Karısını kızıyla karıştırdı

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Daireler
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Karısını kızıyla karıştırdı

Unread post by Daireler »

35 yaşında bir kızla evli, 15 yaşında bir kızı var. Gece geç saatlerde bir partiden döndüğünde kimseyi uyandırmamak için ışığı açmadı ve yatak odasına gitti.
Sarhoş olduğumda uyuyan karımı rahatsız etmeyi ve onu sertçe sikmeyi seviyorum, o derin uykuda, bu yüzden zor değil. Ben de yatak odasına gittim, kızım her zaman başka bir odadaki kanepede uyuyor ama hava karanlık olduğundan orada olup olmadığını görmek zordu. Genel olarak, her zamanki gibi yatak odasına girdiler, yan yatıyordu, battaniyeyi dikkatlice geri çekti, bir tişört ve tanga giyiyordu, uyanmamak için klitorise doğru hareket ederek yavaşça okşamaya başladı ve yavaşça külotunu okşadı, sonra şeridi bir kenara çekti ve daha güçlü bir şekilde ovuşturdu, sonra artık her şey ıslaktı, uyanmamış gibi görünüyordu, sonra yavaşça tangasını çıkardı ve o da taş gafın yanına uzandı. ve doğrudan onun üzerine yaslandı ama içeri girmeden. Aynı zamanda tişörtümün altına uzanıp göğsüme ulaştım ve bir şey kafamı karıştırdı, daha çok farklı bir şekle sahipmiş gibi. Belki adet görmeden önce şişmişlerdir. Ben de içeri girmek üzereydim ki inlemeye başladı ve bunun kızımın sesi olduğunu fark ettim. Her şeyin berbat olduğunu sanıyordum ama hayır, uyanmadım. Karısından bile daha iyi uyuyor. İnanılmaz arzumu dizginleyip yavaş yavaş ayrılmak zorunda kaldım. Karısının kanepede, kızının ise yatak odasında uyuyakaldığı ortaya çıktı. Ama ondan sonra tek düşündüğüm şey buydu. Sonra bunu bilinçli olarak tekrarladı. Karısı uyurken veya çalışırken
These users thanked the author Daireler for the post (total 4):
Tolkala, sağırlığın, Kek747, Fabian 38
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months
 Re: Eşimi kızımla karıştırdım

Unread post by Tolkala »

Iloch89d: 22 Jun 2024, 15:53 Evli ve 15 yaşında bir kız çocuğu var. Bir gün gece geç saatlerde bir partiden döndü, kimseyi uyandırmamak için ışığı açmadı. ve yatak odasına gitti.
Sarhoş olduğumda uyuyan karımı rahatsız etmeyi ve onu sertçe sikmeyi seviyorum, o derin uykuda, bu yüzden zor değil. Ben de yatak odasına gittim, kızım her zaman başka bir odadaki kanepede uyuyor ama hava karanlık olduğundan orada olup olmadığını görmek zordu. Genel olarak, her zamanki gibi yatak odasına girdiler, yan yatıyordu, battaniyeyi dikkatlice geri çekti, bir tişört ve tanga giyiyordu, uyanmamak için klitorise doğru hareket ederek yavaşça okşamaya başladı ve yavaşça külotunu okşadı, sonra şeridi bir kenara çekti ve daha güçlü bir şekilde ovuşturdu, sonra artık her şey ıslaktı, uyanmamış gibi görünüyordu, sonra yavaşça tangasını çıkardı ve o da taş gafın yanına uzandı. ve doğrudan onun üzerine yaslandı ama içeri girmeden. Aynı zamanda tişörtümün altına uzanıp göğsüme ulaştım ve bir şey kafamı karıştırdı, daha çok farklı bir şekle sahipmiş gibi. Belki adet görmeden önce şişmişlerdir. Ben de içeri girmek üzereydim ki inlemeye başladı ve bunun kızımın sesi olduğunu fark ettim. Her şeyin berbat olduğunu sanıyordum ama hayır, uyanmadım. Karısından bile daha iyi uyuyor. İnanılmaz arzumu dizginleyip yavaş yavaş ayrılmak zorunda kaldım. Karısının kanepede, kızının ise yatak odasında uyuyakaldığı ortaya çıktı. Ama ondan sonra tek düşündüğüm şey buydu. Sonra bunu bilinçli olarak tekrarladı. Karınız uyurken veya çalışırken
tüm bunları nasıl tekrarladığınız konusunda daha açık bilgi verebilir misiniz?
Kek747
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kek747 »

Kızınıza ve karınıza gösterin
These users thanked the author Kek747 for the post (total 2):
Don Şeytanı, Fabian 38
Автор темы
Daireler
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Daireler »

Tolqala: 22 Jun 2024, 17:12 tüm bunları nasıl tekrarladığınız konusunda daha spesifik olabilir misiniz?
daha ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Başka nerede daha fazla ayrıntı var?)
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Iloch89d: 23 Jun 2024, 04:51
Tolqala: 22 Jun 2024, 17:12 tüm bunları nasıl tekrarladığınız konusunda daha spesifik olabilir misiniz?
daha ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Başka nerede daha fazla ayrıntı var?)
Zaman, kızımın üzerindeki çarşafın rengi, yatak çarşafı, pencerenin dışında ne vardı 😆🤣🤣🤣
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”