Sanal bir ilişkiniz olduysa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu?
Uzun süre konuştuksa neden durduk?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsiniz gibi mi? ’e şunu söyleyin:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
Sanal bir ilişkiniz olduysa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi? Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu? Uzun süre konuştuksa neden durduk? Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsiniz gibi mi? :angel:’e şunu söyleyin:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237854 time=1691058029 user_id=18654] Ve aniden bir şeyin gerçeğe dönüşmesini istedim [/quote] kim olduğuna bağlı olarak 😏
Sanal bir ilişkiniz olduysa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Tek seferlik mi, bir ay mı yoksa daha uzun mu?
bir hafta veya daha uzun süredir (gerçek hayata daha önce geçmedilerse)
Peki bu ne tür bir sanaldı - seks mi yoksa video mu? seks dışında
Uzun süre iletişim kurduysak neden durduk?
iletişim gerçek hayata geçti veya şu noktaya geldi: hayır (kural olarak kızlar iletişim kurmayı bıraktı)
Olduğunuz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştırıyordunuz? Yoksa sanki çok/çok daha gençmişsiniz gibi?
Reenkarne olmadan veya süper yetenekler icat etmeden her zaman kendi adıma yazıyorum))) ...Ben buyum
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Sanal bir ilişkiniz olduysa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Tek seferlik mi, bir ay mı yoksa daha uzun mu? bir hafta veya daha uzun süredir (gerçek hayata daha önce geçmedilerse)
Peki bu ne tür bir sanaldı - seks mi yoksa video mu? seks dışında
Uzun süre iletişim kurduysak neden durduk? iletişim gerçek hayata geçti veya şu noktaya geldi: hayır (kural olarak kızlar iletişim kurmayı bıraktı)
Olduğunuz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştırıyordunuz? Yoksa sanki çok/çok daha gençmişsiniz gibi? Reenkarne olmadan veya süper yetenekler icat etmeden her zaman kendi adıma yazıyorum))) ...Ben buyum
[quote="SeRg !$!" post_id= 237864 time=1691058671 user_id=14975] bir hafta veya daha uzun süreden beri (gerçek hayata daha önce geçmemişlerse) [/quote] ve yüzde kaçı sanal gerçek hayata mı taşındı?
[ref=#804000]ilovebiboys[/ref], Peki, diğerlerinin durumu nasıl acaba ) Ve yüzdeler hakkında - yani, sayılar ve istatistiklerle düşünmeye alışkınım :oops:
Holigan Carrie, hadi siz erkeklere bu hikayeleri anlatırsınız, onlar basittir - ipuçlarını anlamazlar, satır aralarını nasıl okuyacaklarını bilmezler) ama biz kızlar neyin ne olduğunu biliyor
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], hadi 😏 siz erkeklere bu hikayeleri anlatırsınız, onlar basittir - ipuçlarını anlamazlar, satır aralarını nasıl okuyacaklarını bilmezler) ama biz kızlar neyin ne olduğunu biliyor 😉
Yaklaşık 3 ay süren sanal bir aşk, flörtten, şeker buketi döneminden düğün hazırlığına kadar uzanan bir hikaye. Orada işimizi bitirdik ve yollarımızı ayırdık. Aile ilişkilerini sanal ortamda oynamak bir şekilde mantıklı değil ve gerçek hayatta bu yeterli. Muhtemelen, yine sıkıcı hale geldi, gerçekte olduğu gibi, olaylar geliştikçe izlenimlerin ve ruh hallerinin keskinliği kayboluyor.
These users thanked the author Murena0314 for the post:
Yaklaşık 3 ay süren sanal bir aşk, flörtten, şeker buketi döneminden düğün hazırlığına kadar uzanan bir hikaye. Orada işimizi bitirdik ve yollarımızı ayırdık. Aile ilişkilerini sanal ortamda oynamak bir şekilde mantıklı değil ve gerçek hayatta bu yeterli. Muhtemelen, yine sıkıcı hale geldi, gerçekte olduğu gibi, olaylar geliştikçe izlenimlerin ve ruh hallerinin keskinliği kayboluyor.
