Ensest

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Zhenya.Kaznovsky
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 3 years 6 months
 Ensest

Unread post by Zhenya.Kaznovsky »

Kim ensest yaşamış ve hâlâ yaşıyor?
These users thanked the author Zhenya.Kaznovsky for the post (total 2):
seksforumu_, İlaç2011
Svetik5
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Ensest

Unread post by Svetik5 »

jenya.kaznovskiy: 01 Jan 2022, 16:56 Kimin ensesti vardı ve hâlâ da var?
Annemle birlikteydim.
These users thanked the author Svetik5 for the post:
İvannavi
-demokrat-
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by -demokrat- »

Safkan doğrudan ensest değil ama oldu. Daha doğrusu var. Eşim ve ben onun kızıyla (üvey kızım) seks yapıyoruz. Herkes mutlu ve şiddet yok. Ben tavsiye ediyorum))
These users thanked the author -demokrat- for the post (total 8):
Sibiryak89, Svetik5, Tolkala, Alisa A, Evgeniy80, Mihasik, Esinti, Juravl
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Andrey Petrov »

17 yaşındaki kendi kızımı iki yıldır beceriyorum. Üç yıl önce yarım yıl boyunca uzun bir ruble için “kuzey”e gittim. Ancak beklenmedik bir şekilde şansını kaybetti ve ancak 11 ay sonra geri döndü. Küçük bir kızdan ayrılıyordum ve sonra güzel, kırık bir kız kendini boynuma attı! Kendime 2. büyüklükteki elastik göğüsleri bastırdım ve açlıktan sikim hemen sertleşti. Bir hafta boyunca muhteşem gözlerimi kızımdan ayırmadım, sonra dayanamadım ve mutfakta kulağına seni bir kadın gibi tutkuyla istediğimi fısıldadım Marina. Kızardı, aşağı baktı, iki dakika sessiz kaldı ve fısıldadı: düşünmem için bana bir gün ver, yarın için iki sinema bileti al, 6 saat boyunca annem gece gidecek ve her birimiz Lariska’yı yapması gereken en genç kişi olarak bırakacağız. tek tek kendi işimiz. Arka sıra için 2 bilet aldım. Oturdular, sadece erkeklerden değil, aynı zamanda erkeklerden de bu tür teklifler aldığını fısıldıyor, bu da onun masumiyetinden ve tabii ki size vazgeçme zamanının geldiği anlamına geliyor. Orada kızını ilk kez dudaklarından öptü ve elini sutyeninin altına koydu. Filmi bitirmedik, Marina’yı iş gezisinde olan bir arkadaşımın dairesine götürdüm ve orada bekaretini verdim! Her ikisi de bundan hoşlandılar ve o zamandan beri çoğunlukla bu zamanı kulübede geçirmeye istekli oldular. Heyecanla el sallıyor, vajina dar, yumuşak, kadifemsi, göğüsler elastik. O zamanlar sümük çiğnemediğim için pişman değilim ama istedim ve aldım! İHALE NE DİYECEĞİ BEKLİYORUZ!?
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 4 years 1 month

Unread post by Evgeniy-Spb »

Andrey Petrov ve Laskovaya’nın bununla ne alakası var? öyle mi?) Yoksa hakem mi oldu?
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
SergeiKa
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 321
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by şefkatli »

Andrey Petrov, Ne demeliyim? Benden ne bekliyorsun?
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!

