Öpüşme ve oral seks

Penisin, alıcı partnerin ağzı, dili, dişleri veya boğazı tarafından pasif olarak uyarıldığı oral seks
Автор темы
Asgard
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 2 years 1 month
 Öpüşme ve oral seks

Unread post by Asgard »

Hem erkeklerin hem de kızların, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne hissettiğinizi merak ediyorum. kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (bitirdikten sonra)?
These users thanked the author Asgard for the post (total 7):
evgen001, alexey.bro, pembe_, Stas99rus, seksforumu_, İle, v2024
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Öpüşme ve oral seks

Unread post by Venüs »

Asgard: 28 Nov 2023, 15:53 Hem erkeklerin hem de kızların fikirlerini, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne hissettiğinizi merak ediyorum. kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (sondan sonra)?
))) sanırım bu tür öpücüklerin oldukça normal olduğunu. Eğer bir adamın bu konuda hiç hamamböceği yoksa. O zaman onu utandırma
These users thanked the author Venüs for the post (total 15):
Asgard, Evgen84, Andrey57115, Mart, Vik.ruba80, Mihaaaa 4, Sibiryak89, pembe_, Dal, Fargal94, Stas99rus, Igor1989, Dmitriy 56, İskender, andylee
Автор темы
Asgard
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Asgard »

Strecoza, böyle bir deneyiminiz oldu mu? Bitirdikten sonra daha çok ilgimi çekiyor, denemekten çekinmiyorum ama sıkıcı :) :), eşimin nasıl olduğunu bilmiyorum tepki verecektir.
These users thanked the author Asgard for the post:
Mart
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by alexey.bro »

Oral seks sırasında yaygın bir uygulama, beni emdiğinde, bazen boynumu öpmek için daha yükseğe çıkıyor ve biz her zaman öpüşürüz, bunda yanlış bir şey yok ve tam tersi, ona oral seks yaptığımda da hemen öpüşürüz. Sonu hakkında kesin bir şey söyleyemem çünkü ağzına üflememden hoşlanmıyor.
These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
Fargal94, Stas99rus
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Venüs »

Asgard: 28 Nov 2023, 16:03 Strecoza, böyle bir durumunuz var mıydı? deneyim ? Bitirdikten sonra daha çok ilgileniyorum, denemekten çekinmiyorum ama sıkıcı :) :), karımın nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.
))) Hem oral seks sırasında hem de sonrasında öpüşmeler oldu. Ama eğer karda oynamayı kastediyorsan o zaman hayır, bu olmadı. Hemen spermi yutuyorum
These users thanked the author Venüs for the post (total 9):
Asgard, Andrey57115, Mart, PlajTavşan, Diana itaatsizlik etti, Vik.ruba80, İskender 19, Sibiryak89, Anatolik
Автор темы
Asgard
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Asgard »

Yusufçuk, teşekkürler, sen süpersin :)
Venüs
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Şalun70 »

Asgard: 28 Nov 2023, 16:03 Böyle bir deneyim yaşadınız mı? Sondan sonra daha çok ilgimi çekiyor, denemekten çekinmiyorum ama sıkıcı, eşin nasıl tepki vereceğini bilmiyorum.
Eğer öpücüğü karısı başlatıyor... o zaman sessizce söyleyebileceğini ya da düşünebileceğini biliyorum.
Onun için çabalıyorum... ama o beni küçümsüyor! Belki de sonrasında bir erkek seni iterse oral seks yapmamalısın.
Yazar... Beynini çalıştır... Böyle bir anda karını itmeye değer mi? Bununla eşcinsel olmuyorsunuz, bu başkasının spermi değil, sizin sperminiz ve aldığınız zevke şükran göstergesi olarak başkasının penisini değil, sevdiğinizin dudaklarını öpüyorsunuz. Yoksa bir şeyi yanlış mı anladım?
Yazarın size soruları... Cooney’i karınıza verdiniz mi... onu bir öpücükten sonra ondan mı istiyorsunuz? Ve özellikle de oral seks uzunsa ve orgazma yol açtıysa. Bir kadın oral seks yaptıktan sonra partnerini öperse lezbiyen sayılabilir mi? Ve son soru... Eşcinsellikten korunmak için kendinize folyo şapka almak istemez misiniz? Bana göre bu çılgın konuya erken yanıt verdiğim için özür dilerim.
Автор темы
Asgard
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Asgard »