2016’dan beri periyodik olarak içlerinden biriyle sanal temas halindeyim, çoğunlukla iletişim kuruyoruz ama hayır: hayır, üzerimize akın ediyor ve görüntülü görüşme üzerinden sanal iletişim kuruyoruz, bazen onunla video aracılığıyla bu şekilde iletişim kuruyoruz ve sonra şunu fark ediyorum: yüzünü şu anda külotla okşuyor ve hemen bir arzum var ve sertleşiyorum, muzu çıkarıyorum ve erdemimiz var)) bu forumdan önce başka bir forumda oturuyordum, orada Birçok katılımcıyla veya fotoğraf alışverişi formatında - görüntülü veya WhatsApp’ta görüntülü görüşme yoluyla sanallaştırmayı başardım, muhtemelen hepsini sayarsanız 35-40 kadın olacak, ama artık orada oturmuyorum, hayır artık ilginç ve bir kadını böyle bir şeye hazır olacak bir duruma getirmek çok fazla güçlük gerektiriyor, bunu yapacak zaman yok))
These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
2016’dan beri periyodik olarak içlerinden biriyle sanal temas halindeyim, çoğunlukla iletişim kuruyoruz ama hayır: hayır, üzerimize akın ediyor ve görüntülü görüşme üzerinden sanal iletişim kuruyoruz, bazen onunla video aracılığıyla bu şekilde iletişim kuruyoruz ve sonra şunu fark ediyorum: yüzünü şu anda külotla okşuyor ve hemen bir arzum var ve sertleşiyorum, muzu çıkarıyorum ve erdemimiz var)) bu forumdan önce başka bir forumda oturuyordum, orada Birçok katılımcıyla veya fotoğraf alışverişi formatında - görüntülü veya WhatsApp’ta görüntülü görüşme yoluyla sanallaştırmayı başardım, muhtemelen hepsini sayarsanız 35-40 kadın olacak, ama artık orada oturmuyorum, hayır artık ilginç ve bir kadını böyle bir şeye hazır olacak bir duruma getirmek çok fazla güçlük gerektiriyor, bunu yapacak zaman yok))
Hooligan Carrie,
everyone St. Petersburg’da diğer bölgelerden gelenlerin yaklaşık %75’i objektif olarak bu sorunlu, ancak bu tür kişilerle de toplantılar yapıldı
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], everyone St. Petersburg’da diğer bölgelerden gelenlerin yaklaşık %75’i objektif olarak bu sorunlu, ancak bu tür kişilerle de toplantılar yapıldı
[quote=Moray eel0314 post_id=237879 time=1691059631 user_id=18507] şeker buketi dönemi ve düğün hazırlıkları öncesi. [/quote] Vay, ne kadar ilginç! İnternette şeker buketi dönemi nasıl? Düğün hakkında...bu da çevrimiçi mi? Bu nasıl teknik?
ilginç açıklama: evet ve bir kadını böyle bir şeye hazır olacak duruma getirmek çok fazla güçlük gerektirir, bunu yapacak zaman yok))
hangi duruma??? kızlar sizi böyle sürükledi
aşka bir konuda da söylediğim gibi, orada olmayan bir şeyi hiçbir zaman kendime atfetmedim... Ben bendim, ruhumu açıyordum. Evet biliyorum, çoğu zaman acı veriyor. Ama bence bizi çeken, buluşmaya yönelik o adımı atmaya zorlayan insanın ruhu, iç dünyasıdır.
P/S AlexTDV kusura bakmayın Alex herhangi bir kişisel bağlantısı olmayan sadece dinleyicilere bir soru
ilginç açıklama: evet ve bir kadını böyle bir şeye hazır olacak duruma getirmek çok fazla güçlük gerektirir, bunu yapacak zaman yok)) hangi duruma??? kızlar sizi böyle sürükledi aşka bir konuda da söylediğim gibi, orada olmayan bir şeyi hiçbir zaman kendime atfetmedim... Ben bendim, ruhumu açıyordum. Evet biliyorum, çoğu zaman acı veriyor. Ama bence bizi çeken, buluşmaya yönelik o adımı atmaya zorlayan insanın ruhu, iç dünyasıdır.