İhale, Yazdığınız gibi, İhale, kızlar seks yapıyor babalarla veya üvey babalarla ilişki, depresyon ve ağlamak veya tam tersine aşırı hareketlilik ve kibir gözlenir. Marina hakkında hala birini ya da diğerini fark etmiyorum. Ailede, anneyle ve okulda aynı davranışlar. Ve benimle yatakta - YANGIN! Hiç bu kadar tutkulu bir sevgilim olmamıştı. Eve döndük - sıradan bir kız! Bununla her şey açık, AMA AMA AMA! Bu yılbaşında bir sürprizim var! Marina ile mutfakta salata kesiyorum ve o fısıldıyor: KAPALIYIZ! Valya!? (anlamında eş), hayır, diyor 13 yaşındaki en küçük kız Larisa ve Eylül’den beri! Bana da çıktısını alabilmem için bunu kız kardeşi aracılığıyla iletti! Mesela altı ay sonra üniversiteye gideceksin ve babanın bir kız vücuduna ihtiyacı var! Artık kıza kapılmıştır ve sen olmazsan kenarda genç bir kız arar ve bizi terk eder! Bir şantaj ipucu! Ve 8 Mart’a kadar 14 yaşına girmeyecek. Uzun, ince ve küçük göğüsler. Bir yaş daha büyük olsaydım, hiç düşünmeden seni sikerdim. Aksi takdirde, onunla yaptığı tüm ahlaksız davranışlar, onun kıçına tokat atmak veya göğüslerini sıkmak gibiydi. Ne yapmalıyım? Bir jinekolog-seksolog olarak size soruyorum! Sonuçta, ne derse desin, forumumuzdaki gerçek otorite ve hakem sizsiniz. Kısacası ne yazarsanız yazın, Larisa’nın onu nihai gerçek olarak okumasına izin vereceğim!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 5):
INVAR, Morpheus, Endişeli, Olumsuz, Mart
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Andrey Petrov, Neden onu rahat bırakmıyorsun? gelecek yıl için yuvarlaklaşıp şekillensin mi? Ve sonra göreceksiniz... Her durumda, onu “yazdırmak” için her zaman zamanınız olacak! 13 yaş tam olarak seks yapmaya başlayabileceğiniz yaş değil ve Allah korusun, pedofili eğilimlerden dolayı hesap vermek zorunda kalacaksınız! Ve bu ciddi...
These users thanked the author şefkatli for the post (total 8):
SergeiKa, Nikk, INVAR, Nikolay., Avare, Sibiryak89, Mosiya, Büyük oğlan
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!

İhale, Teşekkürler, İhale! Sadece sen yanlış anladın. Lariska’nın köşeli vücuduna acilen ulaşmak isteyen ben değilim, ama o, anlaşılmaz bir nedenden dolayı acilen benim 3 numaralı "karım" olmaya çalışıyor! Marina için öne sürdüğü nedenler elbette bir sis perdesi! Üç satırınızı okumasına izin verdim. Sarhoş oldu ve gözyaşı döktü. Ben artık senin kadının olmaya karar verdim diyor. Ben diyorum ki, uzmanın yazdıklarına kulak verin, lahana yiyin ve göğüsleri büyütün! Aksi takdirde kaburgalarınızın üzerine yatmak acı verici olacaktır! Annesine şimdilik bizi rehin tutmayacağına söz verdi ama bazen Marina’yla seks yaparken orada olmayı istedi. Antrenman için mesela. Şu ana kadar üçü de fikir birliğine varmış gibi görünüyor; olayların nasıl gelişeceğini size bildireceğim!
These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
Tolkala
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Bir yandan çikolatanın içindesiniz. Bu her erkeğin başına gelmez. Ancak öte yandan çocuğun ve daha da kötüsü ergenlik ruhu kırılgan ve öngörülemezdir. Profesyonel olmayan görüşüme göre elbette olası sonuçları düşünmemiz gerekiyor. Bana öyle geldi ki en küçüğünüz biraz absürt bir karaktere sahip, kaprisli falan. Kısacası, genç olanın, kritik bir anda, bir öfke anında yabancıların önünde gereksiz şeyler söylememesi için psikolojik olarak hazırlıklı olması gerekir.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
Morpheus, Endişeli
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!

Evgenii-SPb, katılıyorum, çok şirretlik var onun içinde ve bu nedenle bir jinekoloğa değil, bir psikoloğa yöneldi, yani. LASKOVA’ya! Umarım zaman zaman bu kadar erken gelişmiş gençlere mantıklı akıl yürütmeler yapar, deneyim kazanıldı ve Larisa’yı bu metinlerle tanıştıracağım!
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

İşte şunu düşündüm. Sevgili Laskovaya’mız akıllı bir pazarlama hamlesine imza attı. Bir müşteri tabanı oluşturdu ve bize tavsiyelerde bulunmaya devam edecek. Bu arada bizi borca ​​sürüklüyor)) :wink:
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
Piero
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227

Unread post by Morpheus »

