Neden yatağımda sevişiyorlardı???
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 3 years 2 months
Neden yatağımda sevişiyorlardı???
Bugün eve erken geldim; annem ve kocası odamda sevişiyorlar. Ayrıldım, 18:10’da geri döndüm - sanki hiçbir şey olmamış gibi yatağım yapıldı. Neden? Kendi yatakları onlara yetmiyor mu? Hatta baktım, çarşafları bile değiştirmemişler. Bu da ne böyle? Neden sürekli saçma sapan şeyler buluyor??? Ne yapmalı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
- Registered for: 1 year 1 month
Re: Neden yatağıma sikiştiler???
peki, anlıyor musun... yemek masası, çalışma masası.... ))) vb. Afiyet olsun!, tabiri caizse
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Uyudukları kendi yatakları var. Oturma odasında da bir kanepe bulunmaktadır. Neden benimkinde? O gerçekten normal mi? Yoksa bununla bağlantılı bir tür fantezisi mi var?
-
- ön sevişme
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
-
- ön sevişme
yatakta sikişiyor - Sapıklık başlığında benzer bir konu bulamadım, belki de değildim’ onu iyi aramıyor musun?
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
I Demek istediğim, benimkinde büyük bir tane ve bir kanepe var. Üstelik artık yaz geldi ve nevresimler onlardan kokuyor
-
- ön sevişme
Bilmiyorum, belki bu bir fetiştir))) ya da belki de normdur - ikinci bir düşünceleri yoktur)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
MobileIndefinet, bir tür sözlü ishal. Geldim ve gördüm. Ve kimse seni aynı anda görmedi. Kapının kilidi açıldığında anahtar deliğine sokuldu, kilit açıldı. içeri nasıl girdiğini, odasının kapısını nasıl açtığını. Artık fili şişirecek bir saçmalık daha.
-
Автор темыMobilIndefinet
- ön sevişme
Büyük ihtimalle duymuşsunuzdur. Nispeten sessiz bir şekilde içeri girmeme rağmen. Belki de istediği buydu. O bir salakPutnik 161: ↑04 Jul 2024, 19:12 MobileIndefinet, bir tür sözlü ishal. Geldim ve gördüm. Ve kimse seni aynı anda görmedi. Kapının kilidi açıldığında anahtar deliğine sokuldu, kilit açıldı. içeri nasıl girdiğini, odasının kapısını nasıl açtığını. Şimdi şişirip fil haline getirecekleri bir saçmalık daha.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post