. Cinsel fanteziler: Sık sık gerçekleştirdiğiniz cinsel fantezileriniz var mı?
-
Автор темыİçi Boş Şövalye
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
. Cinsel fanteziler: Sık sık gerçekleştirdiğiniz cinsel fantezileriniz var mı?
Pek çok insanın tatmin edici cinsel fantezileri vardır. Hangi fantezilerinizi özellikle çekici buluyorsunuz?
Fantezilerinizi gerçek hayatta gerçekleştirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Fantezilerinizi gerçek hayatta gerçekleştirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tekrar: . Cinsel fanteziler: Sık sık gerçekleştirdiğiniz cinsel fantezileriniz var mı?
Eşimin yüzüme oturduğunu hayal ettim ve oldu, yüzüme otururken sürekli beni ağzımdan sikiyor.
- These users thanked the author Mihail06 for the post (total 3):
- 023$ arıyoruz, Gami, Kız Alla
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 10 months
Tekrar: . Cinsel fanteziler: Sık sık gerçekleştirdiğiniz cinsel fantezileriniz var mı?
Henüz hayal etmediğim bir şeyin kendiliğinden gerçekleştiği dönemler oldu. Daha sonra böyle bir şeyi organize etmek daha zor olabilir.
Bir arkadaşımın karısını siktiği bir odaya girdim ya da geceleri sahilde tanımadığım bir çiftle eş değiştirdikleri bir odaya girdim. Eğer bilerek düşünürseniz, bir milyon çılgın insanı filtrelemeniz gerekir.

Bir arkadaşımın karısını siktiği bir odaya girdim ya da geceleri sahilde tanımadığım bir çiftle eş değiştirdikleri bir odaya girdim. Eğer bilerek düşünürseniz, bir milyon çılgın insanı filtrelemeniz gerekir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
MFM ve çift penetrasyon)

- These users thanked the author Christina Dior for the post:
- İskender
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 11 months
Farklı fantezilerim var: Bazıları yapılabilir, diğerleri zor
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 1 year 1 month
Bazı şeyler evet, bazıları değil. Gerçek hayatta kızlarla bunu gerçekleştirmek mümkündü ama mbi ya da ladyboy’la mümkün değildi çünkü bunlar sadece fantezi ve psikolojinin önündeki engel büyük. Zihinsel imgelerde kız ile erkek arasında, pasif bir rolde yer almak istiyorum. Ve örneğin, eğer mesele ciddi bir şekilde uygulamaya gelmişse, büyük olasılıkla reddetti.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
Genç kızların lezzetli osurmasını seviyorum, düzenli olarak yapıyorum
- These users thanked the author zayıf bağırsak for the post:
- Gami
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 1 year 1 month
Bağırsakların zayıf olması, bu nasıl oluyor? Bunu kendin mi soruyorsun?
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 1 year 6 months
Ben de bunu istiyorum ama o bir oral seksten hoşlanmıyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
Son zamanlarda böyle bir fantezi yaşıyorum! Pek çok insanın arkadaşımı çıplaklar plajını ziyaret eder gibi çıplak görmesini istiyorum, ancak orada birçok plaj ziyaretçisinin görüntüsü tiksinti yaratabilir!) Başka bir seçenek, arkadaşım ve 2-4 adam saunada buharlaşıyor ve sadece buhar değil. Ama düzgün ve tanıdık olmayan adamları nerede bulabilirsin?) Bu tür cahillerle tanışabilirsin! Ve üçüncü seçenek, müdahaleciliğin olmadığı, insanların hassas olduğu iyi bir swing kulübünü ziyaret etmek, kız arkadaşıma kabalık veya kabalık olmadan birkaç adam tarafından nasıl "hizmet edildiğini" izlemek ve ben yakındayım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 4 months
Mixxxa, evet, bu noktaya geliyorum Bazıları geri çekilip önümde osurmuyorlar, ilk başta çekiniyorlar ama hoşuma gittiğini söylediğimde daha sık osuruyorlar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
Yanlış anlaşılma korkusu olmadan, korkmadan hayallerinizi seksi bir şekilde anlatabileceğiniz bir hayat arkadaşı bulmak zor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2199 Replies
- 73326 Views
-
Last post by çok sayıda denizci
-
- 1196 Replies