İki yıldır 17 yaşındaki kendi kızımla sikişiyorum. Üç yıl önce yarım yıl boyunca uzun bir ruble için “kuzey”e gittim. Ancak beklenmedik bir şekilde şansını kaybetti ve ancak 11 ay sonra geri döndü. Küçük bir kızdan ayrılıyordum ve sonra güzel, kırık bir kız kendini boynuma attı! Kendime 2. büyüklükteki elastik göğüsleri bastırdım ve açlıktan sikim hemen sertleşti. Bir hafta boyunca muhteşem gözlerimi kızımdan ayırmadım, sonra dayanamadım ve mutfakta kulağına seni bir kadın gibi tutkuyla istediğimi fısıldadım Marina. Kızardı, aşağı baktı, iki dakika sessiz kaldı ve fısıldadı: düşünmem için bana bir gün ver, yarın için iki sinema bileti al, 6 saat boyunca annem gece gidecek ve her birimiz Lariska’yı yapması gereken en genç kişi olarak bırakacağız. tek tek kendi işimiz. Arka sıra için 2 bilet aldım. Oturdular, sadece erkeklerden değil, aynı zamanda erkeklerden de bu tür teklifler aldığını fısıldıyor, bu da onun masumiyetinden ve tabii ki size vazgeçme zamanının geldiği anlamına geliyor. Orada kızını ilk kez dudaklarından öptü ve elini sutyeninin altına koydu. Filmi bitirmedik, Marina’yı iş gezisinde olan bir arkadaşımın dairesine götürdüm ve orada bekaretini verdim! Her ikisi de bundan hoşlandılar ve o zamandan beri çoğunlukla bu zamanı kulübede geçirmeye istekli oldular. Heyecanla el sallıyor, vajina dar, yumuşak, kadifemsi, göğüsler elastik. O zamanlar sümük çiğnemediğim için pişman değilim ama istedim ve aldım! İHALE NE DİYECEĞİNİ BEKLİYORUZ!?
Seni ancak beyaz kıskançlıkla kıskanabilirsin çünkü herkes kendi kızınla senin gibi böyle bir ilişkiye sahip olamaz. Üstelik ilk kez 17 yaşımda kimse olmadan babamla seks yapmaya hazırdım...
Kızımı küçük yaşlardan itibaren yetişkin cinsel hayatıyla tanıştırmaya çalıştım, Cunnilingus yaptım, prezervatifle cinsel ilişki taklidi yaptım, birkaç kez oral seks yapmayı başardım, ancak bir jinekolog tarafından yapılan rutin muayene sırasında kuralların ihlal edildiğini keşfederler diye tam teşekküllü bir sikişmeye gitmekten korkuyordum. kızlık zarı reşit olmadığında. Sonuç olarak 17 yaşına geldiğinde kimsenin kendisine yaklaşmasına izin vermeyi bıraktı ve ne pahasına olursa olsun yakınlık istemiyor. Şimdi 21 yaşında, hala bakire, nadiren erkeklerle çıkıyor, her şey onunla birlikte, onu delice istiyorum, ancak onu baştan çıkarmak için yaptığım sayısız başarısız girişimden sonra ısrarla ısrar ediyor: “Sen benim babamsın ve seni düşünmüyorum başka bir sıfatla." Geçmişimizle ilgili olarak onunla yaptığımız "şakaları" hatırlamak istemiyor.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
Mart, Juravl
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!

Morpheus, Öncelikle 15 yaşındayken, ve hiç yoktu, ama 12 yaşımdan beri karısının kurnazca göğüslerini sıkıyordum ve uyluklarını okşuyordum, ikincisi, beni neredeyse bir yıldır görmemişti ve özlemişti ve üçüncüsü, Geri döndüğümde, hem oğlanlar hem de akranlarım olan erkekler tarafından rahatsız edilmekten çoktan bıkmıştı. Ve ona sorduğumda bekaretinden vazgeçmeye hazırdı ve benim en iyi seçenek olduğumu düşündü. Onu siktiğimde kendi kızımın altımda olduğunu bile hatırlamadığımı hayal edin! Ve bana bire bir Druney diyor. Jinekolog muayeneleri de benim tarafımdan önceden ayarlandı ve ek ücret karşılığında yapıldı. Marina’ya rahim içi cihaz kurmayı teklif etti. Rahmi terletmeyi kabul etmediler, eğer bu lastik bant olmadan hızlı bir şekilde gerçekleşirse, onu uyluğuna bırakmak daha iyidir! Ve kızlık zarının bozulmasından sonra oral ve anal gerçekleşti. Bir yerlerde siz ve kızınız böyle bir yanlış anlaşılma olduğu için hatalar yaptınız. Erkeklerden bildiğim kadarıyla kız çocukları ve üvey kızları cinsel ilişkiye hazır, özellikle de erkek kardeşi olmayanlar! Her yaz komşunun kızlarının babalarının garajına daldıklarını ve 20 dakika sonra kıyafetlerini düzelterek dışarı sıvıştıklarını görüyorum.
These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 6):
Korsan, Evgeniy-Spb, Morpheus, nikolj202, Mart, PavelNokia
şefkatli
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Andrey Petrov, :na-na: Teşekkür ederiz! "Lahana yiyin ve göğüslerinizi büyütün..." Yürekten güldüm!
These users thanked the author şefkatli for the post:
Evgeniy-Spb
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Artık insanın hayatta bir amacı var...
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Evgeniy-Spb, şefkatli, annem adam yaptı
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Piero »

