Bir yabancıyla seks
-
Автор темыAnonka
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 1 year 1 month
Bir yabancıyla seks
İlk ve son kez gördüğünüz bir kızla ya da bir erkekle seks yaptınız mı, mesela trenin kompartımanına bindiniz, birlikte seks yaptınız ve ertesi gün unuttunuz mu? Eğer öyleyse, bu seks fikrine nasıl ulaştınız?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Yabancıyla seks
Muhtemelen herkeste vardı. Şahsen ben bunu birçok kez yaşadım. Genellikle sokakta veya arkadaşlar arasında şans eseri bir buluşma ve tanışma sırasında... bakışma, konuşma, karşılıklı çekim ve seks alışverişi
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Yabancıyla seks
Çok heyecan verici. Kural olarak bu, partilerde veya ulaşımda, tren kompartımanında veya gemi kabininde gerçekleşir. Karşılıklı sempatiyi ve seks olasılığını değerlendirerek bu noktaya hızla gelirler. Genç bir kadınla trende geçirdiğim bir geceyi hatırlıyorum. Her şey yolundaydı. Ama en inanılmaz şey, sabahleyin vedalaşıp vedalaşıp istasyonda indiğinde, kocasının onunla tanıştığı ve tutkuyla kucaklaşıp öpüşmeye başladıkları zaman oldu, o zaman içimde öyle bir heyecan ve kıskançlık patladı ki neredeyse koşarak dışarı çıkacaktım. Neyse ki tren çoktan yola çıkmıştı. Bu nasıl: Sonuçta bir geceden fazla bir şeyim olmadı, onu istediğim gibi yaşadım, ağzına girdim ve hemen başka bir adamı öptü.
Sonra evlendiğimde eşimle benim için her şey aynıydı. Ve bir yabancıyla rastgele seks yaptı üçümüzün seyahat ettiği kompartımanda ve üç kez yabancılarla partilerde, tuvaletlerde ve balkonda ve hatta tamamen yabancılarla birlikte, bir yatta, Neptün festivalinde. Şartlar gereği eşim Deniz Kızı, akşam takım elbiseli, maskeli Neptün’le geceyi geçirmek zorunda kaldı ve geceleri de karısından gözlerinin bağlanması için izin istediler.
Sonra evlendiğimde eşimle benim için her şey aynıydı. Ve bir yabancıyla rastgele seks yaptı üçümüzün seyahat ettiği kompartımanda ve üç kez yabancılarla partilerde, tuvaletlerde ve balkonda ve hatta tamamen yabancılarla birlikte, bir yatta, Neptün festivalinde. Şartlar gereği eşim Deniz Kızı, akşam takım elbiseli, maskeli Neptün’le geceyi geçirmek zorunda kaldı ve geceleri de karısından gözlerinin bağlanması için izin istediler.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 556 Views
-
Last post by Duvar
-
- 4 Replies