P/S AlexTDV kusura bakmayın Alex herhangi bir kişisel bağlantısı olmayan sadece dinleyicilere bir soru
Hooligan Carrie: ↑04 Aug 2023, 12:53
Vay canına, ne kadar ilginç! İnternette şeker buketi dönemi nasıl? Düğün hakkında...bu da çevrimiçi mi? Bu nasıl teknik?
İnternette de tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi kur yapma, fotoğraf ve gif şeklinde çiçek hediyeleri, öpücük içeren resimler, ve tabii ki hiç tatlı yoktu. Orada katı, alıngan bir kızı oynadım ve hatta sanal seksin bile benden ısrarcı kur yaparak elde edilmesi gerekiyordu.
Düğüne bile gelmediler, ikisi bunun çok fazla olduğunu fark etti, iletişimleri yavaşladı ve sonra konuşmayı bıraktılar.
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=238265 time=1691142829 user_id=18654] Vay canına, ne kadar ilginç! İnternette şeker buketi dönemi nasıl? Düğün hakkında...bu da çevrimiçi mi? Bu nasıl teknik? [/quote] İnternette de tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi kur yapma, fotoğraf ve gif şeklinde çiçek hediyeleri, öpücük içeren resimler, ve tabii ki hiç tatlı yoktu. Orada katı, alıngan bir kızı oynadım ve hatta sanal seksin bile benden ısrarcı kur yaparak elde edilmesi gerekiyordu. Düğüne bile gelmediler, ikisi bunun çok fazla olduğunu fark etti, iletişimleri yavaşladı ve sonra konuşmayı bıraktılar.
Hooligan Carrie: ↑03 Aug 2023, 13:13
Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi? ’e söyle
Ben yazmayacağım ikincisi - bir kez No. Ancak sanal sanatımı oluşturduğum konuda okuyabilirsiniz ve adı "X Şehrinden L Kızı". Orada her şey ayrıntılı olarak anlatılıyor. Okumak için fazla tembel değilseniz gelin okuyun!
Size kısaca anlatacağım: Sanal gerçeklik vardı, Şubat 2013’ten Temmuz 2013’e kadar sürdü!
Neden durdular ? Çünkü evlendi!
These users thanked the author çapkın for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237845 time=1691057596 user_id=18654] Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi? Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu? Uzun süre konuştuksa neden durduk? Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi? :angel:’e söyle [/quote] Ben yazmayacağım ikincisi - bir kez No. Ancak sanal sanatımı oluşturduğum konuda okuyabilirsiniz ve adı "X Şehrinden L Kızı". Orada her şey ayrıntılı olarak anlatılıyor. Okumak için fazla tembel değilseniz gelin okuyun! Size kısaca anlatacağım: Sanal gerçeklik vardı, Şubat 2013’ten Temmuz 2013’e kadar sürdü! Neden durdular ? Çünkü evlendi!
Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi?
Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi?
Söyle
Ben sadece metinlerle oynadım . Kendi adıma. Erotik hikayeleri olan heyecanlı kızlar. Sadece bir kadın benden biraz daha yaşlıydı. Geri kalanlar çok daha genç. Bir keresinde badang’da bir kızla tanışmıştım, birkaç saat dilimiyle ayrılmıştık, onunla flört ettim, orgazm oldu... Bana ne güzel sözler yazmıştı. Üç ay sonra Badanga bizi engelledi ve birkaç ay sonra beni başka bir sitede buldu. Ve bu aşk 8 ay daha devam etti.
3-4 yıl önce başka bir kadınla sanal ortama başladım, bugüne kadar yazışmaya devam ediyoruz ama artık sadece arkadaşız, birbirimize kişisel hayatlarımızı anlatıyoruz. Bazen müstehcen fotoğraflarıyla benimle dalga geçiyor. Hooligan Carrie, eğer Pandora’yı hatırlıyorsan o zaman ben’ Ben de onunla biraz sanallaştım.
Birçok kişiyle sanal deneyimim oldu ama 1-2 aydan fazla sürmedi.
Geçen yılın sonunda bir kadınla tanıştım, benden çok uzak olmayan bir yerde yaşıyordu ve buluşacaktık, onunla flört ettim, toplantıyı iki ay erteledi ve bir gün Bana sanal dünyada kalmaya devam etmemizin daha iyi olacağını, gerçek hayatta buluşmak istemediğini yazdı.