Evgenii-SPb, Doğru! "İhale"nin forumumuzun dekorasyonu olduğu söylenebilir! Ona borçlu olduğum için mutlu olacağım...
nikolj202
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168

Unread post by nikolj202 »

Andrey Petrov, 100’ünün hepsine katılıyorum, benimki 11 beni zaten cinsel bir obje olarak görüyordu.
These users thanked the author nikolj202 for the post:
Servis
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

nikolj202: 05 Jan 2022, 10:10 Andrey Petrov, %100 katılıyorum 11 yaşındayken benimki zaten beni cinsel obje olarak görüyordu.
Peki şimdi kaç yaşında? Nesnede başarılı oldu mu?)
Olumsuz
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Olumsuz »

Andrey Petrov,
Andrey Petrov : 03 Jan 2022, 17:01 En küçük kızı 13 yaşında ve eylül ayından beri öyle! Bana da çıktısını alabilmem için bunu kız kardeşi aracılığıyla iletti! Mesela altı ay sonra üniversiteye gideceksin ve babanın bir kız vücuduna ihtiyacı var! Artık kıza kapılmıştır ve sen olmazsan kenarda genç bir kız arar ve bizi terk eder! Bir şantaj ipucu! Ve 8 Mart’a kadar 14 yaşına girmeyecek. Uzun, sıska, küçük göğüsler.
kim bilir, büyüyünce muhteşem bir kız olacak :roll:
These users thanked the author Olumsuz for the post:
seksforumu_
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 3 years

Unread post by Esnek »

Annemle birlikteydim ve hâlâ da)))
gahfjasdkj
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by gahfjasdkj »

öyleydi ve olacak. Seçenek olsa iyi olur
These users thanked the author gahfjasdkj for the post:
Esnek
mm
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by mm »

:shamp: :shamp: :shamp: Sen ve baban
These users thanked the author mm for the post:
seksforumu_
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mart »

Böyle bir yanlış anlaşılma başladığından beri siz ve kızınız bir yerlerde hatalar yaptınız.
Ben de - Newton’un iki terimlisi... Kız istedim. Çok fazla. Bu yüzden onunla da sürekli dalga geçtiler. Burada çatı hareket edecek...
Babam sonunda kilo verdiğinde çatı yanmıştı.
Ne zaman demire vurmanın gerekli olduğunu herkes uzun zamandır biliyor. Ve birkaç yıl boyunca kedinin kuyruğunu çekmeyin.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

Evgenii-SPb: 04 Jan 2022, 11:23 Kısacası, genç olanın psikolojik olarak hazırlıklı olması gerekiyor ki kritik bir anda, öfke anında yabancıların önünde çok fazla konuşmasın.
Onu hazırlamaya gerek yok. Kaliteli seks varsa kim konuşmaya başlayacak?..
These users thanked the author Mart for the post:
Alexa
Emilia
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Emilia »

Kardeşimle ensest ilişki yaşadım, bunu kendim kışkırttım.
These users thanked the author Emilia for the post (total 8):
Ded, Nazgül, Mart, Tolkala, Sibiryak89, PavelNokia, sağırlığın, Mosiya
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 2 years

Unread post by Aşka Dokunmak »

Emilia: 06 Mar 2024, 02:22 Kardeşimle ensest ilişki yaşadım. Bunu ben kışkırttım.
Biraz daha detaylı olabilir misin? En azından kaç yaşında oldu, ne kadar sürdü ve nasıl bitti. Bu konu beni gerçekten ilgilendiriyor ve kadın tarafından da duymak isterim. Ve sonra erkekler hayal kurmaya eğilimlidirler.
These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
Sibiryak89
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 3 years

