üç dakika boyunca onu ağzıyla okşuyor ve ardından Valya’ya şöyle diyor: "Şimdi sen." Valya ayağa kalkar ve onu ağzına alır. İlk saniyeden itibaren bunun onun ilk çıkışı olduğu anlaşılıyor. Bir süre orada yattıktan sonra onu kollarımın altına alıyorum ve penisimin üzerine koymak istiyorum. Larisa yine yardım ediyor. Oturdu ve yükselip düşmeye başladı. Göğüslerini okşamaya başladım ve Larisa arkadan penisime dokunmaya başladı. Bu boşalmama yardımcı oldu ve Valya’ya inmeye başladım. Valya da aynı anda geldi. Biz çoktan uzanıp dinlenirken Larisa Valya’ya sordu: "Regl döneminiz nedir?" Buna her şeyin yolunda olduğunu, yarın veya yarından sonraki gün koşması gerektiğini söyledi.
Biraz votkamız kaldı ve kanepenin önüne bir sandalye koyarak yeniden içmeye başladık. Saat neredeyse 12’ydi ve Valya eve gitmeye hazırlanıyordu. İkna etmemizin ona hiçbir etkisi olmadı; babasının küfür edeceğini söyledi. Sutyenini ve eşofmanını giydi ama külotu hiçbir yerde bulunamadı. Onları nereye attığımı hatırladım ama sessiz kalmaya karar verdim. Bütün yatağı karıştırırken şöyle dedi: “Ne zaman istersen onu alayım.” Larisa sordu: "Beğendin mi?" diye yanıtladı: "Evet." "Tekrar gelecek misin?" "Geleceğim". Valya kanepede külot aramak için emeklerken heyecanlandım ve kanepenin yanında durduğunda yanına gidip onu köpek stiline soktum. Kombinasyonu yükselttikten sonra deriyi bağımsız olarak dikenin üzerine yuvarladım, çatlağına yerleştirdim ve içeri girmeye başladım. Dar yarık penisimin içeri girmesine izin verdi ve yaklaşık beş dakika sonra tekrar onun içine girdim. Hazırlandı, ben de ona eşlik etmeye gönüllü oldum ve Larisa’ya ona döneceğimi söyledim. Ama bugünlük bu kadar yeter dedi.
Valya ve ben hızla onun evine ulaştık. Kapının yanında tutkuyla öpüştük, ayrılmak istemedik. Avluya gittik ve tekrar araya girmeye karar verdim. Elbiselerini kaldırdı ve taytını indirdi. Tekrar köpek stiline soktu ve içeri girdi. Altı ya da yedi dakikalık zevk ve ben tekrar onun içine iniyorum.
Benim için ilk defa böyle oldu.
Bir yıl çalıştıktan sonra yine üniversiteden sonra Larisa adında bir kız yanımıza geldi. Etkileyici bir boyuttaydı ama bu onun hayranları olmasını engellemedi. Onunla hiçbir ilişkim yoktu. Her ne kadar onunla arkadaş olsak da. Dört ay sonra Yeni Yıl vardı ve şimdi dedikleri gibi kurumsal bir parti düzenledik. Bolca votka, dans, biraz erotik ve sabah saat 4’te ayrılıyoruz. Uzakta yaşadığım ve çok içtiğim için işten yaklaşık 150 metre uzakta yaşayan Larisa beni bir apartman dairesine aldı.
Onun evine gittiğimizde sadece bir kanepesi olduğunu fark ettim. Biraz daha çay içtik ve yattık. 30 Aralık 1981 olduğu için sabaha kadar uyuyamadığımız belliydi ve yorgun bir şekilde işe geldik. Elimizden geldiğince çalıştıktan sonra onun evine döndük. Zaten uyuduk, seks yaptık ve ayın 31’inin sabahı neşeyle işe geldik. Kısa bir gün ve yine terliyorduk. Akşam NG ile tanışmak için ailesinin yanına gitmeye hazırlandı. Onu trene götürdüm ve ayakta onu beklerken aniden şöyle dedi: "Birimiz seks yapmak istediğinde buluşalım. Hiçbir zorunluluk ve utanç yok." Teklifini kabul ettim ve iyice sevişmeye başladık. sıklıkla. Onun yanında kendimi iyi hissettim ve o da onu tamamen tatmin ettiğimi söyledi. Zamanla toplantılar azaldı, benim bir kız arkadaşım, onun da erkek arkadaşları vardı. Ama çok sık olmasa da buluşmaya devam ettik.
