Motosiklet. 1996

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Motosiklet. 1996

Unread post by Yün »

90’ların ortasında otobüslerimiz yoktu, henüz taksiler yoktu, insanların çok az arabası vardı ve ışıklar yalnızca geceleri yanıyordu.
Bir motosikletim vardı (IZhYu5), vardı bol benzin ve sakince dolaştım, yani, ne kadar sakin, ehliyetim yoktu, bu yüzden asfaltta, toprak yollarda gitmemeye çalıştım.

Ve sonra bir tane Haziran ayında araba kullanıyordum ve yaklaşık 35 yaşlarında bir kadın elinde bir çantayla yaya olarak yedi kilometre uzaklıktaki uzak bir köye doğru yürüyordu. Neyse durdum, alalım ama hemen kız arkadaşım olmadığını, vardiyalı çalıştığımı söyledim ve genel olarak :daypyat: Hayır diyor, sonra ben’ Yürüyerek gideceğim, gittim, yetiştim, o tarafa gideyim dedim.
Onu en uzak sokağa götürdüm, anladığını, yorgun olduğunu, istemediğini, genel olarak büyümüş olduğunu ve hala küçük olduğunu, korkacağını söyledi : smile001 : ve onu yanağından öptüm :roll:

Ve sonra bu yönde “vergi” almaya başladım. Günde sadece bir veya iki araba vardı. Yaz boyunca on kez verdim, dört kez işe yaradı :roll:
These users thanked the author Yün for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months
 Yanıt: Motosiklet. 1996

Unread post by Yün »

İki gün sonra, yaklaşık 14 yaşında iki kız öğrenci ve kırk yaşlarında bir kadın olmak üzere üç kişi aynı anda yürüdü. Önce kız öğrencileri götürdüm, köyün bir kilometre uzağına bıraktım, dedim, oraya varacaksınız, teyzemi getirmem lazım :) İki çantası var, diyor ki’ Evde ödeyeceğim, paraya ihtiyacım yok diyorum, Mart ayından beri kadınım olmadı :daypyat:
Gölgede bir açıklığa döndük, bir metre metre tozla kaplı battaniye) Sonra kafam karıştı, bir şey söyledi *x) ama sonra süreç başladı, yüksek sesle bağırdı, ben de bir şeyler mırıldandım) Sıcaklık 30’un üzerindeydi, onu göle götürdüm, yüzünü yıkadım ve sonra onu bıraktım. Eve geldim, uykuya daldım ve akşama kadar uyudum.
These users thanked the author Yün for the post:
Sibiryak89
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Motosiklet. 1996

Unread post by Samara »

Oooooh.... 2000’li yıllarda IZH Planet 4’üm vardı, gençtim, kızları gezmeye götürürdüm, evin yanında bir nehir vardı, yürüyerek çok uzak ve korkutucu olduğu yerden çok uzağa götürürsünüz , yani diyorsun ki, göğüslerini göster/oral seks yap, seni geri alacağım, hayır, seni burada bırakacağım, birisi her şeyi şaka yoluyla birisiyle kabul etti ve sonunda tam teşekküllü seks yaptı, kim olursa olsun korktum histerik olmaya başladım, her şeyi şakaya çevirdi ve öylece geri aldı) Ehhhhhh... çocukluk harika bir zamandır, bu kadar hoş anıları geri getirdiği için yazara teşekkürler)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”