Peki, ya da başka bir tatilde
Ve eğer öyleyse, nasıl bir şeydi: kendi cinsiyetleri ya da belki tam tersi: partnerlerinin başka biriyle eğlenmesine izin verdiler tatilin onuru diğerleri?
Peki, ya da başka bir tatilde ;) Ve eğer öyleyse, nasıl bir şeydi: kendi cinsiyetleri ya da belki tam tersi: partnerlerinin başka biriyle eğlenmesine izin verdiler tatilin onuru diğerleri?
Bir arkadaşımın arkadaşıyla kavga ettiğini ve kız arkadaşına hediye verdiğini biliyordum, onun için her şeyi yapacağına söz verdi. Kulübe geldik ve bir arkadaş vardı, yanımıza geldi, onu dudaklarından lezzetli bir şekilde öptü ve herkesin önünde onun bir hediyesi olduğunu ve her şeye izin vereceğini söyledi, arkadaşı çok korkmuştu ve kafası karışmıştı, o kadar ki bundan yararlanmaktan bile korkuyordu
These users thanked the author Alex Barları for the post:
Bir arkadaşımın arkadaşıyla kavga ettiğini ve kız arkadaşına hediye verdiğini biliyordum, onun için her şeyi yapacağına söz verdi. Kulübe geldik ve bir arkadaş vardı, yanımıza geldi, onu dudaklarından lezzetli bir şekilde öptü ve herkesin önünde onun bir hediyesi olduğunu ve her şeye izin vereceğini söyledi, arkadaşı çok korkmuştu ve kafası karışmıştı, o kadar ki bundan yararlanmaktan bile korkuyordu
Rasrom: ↑02 Jul 2024, 02:17
Peki ya da başka bir tatilde
Ve eğer öyleyse, nasıl bir şeydi: kendi cinsiyetleri ya da belki tam tersi: partnerlerinin eğlenmesine izin verdiler başkasıyla tatilin şerefine mi?
Öyleydi....Özellikle kocamın bana bu gece için iki adam verdiğini hatırlıyorum... Harika!
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
[quote=Rasrom post_id=385879 time=1719875874 user_id=7703] Peki ya da başka bir tatilde ;) Ve eğer öyleyse, nasıl bir şeydi: kendi cinsiyetleri ya da belki tam tersi: partnerlerinin eğlenmesine izin verdiler başkasıyla tatilin şerefine mi? [/quote]Öyleydi....Özellikle kocamın bana bu gece için iki adam verdiğini hatırlıyorum... Harika!
[quote=Tavşan post_id=387239 time=1720421987 user_id=15322] Bir keresinde doğum günümde bekaretimi kaybetmiştim. Doğru, böyle bir hediye planlarımın arasında yoktu) [/quote]Peki kimin doğum günüydü ve hediye kime, bekaretini kaybedene mi yoksa sana mı?
[quote=Tolqala post_id=387242 time=1720422121 user_id=1163] [quote=Tavşan post_id=387239 time=1720421987 user_id= 15322] Bir keresinde doğum günümde bekaretimi kaybetmiştim. Doğru, böyle bir hediye planlarımın arasında yoktu) [/quote]Peki kimin doğum günüydü ve hediye kime, bekaretini kaybedene mi yoksa sana mı? [/quote] Bekaretimi aldım.
[quote=Tavşan post_id=387243 time=1720422176 user_id=15322] [quote=Tolqala post_id=387242 time=1720422121 user_id= 1163] [quote=Tavşan post_id=387239 time =1720421987 user_id=15322] Bir keresinde doğum günümde bekaretimi kaybetmiştim. Doğru, böyle bir hediye planlarımın arasında yoktu) [/quote]Peki kimin doğum günüydü ve hediye kime, bekaretini kaybedene mi yoksa sana mı? [/quote] Bekaretimi kaybettim. [/quote]evet, bekaretimi kaybettiğim açık. Kimin için hediye aldığı belli değil, sana mı yoksa bir kıza mı?