Bu, tüm sanal arzumu tamamen elimden aldı...
İşte bu kadar...
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237845 time=1691057596 user_id=18654] Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun süre mi? Peki bu ne tür bir sanaldı; cinsel içerikli mesajlaşma mı yoksa video mu? Uzun süre konuştuksa neden durduk? Kendiniz gibi mi yoksa karşı cinsten bir kız/erkek arkadaş adına mı sanallaştınız? Yoksa çok/çok daha gençmişsin gibi mi? Söyle :angel: [/quote] Ben sadece metinlerle oynadım . Kendi adıma. Erotik hikayeleri olan heyecanlı kızlar. Sadece bir kadın benden biraz daha yaşlıydı. Geri kalanlar çok daha genç. Bir keresinde badang’da bir kızla tanışmıştım, birkaç saat dilimiyle ayrılmıştık, onunla flört ettim, orgazm oldu... Bana ne güzel sözler yazmıştı. Üç ay sonra Badanga bizi engelledi ve birkaç ay sonra beni başka bir sitede buldu. Ve bu aşk 8 ay daha devam etti. 3-4 yıl önce başka bir kadınla sanal ortama başladım, bugüne kadar yazışmaya devam ediyoruz ama artık sadece arkadaşız, birbirimize kişisel hayatlarımızı anlatıyoruz. Bazen müstehcen fotoğraflarıyla benimle dalga geçiyor. [ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], eğer Pandora’yı hatırlıyorsan o zaman ben’ Ben de onunla biraz sanallaştım. Birçok kişiyle sanal deneyimim oldu ama 1-2 aydan fazla sürmedi. Geçen yılın sonunda bir kadınla tanıştım, benden çok uzak olmayan bir yerde yaşıyordu ve buluşacaktık, onunla flört ettim, toplantıyı iki ay erteledi ve bir gün Bana sanal dünyada kalmaya devam etmemizin daha iyi olacağını, gerçek hayatta buluşmak istemediğini yazdı. Bu, tüm sanal arzumu tamamen elimden aldı... İşte bu kadar...
Serg_A, Ne kadar uzun ve çeşitli bir deneyime sahipsin! Paylaştığınız için teşekkürler. Ama...asla asla deme!
Ben de her zaman metinleri tercih ettim. Herkese uygun olmadığını, herkesin okuyup yazamayacağını fark ettim. Ancak bu muhtemelen iyidir, çünkü zevklerin çeşitliliğine bakmak ilginçtir.
Pandora’yı burada bulamadım, daha yeni geldim.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[ref=#bf0000]Serg_A[/ref], Ne kadar uzun ve çeşitli bir deneyime sahipsin! Paylaştığınız için teşekkürler. Ama...asla asla deme!
Ben de her zaman metinleri tercih ettim. Herkese uygun olmadığını, herkesin okuyup yazamayacağını fark ettim. Ancak bu muhtemelen iyidir, çünkü zevklerin çeşitliliğine bakmak ilginçtir.
Serg_A: ↑04 Aug 2023, 20:05
3-4 yıl önce başka bir kadınla sanal hayata başladım, bugüne kadar yazışmaya devam ediyoruz, ancak artık sadece arkadaşız, birbirimize kişisel hayatlarımızdan bahsediyoruz
Bu bana öyle geliyor ki en tatlı hikaye.
Birkaç ay sonra beni başka bir sitede buldu. Ve bu aşk 8 ay daha devam etti.
Ve bu hikaye de çok tatlı. )) Teşekkür ederim! :melek:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Serg_A post_id=238392 time=1691168745 user_id=18010] 3-4 yıl önce başka bir kadınla sanal hayata başladım, bugüne kadar yazışmaya devam ediyoruz, ancak artık sadece arkadaşız, birbirimize kişisel hayatlarımızdan bahsediyoruz [/quote] Bu bana öyle geliyor ki en tatlı hikaye. [quote=Serg_A post_id=238392 time=1691168745 user_id=18010] Birkaç ay sonra beni başka bir sitede buldu. Ve bu aşk 8 ay daha devam etti. [/quote] Ve bu hikaye de çok tatlı. )) Teşekkür ederim! :melek:
Hooligan Carrie: ↑04 Aug 2023, 23:15
Pandora’yı burada bulamadım, kısa süre önce buradayım.
