You need to register to see the link.

tabii ki yaz aylarında çok var. ve onların fotoğrafını çekmeyi başardığınızda harika oluyor)WazzzzzzUp: 16 Jun 2023, 23:46 Bazen bir bankta oturup yanımdan geçen kızlara bakmayı seviyorum. Çok güzelleri var.

Ben de bir sapığım, sen erkeklerle ilgilenmiyorsun. Ve tüm normal erkekler yaz kızlarına bakıyor, hatta gizlice

ilk fotoğraf, bebek arabalı kadın, bacakları SÜPER!stserge60: 16 Jun 2023, 23:25 Yaz aylarında neredeyse her zaman yanımda basit bir dijital bas-çek fotoğraf makinesi taşıyorum ve fark edilmeden kadınların fotoğraflarını çekiyorum

Bisiklete biniyorum ve telefonumla fotoğraf çekiyorum. ses çıkar, flaşı kapat, ışıkları kapat, hepsi değil ama söndür. Başka bir telefon sadece ekrana dokunarak fotoğraf çekti. Artık telefonu yan tuşla tutuyorum.stserge60: 16 Jun 2023, 23:25 Yaz aylarında neredeyse her zaman yanımda basit bir dijital bas-çek fotoğraf makinesi taşıyorum ve fark edilmeden kadınların fotoğraflarını çekiyorum. Genç annelerden daha sık, ama aynı zamanda diğerlerinden de [/url]

Bir erkeğin ne izlediğini bir yürüyen merdiven, bir kızı eteğinin üzerinden çekiyor ve onu merdivenlerin yanına indiriyorlar.

Buradaki herkes sadece izlemek, okumak ve fanteziler yaratmak istiyor ama bunun için hiçbir şey yapmak istemiyor.stserge60: 17 Jun 2023, 14:21 Anladığım kadarıyla konu pek ilgi çekici değil. O yüzden kapatıyorum! Herkese iyi eğlenceler!

Evet, Rusya’da yeşil olan kış, sadece yeşil olan kıştır. genellikle beyaz pi...c
выкладывай побольше, не прячь от нас такие красотыGüzel bacakları ve stilettoları seviyorum. Uzun zamandır fotoğraf avcılığı yapıyorum.
You need to register to see the link.You need to register to see the link.
You need to register to see the link.You need to register to see the link.