Mevcut cinsel tabular ruh sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.
Hangi cinsel tabular sağlığınızı etkiler ve onlarla nasıl başa çıkabilirsiniz?
Cinsel tabular ve bunların ruh sağlığına etkisi
-
Автор темыİçi Boş Şövalye
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Cinsel tabular ve ruh sağlığına etkileri
Pedohisteri ve cinsel rıza yaşının haksız yere yüksek olması üzerimde kesinlikle baskı yaratıyor...
Toplumda gerçekten bir yeniden düşünme olmayacak mı?
Toplumda gerçekten bir yeniden düşünme olmayacak mı?
- These users thanked the author sağırlığın for the post (total 2):
- sapık, Morpheus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 5 months
Pedohisteri sadece bir tür beladır. Bu da zamanla başka kısıtlama ve yasaklara dönüşüyor.
- These users thanked the author sapık for the post (total 3):
- sağırlığın, Truwor, Morpheus
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 1 year 3 months
Pedohisteriye gelince, evet, bu kesin bir dönüm noktasıdır. Normal bir insan zaten bir çocuğa zarar vermez ama manyaklar yasakları umursamaz. Neyse ki manyaklar son derece nadirdir. Ancak yetişkin bir erkek için en büyük korku, ormanda yalnız küçük bir kızla tanışmaktır. Hiçbir şey yapmadan çok uzun süre oturabilirsiniz.. Yani pedoboristlerin başardığı şey, bir çocuğa yardım etmek, hatta yabancı bir çocukla konuşmak bile - başınız belaya girebilir, mümkün olduğunca çabuk geçmek daha iyidir.
Ve bu konu hakkında anlayışlı bir eşim var, onunla çok pratik yapıyoruz, neredeyse tüm fantezilerimiz tatmin oluyor. Cinsel tabular hiç müdahale etmeyin, çünkü herhangi bir yasak benim için ilginç değil. Yaşlanıyoruz))
Ve bu konu hakkında anlayışlı bir eşim var, onunla çok pratik yapıyoruz, neredeyse tüm fantezilerimiz tatmin oluyor. Cinsel tabular hiç müdahale etmeyin, çünkü herhangi bir yasak benim için ilginç değil. Yaşlanıyoruz))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year
.
Ormana kaç kez gidersem gideyim, ailemle bile olsa hiç rastlamadım. belki de kaybolmaktan korkuyorlardır
Balık tutarken gördüm ama ormanda görmedim
Bir kızın ormanda ne işi vardı, Büyükannesine turta getiriyorduSashkaBishka: ↑01 Jul 2024, 13:34 paedohisteri hakkında, evet, bu kesin bir çekim. Normal bir insan zaten bir çocuğa zarar vermez ama manyaklar yasakları umursamaz. Neyse ki manyaklar son derece nadirdir. Ancak yetişkin bir erkek için en büyük korku, ormanda yalnız küçük bir kızla tanışmaktır. Hiçbir şey yapmadan çok uzun süre oturabilirsiniz.. Yani pedoboristlerin başardığı şey, bir çocuğa yardım etmek, hatta yabancı bir çocukla konuşmak bile - başınız belaya girebilir, mümkün olduğunca çabuk geçmek daha iyidir.
Ormana kaç kez gidersem gideyim, ailemle bile olsa hiç rastlamadım. belki de kaybolmaktan korkuyorlardır
Balık tutarken gördüm ama ormanda görmedim
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 10 months
Eşim ve ben için, seksin hasta bir psikolojik konusu, karımın onu seven ve onunla seks yapan arkadaşımızdan çocuğumuzu doğurma arzusudur. Eşim de arkadaşım da bunu istiyor ve eşimin arkadaşımızdan hamile kalması beni çok heyecanlandırıyor. Ancak karar veremiyoruz.
11 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Pedohisteri.
11 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Bir tanıdığının tanıdığı, şehirlerarası bir otoyolda trafik sıkışıklığında arabadan indiğini ve üç yaşındaki kızını çiş yapması için kalçalarının üzerinde tuttu ve ardından şişedeki suyu boşaltıp amını yıkadı. Birisi tüm bunları filme aldı ve bir ihbar yazdı. Arabanın plaka numarasını kullanarak sahibini buldular ve babam pedofili suçundan hüküm giydi. Eş-anne mahkemede bağırdı: -Hepiniz deli misiniz? !!! O benim kocam, kızımızın babası, ben de ondan trafik sıkışıklığında dururken işemek için onu tutmasını istedim!!! Ancak kadın hakim anneyi kuşattı ve sübyancı kocasını savunması halinde ebeveynlik haklarından mahrum bırakılacağı ve kızın yetimhaneye gönderileceği tehdidinde bulundu.Pedohisteri sadece bir tür beladır. Bu da zamanla başka kısıtlamalara ve yasaklara dönüşüyor.
Pedohisteri.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 495
- Registered for: 1 year

Tüm bunlar internetin etkisi, sadece bir sübyancı ve kız, kız kardeş, yeğen fark etmiyor.
Yakında onun bölgesinde bir çocuk ortalıkta külotla dolaşırsan sapık olarak tanınırsın

Bebek bezi giymeniz veya arabaya işemeniz gerekiyorTruwor: ↑06 Jul 2024, 01:07 Eşim ve ben için, seksin hastalıklı bir psikolojik teması, karımın onu seven ve onunla seks yapan arkadaşımızdan çocuğumuzu doğurma arzusudur. Eşim de arkadaşım da bunu istiyor ve eşimin arkadaşımızdan hamile kalması beni çok heyecanlandırıyor. Ancak karar veremiyoruz.
11 dakika 39 saniye sonra gönderildi:Bir tanıdığının tanıdığı, şehirlerarası bir otoyolda trafik sıkışıklığında arabadan indiğini ve üç yaşındaki kızını çiş yapması için kalçalarının üzerinde tuttu ve ardından şişedeki suyu boşaltıp amını yıkadı. Birisi tüm bunları filme aldı ve bir ihbar yazdı. Arabanın plaka numarasını kullanarak sahibini buldular ve babam pedofili suçundan hüküm giydi. Eş-anne mahkemede bağırdı: -Hepiniz deli misiniz? !!! O benim kocam, kızımızın babası, ben de ondan trafik sıkışıklığında dururken işemek için onu tutmasını istedim!!! Ancak kadın hakim anneyi kuşattı ve sübyancı kocasını savunması halinde ebeveynlik haklarından mahrum bırakılacağı ve kızın yetimhaneye gönderileceği tehdidinde bulundu.Pedohisteri sadece bir tür beladır. Bu da zamanla başka kısıtlamalara ve yasaklara dönüşüyor.
Pedohisteri.
Tüm bunlar internetin etkisi, sadece bir sübyancı ve kız, kız kardeş, yeğen fark etmiyor.
Yakında onun bölgesinde bir çocuk ortalıkta külotla dolaşırsan sapık olarak tanınırsın
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 431 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 1 Replies