Kaç çocuk istiyorsun?
-
Автор темыRoksolana
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 1 year 1 month
Kaç çocuk istiyorsun?
Daha fazla çocuğunuz olacak mı ve şu anda kaç çocuğunuz var? Ve eğer[/url] kocanız yanlışlıkla içinize boşalır mı ve siz planlamadığınız halde hamile mi kalırsınız?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 1 year
Cevap: Kaç çocuk istiyorsunuz?
Her yerde çocuk sahibi olmanın artıları ve eksileri vardır ve bunların sayısı herkes için tamamen bireyseldir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
))) İki oğlum var. Bir iki kız çocuğu daha istiyorum)))
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Eşim ve benim bir çocuğumuz var.
Eşimin seks yaptığı iki arkadaşımız da var. İkisi de eşlerini çok seviyorlar ve eşlerinin kendilerinden çocuk doğurmasını istiyor ve ömür boyu nafaka sözü veriyorlar. Karısı da bu fikirden gerçekten hoşlanıyor: Birlikte olduğu her erkeği doğurmak. Seks yaptıklarına ve onu sevdiklerine, kendisinin de onlardan hoşlandığına göre, her birinden bir çocuk doğurmasının onlar için adil olacağını söylüyor. Doğal olarak bunlar bizim çocuklarımız sayılacaktı. Bu fikir beni de çok heyecanlandırıyor ve heyecanlandırıyor ama henüz bir karar vermiş değiliz. Arkadaşlarımızın kendi çocukları olduğunu bile bile nasıl davranacakları sorusu çözülmedi. Eşimin doğuracağı çocuklardan da başka erkeklerin çocukları olsa bile vazgeçmeye niyetim yok.
Eşimin seks yaptığı iki arkadaşımız da var. İkisi de eşlerini çok seviyorlar ve eşlerinin kendilerinden çocuk doğurmasını istiyor ve ömür boyu nafaka sözü veriyorlar. Karısı da bu fikirden gerçekten hoşlanıyor: Birlikte olduğu her erkeği doğurmak. Seks yaptıklarına ve onu sevdiklerine, kendisinin de onlardan hoşlandığına göre, her birinden bir çocuk doğurmasının onlar için adil olacağını söylüyor. Doğal olarak bunlar bizim çocuklarımız sayılacaktı. Bu fikir beni de çok heyecanlandırıyor ve heyecanlandırıyor ama henüz bir karar vermiş değiliz. Arkadaşlarımızın kendi çocukları olduğunu bile bile nasıl davranacakları sorusu çözülmedi. Eşimin doğuracağı çocuklardan da başka erkeklerin çocukları olsa bile vazgeçmeye niyetim yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 28 Replies
- 2700 Views
-
Last post by Frodo
-
- 31 Replies