Shalun70, bunda çılgınca bir şey görmüyorum konu, deneyim alışverişi, diğer insanların bu konudaki görüşlerini değerlendirme fırsatı
Venüs
Evgen84
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Evgen84 »

Ben buna tamamen katılıyorum, oral seksten sonra zevkle öpüyorum ama eşim oral seks yaparken ağzıma boşalmama izin vermiyor. Hanım tüm spermleri emer, sonra onu öperiz, oral seks sonrasında da öpüşürüz, bu tamamen doğaldır ve öpüşmeye engel olmalıdır.
These users thanked the author Evgen84 for the post (total 4):
Venüs, pembe_, Dmitriy 56, Stas99rus
Benzmaster
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Benzmaster »

Kesinlikle normal, benimki bunu hem oral seks sırasında hem de seks sonrasında her zaman yapıyor.
These users thanked the author Benzmaster for the post:
Stas99rus
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

Evet, her şey olması gerektiği gibi, ben de genellikle eşimin dilini emiyor ve yalıyorum, tıpkı onun sikimi yaptığı gibi). Eşimle de yapılacak işler vardı, ben de aynısını yaptım, kızlar beğendi :oops: Bu arada, karım aslında spermi yutmuyor, çoğunlukla onun üzerine akıyor dudaklar ve bundan sonra yine de öpüşmekten keyif alıyor. Sırasıyla cunnilingus’tan sonra benim gibi. Bence çok yaramaz ve iyi cinsel ilişkiler sağlıyor.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 4):
Şalun70, Fargal94, İgorek, Stas99rus
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Asgard: 28 Nov 2023, 17:23 Shalun70, bu konuda çılgınca bir şey görmüyorum, bu bir deneyim alışverişi, diğer insanların bu konudaki görüşlerini değerlendirme fırsatı
n
Yazarınıza sorular... karınıza oral seks yaptınız... bir öpücükten sonra bunu ondan ister misiniz? Ve özellikle de oral seks uzunsa ve orgazma yol açtıysa. Bir kadın oral seks yaptıktan sonra partnerini öperse lezbiyen sayılabilir mi? Ve son soru... Eşcinsellikten korunmak için kendinize folyo şapka almak istemez misiniz? Benim düşünceme göre çılgın konuya erken yanıt verdiğim için özür dilerim...
Sorularıma cevap vermedin... Yani bu değil deneyim alışverişi, ancak "başarısızlık" durumunda karınızın forumdaki görüşlerini gösterirsiniz...
Genel olarak sekste mutlu olmak istiyorsanız. Zaten 50 yaşını geçmiş bir kişinin tavsiyelerini dinleyin. Eşinizi hayatta ve sekste her konuda desteklemeye çalışın, çabalarınızı takdir edecek ve size aynen karşılığını vermeye çalışacaktır. Ve unutmayın, eşinizle konuşmaya başlayın ve hayatta karşılaştığınız her şeyi tartışın. Evet, hatta mutluluğun komplekslerden hoşlanmadığına dayanarak seksi tartışın. Sekste ve birlikte hayatınızda yeni bir şeyler sunmaktan korkmayın; eşinizin sunduğu şeyleri denemekten korkmayın ve unutmayın, sekste tabu konular yoktur, sınırlar yoktur. İstediğinizi yapın ama eşinizin de kabul edeceği şekilde... Bu nedenle onunla güvene dayalı bir ilişki kurun, tartışın ve ikiniz için de kabul edilebilir olsa bile tavana oturun... :muza:
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Evgen84: 28 Nov 2023, 17:27 Ben buna katılıyorum, oral seksten sonra zevkle öpüyorum ama eşim oral seks yaparken ağzıma boşalmama izin vermiyor. Hanım tüm spermleri emer, sonra onu öperiz, oral seks sonrasında da öpüşürüz, bu tamamen doğaldır ve öpücüğe engel olmalıdır
Hayır alınma... Ama metresi Muhtemelen karınız metresinin yaptığını yapmadığı için bunu aldınız...?
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Stas99rus
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355

