Merhaba ve sadece merhaba. Bir kız arıyorum 30-43 +-, Novorossiysk’ten, burada vardiyalı çalışıyorum, mutlaka üç yıl daha burada olacağım. Elbette gerekirse
o zaman her şey gizli kalacaktır. Samimiyet açısından rahatım, klasikleri, o/s’yi, a/s’yi, yüze oturmayı çok seviyorum... ancak seçim ve karşılıklı rıza nedeniyle büyük bir boyutla övünemem, " haysiyet" orta büyüklüktedir, ancak fantezileri iyi anlıyorum. Koca gibi davranmıyorum ama uzun vadede bir eş bulmak kötü olmaz. Çünkü ben kendim evli değilim, daha doğrusu uzun süredir boşanmışım, çekiciyim, çalışıyorum, içki içmiyorum, Slav boyu 176, 39 yaşındayım, kilom 78, geri kalanı, eğer ilgileniyorsanız yazışmalara devam edebilirsiniz , PM’de... Uzun vadeli, tek seferlik toplantıların ilginç değil ama mümkün olduğuna güveniyorum. Hoş bir izlenim bırakmayı ve tekrarlama arzusunu seviyorum. Neden bu kadar karmaşıksın? Tekrar ediyorum gerekirse her şey %100 gizlidir. Aptalca yanlış anlamaları önlemek için iletişim sonuçlarına göre yazın, fotoğraf alışverişi yapın. Herkese cevap vermekten mutluluk duyacağım.
Lütfen ciddiye alın, ticaret, sanallık olmadan, sadece fotoğraf, video ve diğer saçmalıklar olmadan
-
Автор темыMixxxa
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Lütfen ciddiye alın, ticaret, sanallık olmadan, sadece fotoğraf, video ve diğer saçmalıklar olmadan
Last bumped by Mixxxa on 07 Jul 2024, 18:53.
Last bumped by Mixxxa on 07 Jul 2024, 18:53.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 70 Replies
- 2077 Views
-
Last post by Süleyman
-
- 0 Replies