Yaz geçti ve arkadaşlığımız devam etti. Ekim ayının başında bir gün, ziyaretimi önceden kabul ederek yanına geldim. Ve bu yıl pedagoji okulundan mezun olan ve anaokulunda öğretmen olarak çalışan Valya adında bir kızı var. Onu tanıyordum ama onunla hiç etkileşime girmedim. Ondan hoşlandım ve birkaç kez ona yaklaşmak istedim ama bir şey ya da biri yoluma çıktı ve tanışmayı sonraya erteledim. Votkayla geldim ve çok geçmeden masada mutlu bir şekilde sohbet etmeye başladık. Daha sonra alkol ve atıştırmalıklar için de koştum. Ziyafetimiz uzadı ve kanepeye geçtik. Aralarına oturdum, bir şeyler konuştuk. Valya’yı periyodik olarak sıktım ve Larisa bunu gördü. Işığı kapattı, geriye sadece lamba kaldı (o zamanlar zambak şeklinde lambalar vardı). Biraz parlıyorlardı. Yanımıza oturarak beni öpmeye başladı. Gereksiz olduğunu anlayan Valya ayağa kalktı ve ayrılmak istedi. Ama Larisa bana çok kararsız olduğunu fısıldadı. Ayağa kalkıp Valya’ya sarıldım ve onu öpmeye başladım. Biraz direndi ama sonra sakinleşti. Biz öpüşürken Larisa yatağı açtı ve tamamen soyunup uzanıp bize baktı. Valya’yı soymaya başladım. Direndi ama yine de elbisesini, taytını ve iç çamaşırını çıkardım. Şort ve sutyeniyle yatağa atladı ve duvara yaslandı. Elbiselerini katladım, soyundum ve ortasına uzandım. Aletim ayaktaydı ve Larisa hemen beni yakaladı. Sonra Valya’nın elini tuttu ve penisimi onun eline koydu. Valya birkaç kez elini kaldırdı, ancak Larisa ısrarla elini penise geri verdi. Biraz Valya’ya döndüm ve vücudunu okşamaya başladım. Sütyenini kaldırarak küçük göğüslerini serbest bıraktı. Daha sonra onu çözüp çıkarmayı başardım. Ancak Larisa, Valya’ya çok dikkat ettiğime karar verdi ve beni ona doğru çekti. Ve şimdi zaten girdim ve Valya’nın bize nasıl baktığını görüyorum. Kasıtlı olarak penisimi neredeyse tamamen çıkarıyorum ve sonra Larisa’ya giriyorum. Birkaç sürtünme yaptıktan sonra Larisa oral seks istediğini söylüyor. Onun dileğini yerine getiriyorum ve birkaç dakika sonra şöyle diyor: "Şimdi Valya." Ve itaatkar bir şekilde Valya’ya taşınıyorum. Artık direnç göstermeden çıkardığım külot giyiyor. Islaklar, bunu ellerimle hissedebiliyorum. Külotumu duvardaki ipek kumaşın içindeki kanepenin altına fırlatıyorum. Onun küçük kedisine doğru düşüyorum. Kendini kapatmaya çalışıyor, yıkanmadığını fısıldıyor ama onun ilahi kokusunu duydum ve beni durduracak kimse yok. Kısa süre sonra inledi ve ben amımdan uzaklaştım, ayağa kalktım, bacaklarını açtım ve ona girmek istedim. Ama bu o kadar basit değil. Larisa’nınki tasarlanmıştı ama Valya’nınki çok dardı. Larisa bizi izledi ve sordu: "Tesadüfen bakire değil misin?" Valya buna şöyle cevap veriyor: "Hayır, zaten birkaç kez oldu." Larisa ayağa kalkıyor, penisimi alıyor, deriyi başımın üzerinden geçirip yarığına yerleştiriyor. Basıyorum ve sik kolayca amına giriyor. Valya’nın bana şunu söylediğini duyuyorum: "Yavaş yavaş, acele etme." Ve yavaş yavaş dolu bir penisle ona giriyorum. Birkaç düzine sürtünme yaptıktan sonra Valya’nın titremeye başladığını ve pençelerini sırtıma sapladığını hissediyorum. Bir süre uzandıktan sonra durdum ve ortasına uzandım, hala taburcu olmadım. Bir dakika sonra Larisa üzerime oturuyor ve sürmeye başlıyor. Üç dört dakika sonra üzerime düşüyor. Beş dakika kadar orada yattıktan sonra, toplarım ağrımaya başlayınca gevşemem gerektiğini söylüyorum. Larisa ayağa kalkıyor ve aletim ağzında. Yaklaşık üç dakika boyunca onu ağzıyla okşuyor ve ardından Valya’ya şöyle diyor: "Şimdi sen." Valya ayağa kalkar ve onu ağzına alır. İlk saniyeden itibaren bunun onun ilk çıkışı olduğu anlaşılıyor. Bir süre orada yattıktan sonra onu kollarımın altına alıyorum ve penisimin üzerine koymak istiyorum. Larisa yine yardım ediyor. Oturdu ve yükselip düşmeye başladı. Göğüslerini okşamaya başladım ve Larisa arkadan penisime dokunmaya başladı. Bu boşalmama yardımcı oldu ve Valya’ya inmeye başladım. Valya da aynı anda geldi. Biz çoktan uzanıp dinlenirken Larisa Valya’ya sordu: "Regl döneminiz nedir?" Buna her şeyin yolunda olduğunu, yarın veya yarından sonraki gün koşması gerektiğini söyledi.
