İtaat.
-
Автор темыKötü
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 3 months
Yanıt: Teslim.
BDSM’ye ayrılmış koca bir bölüm var
- These users thanked the author ira. kafa for the post (total 3):
- Beluga, Lizkkka616, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Seks yaparken bir kadına boyun eğmek gerçekten tahrik edicidir, öyle ki, dedikleri gibi, kadın bunu zorla kabul eder, onu zorlar, ona isimler takar

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 2 years 4 months
Ben de beğendim, ama aslında zorla değil, inisiyatif alarak, arzumun incelikli bir göstergesi)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years 5 months
Bu tam bir bilim ve mutlak bir heyecan!!! Anlayanlar için...
- These users thanked the author Tatlı for the post (total 9):
- Nikita85, Lexa55, seksforumu_, AlexK85, Juss, Antonius, Sohaty, Sibiryak89, Manul 1637
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years
Teslim olan birkaç kızım vardı. Evet, bu karmaşık bir konudur, yatkınlık ve daha birçok faktör gereklidir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1439
- Registered for: 2 years 1 month
- These users thanked the author vesaire for the post (total 9):
- Viktor (git-git), frenk, RedFox, Didudo, Fısıldayan, Inna, Misha040, alexey.kush, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
En ufak bir aşağılanma belirtisi bile yok! Kızın kendisi neredeyse spermle orgazm oluyor!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
-
- En güçlü orgazm!
14 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/wB17LXvk/20230602-205119.gif
Erkeğin yüzünü görmüyoruz, zalim görünebilir))
14 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
https://i.postimg.cc/wB17LXvk/20230602-205119.gif
- These users thanked the author vesaire for the post (total 3):
- Viktor (git-git), RedFox, Didudo
-
- En güçlü orgazm!
- These users thanked the author vesaire for the post (total 4):
- Dima 771714, RedFox, Alex Alex, Alexb
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыKötü
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
Aşağılamayı severim. Bir kızın utangaç ya da korkmuş olmasına rağmen yine de kendisine söyleneni yapması hoşuma gider.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 11 months
-
Автор темыKötü
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
Kız arkadaşımın işten eve gelip yatak odasının kapısını çarpmasını, eteğini kaldırıp daha fazla uzatmadan yüzüme oturmasını, elleriyle saçımı tutmasını ve amıyla beni sikmesini, boşalmasını ve bana teşekkür etmesini seviyorum. ağzında altın rengi duş, heyecan!!!
-
Автор темыKötü
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 247
bazen benimkine masaj yaptığımda, onu yumruklarla şımartıyorum, bacaklarını ve kollarını iple bağlıyorum, üzerine masaj yağı döküyorum, direniyor ama
Klasik bir masajla başlıyorum ve rahatladığında ve yapmadığında’ Hiçbir şeyden şüphelenmeden göğüs ve iç dudaklara el pompası ve kavanozlar kullanarak vakum masajına geçiyorum, kefenler genişlemiş ve çatlamaya hazır, rahim eşi görülmemiş boyutlara ulaşıyor, aynada iç dudakların büyüdüğünü görüyor. yumruk büyüklüğüne ulaştı ve paniğe kapılmaya başladı, gözlerini bağladım ve oral seks yapmaya başladım, inledi ama boşalmasına izin vermedim ve onu yüzüstü çevirmeye başladım ve yumruğumu arada çevirerek aktif bir masaja başladım. bacaklarım, şişmiş labia bölgesine masaj yapıyor, yavaş yavaş onu bir ok şeklinde katlıyor, daha derine nüfuz ediyor ve kedinin içine vidalıyor ve hemen parmaklarımı yumruk haline getiriyor, ardından ya zevkten ya da şaşkınlıktan ciyaklıyor ve yavaşça başlıyor hareketlerimle eş zamanlı olarak kıçını sallıyorum, güçsüzce kavisleniyor, donuyor ve düşüyor, iniltileri altında topuzumu yavaşça çıkarıyorum, nadiren pratik yapıyoruz ama doğru bedene sahip, geniş kalçalı 3 çocuk doğurdu.. .
