Seks kadın saldırganlığını azaltır mı?

Psikoloji, aşk, ilişkiler
Автор темы
Soru soran
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 1 month
 Seks kadın saldırganlığını azaltır mı?

Unread post by Soru soran »

Grubumuzda okuyan bir kız var. Başlangıçta, ilk yılında çok küstahça davrandı. O ve arkadaşı kızlarla az çok normal iletişim kuruyorlardı ama oğlanlara sürekli gülüyorlardı, kaba davranıyorlardı ve hatta onlara küfredebiliyorlardı. Kısacası çıldırdılar. Bir de burada okuyan, 30 yaşında, ilk yılında okuyan bir arkadaşımız var. Mütevazı davrandı, ders çalışmakla meşguldü ve bu kız ve arkadaşı sürekli onunla alay etmeye, onunla dalga geçmeye, onunla dalga geçmeye başladılar, ancak o buna pek aldırış etmemeye çalıştı ve bu ikisi cezasızlıktan daha da korktu. İlk yılın ardından temmuz ayında öğrenci kampına gittik. Grubumuzda ben, bu adam ve bu iki aptal dahil yaklaşık yedi kişi var. Ve vardiyanın en başında bu adam onu ​​becerdi. Onu neredeyse zorla götürdüğünü söylüyorlar. Hepsi bu. O andan itibaren gerçekten iyi bir kız oldu. Herkesle normal iletişim kurmaya başladım, küstahlık ortadan kalktı. Peki, bu adamla en az iki yıldır çıkıyor

Bir kadının küstahlaşmasının onun sikilmesi gerektiği anlamına geldiği doğru mu?
These users thanked the author Soru soran for the post:
Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Seks kadın saldırganlığını azaltır mı?

Unread post by Geçit »

Soru soran: 17 Apr 2023, 11:15 Grubumuzda okuyan bir kızımız var. Başlangıçta, ilk yılında çok küstahça davrandı. O ve arkadaşı kızlarla az çok normal iletişim kuruyorlardı ama oğlanlara sürekli gülüyorlardı, kaba davranıyorlardı ve hatta onlara küfredebiliyorlardı. Kısacası çıldırdılar. Bir de burada okuyan, 30 yaşında, ilk yılında okuyan bir arkadaşımız var. Mütevazı davrandı, ders çalışmakla meşguldü ve bu kız ve arkadaşı sürekli onunla alay etmeye, onunla dalga geçmeye, onunla dalga geçmeye başladılar, ancak o buna pek aldırış etmemeye çalıştı ve bu ikisi cezasızlıktan daha da korktu. İlk yılın ardından temmuz ayında öğrenci kampına gittik. Grubumuzda ben, bu adam ve bu iki aptal dahil yaklaşık yedi kişi var. Ve vardiyanın en başında bu adam onu ​​becerdi. Onu neredeyse zorla götürdüğünü söylüyorlar. Hepsi bu. O andan itibaren gerçekten iyi bir kız oldu. Herkesle normal iletişim kurmaya başladım, küstahlık ortadan kalktı. Bu adamla en az iki yıldır çıkıyor

Bir kadının küstahlaşmasının onun sikilmesi gerektiği anlamına geldiği doğru mu?
Bunu etkileyen seks değil aşktı)))
These users thanked the author Geçit for the post:
Sibiryak89
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336

Unread post by Lerunçik »

Marinka: 17 Apr 2023, 11:20 Etkileyen seks değil aşktı)))
Katılıyorum. Kızlar beyinlerini çoktan örmüş olabilirler: dikkatleri kendilerine nasıl çekeceklerini bilmiyorlardı, bu yüzden böyle davrandılar))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lerunchik: 17 Apr 2023, 11:31
Katılıyorum. Kızlar zaten beyinlerini örmüş olabilirler: dikkatleri nasıl üzerlerine çekeceklerini bilmiyorlardı, o yüzden öyle davrandılar))
Mutlaka öyle değil dikkat. Erkekler genellikle bu tür bir muameleyi hak edecek şekilde davranırlar.
These users thanked the author Geçit for the post:
Lerunçik
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by Amatör123 »