Unread post by homa515 »

Kardeşimle birlikteydim, ne olmuş yani?
These users thanked the author homa515 for the post:
Sibiryak89
Emilia
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Emilia »

O 15 yaşındaydı, ben 12 yaşındaydım, 37 yaşına kadar ilişkimizi sürdürdük. Kardeşim başka bir şehre yaşamak için gitti ve ilişki orada bitti.
These users thanked the author Emilia for the post (total 2):
Sibiryak89, PavelNokia
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446

Unread post by yedili »

Emilia: 08 Mar 2024, 21:53 O 15 yaşındaydı, ben 12 yaşındaydım, 37 yaşıma kadar ilişkimizi sürdürdük. Kardeşim başka bir şehre yaşamak için gitti ve ilişki orada bitti.
Bunun hayatınızı, cinselliğinizi, diğer erkeklerle ilişkilerinizi, evlendiniz mi ve şu anda kiminle seks yaptığınızı nasıl etkilediğini söyleyin?

12 saniye sonra gönderildi:
Emilia: 08 Mar 2024, 21:53 O 15 yaşındaydı, ben 12 yaşındaydım, 37 yaşıma kadar ilişkimizi sürdürdük Kardeşim yaşamak için başka bir şehre gitti ve ilişki orada bitti.
Bana hayatınızı, cinselliğinizi, ilişkilerinizi nasıl etkilediğini anlatın. başka erkeklerle evlendin mi ve şimdi kiminle seks yapıyorsun?
These users thanked the author yedili for the post:
seksforumu_
Emilia
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Emilia »

Diğer erkeklerle ilişkilerde cinsel hayatımda hiçbir şey değişmedi. Evliyim, benim için her şey yolunda Seks düzenli.
These users thanked the author Emilia for the post (total 3):
Alisa A, Sibiryak89, Mart
Mark0001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109

Unread post by Mark0001 »

Harika, saat üçte seks ister misin?
These users thanked the author Mark0001 for the post:
seksforumu_
1020
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by 1020 »

Mark0001, ne önerirsin?)
These users thanked the author 1020 for the post:
Mart
Emilia
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Emilia »

Muhtemelen evet, eğer bu tür ilişkilerden hoşlanıyorsanız
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Oksana »

Neden herkes ensesti tercih ediyor?
These users thanked the author Oksana for the post (total 3):
Ksenofon, seksforumu_, Winston
Emilia
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Emilia »

Konu tartışmalı, bu yüzden çok fazla ilgi var
These users thanked the author Emilia for the post (total 3):
Sibiryak89, Mart, seksforumu_
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 283

Unread post by Alexa »

Doğrusunu söylemek gerekirse kızıma karşı bir ilgi hissetmeye başladığım için bu konuyla ilgilenmeye başladım ama bu hiçbir şey ifade etmiyor, sadece şu an ilgileniyorum.
These users thanked the author Alexa for the post (total 2):
Mart, Mihasik
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Hımmm »

vatandaşlarla
ensest ilişkisinin çekiciliğini fark etmeye başladı! Bu nereden geliyor?
Annem olduğu için onu asla istemeyen bir annem vardı! Tabu anne! )
Baba? Babamla hamama gittim ve amcık onu gördü! Ve birbirlerinin sırtını ovuşturdular! Ben istemedim! Baba babadır! )
Kardeşim! Ve kız kardeşini de istemiyordu)
Ve bir yeğeni olduğu için onu da istemiyordu! Hatta hatırlarsanız bazen 5-6 yaşına kadar çamaşır yıkadım.
Bir karım ve oğlum var! Karısı kadar uzun boylu bir oğlan! Ama ona izin vereceğine dair bir düşünce bile yok! Ve eğer bir düşünce ortaya çıkarsa, o zaman bir şekilde huzursuz oluyorum!)
Peki bu nereden geliyor? Her türlü sikişin aşırı doygunluğu mu?
These users thanked the author Hımmm for the post:
Fargal94
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Tolkala »

Alex29, kızınız kaç yaşında? Çekiciliği nasıl? Hangi arzular ifade edildi?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Mart
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 283

Unread post by Alexa »

Ayrıntılara girmeye hazır değilim