Beni bir bebek yap
-
Автор темыAnonka
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 1 year 1 month
Beni bir bebek yap
Birisi aniden çocuk sahibi olmaya karar verip evin dışında sevişmeye başladığında böyle bir durum yaşadı. Sonuç nedir ve her şey nasıl başladı[/url] ? Belki birisinin karısı beni sikip çocuk yapmamı istemiştir
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Bana bebek yap
- Tekrar çocuk istiyorum. Madem arkadaşımızın yanındayım ve sen de bize izin veriyorsun, ondan çocuğumuzu seninle birlikte doğurmam adil olur. Birlikte olmamıza izin veriyorsun. Hatta tatil yerine uçuyoruz. Ondan bir çocuk doğurabileceğim gerçeğine zihinsel olarak hazır olduğunuzu söylediniz. Ayrıca onunla birlikte olduğumuz için ondan bir çocuk doğurmamın adil olacağını düşünüyorum. Çocuğumuz da yanınızda. Diğer çocuğumuzun da onun olmasını istiyorum. Ayrıca Konstantin Viktorovich’ten de ondan doğuracağım çocuğa ömür boyu destek sözü verdi, biliyorsunuz bunu size kendisi anlattı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Bana bebek yap
Bir gecikme yaşadı ve ayrılmaya karar verdi. Ama doğa aksini kararlaştırdı ve hiçbir şey doğmadı ama biz bunu yapmaya karar verdik)
Genelde mayıs ayından itibaren ve tüm yaz çocuğumun arzusuyla seviştik.
Bunun gibi bir şey oldu... Ama benimki henüz karım değildi.Anonka: ↑22 Jun 2024, 21:18 Biri aniden çocuk sahibi olmaya karar verip evin dışında sevişmeye başlayınca böyle bir durum yaşadı. Sonuç nedir ve her şey nasıl başladı[/url] ? Belki birisinin karısı sik beni[/url] beni çocuk yap
Bir gecikme yaşadı ve ayrılmaya karar verdi. Ama doğa aksini kararlaştırdı ve hiçbir şey doğmadı ama biz bunu yapmaya karar verdik)
Genelde mayıs ayından itibaren ve tüm yaz çocuğumun arzusuyla seviştik.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 2061 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 45 Replies