Ayışığı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Luntik
Potansiyel seks nesnesi
 Ayışığı

Unread post by Luntik »

Sonunda yanımda yatıyorsun, üzerinde sadece külotun kalıyor. Utanıyorsun ya da çıkarmamı istiyorsun ama sen onların içindesin.. Gece perdelerinin arasından gelen parlak ay utangaç bir şekilde bedenini aydınlatıyor ve benden harekete geçmeni istiyor.. Süpersin, seni istiyorum, hepinizi. Ay ışığının geride kalmayacağını anlayarak seni dudaklarından öptüm. Gözlerinde “evet” okuduktan sonra parmağımı davetkar tepeciklerinin arasından külotuna kadar gezdirdim... Nefesim hızlandı, nabzım aralıklı hale geldi. Sertleşen meme uçlarınız şefkat istedi ve ben onları hemen teker teker öptüm, hafifçe ısırdım. Neden sırtını eğdin ve bir saniye nefesini tuttun? Ne kadar heyecanlandığını görünce göğsünü hafifçe sıkmaya başladım, bu da senin hemen hafifçe inlemeye başlamana neden oldu. Bu beni daha da heyecanlandırdı ve en önemli şeyin sahipsiz kalmak olduğunu hatırladım.. Göğüslerini öptüm, nazik öpücüklerle külotuna indim... Evet.. Suyunla ıslanmışlardı dudaklarından öpüyorum. Sanki okşamalarıma gösterdiğin sabır için bir minnettarlık işareti olarak, mızrağını sıkan elinin her an sana girmeye hazır olduğunu külotumda hissettim. Gücünü hissederek beni aniden başlangıç ​​noktasına geri gönderdin... Ve kendimi tekrar neme batırılmış file külotunun yanında bulunca harekete geçmeye başladım... İkimiz de eşiğindeydik.... Hafifçe külotunu yakalıyordum. dişlerimi aşağı çektim.. Kıçını kaldırarak bana bu konuda yardım ettin ve şimdi tamamen çıplaksın.. Ay, üzerinde parıldayan bakire kasıkların artık açıkça görülebildiği ışığıyla şakacı bir şekilde vücudunuza baktı. Bana öyle geliyordu ki bu ay benden harekete geçmeyi gerektiriyordu... Külotumu çıkardıktan sonra ne yapacağımı şaşırmıştım. Sana nasıl gireceğime karar veremedim.. Ve aniden, sırtın bana dönük, dizlerinin üzerinde durup sordun: Doğru mu tahmin ettim? Arkadan almayı sever misin?.. Boğazımdaki koyu tükürüğü yutarak başımı salladım.. Evet.. Tahmin ettim.. Kızım. Seni bana rahat edecek bir pozisyona getirdikten sonra önümde muhteşem bir manzara açıldı.. Kendimi tutamayıp, ıslak deliğini korumadan hemen içine girdim.... Ah... Ne kadar sıcak orada.. Bütün oda şehvet ve aşk tutkularıyla doluydu.. Esnek kıçını iki elimle kavrayarak, gittikçe daha sık, daha hızlı ve daha ısrarla sana girmeye başladım, fazla sıvılardan bir susturucu ses duyuldu odanın her yerinde... Şehvet, tutku, susturucu sesler, mütevazı inilişin... Bütün bunlar beni tahrik etti ve daha sık hareket etmeye başladım. Ay ışığı canlandırdı beni... Hayır, benim içindi, güzel vücudunun tüm gizli köşelerini aydınlatıyordu. Daha hızlı ilerlerken, elindeki çarşafı nasıl sıktığını gördüm, ben de sona yaklaşmıştım.. aaaaaaaaaaah, nefes verdin ve vücudun gevşedi.... İki üç kez daha içine giriyorum olabildiğince derinden.. Ben de geldim.. Sana iyi mi? Diye sordum. Evet! Sadece susadım, bana biraz getirebilir misin? Ne olursa olsun kızım...

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”