Ben bir seks karısıyla yatıyorum. Ve kocasının birini becermesine aldırış etmiyor. DR’si vardı. Ona eski sevgilimi vereceğime söz verdim (bazen onunla karşılaşıyorum). Herkesin tatilinin bitmesini ve onlara hediye vermesini bekliyorum.
These users thanked the author Andrey-37 for the post:
Ben bir seks karısıyla yatıyorum. Ve kocasının birini becermesine aldırış etmiyor. DR’si vardı. Ona eski sevgilimi vereceğime söz verdim (bazen onunla karşılaşıyorum). Herkesin tatilinin bitmesini ve onlara hediye vermesini bekliyorum.
[quote=Tolqala post_id=387270 time=1720428942 user_id=1163] evet, bekaretimi alması anlaşılır bir şey ama bunun kime hediye olduğu belli değil, sana mı yoksa kıza mı? [/quote] Oh bu anlamda? Eh, onun doğum günüydü ve hediye hem 😊 içinmiş gibi görünüyordu
[quote=Alesander post_id=387297 time=1720433118 user_id=12841] Arkadaşımın arkadaşı ona 10. yaş günü için aynı hediyeyi veriyor - sabah işten önce arabada hafif bir oral seks! [/quote]
[quote=Alesander post_id=387297 time=1720433118 user_id=12841] Arkadaşımın arkadaşı ona 10. yaş günü için aynı hediyeyi veriyor - sabah işten önce arabada hafif bir oral seks! [/quote]
10 yıl arkadaş olarak çok fazla değil mi... Arkadaşın onunla evlenecek, yoksa işler pek yolunda gitmez
[quote=Tania post_id=387311 time=1720436374 user_id=10913] [quote=Alesander post_id=387297 time=1720433118 user_id= 12841] Arkadaşımın arkadaşı ona 10. yaş günü için aynı hediyeyi veriyor: sabah işten önce arabada hafif bir oral seks! [/quote] n n10 yıllık arkadaş, bu çok fazla değil mi.... Arkadaşın onunla evlenecek, aksi takdirde işler pek yolunda gitmez [/quote] İkisi de aileden, yani ortak ilgi alanlarına dayalı arkadaşlar.
[quote=Alesander post_id=387313 time=1720436667 user_id=12841] [quote=Tania post_id=387311 time=1720436374 user_id= 10913] [quote=Alesander post_id=387297 time =1720433118 user_id=12841] Arkadaşımın arkadaşı ona 10. yaş günü için aynı hediyeyi veriyor - sabah işten önce arabada hafif bir oral seks! [/quote]
10 yıllık arkadaş, çok fazla değil mi....Arkadaşınız onunla evlenecek, aksi takdirde işler pek yolunda gitmez [/quote] İkisi de aile oldukları için ortak ilgi alanlarına sahip arkadaşlar. [/quote]
Gün sıcaktı ve öğle yemeği vakti gelmişti. Ofise dönmeden önce bir kafeye uğrayıp bir şeyler atıştırmaya ve klimanın altında serinlemeye karar verdim. Siparişimi verdikten sonra...
Anneme bir hediye vermek istiyorum! Samimi bir mağazadan bir şey vermek istiyorum! İlginç bir şey önerin!
:lütfen:
O, küçük bir çocuğu olan bekar bir kadın!
Last post
Aslında kızlara yönelik samimi ürün yelpazesi oldukça geniştir. Pengueni zaten tavsiye etmiştik - oyuncak gerçekten popüler ve görünüşte hoş, hediye olarak uygun olacak. Ayrıca Satisfyer Power...
Arkadaşlar, biliyor musunuz yarın, 12 Eylül, güzel bir kadının, tanrıça Mylene Farmer’ın 62. doğum gününü kutluyor.
Yazardan bir alıntı :roll: konuşuyor işiyle ilgili en iyi şeyler:
Babam Fransız...
Last post
Okulda akıcı Fransızca konuştum, onu dinledim, kaset yıpranmıştı)).