Klasik bir masajla başlıyorum ve rahatladığında ve yapmadığında’ Hiçbir şeyden şüphelenmeden göğüs ve iç dudaklara el pompası ve kavanozlar kullanarak vakum masajına geçiyorum, kefenler genişlemiş ve çatlamaya hazır, rahim eşi görülmemiş boyutlara ulaşıyor, aynada iç dudakların büyüdüğünü görüyor. yumruk büyüklüğüne ulaştı ve paniğe kapılmaya başladı, gözlerini bağladım ve oral seks yapmaya başladım, inledi ama boşalmasına izin vermedim ve onu yüzüstü çevirmeye başladım ve yumruğumu arada çevirerek aktif bir masaja başladım. bacaklarım, şişmiş labia bölgesine masaj yapıyor, yavaş yavaş onu bir ok şeklinde katlıyor, daha derine nüfuz ediyor ve kedinin içine vidalıyor ve hemen parmaklarımı yumruk haline getiriyor, ardından ya zevkten ya da şaşkınlıktan ciyaklıyor ve yavaşça başlıyor hareketlerimle eş zamanlı olarak kıçını sallıyorum, güçsüzce kavisleniyor, donuyor ve düşüyor, iniltileri altında topuzumu yavaşça çıkarıyorum, nadiren pratik yapıyoruz ama doğru bedene sahip, geniş kalçalı 3 çocuk doğurdu.. .
-
- Sürtünmeler
Birden fazla kıza itaatkar olmayı öğrettim, her durum farklı farklı. Herkes için ortak olan ve ilk şey, "soy" komutunun nasıl yerine getirileceğini öğretmesiydi. Kız, emri duyduğu yerde soyunmalıdır. Bu komutun başka türevleri de vardı; "Üstünü soyun", "Altını soyun", iç çamaşırına kadar soyun." Kız en açık alana dönük olarak ayakta durmalı. Çıkarılan kıyafetleri görünür bir yere koyun, Sütyen ve külotu katlayıp diğer kıyafetlerin üzerine koymayın (veya asmayın). Ellerinizi öne koyamazsınız, bunun için dizlerinizi bir araya getiremezsiniz - en az 8 ayakta durabilirsiniz. cm, omuzlarınızdan uzakta oturun - aksi takdirde bir ceza olacaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Şahsen ben itaatkar doğdum)))
Ve eğer bir kız zaten itaatkarsa, ona öğretecek hiçbir şey olmadığı için üzülüyor musun?
Şahsen ben itaatkar doğdum)))
nPeki ne istiyorsun)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 9 months
Seks boyun eğmektir, sürtükler vardı, onları becermek güzeldi, onlara sürtük gibi davranıldığını biliyorlardı.
Hanım geldiğinde oldu ve sonra:"Ben bir nevi bir vızıltı aldım ve gideceğim, ama tamam, bitir şunu" Sinirlendim, köpek stili bir poz veriyordu,
böyle hoşuna gitti, ben de onu süper hızla kendime boşalmak için becerdim ve döktüm
Temel olarak erkek onu becerdiğinde çığlık atıyordu, sonra orgazm oldu, orgazmın çok havalı olduğunu söyledi,
ancak daha önce 2 kez gelmişti öyle.
Nasıl- o zaman meslektaşımı 2-3 haftadır görmüyorum ve o bana geldi ve ben duvara tırmanıyorum, onu gerçekten istiyorum, istiyorum onu soymak istiyor ve şöyle diyor: "Başım ağrıyor, eğer beni sikersen bu son olur ve bunu bir iki hafta içinde yapalım." Ama bunu gerçekten istiyorum, uyuşturucu gibi.
Sonunda sanırım, tamam, seni geçen seferki gibi, sonuna kadar sikeceğim, sanki bir yıldır kadınsızmışım gibi ve Seni sikeceğim ve beni itmedi, tabii ki neredeyse zorla alıyordu sanırım ama tamam, dayanamadım.
Seksten sonra baş ağrısı geçti ve ondan sonra hala 5 yıldır çıkıyorduk.
Meslektaşımı ikna ettiğimde, daha sonra birkaç kez oldu, sonunda alıştım ve sürekli üzerinde durmaya başladım, ben de şunu düşündüm. İstediğim zaman alırdım, ama muhtemelen hoşlanmayacağını düşündüm vs., yine de o zaman sürekli üzerinde çalıştık, bazen haftada 30-40 kez ve artık çalışmadıklarında sohbet ettiler ve ne zaman işi hatırladılar, işte sevgili olmamızın harika olduğunu söyledi.
Bu kadar çok kişi, alındıklarında bunu seviyorlar, yani sadece itaat ediyorlar. Ve eğer S&M’yi ele alırsak, o zaman kız ellerini bağladığından ve bir kez daha birini kemerle cezalandırmak istedim, elbette hafifçe, ama aynı fikirde görünüyordum ve sonra muhtemelen bunun zalimce olacağından korktum.
Hanım geldiğinde oldu ve sonra:"Ben bir nevi bir vızıltı aldım ve gideceğim, ama tamam, bitir şunu" Sinirlendim, köpek stili bir poz veriyordu,
böyle hoşuna gitti, ben de onu süper hızla kendime boşalmak için becerdim ve döktüm
Temel olarak erkek onu becerdiğinde çığlık atıyordu, sonra orgazm oldu, orgazmın çok havalı olduğunu söyledi,
ancak daha önce 2 kez gelmişti öyle.