Unread post by Kalyaev »

Oral seks sırasında öpüşmede herhangi bir sorun görmüyorum)
These users thanked the author Kalyaev for the post:
Stas99rus
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Kral Zogu: 28 Nov 2023, 18:07 Evet, her şey olması gerektiği gibi, ben genellikle karımın dilini emer ve onun sikimi yaptığı gibi yalarım. Ve eşimle ilgili bazı şeyler vardı, ben de aynısını yaptım, kızlar bundan hoşlanıyor gibiydi, bu arada, karısı aslında spermi yutmuyor, daha sonra daha fazlası dudaklarına akıyor ve o da bir sperm alıyor. bundan sonra yine de öpüşmeyi bırak. Sırasıyla cunnilingus’tan sonra benim gibi. Bu çok ahlaksızca bir davranış ve iyi cinsel ilişkilere katkıda bulunduğunu düşünüyorum.
Saygı.. olumlu yönde düşün... gerekeni yapmalısın ikiniz için de güzel.. sonuçta seks bir emek görevi değil, zevk alıp vermektir!
Stas99rus
Evgen84
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Unread post by Evgen84 »

Shalun70: 28 Nov 2023, 18:30
Evgen84: 28 Nov 2023, 17:27 Ben buna tamamen katılıyorum, oral seksten sonra zevkle öpüyorum ama karım oral seks yaparken ağzıma boşalmama izin vermiyor. Hanım tüm spermleri emer, sonra onu öperiz, oral seks sonrasında da öpüşürüz, bu tamamen doğaldır ve öpücüğe engel olmalıdır
Hayır alınma... Ama metresi Muhtemelen karınız metresinin yaptığını yapmadığı için bunu aldınız...?
Kesinlikle doğru, aşırı kadının seks meselelerine gittikçe daha az zaman ayırdığı yıllar
These users thanked the author Evgen84 for the post:
Stas99rus
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1241
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by kariyer »

Vücudumuzun dışarı attığı her şey sonraki kullanım için hoş olmayan şeylerdir ve bunlar idrar, dışkı, tükürük, regl dönemi, spermdir..
Peki, seks sırasında öpüştüyseniz bu başka bir şeydir, ama yapmazsınız Yukarıdaki maddeleri kasıtlı olarak yutmanız gerekir.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

uran,
uran : 28 Nov 2023, 19:03 Vücudumuzun sahip olduğu her şey kendini dışarı atar, sonraki kullanım için hoş değildir ve bu idrar, dışkı, tükürük, adet dönemi, spermdir..
Peki, eğer seks sırasında öpüştüysen bu bir şeydir, ama kasıtlı olarak bunu yapmana gerek yok yukarıdaki maddeleri yutun.
Aman Tanrım, ne kadar yüzeysel bir bilgi... Mesela spermde en iyi şeyler bu un içinde... anatomi öğren...
Stas99rus
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Shalun70: 28 Nov 2023, 19:23 Örneğin spermde en iyi şeyler bu un içinde... anatomiyi öğrenin...
bu nedenle "lezzetli" olarak değerlendiriliyor dil değil vajina
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

uran: 28 Nov 2023, 19:25öyledir, dolayısıyla dil için değil vajina için "lezzetli" kabul edilir
Sizce oral seks saçmalık mı? Ülkenizde kaç milyon insan hemen yüzünüze tükürmek isteyecek... Eğer alay konusu olmak istiyorsanız... peki, öyle olun... Ne kadar isterseniz isteyin, nooral seks artık yerini sağlam bir şekilde almış durumda. modern dünyadaki yeri. Evet, sizi sperm yemeye davet etmedim... ve tadını da bilmiyorum... Ben, sizin aksine, bu "PROFESÖR" konusunda uzman değilim. Ama siz ve saçmalıklarınız, sperm yemenin zevkinden mahrum bırakıyorsunuz. Milyonlarca kadın spermin tadını hoş buluyor, bazıları ise çok baharatlı, en azından LEZZETLİ!
Last edited by Şalun70 on 28 Nov 2023, 19:46, edited 1 time in total.
800Foma800
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94