Biraz votkamız kaldı ve kanepenin önüne bir sandalye koyarak yeniden içmeye başladık. Saat neredeyse 12’ydi ve Valya eve gitmeye hazırlanıyordu. İkna etmemizin ona hiçbir etkisi olmadı; babasının küfür edeceğini söyledi. Sutyenini ve eşofmanını giydi ama külotu hiçbir yerde bulunamadı. Onları nereye attığımı hatırladım ama sessiz kalmaya karar verdim. Bütün yatağı karıştırırken şöyle dedi: “Ne zaman istersen onu alayım.” Larisa sordu: "Beğendin mi?" diye yanıtladı: "Evet." "Tekrar gelecek misin?" "Geleceğim". Valya kanepede külot aramak için emeklerken heyecanlandım ve kanepenin yanında durduğunda yanına gidip onu köpek stiline soktum. Kombinasyonu yükselttikten sonra deriyi bağımsız olarak dikenin üzerine yuvarladım, çatlağına yerleştirdim ve içeri girmeye başladım. Dar yarık penisimin içeri girmesine izin verdi ve yaklaşık beş dakika sonra tekrar onun içine girdim. Hazırlandı, ben de ona eşlik etmeye gönüllü oldum ve Larisa’ya ona döneceğimi söyledim. Ama bugünlük bu kadar yeter dedi.
Valya ve ben hızla onun evine ulaştık. Kapının yanında tutkuyla öpüştük, ayrılmak istemedik. Avluya gittik ve tekrar araya girmeye karar verdim. Elbiselerini kaldırdı ve taytını indirdi. Tekrar köpek stiline soktu ve içeri girdi. Altı ya da yedi dakikalık zevk ve ben tekrar onun içine iniyorum.
Benim için ilk defa böyle oldu.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 10):
- Şişman adam, Kız Alla, onun, Fargal94, Herurg, Dokunma Sanatı, Sibiryak89, Vik.ruba80, Kovboy2, Ahah
-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
- Registered for: 2 years 7 months
Öyleydi, biri peniste (ağızla birlikte), ikincisi yüze ve teneffüste böyle devam etti, harikaydı. Sonra sırayla testislerin okşamalarıyla sikişin. Gerçekte lezbiyen şovu yoktu.
- These users thanked the author Şişman adam for the post:
- Alexsss
-
- Penetrasyon
- Total posts: 287
- Registered for: 4 years 1 month
Kendiniz deneyene kadar aslında harika görünüyor. Bunu birkaç kez iki kadınla yaşadım. Özel bir şey yok, duygularda ve estetikte cinsiyetten daha fazla fark var. Evet, çok fazla enerji gerektirir. Ancak bir kadın ikiden fazlasını bile sıkabilir. Bir tanesiyle evlendim. Gece benimle kalmayı başardığında beni o kadar çok becerdi ki, boşalacak hiçbir şeyim kalmadı. Ve sikimi tekrar tekrar kaldırmayı başardı. Sadece şafak vakti, fiziksel gücümüz kalmadığında uykuya daldık
Üçlü seks için gerçekleşmemiş bir sikiş fantezisi vardı. bir anne ve (reşit) kız, ama tüm şansımı kaçırdım.