Marinka, Dinle, bütün bu sorunların nesi var? suçlu erkekler, melek olduklarını söylemeyeceğim ama kadınların da yeterince aptallığı var
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 17 Apr 2023, 11:40 Marinka, Dinle, peki ya Erkekler tüm dertlerinin suçlusu sensin, melek olduklarını söylemeyeceğim ama kadınlarda da yeterince aptallık var
Anlatılan hikayeye yorum yaptım TS tarafından. Kızlara karşı normal davranıyorlardı ama erkeklere karşı değil. Neden? En mantıklı cevap kendilerinin suçlu olduğudur.
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Evet, her şey mümkün, biz orada değildik, durumu görmedik, görmediklerimden ve bilmediklerimden yola çıkarak bir yargıya varma eğiliminde değilim, o yüzden birinin bana söylediklerine güveniyorum.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by içinde »

Marinka: 17 Apr 2023, 11:44 Kızlara karşı normal davranıyorlardı ama erkeklere karşı öyle davranmıyorlardı. Neden? En mantıklı cevap kendilerinin suçlu olduğudur.
ilginç, ters yönde mi çalışıyor? :-D
These users thanked the author içinde for the post:
Sibiryak89
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Marinka: 17 Apr 2023, 11:44
Lubitel123: 17 Apr 2023, 11:40 Marinka, Dinle , yani bütün dertlerinin sorumlusu erkekler, melek olduklarını söylemeyeceğim ama kadınlarda da yeterince aptallık var
Yorum yaptım TS’nin anlattığı hikaye üzerine. Kızlara karşı normal davranıyorlardı ama erkeklere karşı değil. Neden? En mantıklı cevap kendilerinin suçlu olduğudur.
En mantıklı cevap bu şekilde dikkatleri üzerlerine çekmiş olmalarıdır.
Bu okulda olur, conda çocukları birbirlerini böyle trollerler. Görünüşe göre kızlar çocukluklarına geri döndüler ve bu adamı trollemeye karar verdiler.
Bunu okulda yaşadım, çocuklar okuldan sonra eve gideceğim ve garajların arkasında onlarla içki içmeyeceğim için bana kızdılar. Bu da aynı şekilde ortada.
Bir psikiyatrın bu kadar bariz şeyleri anlamaması tuhaf.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 17 Apr 2023, 12:08, edited 1 time in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Bay Hamsterrr, Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 17 Apr 2023, 11:51 Evet her şey olabilir, biz orada değildik, durumu görmedik, görmediklerimden ve bilmediklerimden yola çıkarak bir yargıya varma eğiliminde değilim, o yüzden birinin bana söylediklerine güveniyorum .
Sapkın davranış seçici değildir. Kızlara karşı normal davrandılarsa, erkekler bir şekilde onları kışkırttı.
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Temel akım, verici-toplayıcı akımını kontrol eder ve sinüs 45 derece 1/2😊, bahsediyorum adlandırdığınız davranış))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Lubitel123: 17 Apr 2023, 12:10 Temel akım, verici-toplayıcı akımını kontrol eder ve sinüs 45 derecedir 1/2😊, I’ Adını verdiğiniz bu davranıştan bahsediyorum))
Anlamsız harf kümesi
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tekrar baktım - bu sapkın, benim için bir dizi harf, senin için bir anlam ifade ediyor, tıpkı yazdıklarımın benim için anlamlı olduğu gibi ve senin için de Çince bir mektup.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 17 Apr 2023, 12:04
Marinka: 17 Apr 2023, 11:44
Lubitel123: 17 Apr 2023, 11:40 Marinka, Dinle, neden bütün dertlerin sorumlusu erkekler, melek olduklarını söylemeyeceğim ama kadınlarda da yeterince aptallık var
TS’nin anlattığı hikayeye yorum yaptım. Kızlara karşı normal davranıyorlardı ama erkeklere karşı değil. Neden? En mantıklı cevap kendilerinin suçlu olduğudur.
En mantıklı cevap bu şekilde dikkatleri üzerlerine çekmiş olmalarıdır.
Bu okulda olur, conda çocukları birbirlerini böyle trollerler. Görünüşe göre kızlar çocukluklarına geri döndüler ve bu adamı trollemeye karar verdiler.
Bunu okulda yaşadım, çocuklar okuldan sonra eve gideceğim ve garajların arkasında onlarla içki içmeyeceğim için bana kızdılar. Aynı şey ortada.
Bir psikiyatristin bu kadar bariz şeyleri anlamaması tuhaf.
Görünüşe göre doktor hastalarla ve onların yakınlarıyla eğitim alıyor ve çalışıyorsunuz ve davranışları hakkında sonuçlar çıkardığınız birkaç sınıf arkadaşınız var. Bilim adamlarının çeşitli deneyler yapması neden ilginç? Yıllar harcıyorlar.
Sana sorarlardı. Sınıf arkadaşlarınız var. Gerçi sizin varlığınızdan bile şüphelenmeyebilirler. Çok yazık, değil mi? Bilim anında büyük adımlarla ilerleyecekti.

