Annem arkadaşımla, bu gerçek mi?
-
Автор темыDanielMuni
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Annem arkadaşımla, bu gerçek mi?
Burada, forumda, oğulların arkadaşlarının annelerine yaklaştığı ve hatta onları becerdiği iddia edilen konuları okudum. Genel olarak ilginç hale geldi, mümkün mü bu mu yoksa arkadaşlarının annelerine asılmasından korkan erkekler mi? Arkadaşlarım anneme her zaman milf diyor, büyük göğüsleri var ve genel olarak 43 yaşına göre mükemmel bir figürü var. Ama onlardan birinin onu becerebileceğini bile düşünmedim.
- These users thanked the author DanielMuni for the post:
- Pol66
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 2 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 2 months
Re: Annem arkadaşımla bu gerçek mi?
Belki yaparlar, büyük göğüsler genellikle tahrik edicidir. Peki annenin fotoğrafı var mı?DanielMuni: ↑17 Jun 2024, 17:30 Burada forumda oğulların arkadaşlarının annelerine yaklaştığı ve hatta onları siktiğine dair konular okudum. Genel olarak ilginç hale geldi, mümkün mü bu mu yoksa arkadaşlarının annelerine asılmasından korkan erkekler mi? Arkadaşlarım anneme her zaman milf diyor, büyük göğüsleri var ve genel olarak 43 yaşına göre mükemmel bir figürü var. Ama içlerinden birinin onu sikebileceğini bile düşünmemiştim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 1 year 8 months
Anlayacağın, bu sadece laf, gerçek vakalar bir kez değiştirilmiş ya da iki kere! :ayyy:DanielMuni: ↑17 Jun 2024, 17:30 Burada forumda oğulların arkadaşlarının annelerine yaklaştığı ve hatta onları siktiğine dair konular okudum. Genel olarak ilginç hale geldi, mümkün mü bu mu yoksa arkadaşlarının annelerine asılmasından korkan erkekler mi? Arkadaşlarım anneme her zaman milf diyor, büyük göğüsleri var ve genel olarak 43 yaşına göre mükemmel bir figürü var. Ama içlerinden birinin onu becerebileceğini bile düşünmemiştim.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Peki, neden bir, iki kez . Sen bir, ben iki, zaten üç. Bana öyle geliyor ki bu tür pek çok vaka var, bu sadece bir tabu, bunu bir arkadaşınıza anlatamazsınız.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
- Registered for: 1 year 8 months
AAA bir vaka var, bu bir vakaydı bir komşunun annesine asılmak, çok muhteşemdi, sonunda karakter olarak bir hata yaptım ve onu + ebeveynleri becerdi Bana her şeyi anlattı, kısacası, çocuk bir ay boyunca ölmek üzere ortalıkta dolaştı, sonra, yani, Yanılmışım, kim olduğunu bilmiyordum..
Gençliğimde , annem de bir ateş kadınıydı, ama bu kadar çok insanla mastürbasyon yapan tek kişi o değildi, hatta bazıları bundan hoşlandı ve kendisi de bir günahkardı!
AAA bir vaka var, bu bir vakaydı bir komşunun annesine asılmak, çok muhteşemdi, sonunda karakter olarak bir hata yaptım ve onu + ebeveynleri becerdi Bana her şeyi anlattı, kısacası, çocuk bir ay boyunca ölmek üzere ortalıkta dolaştı, sonra, yani, Yanılmışım, kim olduğunu bilmiyordum..
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Çok ilginç, ama bilmiyordum anla.Pol66: ↑17 Jun 2024, 18:48 Sadece benim gençliğimde annem de ateş kadınıydı ve tek kişi o değildi, çoğu mastürbasyon yaptı, hatta bazıları bundan hoşlandı ve ben de bir günahkarım!
nAAA bir vaka var, bir komşunun annesine asılma vakasıydı, o zaten çok şıktı, sonunda karakterde bir hata yaptım, onu sikti + ailesine her şeyi anlattı, kısacası çocuk bir ay boyunca ölmek üzere ortalıkta dolaştı sonra, yanılmışım, onun kim olduğunu bilmiyordum..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year 2 months
43 değil 53 orada her şey hâlâ iyi durumda ve bu anneme bağlı. bacaklarını erkeklerin önünde açmayı seviyor. yalnızca demir külot kurtarırDanielMuni: ↑17 Jun 2024, 17:30 Burada forumda oğulların arkadaşlarının annelerine yaklaştığı ve hatta onları siktiğine dair konular okudum. Genel olarak ilginç hale geldi, mümkün mü bu mu yoksa arkadaşlarının annelerine asılmasından korkan erkekler mi? Arkadaşlarım anneme her zaman milf diyor, büyük göğüsleri var ve genel olarak 43 yaşına göre mükemmel bir figürü var. Ama onlardan birinin onu becerebileceğini bile düşünmedim.
-
Автор темыDanielMuni
- İlgi gösteriliyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
-
Автор темыDanielMuni
- İlgi gösteriliyor
Babası olmasına rağmen arkadaşlarından biri giderek daha aktif bir şekilde ona yaklaşıyor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 6 months
-
Автор темыDanielMuni
- İlgi gösteriliyor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 6 months
Anneni yatağına götür ve onu sik.. kıçı havadayken uzun bir süre
Ama önce votkayı bitirmen lazım...

Ama önce votkayı bitirmen lazım...
-
Автор темыDanielMuni
- İlgi gösteriliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Orada her şeyin açık olduğundan eminim - 20 ve 40 yıl birlikte yaşamaya başladılar. Birisinin gizlice seks yaptığını tahmin ediyorum, bu yanlış ve uzun yıllar boyunca sadece birkaç vaka.
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 2 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post