Kadınlar, kocanıza veya erkek arkadaşınıza beni evde değil, örneğin bir partide, kafede, parkta, evde değil herhangi bir yerde becermesini söylediniz mi
Erkekler, eşlerinizden bunu istemelerini isteyin evde değilken sikilmek mi? Peki her şey nasıl bitti?
Siktir et beni
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Registered for: 1 year
Re: Siktir et beni
Evet, arabanın yanındaki park yerindeydi, yürüyüşten dönüyordu, bir arkadaşım sordu, merakımdan kabul ettim, yani yakınlarda kimse yoktu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Beni bir yere götürmek istiyor, ya arabanın kapısı aralık olan kalabalık bir yere ya da vahşi bir kumsala... ama kendimi bir şekilde tuhaf hissediyorum.
Arkadaşların önünde seviştik, görmediler, pek duymadılar. Sonra sabah yüzünü ezdiler)
Arkadaşların önünde seviştik, görmediler, pek duymadılar. Sonra sabah yüzünü ezdiler)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Her zaman tüm kızlarımla oynarım. Kendileri içeri girmek isteyene kadar onları okşuyorum ve heyecanlandırıyorum.
Ve ben de şunu söylüyorum:
- "Sik beni" deyin
Yeni başlayanlar ilk başta utangaçtır. Ama özellikle "Sik beni" diyene kadar onlara girmiyorum. Ve sonra kendileri adına konuşuyorlar. Ve yatakta ve sadece içinde değil. Çoğu zaman her yerde. Kendileri de öpüşmeye başlıyorlar ve şöyle diyorlar:
- Beni bir fahişe gibi sikmeni istiyorum...
Bunun gibi oyunları seviyorum. Kızlar da.
Ve ben de şunu söylüyorum:
- "Sik beni" deyin
Yeni başlayanlar ilk başta utangaçtır. Ama özellikle "Sik beni" diyene kadar onlara girmiyorum. Ve sonra kendileri adına konuşuyorlar. Ve yatakta ve sadece içinde değil. Çoğu zaman her yerde. Kendileri de öpüşmeye başlıyorlar ve şöyle diyorlar:
- Beni bir fahişe gibi sikmeni istiyorum...
Bunun gibi oyunları seviyorum. Kızlar da.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 933 Views
-
Last post by Romannaich
-
- 19 Replies