Unread post by 800Foma800 »

Ayrıca iğrenç bir şey de görmüyorum, oral seks ve oral seks sonrasında öpüşüyorum.
kariyer
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by kariyer »

Shalun70: 28 Nov 2023, 19:33 Sizce oral seks saçmalık
Öyle bir şey söylemedim, iddia ediyorum ki
uran: Vücudumuzun kendi kendine attığı her şey sonrakiler için hoş değildir n
kullanın
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

uran,
Saçma... Sovyet eğitim ve yetiştirilmesinin kurbanısınız... Büyüklerinizin size empoze ettiği standartların olduğu bir dünyada yaşamıyorsunuz, var oluyorsunuz...
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

Asgard: 28 Nov 2023, 15:53 Hem erkeklerin hem de kızların fikirlerini, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne hissettiğinizi merak ediyorum. kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (sondan sonra)?
Sadece bir erkek, hazır değil kendini kabul ettirmek. İşte bu.
Tırnaklarını yiyor, başka bir şey yapmıyor. Ve sikinden sonra dudaklarını öp. Bu çok tuhaf.
These users thanked the author Timurlenk for the post (total 2):
Christmas_Christmas, pembe_
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Tamerlan: 28 Nov 2023, 20:40
Hem erkeklerin hem de kızların fikirlerini, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne hissettiğinizi merak ediyorum. kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (sondan sonra)?
Tırnaklarını yiyor, başka bir şey yapmıyor. Ve sikinden sonra dudaklarını öp. Bu çok tuhaf.
Bazıları ayak tırnaklarını bile ısırıyor.. Şaka yapıyorum))) ama cidden... örneğin öpüşürken... . sürecin kendisi, bir adam hala kendine izin verebilir... ama ağzıma girdikten sonra... O zaman kahretsin... işte bu... şakalar bitti... ve eğer geldikten sonra kendime izin verseydim ağzına, öpücüklerle peşinden gitmek... sonra en iyi ihtimalle yüzüne ve dudaklarına bir sik yerdim... ve en kötü ihtimalle... yakalardım... ama bir şeyle değil artık sik (((Her ne kadar bu benim erkeklerle iletişim kurma konusundaki kişisel deneyimim olsa da, "oral seks sonrası" durumumdayım)
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Sibiryak89
ScromnayaLady
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by ScromnayaLady »

Natali_Natali: 28 Nov 2023, 21:21 Bazıları ayak tırnaklarını bile ısırıyor.. Şaka yapıyorum))) ama cidden... mesela öpüşme sırasında, t.s. sürecin kendisi, bir adam hala kendine izin verebilir... ama ağzıma girdikten sonra... O zaman kahretsin... işte bu... şakalar bitti... ve eğer geldikten sonra kendime izin verseydim ağzına, öpücüklerle peşinden gitmek... sonra en iyi ihtimalle yüzüne ve dudaklarına bir sik yerdim... ve en kötü ihtimalle... yakalardım... ama bir şeyle değil artık sik(((Her ne kadar bu benim erkeklerle iletişim kurma konusundaki kişisel deneyimim olsa da, yani "oral seks sonrası" durumumda
Belki de bilmiyorum) Bir şey anlamıyorum ama eğer sperm sadece ağzında olmakla kalmayıp aynı zamanda çenenden aşağı akarsa kim sana öpücük için ihtiyaç duyar :) Böyle, bilirsin, senin ağzından bir "iplik" ağzını göğüslerine kadar :) Yine de belki bir gurme vardır :oops: Kocası? Katılıyorum, eğer seni seviyorsa elbette A. kalıcı sevgilin mi var, o da seni öpecek.
Ama şimdi kaba bir şey söyleyeceğim, ama özellikle sana karşı değil, ne suçun var ve tabiri caizse retorik bir soru tüm foruma. Kullanıcılar lütfen beni aydınlatın, ağzına yeni verilmiş bir fahişeyi kim öper ki, bir kez daha tekrar ediyorum, kocası ya da daimi sevgilisi olmadığı sürece? Ve her koca karısının kendi spermiyle dolu ağzını öpmez :wink:
These users thanked the author ScromnayaLady for the post (total 2):
Sibiryak89, Yağdaki hamsi!!!
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