- These users thanked the author sptlh for the post (total 3):
- Herurg, Dokunma Sanatı, Ahah
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 3 years
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Sabah işe gitmem gerektiğini düşünürsek
Bu sürekliyse ve böylece herkes mutlu olsun - yeterli sağlık yok

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
istiyoruz ama her şeyin yolunda gitmemesi için buna nasıl yaklaşacağımızı bilmiyoruz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Bir zamanlar FFM deneyimim vardı. Anılarıma göre muhtemelen en kötü deneyim. Mzhm ile anılar da vay değil. Tekrarlama arzusu var, ancak yalnızca yeterli kompozisyonla.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Adam sık sık düz metinde, başlayıp bir kız arkadaş getirmemin bir sakıncası olmadığını ima ediyor. Doğru, daha sonra kız arkadaşımın mizacına sahip olması durumunda bununla başa çıkamayacağını itiraf etti))) yani şimdilik bizimle her şey kaba fanteziler düzeyinde)
- These users thanked the author sen for the post (total 4):
- Sibiryak89, Süleyman, Fargal94, Slogancı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
LJJ falan yoktu ama kızlara rastladım, 2 kız ve bir kadın vardı, kız geldi gitti, kadınla tanıştım durdum sohbet ettim, neden
Anlamadım, anlamadılar evime gelmedim, yorgundum, veda ettim ve eve gittim, o da istiyormuş gibi görünüyordu ama o "buradayım" dedi ve gitmiyor
ama ayakta duruyor işte bu kadar.
Bu tam olarak toplantılarla ilgili demek istedim.
Başka bir tane, Yazışmalarda neredeyse Kama Sutra’yı yeniden anlatıyorlardı, o geldi, mütevazı görünüyorum ama internette o sakince seks konuları hakkında sohbet etti, sohbetlerinin %99’unda
ya sanal oluyor ya da mastürbasyon yapıp sonra dinamo yapıyorlar.
Sonunda evime geldiler, bence bu çok üzücü , hayır, mütevazı olmasına rağmen dinamo yerine soyunmaya başladı, sonra soyundu ve yatağa gitti, elbette
Sorumlu bendim, ama bazen neredeyse kütük olmasına rağmen mütevazı olanları almak da ilginç .
Anlamadım, anlamadılar evime gelmedim, yorgundum, veda ettim ve eve gittim, o da istiyormuş gibi görünüyordu ama o "buradayım" dedi ve gitmiyor
ama ayakta duruyor işte bu kadar.
Bu tam olarak toplantılarla ilgili demek istedim.
Başka bir tane, Yazışmalarda neredeyse Kama Sutra’yı yeniden anlatıyorlardı, o geldi, mütevazı görünüyorum ama internette o sakince seks konuları hakkında sohbet etti, sohbetlerinin %99’unda
ya sanal oluyor ya da mastürbasyon yapıp sonra dinamo yapıyorlar.
Sonunda evime geldiler, bence bu çok üzücü , hayır, mütevazı olmasına rağmen dinamo yerine soyunmaya başladı, sonra soyundu ve yatağa gitti, elbette
Sorumlu bendim, ama bazen neredeyse kütük olmasına rağmen mütevazı olanları almak da ilginç .
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Böylesine yetenekli bir kadının bakımlı ve el üstünde tutulması gerekiyor! Ve mümkünse onunla ilişkinizi sürdürmeye devam edin.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
Nasıl, nasıl...
Bir amcığında sikin var ve o anda göğüslerini ezip diğerini öpüyorsun. Serin.
Bir amcığında sikin var ve o anda göğüslerini ezip diğerini öpüyorsun. Serin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
Ve beklenmedik bir şekilde sona erdi. Valya hamile kaldı.
Şimdi neredeyse 40 yıldır eşim.
Oluyor.
Vardı. Neredeyse bir yıldır çıkıyorduk. Biz denedik. İkinci bir adam birkaç kez oradaydı.
Ve beklenmedik bir şekilde sona erdi. Valya hamile kaldı.
Şimdi neredeyse 40 yıldır eşim.