O, Lerunya’nın bulunduğu başka bir forumdaydı. ve ben Xenophon’luyum buraya geldim. Pandora oradaki herkesle tartışıyordu ve ben de onu sakinleştirmeye başladım, ta ki sakinleşinceye kadar .
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=238479 time=1691180147 user_id=18654] Pandora’yı burada bulamadım, kısa süre önce buradayım. [/quote] O, Lerunya’nın bulunduğu başka bir forumdaydı. ve ben Xenophon’luyum buraya geldim. Pandora oradaki herkesle tartışıyordu ve ben de onu sakinleştirmeye başladım, ta ki sakinleşinceye kadar 😁.
[quote=Serg_A post_id=238541 time=1691213607 user_id=18010] ve ben sakinleşene kadar onu sakinleştirmeye başladım. [/quote] Bu harika 😅😅 😅Onu buraya getirin, burada tartışırız)))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=238566 time=1691218770 user_id=18654] [quote=Serg_A post_id= 238541 time=1691213607 user_id=18010] ve ben sakinleşene kadar onu sakinleştirmeye başladım. [/quote] Bu harika 😅😅😅 Onu buraya sürükleyin, burada tartışırız))) [/quote] Orada engellendim 😁😁😁. Ve onunla sadece PM’de sohbet ettim)
[quote=Serg_A post_id=238590 time=1691220666 user_id=18010] Orada engellendim [/quote] Vay be! Bunu ihlal mi ettin? :angel: Yazık çünkü burada yeterince kadın yok. Belki )
[quote=O4arovatell post_id=238521 time=1691202889 user_id=1118] Virt hayatıma parlak duygular getirdi!!! [/quote] Katılıyorum, duygular için ona gidiyoruz)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=238605 time=1691221810 user_id=18654] [quote=Serg_A post_id= 238590 time=1691220666 user_id=18010] Orada engellendim [/quote] Vay be! Bunu ihlal mi ettin? :angel: Yazık çünkü burada yeterince kadın yok. Muhtemelen ) [/quote] Orada herkesi yasaklamaya başladılar.
Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun bir süre mi?
Sanırım kandırdığınız adam onunla iletişim kuranın bir kız olmadığını anladığında Virt’iniz hemen sona eriyor. ama senin gibi bıyıklı ve sakallı bir adam örneğin ve genel olarak bu işe giren erkekleri burada okumak komik Bir kadının rolü o kadar fazlaydı ki muhtemelen gerçek hayatta eşcinsel değil de kadın olduklarına inanıyorlardı.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237845 time=1691057596 user_id=18654] Sanal bir ilişkiniz varsa bu ilişki ne kadar sürdü? Kişisel maksimumunuz nedir? Bir kerelik mi, bir ay mı yoksa daha uzun bir süre mi? [/quote]Sanırım kandırdığınız adam onunla iletişim kuranın bir kız olmadığını anladığında Virt’iniz hemen sona eriyor. ama senin gibi bıyıklı ve sakallı bir adam örneğin 🤮🤮🤮🤮🤮 ve genel olarak bu işe giren erkekleri burada okumak komik Bir kadının rolü o kadar fazlaydı ki muhtemelen gerçek hayatta eşcinsel değil de kadın olduklarına inanıyorlardı.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=238795 time=1691254391 user_id=18654] [quote=Serg_A post_id= 238659 time=1691227258 user_id=18010] Orada herkesi yasaklamaya başladılar. [/quote] Vay be! Ne anlamı var? Açık değil. [/quote] Anlamı da benim için açık değil.
Evli insanlarla %99 sanal etkileşimim var.
Onların sanallaştırma olasılıkları daha yüksek.
Bence maksimum iletişim süresi 2 ay.
Şu an ayrılıyoruz banal bir sebep - onun hakkında her şeyi biliyorum, tüm tercihleri, arzuları, hayalleri vb. Bu nedenle sanal da sıradan hale geliyor - aynı ifadeler, kelimeler, ne zaman ve neden biteceğini biliyorum.