Nasıl- o zaman meslektaşımı 2-3 haftadır görmüyorum ve o bana geldi ve ben duvara tırmanıyorum, onu gerçekten istiyorum, istiyorum onu soymak istiyor ve şöyle diyor: "Başım ağrıyor, eğer beni sikersen bu son olur ve bunu bir iki hafta içinde yapalım." Ama bunu gerçekten istiyorum, uyuşturucu gibi.
Sonunda sanırım, tamam, seni geçen seferki gibi, sonuna kadar sikeceğim, sanki bir yıldır kadınsızmışım gibi ve Seni sikeceğim ve beni itmedi, tabii ki neredeyse zorla alıyordu sanırım ama tamam, dayanamadım.
Seksten sonra baş ağrısı geçti ve ondan sonra hala 5 yıldır çıkıyorduk.
Meslektaşımı ikna ettiğimde, daha sonra birkaç kez oldu, sonunda alıştım ve sürekli üzerinde durmaya başladım, ben de şunu düşündüm. İstediğim zaman alırdım, ama muhtemelen hoşlanmayacağını düşündüm vs., yine de o zaman sürekli üzerinde çalıştık, bazen haftada 30-40 kez ve artık çalışmadıklarında sohbet ettiler ve ne zaman işi hatırladılar, işte sevgili olmamızın harika olduğunu söyledi.
Bu kadar çok kişi, alındıklarında bunu seviyorlar, yani sadece itaat ediyorlar. Ve eğer S&M’yi ele alırsak, o zaman kız ellerini bağladığından ve bir kez daha birini kemerle cezalandırmak istedim, elbette hafifçe, ama aynı fikirde görünüyordum ve sonra muhtemelen bunun zalimce olacağından korktum.
- These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
- Çarşamba, hayalet
-
- Sürtünmeler
Hayır, neden üzücü? İtaat sadece itaat etmek için gerekli değildir. Bu kullanım için gereklidir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Peki onu nasıl kullanıyorsunuz?) En ilginç şeyi yazmadınız mı yoksa utangaç mısınız? ))) Utanmayın)) )
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 7 months
Arkadaşım ve ben pratik yapıyoruz) Ama bazen rol değiştiriyoruz!) Daha önce kesinlikle alt rolündeydi, ama şimdi aynı zamanda baskınlık da yapıyor)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 10 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Bir kızla antrenman yaptık. Onu bağlayıp kıçına kırbaçla vurmam hoşuna gitti. Onu bağlayıp keskin bir şekilde almam için çok sevdi.
Genel olarak beğendim ama burada her iki partnerin de beğenmesi önemli. Bu başkalarının başına gelmedi, bence çoğu kişi için bu sadece bir tabu ya da onlara bir sapkınlık gibi görünüyor. Ancak bu bir aldatmacadır, ilkel hayvan içgüdüleri herkeste mevcuttur. Bir erkeğin kadınına sert davranması gerektiği gibi, erkeğin de kadınını alması gerekir.
Genel olarak beğendim ama burada her iki partnerin de beğenmesi önemli. Bu başkalarının başına gelmedi, bence çoğu kişi için bu sadece bir tabu ya da onlara bir sapkınlık gibi görünüyor. Ancak bu bir aldatmacadır, ilkel hayvan içgüdüleri herkeste mevcuttur. Bir erkeğin kadınına sert davranması gerektiği gibi, erkeğin de kadınını alması gerekir.
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
vvm, ölürdüm. peki, bu 100 kiloya bağlı, eğer şişman değilse ve kişi uzunsa, o zaman ben :lütfen:’den yanayım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
Büyük ve güçlü adamlar genellikle yavaşça hakim olurlar ya da hiç hükmetmezler, filler gibi sakindirler) doğada doğal düşmanlar yoktur ve gösteriye gerek yoktur)
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
- Serg_A, Beluga, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 10 months
vvm, ah evet, muhteşem. Teslimiyeti seviyorum. Her ne kadar açıkça itiraf etmesem de. Ama bazen, gürültülü bir yerde, uzun süre sarhoş olan herkes uyurken, bir saat (veya daha az) boyunca ağzınıza vururlar ve tüm yüzünüzü bu şekilde sular altında bırakmanın eşiğine gelirler. Elbette daha sıklıkla sessizce eğip ağza/yüze indiriyorlar. Ve hiçbir şeye itiraz edemezsiniz)
- These users thanked the author orman for the post (total 2):
- seksforumu_, Sibiryak89