Oluyor.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 5):
- Sibiryak89, Fargal94, Alexsss, Mart, Anatolik
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
deneyimlerime göre üçte birinden sadece 1’i harika vakit geçirdi. Sadece bir kutuyu işaretleyin, doğaüstü bir şey yok. En korkunç anısı, biseksüel bir arkadaşının bir arkadaşını ziyarete davet etmesiydi; o tamamen lezbiyendi. Bu aslında bir hataya dönüştü. Tüm bunları organize etmek bana sadece inanılmaz çabalara mal olmadı, çok fazla zaman harcandı, müzakereler, ertelemeler vs... Ama aslında lezbiyen gösterisinden başka bir şey elde edemedim. O arkadaş erkekleri hiç kabul etmiyordu, bu yüzden nezaket gereği o ve arkadaşım birlikte sikimi emdiler ve sonra şöyle dedi: “Tamam, işte bu kadar, haydi onu becerelim, yoksa vaktinden önce boşalırsın. ” Bu ilk zildi... Her zamanki gibi kız arkadaşımı sikmeye gittim, amıyla suratının üstüne oturdu... Zaten kız arkadaşımla birlikteydim ve bir tane daha şarj etmek istedim, onun amı daha güzeldi, değil çok gevşek.. .Ama artık tartışmadım, kız arkadaşımı becerdim, sonra sonunda değiştiler ve kız köpek stiline dönüştü, 10 sürtünmeyle geldi ya da çabuk bitecekmiş gibi davrandı...Sonra beni itti elini tuttu ve arkadaşına sarılmaya gitti, öyle bir şey mırıldanıyordu ki bugünlük yeteri kadar siki vardı... Hepsine baktığımda, daha bitirmedim, zavallı dostum ona sarıldı, amını yaladı, ben de hissettiğimde sanki bu partide fazladan bir misafir gibi... Sonunda bir şekilde durumu düzeltmeye ve içimden bir şeyler emmeye çalıştım... Ve o arkadaşın dikkati telefondaki bir mesajla tamamen dağıldı ve üzerine çöktü. geri döndü, kayıtsızdı, onun yanındaydı, hâlâ bizimleymiş gibi davranmaya bile çalışmıyordu. Sonuç olarak hiçbir şeye konsantre olamadım, ne onlara ne de kendime eziyet etmedim ve mastürbasyonu bitirmek için tuvalete gittim...
Çalışkanlıkla tamamen farklıydı. para için fahişeler ama bu farklı bir tarih

- These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 6):
- Tekrar Geri Dön, Sibiryak89, artfelixx, Tapkin, Kardeş, Alexsss
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
N@TyPaL, sonunda en azından birisi yeterli bir açıklama yazdı yetersiz lezbiyenler hakkındaki düşüncelerim.
Neredeyse her zaman sadece kızlardan hoşlanmıyorum, aynı zamanda erkeklerden de pek hoşlanmıyorum, çünkü... bir lezbiyen neredeyse her zaman aynı zamanda hasta bir feministtir.
Neredeyse her zaman sadece kızlardan hoşlanmıyorum, aynı zamanda erkeklerden de pek hoşlanmıyorum, çünkü... bir lezbiyen neredeyse her zaman aynı zamanda hasta bir feministtir.
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- artfelixx
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Hepinize teşekkür ederim... açık sözlü hikayeleriniz için... Fikriniz için...
Büyük oğlum,
Ben de buna benzer bir şey yaşadım... İş yerinde staj yaptım... Orada bir kızdan hoşlandım... ve o da öyleydi arkadaşlarından biriyle aynı ofiste çalışan güzel bir kız var... Bir gün kızlar işten sonra sarhoş olmuşlar... geç vakte kadar ofiste kalmışlar... ve küçük patrondan kendisine bir araba tahsis etmesini istemişler. onları eve... Araba yoldaydı .. Peki, patron diyor ki... sana bir stajyer vereyim ve o seni eve götürsün... Eh, bu benim için bir zevk... çünkü hoşuma gitti. kızlardan biri... Yol boyunca bana eşlik etti. "Buluşmalarının" nedenini anlattılar... meğerse büyük patronla büyük bir kavga etmişler... ve kendi adına. hoşlandığım bir kızla yatmak istedi... onu kovmakla tehdit etti... çok sinirlendi, sarhoş oldu ve konuşmaya ve aptalca şeyler yapmaya başladı (stresli bir durumda herkesin yaptığı gibi) Arkadaşı şöyle diyor.. . bekle... acele etme... seni işten arayacağım ve gitmeni isteyeceğim çünkü korkarım ki onu takip edemeyeceğim... ve yarın sabah üçü birlikte olacağız hadi işe gelelim.... 1992 yılıydı ve henüz cep telefonu yoktu... işyerindeki apartmandan aradı... durumu anlattı... ta ki kendilerinde kalmamı istedi... sabah... Daire kiralanmıştı... çift kişilik kanepeli tek oda... Kızlar sırayla duş aldılar, sabahlıklarını giydiler... ve kanepede yatmaya hazırlandılar ve ben , bir beyefendi gibi... geceyi mutfakta sandalyede geçirmek istedim... Ama kızlar beni güldürdü... .Eşcinsel misin? Kadınlarla aynı yatakta yatmaktan korkuyor musun? Ben de onlara cevap veriyorum... yani, madem sen aldırmıyorsun, o zaman ben de iki güzelin arasında uzanmakta bir sakınca görmüyorum... Öyle diyorlar, hayır hayır, umurumda değil... Biz biraz bir çeşit hayvan... seni bir sandalyeye yatırıyorum..
