Hiç aşırı seks yaptınız mı?
-
Автор темыAnonka
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 11 months
Hiç aşırı seks yaptınız mı?
Hatırladığınız en ekstrem seksi anlatın.
- These users thanked the author Anonka for the post:
- 1984 yılında Vladimir
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
Re: Hiç aşırı seks yaptınız mı?
Sahilde hava kararınca bir kız benimle dalga geçiyordu, bu forumda onun fotoğraflarını yayınladım sahilde, gündüzleri arabada kalabalık bir yerde, sahilde nehirde, geceleri balkonda. çok fazla yer var ve hepsini listeleyemezsiniz
-
- ön sevişme
- Total posts: 129
Parkta, asansörde, bir restoranın ortak tuvaletinde, girişte yaşandı... - Bence çok genel)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Kızıl Meydan’da bir adamı pantolonunun içinden salladım)) Halkın liderinin mumyası beni tahrik etmedi, sadece... etraftaki insanların çokluğu, ülkenin kalbi... güçlü bir penis yakında... yarım şişe şarap... genel olarak dalga geçmek istedim)
- These users thanked the author Ayşari for the post:
- 1984 yılında Vladimir
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Geceleri tatil yerinde sahilde yürüyüşe çıktık. Kadın tek elbise giyiyor, iç çamaşırı odada kalıyor. Dolunayın altında dalgaları kesen taşların üzerinde soyunduk, yüzdük ve seks yaptık. Eşimin sırtı taşlarla çizildi, benimki ise onun tırnaklarıyla çizildi. Denizden çıktılar, uzun süre kıyafetleri bulamadılar, çaldıklarını sandılar ama her şey ortadaydı. Çok eğlendim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu birçok kez oldu, normal bir otobüste (bu seks hakkında zaten başka bir konuda yazmıştım), bir mezarlıkta (ve bunun hakkında da başka bir konuda yazdım), ameliyat masasında, acil serviste (öğrenci olarak) ), akşam sahilde. Evet birçok yer vardı. Her şey hakkında yazmalı mıyım?
6 dakika 37 saniye sonra gönderildi: n
6 dakika 37 saniye sonra gönderildi: n
31 çekmek seks değildir! Hatta tiyatroda tam gösteri sırasında kız arkadaşımın klitorisini salladım. Salon dolusu seyirci vardı, salon alacakaranlıktı ve elimi eteğinin altına soktum, külotunu kenara çektim ve birkaç kez gelene kadar orada onunla oynadım. 14 yıl geçmesine rağmen hala bunu hatırlıyorum ama o orgazmları hala hatırlıyorum!!!Kızıl Meydan’da bir adamın pantolonunun içinden mastürbasyon yaptım)) Ulusların liderinin mumyası beni tahrik etmedi, sadece... etrafımdaki insanların çokluğu, ülkenin kalbi. .. yakında güçlü bir penis... yarım şişe şarap... genel olarak dalga geçmek istedim )
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- İÇİNDE
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 102 Replies
- 3853 Views
-
Last post by alexbarsik