ScromnayaLady: 29 Nov 2023, 00:43 Millet, aydınlatın beni, peki, ağız dolusu bir fahişeyi kim öper ki, bir kez daha tekrar ediyorum, koca ya da daimi sevgilisi olmadığı sürece?
Natali_Natali: 28 Nov 2023, 21:21 Eğer ağzıma girdikten sonra öpücüklerle onun peşinden gitmeme izin vermiş olsaydım.. o zaman en iyi ihtimalle yüzüme ve dudaklarıma bir sik yerdim... ve en kötü ihtimalle. Alırdım.. ama artık üye değilim(((
Kimden bahsediyoruz ve "fahişe" kelimesi kime verildi? I) benden başka biriyle seks yaptığım için pansiyonda kalan arkadaşlarım vardı ve benim dışımda kocalarını emen (kendisi de övünen) evli kadınlar vardı, nedense bunu böyle düşünmedim. Seksten hoşlanıyor... peki ne yapabilirsin? Ben de beğendim. Doğru, konuya dönersek, kesin olarak şunu söyleyeceğim: Dudakları ve dili spermimle kaplıyken (karım hariç) hiçbir kadını öptüğümü hatırlamıyorum. Peki ya öpmek için uzandıysa? Şimdi bilmiyorum. Ama kesinlikle kavga etmeyeceğim. Ayrıca, biriyle seviştiğimizde ve kadının senin dışında başka birine oral seks yaptığını bildiğimizde yine de onu öperiz. Ve oral seks yapıyoruz.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
pembe_
Alexey 997
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 265
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Alexey 997 »

Natali_Natali: 28 Nov 2023, 21:21
Asgard: 28 Nov 2023, 15:53 Hem erkeklerin hem de kızların fikirlerini merak ediyorum, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne düşünüyorsunuz? kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (sondan sonra)?
Bazıları ayak tırnaklarını bile ısırıyor.. Şaka yapıyorum))) ama cidden... örneğin öpüşürken... . sürecin kendisi, bir adam hala kendine izin verebilir... ama ağzıma girdikten sonra... O zaman kahretsin... işte bu... şakalar bitti... ve eğer geldikten sonra kendime izin verseydim ağzına, öpücüklerle peşinden gitmek... sonra en iyi ihtimalle yüzüne ve dudaklarına bir sik yerdim... ve en kötü ihtimalle... yakalardım... ama bir şeyle değil artık sik(((Her ne kadar bu benim erkeklerle iletişim kurma konusundaki kişisel deneyimim olsa da, yani "oral seks sonrası" durumumda
Neden böyle bir adama gideyim ki?) oral seksten sonra öpüşmezse tek yönlü seks olur anlamıyorum. Belki o zaman oral seks yapmamalıyım? Bu sorunu kıyıda çözüyorsa, oral seks sonrası öpüşmede veya Cooney’de utanç verici bir şey görmüyorum.
These users thanked the author Alexey 997 for the post (total 2):
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Timurlenk »

Natali_Natali: 28 Nov 2023, 21:21
Asgard: 28 Nov 2023, 15:53 Hem erkeklerin hem de kızların fikirlerini merak ediyorum, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne düşünüyorsunuz? kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (sondan sonra)?
Bazıları ayak tırnaklarını bile ısırıyor.. Şaka yapıyorum))) ama cidden... örneğin öpüşürken... . sürecin kendisi, bir adam hala kendine izin verebilir... ama ağzıma girdikten sonra... O zaman kahretsin... işte bu... şakalar bitti... ve eğer geldikten sonra kendime izin verseydim ağzına, öpücüklerle peşinden gitmek... sonra en iyi ihtimalle yüzüne ve dudaklarına bir sik yerdim... ve en kötü ihtimalle... yakalardım... ama bir şeyle değil artık sik(((Her ne kadar bu benim erkeklerle iletişim kurma konusundaki kişisel deneyimim olsa da, t.s. "oral seks sonrası" durumumda
gerçekten seviyorsun, her zaman öpeceksin.
These users thanked the author Timurlenk for the post (total 2):
Lexa55
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Lexa55 »