Eh, gizlice duşa girdim... oradan iç çamaşırlarımla çıktım... Orada bana ayrılmış bir yer olduğunu gördüm. orta... Uzandım... Kiralık dairesine gittiğimiz ve daha az sevdiğim... hemen uykuya daldı, hatta horladı... ve ikincisi daha tatlıydı... o dönüyordu ve uyuyamadık... ikimiz de o kadar sapkındık ki seks istiyorduk... ve başardık... İki orgazm aldıktan sonra uykuya daldı ve hem içkiden hem de stresten yorulmuştu... Ama dürüst olmak gerekirse, uyumaya vaktim yoktu ve buna kıyasla çok az içtim... Ve sonra hostesin döndüğünü hissettim... sanki bir rüyadaymış gibi ve sanki tamamen kazaraymış gibi bana para ödedi... ve tesadüfen eli külotuma düştü... horlama kesildi ve sanki fark edilmeden, çok nazikçe benim sertliğimi hissetmeye çalıştığını hissettim... ve uzun süre acı çekmek zorunda kalmadı... ben o zamanlar 22 yaşındaydı ...hızla güçlendi... Evet, hostesle yattık... Doğru, ekstralar olmadan... ikisinin de ne istediğini anladığım için ama birbirlerine karşı utangaçtılar. .. Evet, ve bu benim ilk deneyimimdi... Kızların birbirini sıkmadığından nasıl emin olacağımı hâlâ bilmiyordum...
N @TyPaL,
Sana gönülden inanıyorum... kötü. .. daha doğrusu, kötü seçilmiş bir kampanya, planlı seksin keyfini bozabilir.... Aktif lezbiyen kız, yanındaki bir erkeğe tahammül etmez... bu onun rakibi ve erkeği üçüzlerden çıkarmaya çalışacaktır. ... FFM için biseksüel kızları aramalısınız...
Büyük oğlum,
Ben de buna benzer bir şey yaşadım... İş yerinde staj yaptım... Orada bir kızdan hoşlandım... ve o da öyleydi arkadaşlarından biriyle aynı ofiste çalışan güzel bir kız var... Bir gün kızlar işten sonra sarhoş olmuşlar... geç vakte kadar ofiste kalmışlar... ve küçük patrondan kendisine bir araba tahsis etmesini istemişler. onları eve... Araba yoldaydı .. Peki, patron diyor ki... sana bir stajyer vereyim ve o seni eve götürsün... Eh, bu benim için bir zevk... çünkü hoşuma gitti. kızlardan biri... Yol boyunca bana eşlik etti. "Buluşmalarının" nedenini anlattılar... meğerse büyük patronla büyük bir kavga etmişler... ve kendi adına. hoşlandığım bir kızla yatmak istedi... onu kovmakla tehdit etti... çok sinirlendi, sarhoş oldu ve konuşmaya ve aptalca şeyler yapmaya başladı (stresli bir durumda herkesin yaptığı gibi) Arkadaşı şöyle diyor.. . bekle... acele etme... seni işten arayacağım ve gitmeni isteyeceğim çünkü korkarım ki onu takip edemeyeceğim... ve yarın sabah üçü birlikte olacağız hadi işe gelelim.... 1992 yılıydı ve henüz cep telefonu yoktu... işyerindeki apartmandan aradı... durumu anlattı... ta ki kendilerinde kalmamı istedi... sabah... Daire kiralanmıştı... çift kişilik kanepeli tek oda... Kızlar sırayla duş aldılar, sabahlıklarını giydiler... ve kanepede yatmaya hazırlandılar ve ben , bir beyefendi gibi... geceyi mutfakta sandalyede geçirmek istedim... Ama kızlar beni güldürdü... .Eşcinsel misin? Kadınlarla aynı yatakta yatmaktan korkuyor musun? Ben de onlara cevap veriyorum... yani, madem sen aldırmıyorsun, o zaman ben de iki güzelin arasında uzanmakta bir sakınca görmüyorum... Öyle diyorlar, hayır hayır, umurumda değil... Biz biraz bir çeşit hayvan... seni bir sandalyeye yatırıyorum..