4 dakika 49 saniye sonra gönderildi:

Tekrar baktım - sapkın, benim için bu bir dizi harf, senin için de bir anlam taşıyor, tıpkı yazdıklarımın benim için olduğu gibi mantıklı ve sizin için Çince okuryazarlık.
deviant davranış - bu, genel kabul görmüş davranıştan bir sapmadır. Davranıştaki saldırganlık bedensel veya zihinsel bir hastalıktan kaynaklanabilir, ancak daha sonra cinsiyete bakılmaksızın herkese yayılır. Bana göre her şey açık.
Peki ne hakkında yazdınız?
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Açıklama için teşekkürler. Ve benim saçmalıklarım, bir transistörlü yarı iletken cihazın çalışma prensibini anlatıyor ve sinüs, trigonometride bir kavramdır. Eğitim alarak elektrik ve makine mühendisiyim.
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Bay Hamsterrr »

Soru soran: 17 Apr 2023, 11:15 Mütevazı davrandı, ders çalışmakla meşguldü ve bu kız ve arkadaşı sürekli onunla alay etmeye, onunla alay etmeye, onunla dalga geçmeye başladı ama o buna pek aldırış etmemeye çalıştı ve bu ikisi cezasızlık konusunda daha da çılgına döndü n
Marinka: 17 Apr 2023, 12:06 bu, adamların bir şekilde onları kışkırttığı anlamına geliyor.
Yazılı Rusça’da her şey nasıl oldu , ama sen her şeyi daha iyi biliyorsun)) adam hikayede mevcut - adam a priori suçlanacak. Umarım böyle teşhisler koymazsınız 🤣
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Soru soran: 17 Apr 2023, 11:15 .....Bir de bizimle birlikte okuyan, 30 yaşında, ilk sınıfta okuyan bir arkadaşımız var. Mütevazı davrandı, ders çalışmakla meşguldü ve bu kız ve arkadaşı sürekli onunla alay etmeye, onunla dalga geçmeye, onunla dalga geçmeye başladılar, ancak o buna pek aldırış etmemeye çalıştı ve bu ikisi cezasızlıktan daha da korktu. İlk yılın ardından temmuz ayında öğrenci kampına gittik. Grubumuzda ben, bu adam ve bu iki aptal dahil yaklaşık yedi kişi var. Ve vardiyanın en başında bu adam onu ​​becerdi. Onu neredeyse zorla götürdüğünü söylüyorlar. Hepsi bu. O andan itibaren gerçekten iyi bir kız oldu. Herkesle normal iletişim kurmaya başladım, küstahlık ortadan kalktı. En az iki yıldır bu adamla çıkıyor
Bu aynı zamanda büyük ölçüde adamın sikinin büyüklüğüne ve o kızı nasıl becerdiğine de bağlı. Penis normalse ve iyi sikilmişse, her şey oldukça mantıklıdır :)
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Bay Hamsterrr »

Konuyla ilgili - ÖNCE ve SONRA davranışlar var ve bir dönüm noktası var - seks. Yani daha fazla mantık yürütmeden her şey açıktır) en yüksek sesle bir erkeğe ihtiyaç duymadıklarını bağıran ve onlara karşı kaba ve meydan okuyan davranan kızlar var, ama gerçekte herkesin aynı şeye ihtiyacı var, hem bizim hem de sizin, sadece herkes başarıyor bunun kendi tarzında biri oturup alınmayı bekler, biri klasiklere göre toplarını yuvarlar veya tam tersine kız bir tanıdıklığın başlatıcısı olur ve böyle biri dikkatleri üzerine çeker. saldırganlıkla, öfkesini dizginleyecek, ejderhayı eğitecek kahramanlarını beklerler) gerçekten M veya F kişisine ihtiyaç duymayan sadece birkaç kişi vardır, geri kalanlar basitçe elenir
ekonomi
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 192
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by ekonomi »

Evet, doğru, bir darbe istedim - ve sonunda bir tane buldum!
POWER_RANGER
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27

Unread post by POWER_RANGER »

Elbette genç sikukha büyük, güçlü bir sik istiyordu ve onu aldıktan sonra ipeksi hale geldi. Penis ne kadar büyük ve kalın olursa, o kadar memnun olurlar ve itaatkar davranırlar; bu, deneyimlerle reddedilemez bir şekilde kanıtlanmıştır;
Автор темы
Soru soran
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Soru soran »