İdeal olarak, böyle bir dönemden sonra zaten gerçek hayatta tanışmalısınız.
These users thanked the author Çimen for the post (total 3):
Evli insanlarla %99 sanal etkileşimim var. Onların sanallaştırma olasılıkları daha yüksek. Bence maksimum iletişim süresi 2 ay. Şu an ayrılıyoruz banal bir sebep - onun hakkında her şeyi biliyorum, tüm tercihleri, arzuları, hayalleri vb. Bu nedenle sanal da sıradan hale geliyor - aynı ifadeler, kelimeler, ne zaman ve neden biteceğini biliyorum. İdeal olarak, böyle bir dönemden sonra zaten gerçek hayatta tanışmalısınız.
2018’den beri bir adamla önce bir forumda yazıştık, sonra onunla başka bir foruma geçtik. Bir arabada yazıştık.. başlangıçta büyük olasılıkla sanal değildi, ancak telefonda samimi konuşmalar, fotoğraf alışverişi, 2022’de bir erkekle tanıştığımda ve onunla çıkmaya başladığımda iletişim kesildi, bu yıl dostça yazışmalar yeniden başladı , ama bitti.. Ne hakkında konuşacağımı bilmiyorum ve muhtemelen o da bilmiyor... bu süre zarfında birden fazla kez tanışabilirdik.
2018’den beri bir adamla önce bir forumda yazıştık, sonra onunla başka bir foruma geçtik. Bir arabada yazıştık.. başlangıçta büyük olasılıkla sanal değildi, ancak telefonda samimi konuşmalar, fotoğraf alışverişi, 2022’de bir erkekle tanıştığımda ve onunla çıkmaya başladığımda iletişim kesildi, bu yıl dostça yazışmalar yeniden başladı , ama bitti.. Ne hakkında konuşacağımı bilmiyorum ve muhtemelen o da bilmiyor... bu süre zarfında birden fazla kez tanışabilirdik.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=240156 time=1691520914 user_id=5795] bu süre zarfında birden fazla kez tanışmış olabilirdik. [/quote] Bu tamamen farklı ))) Ama hikaye çok güzel!
Anonim.
Benim değil. Ama öğreticidir.
Seks ortalama ne kadar sürer?
Hayır, porno filmlerde değil, sıradan insanların gerçek hayatlarında.
Bunu hiç merak ettiniz mi veya duydunuz mu? partnerinizden:...
Last post
her şeyin ne anlama geldiğine bağlı olarak, tam hazırlık ve oyun yaparsanız 2-3 saat sürebilir.
Çabuk boşalırım:
- Uzun zamandır seks yapmadım;
- durum çok baharatlı ve heyecanlı))
- yetenekli bir partner))
Uzun süre boşalmam:
- yukarıdakiler olmadan süreci kontrol edebilirim;
- alkol...
Kızlara soru, yeni bir partnerle seks yapmaya başladığınızda, onunla sürekli orgazm yaşamanız yaklaşık olarak ne kadar sürer?
2 saat 24 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
kızlar, açın, kim ilk...
Last post
İkinci seferde de işe yaramazsa ben de ilgilenmiyorum.) Onuncu kez yarı bakireler yetişiyor, bilenler ne istediğini biliyor. Her ihtimale karşı üçüncü bir şans verilebilir. Kızlar adına ben cevap...
Erkeklere soru. İlk orgazmınızdan sonra ereksiyona ulaşmanız ortalama ne kadar sürer?
Last post
Erkeklere yönelik soru. İlk orgazmınızdan sonra ortalama ne kadar sürede ereksiyona ulaşabilirsiniz?
Her şey kişiye özeldir. Bazen ikinci bir ereksiyon hemen mümkün olur, bazen ise uzun bir süre...
Yüz bin dolar karşılığında, muhtemelen bir yıl boyunca riski göze alırdım :wink:
Elbette, birlikte yaşamaya zorlanmamaları şartıyla :) :voprosy:
Last post
Mart ,
Ne kadar koyarlarsa koysunlar onun üzerindeki her şey benimdir. Şikayet etmiyorum sanırım.
Hiç şikayet olmaması harika! Bu durumda kitaba gerek yok...