Eh, gizlice duşa girdim... oradan iç çamaşırlarımla çıktım... Orada bana ayrılmış bir yer olduğunu gördüm. orta... Uzandım... Kiralık dairesine gittiğimiz ve daha az sevdiğim... hemen uykuya daldı, hatta horladı... ve ikincisi daha tatlıydı... o dönüyordu ve uyuyamadık... ikimiz de o kadar sapkındık ki seks istiyorduk... ve başardık... İki orgazm aldıktan sonra uykuya daldı ve hem içkiden hem de stresten yorulmuştu... Ama dürüst olmak gerekirse, uyumaya vaktim yoktu ve buna kıyasla çok az içtim... Ve sonra hostesin döndüğünü hissettim... sanki bir rüyadaymış gibi ve sanki tamamen kazaraymış gibi bana para ödedi... ve tesadüfen eli külotuma düştü... horlama kesildi ve sanki fark edilmeden, çok nazikçe benim sertliğimi hissetmeye çalıştığını hissettim... ve uzun süre acı çekmek zorunda kalmadı... ben o zamanlar 22 yaşındaydı ...hızla güçlendi... Evet, hostesle yattık... Doğru, ekstralar olmadan... ikisinin de ne istediğini anladığım için ama birbirlerine karşı utangaçtılar. .. Evet, ve bu benim ilk deneyimimdi... Kızların birbirini sıkmadığından nasıl emin olacağımı hâlâ bilmiyordum...
N @TyPaL,
Sana gönülden inanıyorum... kötü. .. daha doğrusu, kötü seçilmiş bir kampanya, planlı seksin keyfini bozabilir.... Aktif lezbiyen kız, yanındaki bir erkeğe tahammül etmez... bu onun rakibi ve erkeği üçüzlerden çıkarmaya çalışacaktır. ... FFM için biseksüel kızları aramalısınız...
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Herurg,
En mantıklı yorum Burada . Bir kulüpte veya bir toplantıda bile utangaç olan bu utangaç kızlarla yatakta olmak, görünüşte vahşi olanlardan genellikle daha eğlenceliydi. Üçlü grup sırasında lezbiyen temasında daha iyiydiler. Ve o olmadan formatın hiçbir anlamı yok, yani, çok daha küçük ve daha yorucu bir tür var))
Ayrıca tamamen lezbiyen arkadaşlarını kıskanan oldukça tuhaf kadınlarla da karşılaştım. beni taciz etmesini engelliyor, bazen başarılı oluyor))
En mantıklı yorum Burada . Bir kulüpte veya bir toplantıda bile utangaç olan bu utangaç kızlarla yatakta olmak, görünüşte vahşi olanlardan genellikle daha eğlenceliydi. Üçlü grup sırasında lezbiyen temasında daha iyiydiler. Ve o olmadan formatın hiçbir anlamı yok, yani, çok daha küçük ve daha yorucu bir tür var))
Ayrıca tamamen lezbiyen arkadaşlarını kıskanan oldukça tuhaf kadınlarla da karşılaştım. beni taciz etmesini engelliyor, bazen başarılı oluyor))
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Herurg, Fargal94
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Büyük olasılıkla kötü bir deneyim yaşadım. Muhtemelen bundan sonra tekrarlamak istemiyorum. Başka bir şehirden bir web sitesinde bir kadınla tanıştım (oraya bir iş gezisi için gitmek zorunda kaldım). Geldim ve birkaç gün alıştım. O bir bişka, evli değil. Kıçının çağırmasına rağmen pes etmiyor bakire. Kendisinin de söylediği gibi bir arkadaş bize gelebilir mi, yapalım mı? Tabii ki memnuniyetle kabul ettim. Biz emerken bir arkadaş geldi ve yalarken her şey yolundaydı. Tek tek amlarına soktum, ayrı ayrı emdim, birlikte yaladım. Ama sonra bir arkadaşı onu kıçından sikmek istedi ve kıskançlık sahneleri başladı! Sonuç olarak bilgisayarın başına ilk oturan ben oldum, arkadaşımın kıçından siktim. Ve sonun buruşmuş olduğu ortaya çıktı. Daha sonra bu formatta birkaç kez daha buluştuk ama bir şekilde gergindi. İkinci arkadaşım da beni aradı ve çoğunlukla yalnız geldi.