Bu iyi. Eşim ve ben bunu yapıyoruz))
İskender 19
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by İskender 19 »

Asgard: 28 Nov 2023, 15:53 Hem erkeklerin hem de kızların fikirlerini, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne hissettiğinizi merak ediyorum. kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (bitirdikten sonra)?
Geçenlerde bir aile arkadaşımın ardından bir kızı öpmeye çalıştım ağzına geldi, çok beğendim, o da beğendi, aklımı başımdan aldı)
These users thanked the author İskender 19 for the post (total 2):
yedili, Lazobay
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896

Unread post by Mihaaaa 4 »

Asgard: 28 Nov 2023, 15:53 Hem erkeklerin hem de kızların fikirlerini, oral seks sırasında öpüşme konusunda ne hissettiğinizi merak ediyorum. kız emer, geri çekilir, sen öpersin ve tekrar emmeye başlarsın ve öpür oral seksten sonra (bitirdikten sonra)?

Benim için bu kesinlikle normal . Bunun nesi yanlış? Beni iyi hissettiriyor, o benim aletim, benim spermim. Bazen parmaklarınızı ağzınıza sokar ve yalarsınız.
Kurmak
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Kurmak »

her zamanki hikaye... biri berbatken diğerini öpebilirsin))
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896

Unread post by Mihaaaa 4 »

Nabubu: 15 Dec 2023, 22:25 her zamanki hikaye... biri berbat olduğu sürece diğeriyle öpüşebilirsin))
Hangisi olduğu önemli değil berbat, ikisini de sırayla öpebilirsin
Starik938
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Starik938 »

Peki, daha önce penisimi yıkamam boşuna değil mi?) Oral seks sırasında korkutucu değil) ama sonra... Denemedim ve planlamıyorum) en azından şimdilik)
These users thanked the author Starik938 for the post:
Sibiryak89
viktor.petrovich
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by viktor.petrovich »

Sevdiğiniz kadına her türlü şakaya izin verilir!
These users thanked the author viktor.petrovich for the post:
Tsverg
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Dinozzz »

Kızlar ben ağızlarına girdikten sonra "kurnazlık"la karşılaştılar, yine de öpmek için içeri girdiler ve tabiri caizse tutkuyla prensipte buna karşı değildim, ama bence bu onlara kesinlikle zevk veriyor (bu) beni ciddi anlamda heyecanlandırıyor)).
Dal
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 559

Unread post by Dal »

Bu bizim için normaldir. Ve kocam ağzıma boşaldıktan sonra her zaman beni öper.
These users thanked the author Dal for the post (total 5):
alexey.bro, Fargal94, Ogest, Mihaaaa 4, Ahah
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Galinka: 28 Dec 2023, 20:20 Bu bizim için normaldir. Ve kocam da ağzıma boşaldıktan sonra beni hep öper.
kocana sahip olduğun için şanslısın...
Dinozzz: 28 Dec 2023, 20:13 Prensip olarak, bir tutku nedeniyle buna karşı değildim, tabiri caizse
damn....görünüyor yanlış adamla evlendim..... sadece şaka...
kocam, [url=viewtopic.php?t=1193]böyle beni oral seksten sonra öptü..
ve hatta kocamdan önce Böyle bir şeyden sonra beni öpen bu kadar adama hiç rastlamamıştım...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Ahah
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Dinozzz »

Dinozzz: 28 Dec 2023, 20:13 Prensip olarak bir tutku nedeniyle buna karşı değildim, tabiri caizse
damn.... öyle görünüyor ki ben yanlış adamla evlendim.... şaka...
benim ona sahip olmama kesinlikle karşı çıkar böyle beni oral seksten sonra öptü..
ve hatta kocamdan önce bile hiç öpüşmemiştim böyle bir şeyden sonra beni öpen öyle adamlara rastlıyorum ki...
[/quote] Şimdi, özellikle "senin" bundan hoşlandığını biliyordum)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Oral seks”