Soru soran: 17 Apr 2023, 11:15 Bu aynı zamanda büyük ölçüde bu adamın sikinin büyüklüğüne ve o kızı nasıl becerdiğine de bağlıdır. Penis normalse ve iyi sikilmişse her şey oldukça mantıklıdır :)
Mantıklı olan nedir? Onu neredeyse zorla aldı. Orada neredeyse onunla kavga edecekti ama sonunda onu evine götürdü.
Bay.hamsterrr: 17 Apr 2023, 14:36 Elbette genç siku büyük, güçlü bir sik istiyordu ve onu aldıktan sonra ipeksi bir hale geldi. Penis ne kadar büyük ve kalın olursa, o kadar tatmin olurlar ve itaatkâr davranırlar; bu, reddedilemez bir şekilde deneyimlerle kanıtlanmıştır
Peki bu bir şekilde bağlantılı mı? Peki bunu duydum ama kontrol etmedim
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Sorulayan, yalnızca gerçek değil, aynı zamanda ölümsüz gerçek ! Yüzyıllar boyunca insanlar ve koşullar! Eğer kişi
(erkek ya da kadın olması önemli değil) cinsel zevklerden payına düşeni almıyorsa, o zaman hormonlar
a suça bile yol açabilir! Her türden manyağın geldiği yer burası! Ve mutlaka sadece erkekler değil...
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Timurlenk »

Marinka: 17 Apr 2023, 11:35
Katılıyorum. Kızlar zaten beyinlerini örmüş olabilirler: dikkatleri nasıl üzerlerine çekeceklerini bilmiyorlardı, o yüzden öyle davrandılar))
Mutlaka öyle değil dikkat. Erkekler genellikle böyle bir muameleyi hak edecek şekilde davranırlar.
Erkeklere hükmetmeye alışkın olan ve onlara hükmetmek isteyen kızlar var. Ve onlara hiç ilgi gösterilmemesine içtenlikle şaşırıyorlar. Bana yaklaşan bir arkadaşım var ama o psikotik ve benim için hiç ilginç değil.
İçi Boş Şövalye
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 610
Registered for: 2 years

Unread post by İçi Boş Şövalye »

Sorucu, hayır, bu bir yalan
Ayşari
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Ayşari »

İyi - azaltır. Kötü - iki katına çıkar))
These users thanked the author Ayşari for the post (total 4):
Manul 1637, Yün, Sibiryak89, Shu_her
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by rakı »

on puan azalır
These users thanked the author rakı for the post:
Yün
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

rakia: 15 Jun 2024, 21:57 on puan azalır
Peki ya kocası iş gezisindeyse? :Arama:
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rakı »

yirmi kişi için))))))))))))
These users thanked the author rakı for the post (total 2):
Yün, Sibiryak89
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

rakia: 15 Jun 2024, 22:04 yirmisinin tamamı için))))))))))
Ve Petrosyan’ın Omsk’a asla ulaşamadığını söylüyorlar :daypyat:
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rakı »

ve onun bununla ne ilgisi var????????????????????????????
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

rakia: 15 Jun 2024, 22:09 а при чем тут он??????????????????????????????
:swoon2:
rakı
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by rakı »

Evet, o sıradan bir Avrupalı ​​aptal, ne olmuş yani?
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by PrematüreDöl »

Diğer kadınları bilmem ama eşimde bu var. Uzun süre orgazm olmazsa kaba ve saldırgan olur. Bu hem bana hem de çocuklara gidiyor.
Ancak, bir "masaj" veya oral seks sonrasında yeniden nazik ve şefkatli bir eş ve anne oluyor.
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Andrey-37 »

Tüm metresler arasında, uzun süredir sevişmeyenlerin agresif hale geldiğini ve seksten sonra tatlı kızlara dönüştüklerini söyleyebilirim. Seksten önce, uzun bir cinsel perhiz döneminin ardından, onlara göre işte, evde çocukları hakkında küfür ediyorlar ve mesajlar da doğası gereği saldırgan: "Beni ne zaman sikeceksin?", "Ne kadar süre dayanabilirsin?" bekler misin?"
Tsverg
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Tsverg »

"genç pi..da bir sığınak buldu" ve normal bir kız oldu, bu genç kızlar arasında yaygındır. Genel olarak uzun süreli yoksunlukla birlikte sinirlilik ve saldırganlık dünya kadar eski bir tarihtir))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”