- These users thanked the author argot for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 8 months
İlginç. Hedefine doğru çok adım adım ilerledi. Tebrikler. Ve kaç kez doğrudan teklif etmeye çalıştım - her zaman bir ret ya da her şey sonrası için.Shalun70: ↑29 Nov 2022, 18:05 Evet, bu tür bir seksi denedim... karımın arkadaşı metresim olunca... hayatta böyle olur... ama eşim tarafından değil... eski arkadaşım tarafından baştan çıkarıldık.. . yine eşimin arkadaşının daha önce bilmediği akımlar...
Genel olarak her şey herkes gibidir... Karısı kötü şöhretli bir bağnazdır... ve arkadaş açıktır... seks de dahil olmak üzere çeşitli konular hakkında konuşmaktan çekinmiyor... O zamanlar eşimin arkadaşı ve ben kendi ilişkimizde olduğumuz için kendimizi "yalnız" hissettik... WhatsApp üzerinden yazışmaya başladık... önce şakalaşır gibi, şakalaşır gibi, imalarda bulunur gibi... ta ki ikimiz de birlikte olmak istediğimiz noktaya gelene kadar... Tanıştık... ve bu buluşmayı o kadar beğendik ki sevgili olduk. ... ve tamamen çılgınca... Ve bu sadece yatakla ilgiliydi... yani, her şeyi anlatmayacağım... öyle diyeceğim... bir süreliğine ikimiz de ne akıllı ne de mantıklıydık... Ve sonra bir gün ona FFM’yi denemesini önerdim... Kategorik bir ret aldı... ama sonra konunun onu ilgilendirdiğini fark ettim... Konuşmalar sonucunda denemeye değer olduğu sonucuna vardık... Bu fikrin yaratıcısı olarak ben bir terzi bulmalıydım... Ama son sözün onun olacağını da hesaba katarsak... Arayan her zaman bulur... Nerede ve nerede olduğunu söylemeyeceğim. nasıl... ama kız bulundu... konuşmanın başında "hasarlı telefon" rolündeydim... ancak o zaman WhatsApp’taki iletişimlerini organize etmeyi başardım... farklı konulardan bahsettiler. .. sadece seks hakkında değil... ve sonra ikisi için... tarafsız bölgede... ve tabii ki seks için değil, arkadaş edinmek amacıyla bir toplantı düzenledim... Ondan sonra, sonra Bir süre sonra üçümüz de yakınlaşma ihtimali olan bir toplantı ayarlamaya karar verdik... Bir toplantı vardı ve yakınlık vardı ...
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Herkesin %100’ü ikna edilemez ve herkes ikna edilemez. Doğru şekilde teklif etmeyi veya ikna etmeyi bilir.. .
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
Asıl mesele bu değil... )))
https://i.postimg.cc/Y9ztB1M4/321.jpg
https://i.postimg.cc/Y9ztB1M4/321.jpg
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
- Registered for: 2 years 5 months
İki kişiyi siktim, inanılmaz bir heyecandı ve ikisinin de ağzına girdim. İkisi arasında bir penisi paylaşmak onlar için zordu.
-
Автор темыŞalun70
- Nirvana’dayım
Leon king,
toplu tecavüz.. eğer tekrarlamak istiyorsanız... penisinizi eşit olarak bölmeyi başarmanız önemlidir... aksi halde skandallar ve kıskançlık olur... ve tekrarlama isteği olmaz...
1 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
artfelixx,
Burada bahsettiğimiz şey bu değil.. .
toplu tecavüz.. eğer tekrarlamak istiyorsanız... penisinizi eşit olarak bölmeyi başarmanız önemlidir... aksi halde skandallar ve kıskançlık olur... ve tekrarlama isteği olmaz...
1 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
artfelixx,
Burada bahsettiğimiz şey bu değil.. .
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 3 years
Benimki de sık sık ima ediyordu, ama şimdi ya o istemedi ya da fikrini değiştirdi. Ve şimdi bu düşünceleri kendimden uzaklaştırsam da bazen hayal kuruyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
. Ve her şey tam istediğiniz gibi olacak!
Bilirsin, çoğu zaman fanteziler gerçeklikten çok daha güzeldir! Ve en önemlisi - daha güvenli! Hiçbir şey yakalayamazsınız. Kimseyle kavga etmeyeceksin
. Ve her şey tam istediğiniz gibi olacak!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 385
-
- Similar Topics
- Replies
- Views