Bir erkek ya da koca, tamamen ayıkken ve aklı başındayken başka bir kişinin önünde birini mi sikti, ya da belki biri başka bir kişinin önünde karısını sikti mi?
Bir erkek ya da koca, tamamen ayıkken ve aklı başındayken başka bir kişinin önünde birini mi sikti, ya da belki biri başka bir kişinin önünde karısını sikti mi?
[quote=Venüs post_id=384438 time=1719175415 user_id=15698] ))) Yabancıların yanında seks fantezilerde bile heyecanlandırır)))) [/quote] Ah evet, hatta çok heyecan verici, çok tanıdık) )
Karım, misafirler geceyi evimizde geçirdiğinde sikişmekten tahrik oluyor ve özellikle birisi geceyi bizim odamızda geçiriyorsa, bu heyecanı gerçekten anlamıyorum ama bu onu o kadar tahrik ediyor ki ona bakıyorlar.
Karım, misafirler geceyi evimizde geçirdiğinde sikişmekten tahrik oluyor ve özellikle birisi geceyi bizim odamızda geçiriyorsa, bu heyecanı gerçekten anlamıyorum ama bu onu o kadar tahrik ediyor ki ona bakıyorlar.
Alexb: ↑23 Jun 2024, 23:57
Misafirler geceyi bizim evde geçirdiğinde karım sikişmekten tahrik oluyor ve özellikle birisi geceyi odamızda geçirirse bu heyecanı gerçekten anlamıyorum ama bu onu o kadar tahrik ediyor ki ona bakıyorlar .
Sanırım ona MFM teklif etmenin zamanı geldi. Bence bu fikir hoşuna gitmeli. Bir diğer soru ise bunun kiminle ve nasıl uygulanacağıdır. Ve nerede.
Ama bence eğer seks sırasında kendisine bakılmasından hoşlanıyorsa o zaman kesinlikle MFM için olgunlaşmış demektir.
[quote=Alexb post_id=384445 time=1719176250 user_id=2561] Misafirler geceyi bizim evde geçirdiğinde karım sikişmekten tahrik oluyor ve özellikle birisi geceyi odamızda geçirirse bu heyecanı gerçekten anlamıyorum ama bu onu o kadar tahrik ediyor ki ona bakıyorlar . [/quote]Sanırım ona MFM teklif etmenin zamanı geldi. Bence bu fikir hoşuna gitmeli. Bir diğer soru ise bunun kiminle ve nasıl uygulanacağıdır. Ve nerede. Ama bence eğer seks sırasında kendisine bakılmasından hoşlanıyorsa o zaman kesinlikle MFM için olgunlaşmış demektir.
Ayrıca birisinin bize göz kulak olmasını, hatta özellikle yanımıza bakmasını isterim ve bunun erkek mi yoksa kadın mı olduğu önemli değil ve bizim için otuzbir çekmemiz veya bir çiftin birlikte olması mümkündür. yan yana seks, hayır olmasına rağmen, sadece izliyorum - dikkatim dağılmasın diye))))
Ayrıca birisinin bize göz kulak olmasını, hatta özellikle yanımıza bakmasını isterim ve bunun erkek mi yoksa kadın mı olduğu önemli değil ve bizim için otuzbir çekmemiz veya bir çiftin birlikte olması mümkündür. yan yana seks, hayır olmasına rağmen, sadece izliyorum - dikkatim dağılmasın diye))))
Zeki ve bakımlı bir kız, hoş bir erkekle mutlu bir şekilde vakit geçirecektir.
Last post
Ve hafta sonu diş fırçasını vibratör olarak kullandım. Birkaç dakika içinde eşim geldi. Orgazm şiddetliydi)
böyle bir düşünceydi. ! Ama benimki beğenmedi (( çok titrediğini söylüyor! Ama 🐧...
Hayatımda bir kez seks yaptım merhametinden. İnsanların televizyondaki şeritler aracılığıyla buluştuğu dönemlerdi bunlar. O zaman bile görücü usulü randevulardan nefret ediyordum...
Last post
ilginç konu. Farklı varyasyonlarda birkaç kez benzer bir şey vardı. Ama acıdığımdan değil, sadece bunu isteyen bir kızdı, ama o benim tipim değildi, gerçekten bir arzum yoktu, diye düşündüm - NEDEN...
30-57 yaş arası Moskova’da tanışan bir adamla oral seks ve çeşitli seks. Buluşma noktası: Seçtiğiniz otel veya sauna alanı. Size fotoğraflarımı ve toplantı şartlarını göndereceğim. Yazmak.
Last post
Sizi bisiklet sürmeye davet ediyorum Moskova parklarındaki kızlar/kadınlar hakkında. Başlangıç olarak iletişim ve sonra hediyelik bir oral seks göreceksiniz))