Kazakistan’da bir kız alışılmadık bir rekor kırdı: Vajinasıyla 7,5 metrelik bir mesafeden sıvıyı kendi içine çekme yeteneğini gösterdi.
Eğer vücudunuzda yeterince gaz yoksa araba, sonra kimin sorumlu olduğunu hatırla.
https://i.postimg.cc/d052YbCb/hca2-Mw-Ub-MA8.jpg
Kızlar ve kadınlar, bunu yapabilir misiniz?
-
Автор темыRasaroam
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kızlar ve kadınlar bunu yapabilir misiniz?
Kadınlar için beden eğitimi.
Kimsenin 2 atmosferlik bir kuvvetle emebileceğini ölçtüğünü sanmıyorum, ben de bundan şüpheliyim. Örneğin, ağzınızı kullanarak karnınızın orta çizgisinin 2 metre altındaki bir bardaktan pipetle su çekmeyi deneyin. Bu yaklaşık 2 atm olacaktır.
Ve yaklaşık 7 metre... Vajina tek seferde büyük bir hacmi emecek kapasiteye sahip değildir. Bu tür egzersizlerle kaslar “içeriye itme” veya “içeriye çekme” prensibine göre çalışabilir. Böyle bir işlevi yerine getirebilecek bir çek valf ve kas yoktur. Anüsünüzle tutarak birkaç kez içeri çekebilirsiniz. Belki Kazaklar kaydı kaydettiklerinde onun neye bulaştığını görmekten utanmışlardı?
Kimsenin 2 atmosferlik bir kuvvetle emebileceğini ölçtüğünü sanmıyorum, ben de bundan şüpheliyim. Örneğin, ağzınızı kullanarak karnınızın orta çizgisinin 2 metre altındaki bir bardaktan pipetle su çekmeyi deneyin. Bu yaklaşık 2 atm olacaktır.
Ve yaklaşık 7 metre... Vajina tek seferde büyük bir hacmi emecek kapasiteye sahip değildir. Bu tür egzersizlerle kaslar “içeriye itme” veya “içeriye çekme” prensibine göre çalışabilir. Böyle bir işlevi yerine getirebilecek bir çek valf ve kas yoktur. Anüsünüzle tutarak birkaç kez içeri çekebilirsiniz. Belki Kazaklar kaydı kaydettiklerinde onun neye bulaştığını görmekten utanmışlardı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 282 Views
-
Last post by Gudgeon
-
- 2 Replies